Homepagina » Buitenaards » “Overheden houden aanwezigheid aliens geheim”
"Overheden houden aanwezigheid aliens geheim"

“Overheden houden aanwezigheid aliens geheim”

Een voormalige defensieminister trekt door Canada om te spreken over de vermeende doofpot rond UFO’s en aliens. Zaterdag deed de ‘Disclosure Canada Tour’ de Universiteit van Calgary aan. Zo’n 400 aanwezigen luisterden aandachtig naar het verhaal van Paul Hellyer, die in de jaren zestig minister van Defensie was.

Hellyer en andere sprekers die meedoen aan de lezingentour door Canada, willen dat de overheid alle informatie over UFO’s naar buiten brengt. De 91-jarige Hellyer zei in 2005 voor het eerst openlijk dat overheden de aanwezigheid van aliens geheimhouden. Hij zegt dat UFO’s net zo vaak in onze lucht zijn te vinden als vliegtuigen.

De ex-minister zegt deel te nemen aan de tour omdat hij zijn overtuigingen graag wil delen met het publiek. “De meeste media branden hun vingers hier niet aan,” zei hij. “Dus moet je blijven doorgaan in de hoop dat je op een dag een kritische massa bereikt en mensen zeggen: ‘Meneer de president of meneer de premier, wij willen nu de waarheid omdat het ons leven beïnvloedt’.”

Kernwapens

Volgens Hellyer zijn er 80 verschillende soorten aliens. Op de Russische tv zei hij vorig jaar dat sommige aliens er net zo uitzien als wij en zich onder de mensen begeven. Hij zei verder dat de meeste aliens vredelievend zijn, maar dat er een klein groepje is dat kwade bedoelingen heeft.

Ze zijn bezorgd dat mensen meer kernwapens tot ontploffing zullen brengen, aldus Hellyer, toevoegende dat dergelijke wapens ‘ook invloed hebben op andere mensen in de kosmos’.

[CTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Teun schreef:

  En niemand komt op de idee dat sommige hoogbejaarden, zelfs oud-ministers, enigszins van het padje geraken?

  4 likes
  • KaAsLijF schreef:

   Tuurlijk jonge.
   En als de getuigenissen komen van jonge mensen zijn deze ook gewoon gek.
   En als een heel leger (pun intended) oud gediende officieren getuigen : ook allemaal gek.
   Als politieagenten en ander overheidspersoneel getuigen: gek.
   Als (erg veel) piloten getuigen: gek

   als je het zo bekijkt, is iedereen die zegt een buitenaards toestel of wezen gezien te hebben, gewoon gek.
   Ja Teun: deze discussie heb je sterk overtuigend gewonnen !!

   0 likes
   • marc schreef:

    Kom jij dan eens met bewijzen want dat gezeik over vliegende schoteltjes slaat aan alle kanten Door man!, of geloof je ook nog in sneeuwwitje en die 7 dwergen?

    4 likes
    • Martijn1205 schreef:

     Volgens mij is eea reeds bewezen. Helaas was het ook moeilijk om gedurende de middeleeuwen mensen te overtuigen van het gegeven dat de aarde rond is en niet zetelt in het centrum van ons stelsel.

     Zo zijn er inmiddels astronauten, piloten, (ex)politici die allen (desnoods onder ede) verklaren dat zij contact hebben gehad met buitenaardse voertuigen en/of buitenaardse wezens.

     Jouw reactie heeft een hoog “Doe eens normaal man” gehalte en buiten je mislukte retoriek ontbreekt ook maar enig argument.

     Jouw reactie doet mij echter meer denken aan gespeelde heftigheid met een vleugje kortzichtigheid.

     2 likes
     • Marc schreef:

      Mooie reactie en goed verwoord, als iets nog niet bewezen is wil dat nog niet zeggen dat het niet bestaat.

      1 likes
    • bliss schreef:

     kom jij dan maar eens met het bewijs dat wij als superieur, uniek ras alleen zijn in de kosmos! indien je er moest voor openstellen zou je veel meer zien dan wat je ogen zien, alles heeft te maken met perceptie. een gezonde dosis scepticisme is nodig, je moet niet klakkeloos geloven wat een ander zegt, maar als je over een gezonde dosis verstand, analytische geest en intuïtie beschikt kom je wel tot de conclusie dat het onmogelijk is dat we de enige zijn in het universum

     0 likes
    • KaAsLijF schreef:

     Als al die mensen beweren van een bijzondere knappe jongedame in het bos te hebben zien dartelen met 7 lilliputters in haar kielzog !?
     Jawel: dan denk ik dat Sneeuwwitje een feit is !

     0 likes
     • p.kecil schreef:

      Sneeuwwitje moet wel bestaan. Ik zag laatst een bijzonder knappe vrouw aan de rand van het bos met 7 kleintjes. De liliputters werden verwend; ze werden voortgetrokken in een bolderkar. 😉

      0 likes
     • KaAsLijF schreef:

      jaaaa, maar volgens Teun ben jij gewoon gek ! 🙂

      0 likes
 • Westbound schreef:

  Volgens Hellyer zijn er 80 verschillende soorten aliëns. HA, heeft hij ze soms geteld, en hebben zij zich aan hem voorgesteld?

  Zolang aliëns zich niet publiekelijk openbaar hebben gemaakt, zolang ik niet met hen gesproken heb, zolang ik ze niet gezien heb, zolang ik ze niet aangeraakt heb, zal ik NIET in hen geloven.

  3 likes
  • Robbie schreef:

   Er is al een tijdje een minister van buitenaardse zaken.
   Het is arrogant en dom om te denken dat we de enige zijn in het universum.

   Mensen zoals u hielden vroeger de wetenschap in stand dat de aarde wel plat moest zijn

   0 likes
 • Vincent Robbesom schreef:

  Ik denk dat het Amerikaanse pensioen, zelfs voor een oud minister uit die tijd, gewoon niet zo veel voorsteld.

  Deze man heeft een gezond gevoel voor zelfbehoud.

  Hoewel ik het, kansberekening technisch, totaal niet aannemelijk vind dat we de enige in dit universum zouden zijn, lijkt ‘ 80 rassen’ en een aanduiding van een paar rotte appels te expliciet en menselijk truttig om het voor waar aan te nemen.

  3 likes
 • ntn schreef:

  Als er net zoveel UFO’s als vliegtuigen zijn waarom zie ik dan op elk moment van de dag een vliegtuig als ik omhoog kijk maar nooit een UFO? Die verstoppen zich allemaal heel goed zeker.

  3 likes
 • Ronald schreef:

  Helaas is alles gebaseerd om wapens en vernietiging ipv vrede en samenwerking, wat voor nut heeft dit voor de mens ?

  A Time-Lapse Map of Every Nuclear Explosion Since 1945 –

  https://www.youtube.com/watch?v=_W_lLhBt8Vg

  0 likes
  • Buddy schreef:

   Dit heeft alleen betekenis voor een klein groepje elitaire zieke geesten die hier heel erg rijk van worden en geen enkel respect hebben voor leven van noch mens noch dier.

   Het nut van de mens hierbij is: Wij zijn in veel grotere getale en zullen hun eerdaags hierop afrekenen.

   Ye Are Many, They Are Few

   0 likes
 • JansTerZeijle schreef:

  ***Hij zei verder dat de meeste aliens vredelievend zijn, maar dat er een klein groepje is dat kwade bedoelingen heeft.***

  Net zoals bij de mensen; een klein groepje heeft kwade bedoelingen en hebben alle macht in handen.

  0 likes
 • MoonRaker schreef:

  Hoezo houden overheden dat geheim dan? Mis ik iets?

  Al eens goed gekeken naar die koppen van de “mensen” van dat rechtse kabinet hier in NL of naar die slinkse oppositie?

  Of zouden mensen aliëns zijn, want de mens maakt de aarde kapot de aliëns niet.
  Dus de mens zal wel buitenaards zijn.

  0 likes
  • AtomNics schreef:

   er speelt dus 2 verhaallijnen de waarheid en de leugen

   de waarheid is dat ieder van ons een multi dimensionaal wezen vrij geboren zonder touwtjes of wat voor voorwaarden dan maar ook tuurlijk zal er wat hier en daar wat beinvloeding zijn maar uiteindelijk maak je zelf de keuze in alles wat je doet. de aardse organisme behoren hier toe

   de leugen word op verschillende manieren verteld via religie allah/mohammed god/jezus via wetenschap denk dan aan de big bang theorie via new age spirituale diensten evolutietheorie afstammen van de apen enz enz allemaal om je te laten afleiden wie jij werkelijk bent en je doen geloven zodat ze jouw in een hokje kunnen zetten hier behoren de aliens meester in het manipuleren

   0 likes
 • Elise49 schreef:

  Wij zijn de aliens. De elitemacht/agenda 21 uitvoering loopt parallel met planeten standen/cirkels. Als je bv. het onderwerp water neemt, dan zie je nu al dat bepaalde gebieden ernstige water te korten heeft. Boeren trekken naar de stad. Zo ook mensen hier, maar dan door het systeem. Alles wordt dus naar de grote stad gestuurd. Zo kan men totale controle makkelijker uitvoeren. Woestijnen worden groter is ook een bewijs.
  De agenda water heeft dus 2 doeleinden. 1 waterbeheersing, omdat er te korten ontstaan 2. mensen beheersing/geboortebeperking. En zo werken alle agendapunten. Top overheid/heden weet dit en kan het dus niet zeggen, want het druist overal tegen aan van hoe wij denken en leven. Mensen opofferen bv. of economisch groeisysteem afvallen. Je krijgt dan complete chaos.
  De technologie is veel verder dan wij denken. Ook hier weer worden er verschillende doeleinden mee bereikt. Macht en controle over Klimaatbeheersing(haarp/satellieten enz.)/grondstoffenbeheersing(via satellieten te vinden)/mensen beheersing(lage golven/internet/data) Alle bedrijven/organisaties waar global voor staat heeft met de NWO te maken. bv. Globalswitch is databedrijf(hoofdkantoor Zwitserland) en NOS is een onderdeel. Dus Ned. overheid weet dit. Zwitserland betekent omdraaien. Higgsdeeltje(godsdeeltje Cern) is puur snel en hevig energie opwekken enz.
  Via technologie kan men een poolshift opwekken. Dit doet men tegelijkertijd bij bepaalde planeten standen. Hierdoor ontstaat er een zondvloed en veel mensen worden dus opgeruimd. Na rust kan men de grondstoffen gebruiken die onder de noordpool en zuidpool liggen en kan overgebleven mensen weer even verder leven onder nieuw schoon systeem.
  Alle systemen zijn nu vastgelopen. We zitten in een schuldensysteem en ook die klapt een keer. Alles wijst naar een afbraak grote beschaving en wat er nu gebeurt of nog gaat gebeuren is al vaker gebeurt in de geschiedenis. Een groepje mensen voeren het uit, want de natuurlijke opruiming werkt bij ons niet, wij hebben geen grote vijand. Dus zijn er bepaalde bloedlijnen die dat uitvoeren. Zij zitten over de gehele wereld en onderverdeeld in bepaalde klasse. Deze bloedlijnen onder alle kleurtjes zijn er al sinds Noach. Eli/Ali=Alien=mens/god tegelijkertijd. De gestuurde agenda/technologie/kennis is er dus al sinds Noach. En daarvoor had men die kennis ook al. De mensen die dit moeten uitvoeren moeten dus gevoelloos zijn om de agenda uit te voeren. Zij hebben kennis over het grotere plaatje en gezworen dat men dit niet verteld. Men zweert niet voor niks op god. De borstplaat van de jodenfamilies zijn de 12 beheersingsthema’s. Levi is de maker(hoogpriesterfamilie) van de rechten/wetten. Ene Levitt is de bedenker van globalisering. Levieten zijn een geheime orde. Levant gebied(ISIS) is voor alle drie de geloven belangrijk en is 1 kliek. Dit zijn de NWO uitvoerders. De 12 apostelen/patriarchen/12 op borstplaat zijn allemaal hetzelfde. Vorstenhuizen enz. horen daar ook onder. Zwitserland is het hart van al deze uitvoerende organisaties. Zwitserland is altijd neutraal in de oorlogen. Dat heeft dus een reden. Het is de radar. Niet voor niks komt het Zwitsers horloge uit Zwitserland. Die kennis hadden ze al.
  Het kruisteken in vlag/kerk/jezus/rode kruis enz. heeft te maken met het natuurlijk fenomeen van alle halocombinaties bij elkaar. Dit fenomeen is zeldzaam.
  Kortom: alles is gestuurd. Zelfs de mythes kunnen uitkomen. Half men/half dier, reuzen enz. via technologie. Als een ufo op ons gaat schieten, dan zijn het robotten/hybriden enz., die gemaakt zijn via deze kliek die bestaat uit die 12(thema’s?).
  Als dit waar is, dan is dat heftig. Maar ik begrijp wel waarom ze het doen. Zonder orde/beschaving krijg je sodom en gomorra. De aarde zelf behoort ook bescherming. De mens wil altijd meer/beter. Jin en yang, adam en eva met slang. Allemaal te maken met het natuurlijke van de mens en om orde/balans te verkrijgen. De climax/peak van de beschaving komt dus dichtbij. Droogte/water tekorten/voedseltekorten/mensen migraties/systemen die zijn vastgelopen. Mensen schieten nu al mensen neer om water! We zullen dus moeten gaan delen/samen werken om orde te handhaven en te overleven.
  Als de “aliens” zich bekend maken, dan ligt het hele schema van geordend afbouwen van beschaving/agenda 21/geloven op zijn gat. Aliens met reptielenbrein zijn dus mensen die de agenda21 moeten uitvoeren. Zonder gevoel dus, want er moeten veel mensen opgeofferd worden. Advies: leef/geniet van de dag/kleine dingen. Het/hij komt je halen als een dief in de nacht.

  0 likes
 • Ananas schreef:

  waarom laten de aliens, de goede dan zich niet massaal aan ons zien?
  Als ze vredelievend zijn dan zouden ze de elite zo kunnen uitschakelen met hun wapens …..

  0 likes
  • AtomNics schreef:

   ¨Als ze vredelievend zijn dan zouden ze de elite zo kunnen uitschakelen met hun wapens …..¨

   heel vredelievend klinkt dit vind je nou ook niet?

   de aliens zie je, hoor je, ruik je, proef je, voel je, iedere dag huh seconde bewust en onbewust meestal is het dat laatste oftwel jouw zintuigen het is je mind waar alle software programeringen vandaan komen en ieder programma geven we een alien naam Bijvoorbeeld mijn naam hier op internet AtomNics, hij is een personage hier die een rol speelt om mensen wakker bewust te maken over het leven in het algemeen nou ik zeg niet dat ik alles weet maar ik zeg wel dat ik alles wat ik zeg puur uit mijn hart komt eerlijkheid dus de waarheid dat is waar ik voor strijd tot in de oneindigheid. dit is voor mij het verschil tussen een goede alien en een kwade alien die zal liegen in zijn verhaal en er alles voor over hebben om jouw erin te laten geloven in die leugen. maar buiten dat is goed en slecht wel 1 met elkaar zijn 2 krachten van dezelfde medaille wat simpelweg in balans moet worden gebracht.

   0 likes
 • Kalki schreef:

  De overheden zouden Buitenaardse Ambassades moeten gaan stichten.

  0 likes
 • Kalki schreef:

  …. aldus Hellyer, toevoegende dat dergelijke wapens ‘ook invloed hebben op andere mensen in de kosmos’; daar, ‘andere mensen’, worden dus ‘Aliens’ mee bedoeld.

  0 likes
 • AtomNics schreef:

  Dit zijn de aliens voor mij onthoud je hebt goede en kwade beide heb je ze nodig kwestie van balanceren en 1 worden met jezelf dat vind je diep in je hart.

  een leuke film lijkt het mij die binnenkort in de bios komt, het verhaal over de stemmetjes in je hoofd.

  Inside out trailer Official Disney Pixar

  https://www.youtube.com/watch?v=_MC3XuMvsDI

  0 likes
 • gerda schreef:

  Heel normaal dat iemand gaat praten bij hoge leeftijd. Daarvoor is iedereen die iets weet bang zijn baan en/of pensioen te verliezen. Het is heel simpel iemand zijn mond te laten houden !

  0 likes
 • Robin schreef:

  Veel mensen hebben een lieve Alien in huis zonder dat ze het beseffen: de kat!

  0 likes
 • wesley schreef:

  als de aliens er zijn kunnen zze zich an zelf nit opnbaar maken

  0 likes
 • gaston schreef:

  Ze zijn bezorgd dat mensen meer kernwapens tot ontploffing zullen brengen, aldus Hellyer, toevoegende dat dergelijke wapens ‘ook invloed hebben op andere mensen in de kosmos’.

  Wat een BS. Onze zon, kosmisch gezien een kleine ster, is in feite als 1 triiljard kernbommen zo krachtig. En er zijn miljarden x miljarden sterren in het heelal. En dan zouden enkele minibommetjes kosmische invloed hebben op lichtjaren verwijderde andere mensen???

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Je zult me een tijdje niet zien. Ik heb hele rijke vijanden’

  De Amerikaanse president Trump heeft een aantal ...

  objecten

  4 mysterieuze objecten gespot in diepe ruimte. ‘Nog nooit eerder gezien’

  Diep in de ruimte is iets vreemds ...

  >