Homepagina » Buitenaards » “Overheden houden aanwezigheid aliens geheim”
"Overheden houden aanwezigheid aliens geheim"

“Overheden houden aanwezigheid aliens geheim”

Een voormalige defensieminister trekt door Canada om te spreken over de vermeende doofpot rond UFO’s en aliens. Zaterdag deed de ‘Disclosure Canada Tour’ de Universiteit van Calgary aan. Zo’n 400 aanwezigen luisterden aandachtig naar het verhaal van Paul Hellyer, die in de jaren zestig minister van Defensie was.

Hellyer en andere sprekers die meedoen aan de lezingentour door Canada, willen dat de overheid alle informatie over UFO’s naar buiten brengt. De 91-jarige Hellyer zei in 2005 voor het eerst openlijk dat overheden de aanwezigheid van aliens geheimhouden. Hij zegt dat UFO’s net zo vaak in onze lucht zijn te vinden als vliegtuigen.

De ex-minister zegt deel te nemen aan de tour omdat hij zijn overtuigingen graag wil delen met het publiek. “De meeste media branden hun vingers hier niet aan,” zei hij. “Dus moet je blijven doorgaan in de hoop dat je op een dag een kritische massa bereikt en mensen zeggen: ‘Meneer de president of meneer de premier, wij willen nu de waarheid omdat het ons leven beïnvloedt’.”

Kernwapens

Volgens Hellyer zijn er 80 verschillende soorten aliens. Op de Russische tv zei hij vorig jaar dat sommige aliens er net zo uitzien als wij en zich onder de mensen begeven. Hij zei verder dat de meeste aliens vredelievend zijn, maar dat er een klein groepje is dat kwade bedoelingen heeft.

Ze zijn bezorgd dat mensen meer kernwapens tot ontploffing zullen brengen, aldus Hellyer, toevoegende dat dergelijke wapens ‘ook invloed hebben op andere mensen in de kosmos’.

[CTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ronald
Ronald
5 jaren geleden

Helaas is alles gebaseerd om wapens en vernietiging ipv vrede en samenwerking, wat voor nut heeft dit voor de mens ?

A Time-Lapse Map of Every Nuclear Explosion Since 1945 –

https://www.youtube.com/watch?v=_W_lLhBt8Vg

Buddy
Buddy
Reactie op  Ronald
5 jaren geleden

Dit heeft alleen betekenis voor een klein groepje elitaire zieke geesten die hier heel erg rijk van worden en geen enkel respect hebben voor leven van noch mens noch dier.

Het nut van de mens hierbij is: Wij zijn in veel grotere getale en zullen hun eerdaags hierop afrekenen.

Ye Are Many, They Are Few

Teun
Teun
5 jaren geleden

En niemand komt op de idee dat sommige hoogbejaarden, zelfs oud-ministers, enigszins van het padje geraken?

KaAsLijF
KaAsLijF
Reactie op  Teun
5 jaren geleden

Tuurlijk jonge.
En als de getuigenissen komen van jonge mensen zijn deze ook gewoon gek.
En als een heel leger (pun intended) oud gediende officieren getuigen : ook allemaal gek.
Als politieagenten en ander overheidspersoneel getuigen: gek.
Als (erg veel) piloten getuigen: gek

als je het zo bekijkt, is iedereen die zegt een buitenaards toestel of wezen gezien te hebben, gewoon gek.
Ja Teun: deze discussie heb je sterk overtuigend gewonnen !!

marc
marc
Reactie op  KaAsLijF
5 jaren geleden

Kom jij dan eens met bewijzen want dat gezeik over vliegende schoteltjes slaat aan alle kanten Door man!, of geloof je ook nog in sneeuwwitje en die 7 dwergen?

Martijn1205
Martijn1205
Reactie op  marc
5 jaren geleden

Volgens mij is eea reeds bewezen. Helaas was het ook moeilijk om gedurende de middeleeuwen mensen te overtuigen van het gegeven dat de aarde rond is en niet zetelt in het centrum van ons stelsel.

Zo zijn er inmiddels astronauten, piloten, (ex)politici die allen (desnoods onder ede) verklaren dat zij contact hebben gehad met buitenaardse voertuigen en/of buitenaardse wezens.

Jouw reactie heeft een hoog “Doe eens normaal man” gehalte en buiten je mislukte retoriek ontbreekt ook maar enig argument.

Jouw reactie doet mij echter meer denken aan gespeelde heftigheid met een vleugje kortzichtigheid.

Marc
Marc
Reactie op  Martijn1205
5 jaren geleden

Mooie reactie en goed verwoord, als iets nog niet bewezen is wil dat nog niet zeggen dat het niet bestaat.

bliss
bliss
Reactie op  marc
5 jaren geleden

kom jij dan maar eens met het bewijs dat wij als superieur, uniek ras alleen zijn in de kosmos! indien je er moest voor openstellen zou je veel meer zien dan wat je ogen zien, alles heeft te maken met perceptie. een gezonde dosis scepticisme is nodig, je moet niet klakkeloos geloven wat een ander zegt, maar als je over een gezonde dosis verstand, analytische geest en intuïtie beschikt kom je wel tot de conclusie dat het onmogelijk is dat we de enige zijn in het universum

KaAsLijF
KaAsLijF
Reactie op  marc
5 jaren geleden

Als al die mensen beweren van een bijzondere knappe jongedame in het bos te hebben zien dartelen met 7 lilliputters in haar kielzog !?
Jawel: dan denk ik dat Sneeuwwitje een feit is !

p.kecil
p.kecil
Reactie op  KaAsLijF
5 jaren geleden

Sneeuwwitje moet wel bestaan. Ik zag laatst een bijzonder knappe vrouw aan de rand van het bos met 7 kleintjes. De liliputters werden verwend; ze werden voortgetrokken in een bolderkar. 😉

KaAsLijF
KaAsLijF
Reactie op  KaAsLijF
5 jaren geleden

jaaaa, maar volgens Teun ben jij gewoon gek ! 🙂

JansTerZeijle
JansTerZeijle
5 jaren geleden

***Hij zei verder dat de meeste aliens vredelievend zijn, maar dat er een klein groepje is dat kwade bedoelingen heeft.***

Net zoals bij de mensen; een klein groepje heeft kwade bedoelingen en hebben alle macht in handen.

MoonRaker
MoonRaker
5 jaren geleden

Hoezo houden overheden dat geheim dan? Mis ik iets?

Al eens goed gekeken naar die koppen van de “mensen” van dat rechtse kabinet hier in NL of naar die slinkse oppositie?

Of zouden mensen aliëns zijn, want de mens maakt de aarde kapot de aliëns niet.
Dus de mens zal wel buitenaards zijn.

AtomNics
AtomNics
Reactie op  MoonRaker
5 jaren geleden

er speelt dus 2 verhaallijnen de waarheid en de leugen

de waarheid is dat ieder van ons een multi dimensionaal wezen vrij geboren zonder touwtjes of wat voor voorwaarden dan maar ook tuurlijk zal er wat hier en daar wat beinvloeding zijn maar uiteindelijk maak je zelf de keuze in alles wat je doet. de aardse organisme behoren hier toe

de leugen word op verschillende manieren verteld via religie allah/mohammed god/jezus via wetenschap denk dan aan de big bang theorie via new age spirituale diensten evolutietheorie afstammen van de apen enz enz allemaal om je te laten afleiden wie jij werkelijk bent en je doen geloven zodat ze jouw in een hokje kunnen zetten hier behoren de aliens meester in het manipuleren

hans
hans
5 jaren geleden
Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Wij zijn de aliens. De elitemacht/agenda 21 uitvoering loopt parallel met planeten standen/cirkels. Als je bv. het onderwerp water neemt, dan zie je nu al dat bepaalde gebieden ernstige water te korten heeft. Boeren trekken naar de stad. Zo ook mensen hier, maar dan door het systeem. Alles wordt dus naar de grote stad gestuurd. Zo kan men totale controle makkelijker uitvoeren. Woestijnen worden groter is ook een bewijs.
De agenda water heeft dus 2 doeleinden. 1 waterbeheersing, omdat er te korten ontstaan 2. mensen beheersing/geboortebeperking. En zo werken alle agendapunten. Top overheid/heden weet dit en kan het dus niet zeggen, want het druist overal tegen aan van hoe wij denken en leven. Mensen opofferen bv. of economisch groeisysteem afvallen. Je krijgt dan complete chaos.
De technologie is veel verder dan wij denken. Ook hier weer worden er verschillende doeleinden mee bereikt. Macht en controle over Klimaatbeheersing(haarp/satellieten enz.)/grondstoffenbeheersing(via satellieten te vinden)/mensen beheersing(lage golven/internet/data) Alle bedrijven/organisaties waar global voor staat heeft met de NWO te maken. bv. Globalswitch is databedrijf(hoofdkantoor Zwitserland) en NOS is een onderdeel. Dus Ned. overheid weet dit. Zwitserland betekent omdraaien. Higgsdeeltje(godsdeeltje Cern) is puur snel en hevig energie opwekken enz.
Via technologie kan men een poolshift opwekken. Dit doet men tegelijkertijd bij bepaalde planeten standen. Hierdoor ontstaat er een zondvloed en veel mensen worden dus opgeruimd. Na rust kan men de grondstoffen gebruiken die onder de noordpool en zuidpool liggen en kan overgebleven mensen weer even verder leven onder nieuw schoon systeem.
Alle systemen zijn nu vastgelopen. We zitten in een schuldensysteem en ook die klapt een keer. Alles wijst naar een afbraak grote beschaving en wat er nu gebeurt of nog gaat gebeuren is al vaker gebeurt in de geschiedenis. Een groepje mensen voeren het uit, want de natuurlijke opruiming werkt bij ons niet, wij hebben geen grote vijand. Dus zijn er bepaalde bloedlijnen die dat uitvoeren. Zij zitten over de gehele wereld en onderverdeeld in bepaalde klasse. Deze bloedlijnen onder alle kleurtjes zijn er al sinds Noach. Eli/Ali=Alien=mens/god tegelijkertijd. De gestuurde agenda/technologie/kennis is er dus al sinds Noach. En daarvoor had men die kennis ook al. De mensen die dit moeten uitvoeren moeten dus gevoelloos zijn om de agenda uit te voeren. Zij hebben kennis over het grotere plaatje en gezworen dat men dit niet verteld. Men zweert niet voor niks op god. De borstplaat van de jodenfamilies zijn de 12 beheersingsthema’s. Levi is de maker(hoogpriesterfamilie) van de rechten/wetten. Ene Levitt is de bedenker van globalisering. Levieten zijn een geheime orde. Levant gebied(ISIS) is voor alle drie de geloven belangrijk en is 1 kliek. Dit zijn de NWO uitvoerders. De 12 apostelen/patriarchen/12 op borstplaat zijn allemaal hetzelfde. Vorstenhuizen enz. horen daar ook onder. Zwitserland is het hart van al deze uitvoerende organisaties. Zwitserland is altijd neutraal in de oorlogen. Dat heeft dus een reden. Het is de radar. Niet voor niks komt het Zwitsers horloge uit Zwitserland. Die kennis hadden ze al.
Het kruisteken in vlag/kerk/jezus/rode kruis enz. heeft te maken met het natuurlijk fenomeen van alle halocombinaties bij elkaar. Dit fenomeen is zeldzaam.
Kortom: alles is gestuurd. Zelfs de mythes kunnen uitkomen. Half men/half dier, reuzen enz. via technologie. Als een ufo op ons gaat schieten, dan zijn het robotten/hybriden enz., die gemaakt zijn via deze kliek die bestaat uit die 12(thema’s?).
Als dit waar is, dan is dat heftig. Maar ik begrijp wel waarom ze het doen. Zonder orde/beschaving krijg je sodom en gomorra. De aarde zelf behoort ook bescherming. De mens wil altijd meer/beter. Jin en yang, adam en eva met slang. Allemaal te maken met het natuurlijke van de mens en om orde/balans te verkrijgen. De climax/peak van de beschaving komt dus dichtbij. Droogte/water tekorten/voedseltekorten/mensen migraties/systemen die zijn vastgelopen. Mensen schieten nu al mensen neer om water! We zullen dus moeten gaan delen/samen werken om orde te handhaven en te overleven.
Als de “aliens” zich bekend maken, dan ligt het hele schema van geordend afbouwen van beschaving/agenda 21/geloven op zijn gat. Aliens met reptielenbrein zijn dus mensen die de agenda21 moeten uitvoeren. Zonder gevoel dus, want er moeten veel mensen opgeofferd worden. Advies: leef/geniet van de dag/kleine dingen. Het/hij komt je halen als een dief in de nacht.

Ananas
Ananas
5 jaren geleden

waarom laten de aliens, de goede dan zich niet massaal aan ons zien?
Als ze vredelievend zijn dan zouden ze de elite zo kunnen uitschakelen met hun wapens …..

AtomNics
AtomNics
Reactie op  Ananas
5 jaren geleden

¨Als ze vredelievend zijn dan zouden ze de elite zo kunnen uitschakelen met hun wapens …..¨

heel vredelievend klinkt dit vind je nou ook niet?

de aliens zie je, hoor je, ruik je, proef je, voel je, iedere dag huh seconde bewust en onbewust meestal is het dat laatste oftwel jouw zintuigen het is je mind waar alle software programeringen vandaan komen en ieder programma geven we een alien naam Bijvoorbeeld mijn naam hier op internet AtomNics, hij is een personage hier die een rol speelt om mensen wakker bewust te maken over het leven in het algemeen nou ik zeg niet dat ik alles weet maar ik zeg wel dat ik alles wat ik zeg puur uit mijn hart komt eerlijkheid dus de waarheid dat is waar ik voor strijd tot in de oneindigheid. dit is voor mij het verschil tussen een goede alien en een kwade alien die zal liegen in zijn verhaal en er alles voor over hebben om jouw erin te laten geloven in die leugen. maar buiten dat is goed en slecht wel 1 met elkaar zijn 2 krachten van dezelfde medaille wat simpelweg in balans moet worden gebracht.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

De overheden zouden Buitenaardse Ambassades moeten gaan stichten.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

…. aldus Hellyer, toevoegende dat dergelijke wapens ‘ook invloed hebben op andere mensen in de kosmos’; daar, ‘andere mensen’, worden dus ‘Aliens’ mee bedoeld.

AtomNics
AtomNics
5 jaren geleden

Dit zijn de aliens voor mij onthoud je hebt goede en kwade beide heb je ze nodig kwestie van balanceren en 1 worden met jezelf dat vind je diep in je hart.

een leuke film lijkt het mij die binnenkort in de bios komt, het verhaal over de stemmetjes in je hoofd.

Inside out trailer Official Disney Pixar

https://www.youtube.com/watch?v=_MC3XuMvsDI

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

arts

Moedige getuigenis Canadese arts: ‘Dit is de pandemie van de oligarchen’

De Canadese spoedarts Mark Trozzi, als docent ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x