Buitenland

Zuid-Korea: 92% volwassenen volledig ‘gevaccineerd’, aantal ernstige ‘gevallen’ bereikt recordpiek

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zuid-Korea werd geprezen als kampioen coronabestrijding. Het land deed het veel beter dan de meeste Europese landen. Toen kwam het vaccin. Donderdag liet Zuid-Korea weten strengere afstandsregels in te stellen aangezien het aantal nieuwe ‘besmettingen’ en ernstige ‘gevallen’ door het dak gaat.

Vanaf 2 januari zijn bijeenkomsten beperkt tot vier – volledig gevaccineerde – mensen en moeten restaurants en cafés om 21.00 uur sluiten. Bioscopen en internetcafés moeten om 22.00 uur dicht. Ongevaccineerden mogen alleen in hun eentje buiten de deur eten. Het gaat om de strengste coronabeperkingen sinds de start van de coronapandemie.

Vervijfvoudigd

Het aantal ernstige gevallen heeft een recordhoogte bereikt. Daarnaast worden er heel veel ‘doorbraakinfecties’ geregistreerd.

Het Zuid-Koreaanse RIVM registreerde woensdag 7622 nieuwe gevallen. Vorige week werden er voor het eerst meer dan 7000 gevallen gemeld. Meer dan 92 procent van de Zuid-Koreaanse volwassenen is volledig gevaccineerd. Dat terwijl het aantal nieuwe gevallen sinds afgelopen maand bijna is vervijfvoudigd. Het aantal ernstige gevallen is verdrievoudigd.


4.8 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

THE PERFECT CYTOKINESTORM

Hahahaha…dat was al de héle tijd PRECIES de BEDOELING!!! Hier is duidelijk sprake van de befaamde & alom gevreesde Dodelijke immuun response bij Re-infectie a.k.a Antibody Dependent Enhancement (A.D.E.) beter bekend als Cytokinestorm…Daarom wilden ze zo snel mogelijk 90% van de Wereldbevolking hebben ingespoten…dan was het namelijk allemaal niet zo opgevallen dat ALLEEN de GEVACCINEERDE Hersenloze Kudde Collaborateurs zouden STERVEN aan die “Nieuwe” MORONIC-Variant….

Avax
Avax
1 jaar geleden

COMPLIMENTEN!Het vaccin doet dus goed zijn werk. De weerstand wordt spuit na spuit, na spuit na spuit steeds minder.De groep Rutte en de Jonge doen hun werk dus goed. De bevolking wordt beetje bij beetje uitgedund co form hun baas ClauSSwaab eist van hen.Zij zullen rijkelijk beloond worden….tja en het volk? Die blijven hun armen en die van hun kinderen maar opstropen voor de volgende spuit, zij houden immers van hun leiders Rutte en de Jonge en gunnen hen veel voorspoed en een hoge bankrekening.Ik doe er niet aan mee omdat ik walg van Rutte en de Jonge, maar vooral héél héél veel houd van mijn kinderen kleinderen.

Edo Timmermans
Edo Timmermans
1 jaar geleden

Een prachtig land, ik ben er geweest, de meeste mensen daar hadden een erg goede conditie toen ik er was, erg triest om dit te lezen. Ik ben bezorgd dat Noord Korea straks zonder noemenswaardige tegenstand kan binnenwandelen dankzij de vaccinatieschade…

baviaan
baviaan
1 jaar geleden

Het Zuid-Koreaanse RIVM begrijpt toch wel dat je elke maand moet prikken als je eenmaal begonnen bent of heeft Pfizer en/of moderna dat er niet bij gezegd………..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x