Homepagina » Het Complot » “VS wil Argentijnse president laten afzetten om vernietigende VN-toespraak”
"VS wil Argentijnse president laten afzetten om gedenkwaardige VN-toespraak"

“VS wil Argentijnse president laten afzetten om vernietigende VN-toespraak”

De Verenigde Naties moeten in actie komen tegen de aasgieren aan de beurzen die met hun speculatie landen in de problemen brengen. De ‘sprinkhanen’ (speculanten) zijn ‘economische terroristen’, aldus de Argentijnse president Cristina Fernández de Kirchner in een toespraak voor de Algemene Vergadering van de VN.

“Niet alleen degenen die bommen leggen zijn terroristen,” aldus het staatshoofd van het Zuid-Amerikaanse land. “Terroristen zijn ook zij die de economie van een land destabiliseren door de zonde van de speculatie.” De economische terroristen brengen de landen die ze aanvallen ‘armoede, ellende en honger’.

Het Amerikaanse Hooggerechtshof bepaalde in juni na 11 jaar juridisch getouwtrek dat Argentinië 1,3 miljard dollar moet terugbetalen aan twee Amerikaanse investeringsmaatschappijen. De schuld dateert uit de periode voor 2002, toen Argentinië failliet ging.

Argentinië trof een betalingsregeling met belangrijke schuldeisers. Meer dan 70 procent van de schuld werd kwijtgescholden, maar enkele ‘sprinkhanen’ blijven Buenos Aires achtervolgen met rechtszaken en eisen alsnog het volle pond.

Fernández riep de Algemene Vergadering op ‘de stier bij de hoorns te pakken’ en tot volgend jaar een regeling te laten uitwerken om de financiële markten aan banden te leggen. De VN heeft de aasgieren die Argentinië dagvaardden inmiddels veroordeeld.

Tijdens haar toespraak, die meerdere malen met applaus werd onderbroken, ging Fernández ook in op de erkenning van Palestina als staat, het (Internationaal Monetair Fonds) IMF en de bomaanslag op het AMIA-gebouw in 1994. Ze probeert deze kwestie samen met Iran op te lossen terwijl Amerikaanse en Israëlische lobbygroepen politieke druk blijven uitvoeren op Buenos Aires.

President Fernández zei tijdens een recent televisie-optreden dat de Verenigde Staten nu van plan zijn haar af te laten zetten en haar daarbij zelfs zouden willen vermoorden. Fernández zei drie dreigmails te hebben ontvangen uit de VS, die aan Argentijnse veiligheidsagenten waren gericht.

Mocht me iets overkomen, kijk dan niet naar het Midden-Oosten, maar naar het noorden,” zei Fernández. Ze voegde toe dat lokale bankiers en zakenlieden een complot tegen haar hebben gesmeed met buitenlandse hulp.

“Ik ben niet naïef, dit is geen op zichzelf staande actie van een seniele rechter uit New York,” zei Fernández. “Aasgieren lijken veel op adelaars,” waarmee ze verwees naar het nationale symbool van de VS.

De Argentijnse peso is bezig aan een vrije val en de criminaliteit neemt sterk toe. De Argentijnse oppositie zei bij monde van Elisa Carrió dat president Fernández de realiteitszin kwijt is. “Ze bedenkt complottheorieën,” zei ze.

[Express, Guardian]


Vind je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. BAM!

  Ze heeft gelijk!

  25 likes
  • Ik lees graag je berichten op nujij je bent geweldig daar!!! Mijn colplimenten heb je!!! Je maakt echt gehakt van van die overheids trollen die ook hier vaak zitten.
   Helaas kan ik na vele ban’s daar niet meer erop en als ik daar komt lig ik er zo uit.
   Weet dat je daar terug kan komen na een paar dagen en als je je ip verandert zelfs na een paar uurtjes. Je ip kan je veranderen maar daar mijn schrijfstijl en dislectie herkend men mij heel snel. Je kan zelf daar meerdere namen maken en zo je zelf plussen als je wilt. Je maakt op de bied meerde namen daar en je plust zo je zelf thuis. Ik denk dat die overheids trollen dat zo flikken.

   2 likes
 2. De laatste die openlijk kritiek uitte en het imperialistische NWO gajes van alles naar het hoofd gooide vanaf de VN kansel was volgens mij Qadhafi, hoe het daarmee na de speech is afgelopen is bekend. Chavez was ook ooit van de partij en is later op heel ‘natuurlijke’ manier naar de eeuwig jachtvelden bevorderd. Natuurlijk, niemand kan bewijzen dat Chavez een ‘zetje’ heeft gekregen, maar Cristina Fernández zou best wel eens de volgende ‘gelukkige’ kunnen zijn die even een ‘zetje’ krijgt.

  13 likes
 3. Er blijkt een geheime basis te liggen in de VS waar mensen met bijzondere gaven dmv mentale krachten zaken kunnen bewerksteligen.
  dmv mentale krachten te bundelen kunnen ze je maw een ziekte aansmeren.

  chaves is een goed voorbeeld.

  2 likes
  • Dan is het m.i. zaak dat wij ook van die paranormale kanjers krijgen, zodat die gasten, de EU-oplichters ook een “zetje” in de richting van de eeuwige jachtvelden kunnen geven.
   Maar tegenover zovelen die het goede voor ons allen wensen, staan evenzovelen die alleen het allerbeste voor zichzelf wensen. Dat heb ik op deze site hier al gemerkt; soms staan de mensen lijnrecht tegenover elkaar en dat is nou net waar het om draait, de verdeel en heers tactiek.
   Zowel hier als op het grote wereldtoneel; veel verschil is er niet. Het gaat alleen maar om de WIL te veranderen. En dat betekent; alles eerlijker verdelen. OEI , dat is tegen het zere been. Dan doen wij niet mee. Tja, en dan ben je weer bij af. Zo gaat dat al eeuwen. Zal nog wel eeuwen duren, tenzij er iets mega-akeligs gebeurt, dan verandert het misschien wat sneller.
   Maar we blijven hopen tegen beter weten in.

   4 likes
 4. zoek op het net zeitgeist 2 en tik erbij,,,, nederlands ondertitteld en bekijk dat vanaf 23 minuten en je mond valt open. Ze liegt geen woord ervan.
  Veel kans zal ze het loodje gaan leggen of net als in Oecriane vele protesten voor haar kiezen krijgen of gechanteerd worden met nep foto’s en filmpies ect.

  4 likes
 5. Wanneer worden de aasgieren opgepakt.
  Verwijs naar het boek over de illuminati van Warrs Het wordt tijd dat Rothschildt wordt uitgeschakeld samen met Morgan Chase en Rockkefeller.
  Wanner worden zij voor grecht gedaagd voor de milioenen doden tijdens de 2 e wereldoorlog.
  Ik heb bewondering voor Cristina Fernandez die het lef heeft zich te verzetten tegen deze aasgieren van bankiers die verantwoordelijk zijn voor de financiêle crisis waar wij nog steeds mee kampen.

  2 likes
 6. Don’t cry for me Argentina!

  1 likes
 7. Tja ook die VN’ertjes zijn goed gebrainwashed om meteen bij het horen van de term complot te denken dat dat dien bestaat. Zucht en die lui beslissen een hoop voor de rest van ons.

  Wie weet trouwens wat vrijheid betekent? Er wordt wel vaak gezegd van we leven toch in een vrij land ed maar ondertussen weet men helemaal niet wat vrijheid betekent. En het is zo eenvoudig. Vrijheid houd in dat geen ander jou iets op kan leggen tenzij je ermee instemt. Ga nu eens na wat ons allemaal wordt opgelegd onder dat er om instemming gevraagd wordt…

  1 likes
 8. Ach ja voor wie niet beter weet.

  Argentinië heeft enorme schulden, vervolgens weigert zij die te betalen. NU is er ene hedgefund die schulden heeft overgenomen van de individuele schuldeisers. Dit hedgefund is echter in staat om een gerechtelijke zaak te beginnen. En dat is moeilijk te verkroppen voor de socialisten aan de macht in Argentinië die het land naar de klote helpen(voor de zoveelste keer). Die zaak heeft Argentinië nu verloren, maar zij wil nog steeds niet betalen, want betalen houdt in dat de andere met deze uitspraak dezelfde weg willen bewandelen. Probleem is nu dat er beslag wordt gelegd op zaken die van Argentinië zijn om te beginnen met betalen van haar schulden.

  Wederom een duidelijk voorbeeld van het feit dat socialisme werkt tot het geld van die ander op is, of tot wanneer je je gemaakte schulden moet gaan betalen.

  Dit verhaal speelt al een tijdje en gaat simpelweg om het feit dat wanneer je andermans geld op maakt dat je uiteindelijk die schulden moet gaan betalen!

  0 likes
 9. M Brandenburg jij zegt..
  Ach ja voor wie niet beter weet??.
  Probleem is nu dat er beslag wordt gelegd op zaken die van Argentinië zijn, om te beginnen met betalen van haar schulden.
  Dit verhaal speelt al een tijdje en gaat simpelweg om het feit dat wanneer je andermans geld op maakt dat je uiteindelijk die schulden moet gaan betalen!

  juist dat is nu net wat de IMF doet, het land geld lenen, gemaakt uit het niets, geld is gebakken lucht, en heeft geen onderpand, en je vervolgens dan terug laten betalen met rente..
  vaak al wetende het niet terug betaald kan worden, waardoor ze weer beslag kunnen leggen op grondstoffen en nationale bedrijven ect ect
  en zo hebben ze heel wat landen de goot in geholpen, en de onze is ook onderweg de goot in geholpen te worden, heb je het in de gaten?
  voor de goede orde een bank hoeft maar 3% in kas te hebben om je een bedrag te lenen.
  dus 1000 lenen houd in de bank maar 30 in kas hoeft te hebben, de rest zijn computer 1tjes en nullen..

  de rothchilds zijn rijk geworden door in ww1 en 2 beide kanten van geld te voorzien ..
  en in de tijd van de franse revolutie, wisten ze dat napoleon verloren had, maar zeiden ze dat ie gewonnen had, en hadden snel hun aandelen verkocht, doordat de stock instortte, kon rothchild alles weer inkopen, en toen ze er achter kwamen dat napoleon verloren had, ging stock omhoog en was meneer in 1 klap tig x zo rijk..

  hun plan is nu de wereld naar de grond te trekken, ww3 te starten, wat al onderweg is, en 80% van de mensen te de-populeren, en de rest slaven maken in hun belang, de new world order, wereldwijde controle daar zijn ze al aardig mee onderweg, en ja onze regering en koningshuis is daar bij betrokken, ieder jaar komen er weer een paar op de Bilderberg conventie…
  agenda 2013 van de bilderberg, waar Pechtholt en Rutte aanwezig waren? , en Beatrix komt er al 30 jaar
  volgens de info?
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M25&ss=P2174&l=NL

  · Binnen drie jaar vernietiging van de nucleaire faciliteiten van Iran
  · Verlenging van de oorlog met Syrië door de anti-Assad krachten in Syrië te bewapenen
  · Dreiging van een wereldwijde pandemie – Ebola?
  · De 3-dimensinele printers onder controle krijgen
  · Internet controleren door “cyber veerkracht”
  · Een Ministerie van Waarheid creëren
  •Smart steden bevorderen om de mensen goed te kunnen bespioneren en surveilleren
  •Sociale protesten tegen bezuinigingen afzwakken
  Voorkomen dat Groot Brittannië de EU verlaat
  •De euro beschermen zodat de eurozone intact blijft
  •Minimale economische groei in 2013
  •Macht van de Centrale Bank vergroten
  •Meer welvaart van de gewone mensen naar de bedrijven en superrijke elite
  •Zorgen dat de groeiende krediet zeepbel niet wordt doorgeprikt

  zijn we wakker he!!

  net als wereldwijd diverse regeringen en koningshuizen daarbij betrokken zijn..
  geld is gebakken lucht en een illusie en het grootste kwaad op deze aarde

  nu word Rusland als slechterik gezien omdat die de IMF het land uit hebben geflikkerd, en ze willen daar wraak voor..
  mijn leraar zei 30 jaar geleden al van Rusland heb je niets te vrezen, eerder van de losgeslagen states of Amerika..
  die al jarennnn niet door Amerikanen worden geregeerd maar door Engeland, het grootste kwaad op aarde..
  Obama is geen Amerikaan en zou niet eens president mogen zijn, hij heeft een valse geboorte akte enz. het is een oorlogszuchtige draak.. en dan zeggen dat assad niet erkent word..
  en alle landen op valse gegevens binnen vallen voor regiem verandering naar hun belang..
  alle oorlogen , bombings , terroristische groeperingen enz zijn gecreëerd door CIA, mi5 en mi6, de elite ect ect, doe je onderzoek zou ik zeggen.

  wist je trouwens dat Israël en Europese unie via een na-zionistische agenda opgebouwd is , ojaa? jaa!!
  en je hebt waarschijnlijk ook Oekraïne toch gezien?, de na-zionistische coup, het moorden van eigen burgers enz..
  en begrijp goed, een jood is 99% geen!! zionist , maar een zionist kan wel een jood zijn, maar ook van andere religie’s, een tijdje terug hebben 4 miljoen joden gedemonstreerd tegen zionisme , raar he?
  als Rusland de Krim niet ingenomen had, dan hadden die russen uitgemoord geweest..
  40-45 zal zich herhalen en we worden er weer ingeluisd, tenzij we dat zooitje de grond inboren en ophangen aan de hoogste boom…..
  kom aub uit je negeerstaat , en open je hart en zie de waarheid

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

De monetaire reset is begonnen. Wat betekent dat?

De monetaire reset is begonnen. Wat betekent dat?

Mark Carney, de baas van de Britse ...

'Er zijn veel studies die het officiële cijfer weerspreken'. Journalist doet controversiële uitspraken over Holocaust

‘Er zijn veel studies die het officiële cijfer weerspreken’. Journalist doet controversiële uitspraken over Holocaust

De zionisten hebben overal ter wereld invloedrijke ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.