Homepagina » Buitenland » Kinderarts over coronavaccins: ‘Aantal sterfgevallen met 12.000% gestegen’
arts
Foto: 12-jarig meisje krijgt Pfizer-vaccin (New York National Guard/Mark Getman CC BY-ND 2.0)

Kinderarts over coronavaccins: ‘Aantal sterfgevallen met 12.000% gestegen’

Een groep Amerikaanse artsen probeert te voorkomen dat het coronavaccin ook op grote schaal aan kinderen jonger dan 16 jaar wordt toegediend. Medici van America’s Frontline Doctors hebben juridische stappen genomen. Ze zijn fel gekant tegen het toedienen van experimentele producten aan kinderen waar geen langetermijnonderzoek naar gedaan is.

“We hebben nog nooit zoveel bijwerkingen gezien bij welk vaccin dan ook zonder dat de FDA (Amerikaanse medicijnwaakhond, red.) actie onderneemt,” zei kinderarts Angelina Farella van America’s Frontline Doctors. “Het rotavirusvaccin werd na 15 gevallen van bijwerkingen van de markt gehaald en het Mexicaanse griepvaccin na 25 sterfgevallen.”

Medisch gezien niet nodig

“Maar nu blijkt uit gegevens van het CDC (Amerikaanse RIVM, red.) dat het aantal sterfgevallen door deze vaccins met 12.000 procent is gestegen, en toch willen ze dit nog steeds aan onze kinderen geven,” voegde ze toe. “Onze kinderen zouden nooit het experiment mogen zijn.”

Dr. Farella wees er verder op dat kinderen geen enkel risico lopen op corona en dat het medisch gezien niet nodig is om jonge kinderen te vaccineren.

Mensen worden misleid

“Mensen worden hier misleid en we moeten ervoor zorgen dat we onze kinderen niet van hun toekomst beroven wegens haast om een vaccin toe te dienen dat niet volledig is getest en goedgekeurd,” zei arts Teryn Clarke van America’s Frontline Doctors.

De Verenigde Staten en Canada hebben het Pfizer-vaccin onlangs goedgekeurd voor noodgebruik voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar. Voor tieners vanaf 16 jaar was het al goedgekeurd. Als het aan zorgminister De Jonge ligt, gaan we kinderen vanaf 12 jaar ook in Nederland vaccineren tegen corona, elk jaar.

[America’s Frontline Doctors]
4.7 58 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sandra
Sandra
4 maanden geleden

Om hoeveel absolute sterfgevallen gaat het dan? Ik zou m’n kind ook niet inenten en mezelf ook niet, maar absolute cijfers vergelijken met percentages,, dat zegt niet zoveel…

ster
ster
4 maanden geleden

Tijd om een paar gekken te berechten!

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
4 maanden geleden

Hoeveel geld moet de Jonge wel niet krijgen van de pharma om dit soort onzin uit te kramen.. heeft hij een pakt met de duivel gesloten om de hele bevolking uit te roeien? Laat hij maar beginnen om zijn eigen kinderen te vaccineren…

Annette
Annette
4 maanden geleden

Iedereen die een spuit zet in een kind is een potentiële kindermoordenaar! Ik heb tranen in mijn ogen, terwijl ik dit typ. Ik kan er zo langzamerhand niet meer bij. Dat ze op grote schaal van de oudjes af willen…. walgelijk, maar dat willen zij al langere tijd. Ze kosten geld, hebben geen nut meer. Dat geld kun je beter besteden aan nieuwkomers uit Afrika en Midden Oosten. Allemaal onderdeel met de “weg met ons mentaliteit”. Maar dat ze nu hun pijlen richten op onschuldige kinderen… Dat kan maar één ding betekenen: satan is onder ons, met een verwijzing naar de oude film “Die Mörder sind unter uns”.
En dat er ouders zijn die hier aan meewerken…. onvoorstelbaar. Ofschoon ik wel al een filmpje heb gezien uit Canada waarbij, ZONDER toestemming van de ouders, kinderen werden geïnjecteerd. Misdadig!

x

Check Also

moderna

Nederland gaat door met Moderna ondanks hartschade

Door Martijn Bloem, Karel Beckman. Nederland is ...

de jonge

De Jonge verwacht dat coronatoegangsbewijzen langer nodig zijn: ‘We lijken er behoorlijk aan gewend geraakt te zijn’

Zorgminister Hugo de Jonge wil zich nog ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

76
0
We lezen graag je reactie!x