Buitenland

Zuid-Korea: 92% volwassenen volledig ‘gevaccineerd’, aantal ernstige ‘gevallen’ bereikt recordpiek

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zuid-Korea werd geprezen als kampioen coronabestrijding. Het land deed het veel beter dan de meeste Europese landen. Toen kwam het vaccin. Donderdag liet Zuid-Korea weten strengere afstandsregels in te stellen aangezien het aantal nieuwe ‘besmettingen’ en ernstige ‘gevallen’ door het dak gaat.

Vanaf 2 januari zijn bijeenkomsten beperkt tot vier – volledig gevaccineerde – mensen en moeten restaurants en cafés om 21.00 uur sluiten. Bioscopen en internetcafés moeten om 22.00 uur dicht. Ongevaccineerden mogen alleen in hun eentje buiten de deur eten. Het gaat om de strengste coronabeperkingen sinds de start van de coronapandemie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Vervijfvoudigd

Het aantal ernstige gevallen heeft een recordhoogte bereikt. Daarnaast worden er heel veel ‘doorbraakinfecties’ geregistreerd.

Het Zuid-Koreaanse RIVM registreerde woensdag 7622 nieuwe gevallen. Vorige week werden er voor het eerst meer dan 7000 gevallen gemeld. Meer dan 92 procent van de Zuid-Koreaanse volwassenen is volledig gevaccineerd. Dat terwijl het aantal nieuwe gevallen sinds afgelopen maand bijna is vervijfvoudigd. Het aantal ernstige gevallen is verdrievoudigd.


4.8 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

THE PERFECT CYTOKINESTORM

Hahahaha…dat was al de héle tijd PRECIES de BEDOELING!!! Hier is duidelijk sprake van de befaamde & alom gevreesde Dodelijke immuun response bij Re-infectie a.k.a Antibody Dependent Enhancement (A.D.E.) beter bekend als Cytokinestorm…Daarom wilden ze zo snel mogelijk 90% van de Wereldbevolking hebben ingespoten…dan was het namelijk allemaal niet zo opgevallen dat ALLEEN de GEVACCINEERDE Hersenloze Kudde Collaborateurs zouden STERVEN aan die “Nieuwe” MORONIC-Variant….

Avax
Avax
2 jaren geleden

COMPLIMENTEN!Het vaccin doet dus goed zijn werk. De weerstand wordt spuit na spuit, na spuit na spuit steeds minder.De groep Rutte en de Jonge doen hun werk dus goed. De bevolking wordt beetje bij beetje uitgedund co form hun baas ClauSSwaab eist van hen.Zij zullen rijkelijk beloond worden….tja en het volk? Die blijven hun armen en die van hun kinderen maar opstropen voor de volgende spuit, zij houden immers van hun leiders Rutte en de Jonge en gunnen hen veel voorspoed en een hoge bankrekening.Ik doe er niet aan mee omdat ik walg van Rutte en de Jonge, maar vooral héél héél veel houd van mijn kinderen kleinderen.

Edo Timmermans
Edo Timmermans
2 jaren geleden

Een prachtig land, ik ben er geweest, de meeste mensen daar hadden een erg goede conditie toen ik er was, erg triest om dit te lezen. Ik ben bezorgd dat Noord Korea straks zonder noemenswaardige tegenstand kan binnenwandelen dankzij de vaccinatieschade…

baviaan
baviaan
2 jaren geleden

Het Zuid-Koreaanse RIVM begrijpt toch wel dat je elke maand moet prikken als je eenmaal begonnen bent of heeft Pfizer en/of moderna dat er niet bij gezegd………..

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x