Homepagina » Het Complot » NASA liegt over komeet om Nibiru in diskrediet te brengen
Breaking news: ISON leeft nog

NASA liegt over komeet om Nibiru in diskrediet te brengen

De afgelopen tientallen jaren hebben Niburu.nl en SOPN.nl genoeg kennis en ervaring opgedaan over de NASA en de informatie die wordt verspreid.

Denk bijvoorbeeld aan de vele onjuistheden die er bestaan over onder andere de Apollomissies naar de maan.

Met name het verzwijgen en verdraaien van veel informatie die betrekking heeft op de aanwezigheid van een mini-solar system in ons zonnestelsel is velen opgevallen. Een armada van satellieten en andere kunstmatige ogen houden dit in de gaten. Aan geld geen gebrek.

Verder hebben de vele ontmoetingen met onder andere het ISS en objecten van buitenaardse herkomst het grote publiek nooit bereikt. De uitspraken van Russische en Amerikaanse ruimtevaarders over de aanwezigheid van buitenaardse objecten hebben NASA inmiddels gedegradeerd tot een onbetrouwbare bron.

Veel respect dienen we op te brengen voor degenen die de stap nemen om de waarheid naar buiten te brengen. “NASA is a military agency, not a scientific bastion of truth. Of course they’re going to ‘lie’ to protect the interests of their overlords. That’s what military agencies do.”

De tijd van de waarheid is nu en we zijn blij dat we steeds meer inzichten kunnen geven. Door het werk van vele onafhankelijke onderzoekers wereldwijd worden de feiten op een rij gezet. Onderstaande documentaire komt grotendeels overeen met onze informatie en mening. Uiteindelijk bent u diegene die beslist wat uw waarheid is.

De laatste 10 minuten, vanaf 37:30, hebben betrekking op een interview van februari 2013 met James McCanney. Helaas kan dit niet meer als actuele informatie worden gezien.

Als we dit onderzoek inzien, laten we ons dan bedenken na het zien van bovenstaande video of deze kosmische informatie betrekking heeft op de veronderstelde komeet of iets uit een voor ons onbekende kosmische orde. De energie en geometrie geven inzicht in de intelligentie en intentie.

Het bewijs van universele intelligentie is volop aanwezig door middel van de vooruitziende graancirkels en de overweldigende overeenkomsten met het universele fenomeen dat velen nu dagelijks volgen. Volgens onze inzichten en informatie krijgen we binnen een paar weken opmerkelijke informatie die de wereld er anders uit zal laten zien. Gaat het om een komeet, planeet, sterrenschip of iets wat voor ons nog onbekend is?

We volgen met vol vertrouwen hoe het zich verder ontvouwt en hoe de aarde zich verder ontwikkelt tot een volwaardige planeet waar rust, vrede, gezondheid, geluk en liefde weer de boventoon gaan voeren.

Volg de actuele situatie hier en hier.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

91 reacties

 1. Mensen hebben de neiging om een leegte in de kennis te willen opvullen, dus als men iets niet begrijpt, zoekt men zelf een verklaring, in de overtuiging dat er geen andere verklaring is. Zo denkt Erich von Däniken dat allerlei grote prestaties uit het verleden van niet-westerse beschavingen te danken waren aan buitenaardse ontwikkelingshulp. Een racistisch idee dat hem heel veel heeft opgebracht.
  Mensen verwarren van correlatie met causaliteit en in samenhang daarmee het idee dat als A gevolgd wordt door B, dan A ook wel de oorzaak van B zal zijn. Dat zit in ons ingebakken en het is in de praktijk van alledag misschien niet eens zo gek.
  Men zou complottheorieën kunnen opvatten als voorbeelden van patronen zien waar die niet zijn, maar eerlijk gezegd vind ik al die dingen die te maken hebben met de al dan niet correcte verwerking van zintuiglijke indrukken in de hersenen toch iets anders dan het aan elkaar breien van rare ideeën zoals de Protocollen van de Wijzen van Zion of het verzinsel dat de maanlandingen nooit gebeurd zijn.
  De echte wetenschap heeft een heel arsenaal technieken ontwikkeld om tot grote zekerheid te geraken over wat ze beweert. Systematisch proeven doen is zo’n techniek, mathematisering is een andere. Na introductie van de foutenrekening in de sterrenkunde, circa 1800, vond de méthode numérique heel, heel geleidelijk ook ingang in de geneeskunde, om uiteindelijk te culmineren in de randomized controlled trial (RCT), de dubbelblinde proef met loting en controlegroep – een enigszins overtollige beschrijving omdat zowel loting als blindering zonder controlegroep ondenkbaar zijn, en blindering plus controlegroep waardeloos is wanneer de onderzoeker zich de vrijheid permitteert om de controlegroep ‘handig’ samen te stellen. Maar in de hele wetenschap, en zeker de moderne, is de geest van tegenspraak aanwezig: wetenschappers zoeken bewust de confrontatie met collega’s op.

  1 likes
  • Elke oude beschaving schrijft over de goden die van de sterren komen zelfs tekening op rotsen staan UFO, s zulke mensen verzinnen zo iets niet . Kleitabletten die vertaald zijn kun je niet herschrijven zoals de bijbel .. En een heleboel verhalen die erin staan zijn 12 duizend jaar al in klei getikt . Lees het boek van Enki . En als generaties word verteld dat er geen buitenaards leven is dan geloof je dat

   1 likes
 2. Youtube waarheden. Jammer dat het zovaak als echte waarheid word aangenomen. Niet alles is een complot. En iedereen in dat filmpje kan zeggen wie dat hij is maar dat hoeft dan ook niet persee waar te zijn.
  Waarom zou NASA liegen als iedereen met een telescoop het zelf kon/kan zien?

  1 likes
 3. Je weet toch wat NASA betekent?
  Never A Straight Answer….

  1 likes
 4. @ Jeroen:

  Omdat fysieke waarneming en perceptie twee verschillende dingen zijn.

  1 likes
 5. Jeroen…, geloof jij dan liever de gecensureerde en gecontroleerde propaganda van de NOS en de Telegraaf?

  1 likes
 6. alles waar de overheid een handje in heeft draait om bedrog en misleiding.
  “keep the sheep dumb or they learn how to outsmart the wolves”…

  1 likes
 7. Hallo lieve mensen allemaal,

  Dit heeft niks met het artikel te maken maar heb net gezien dat er morgen op de vrt (belgische zender ) om 21u40 een reportage is over chemtrails.

  In voorstukje was te zien dat een militair er niet van verschiet dat dit gebeurd en dat het perfekt mogelijk is zelfs.

  Ik vond het wel interessant dat ik het hier wou posten.

  Voor de voorlopig” non believers” 🙂 zeker kijken zou ik zeggen.

  Grtz Bennus

  1 likes
 8. Sorry, maar denk je nou echt dat NASA zich wat aantrekt van deze websites? Sorry hoor, maar dat is wel heel erg arrogant/absurd om te denken. Dit is een leuke site, ik kom hier graag, maar let’s face it.. Ze hebben wel iets beters te doen.

  1 likes
 9. [quote name=”Jeroen”]Youtube waarheden. Jammer dat het zovaak als echte waarheid word aangenomen. Niet alles is een complot. En iedereen in dat filmpje kan zeggen wie dat hij is maar dat hoeft dan ook niet persee waar te zijn.
  Waarom zou NASA liegen als iedereen met een telescoop het zelf kon/kan zien?[/quote]
  Waarom zou NASA niet liegen zolang er mensen zijn die alles wat NASA zegt voor zoete koek slikken. Niburu heeft wel degelijk een punt dat er binnen NASA iets broeit. Binnen NASA werken heel veel eerlijke mensen die goed werk doen maar ze mogen niks zeggen, staat in je contract namelijk. Degene die wel spreken worden door NASA propagandiste die vaak van toeten of blazen weten belachelijk gemaakt Jeroen. Als NASA nu zo zeker is van die maanlandingen dan moeten ze maanlanding onderzoeker maar eens voor de rechter slepen en aantonen dat deze onderzoekers liegen. Maar dat doen ze niet want ze hebben geen poot om op te staan. Voor elk rechter zal NASA door de mand vallen omdat ze geen documenten kunnen overleggen waaruit blijkt hoe de Saturn V is gebouwd. De documentatie van de maanlander is van een kleuterschool nivo waar de honden heen brood van lusten. Dit is niet wat ik denk maar het zijn feiten. Mocht je willen reageren dan graag de bouw tekeningen van de Saturn V en de maanlander. Ik zal je helpen die zijn er niet want die heeft NASA vernietigd, dat is wat NASA zelf zegt. Zo hoe wil je in een recht-zaak je gelijk halen zonder enige bouw plannen die je kunt overleggen. Vertel me dat eens?

  1 likes
 10. Als ze geen goed bewijs hebben voor hun theorieën, dan verzinnen ze wel wat. NASA bedriegt de boel? Right…

  Volgens de video (rond 05:30) draagt Neil Armstrong op een foto een teken van de vrijmetselaars op zijn ruimtepak. Een vergelijking van de foto in de video met het origineel legt pijnlijk bloot hoever sommigen gaan om de waarheid te verbuigen…

  http://img4.picload.org/image/opprrcl/aldrinonmoon.jpg

  Het is trouwens Buzz Aldrin op de foto, en niet Neil Armstrong, maar dat terzijde. Heb de video niet uitgekeken.

  1 likes
 11. [quote name=”Jeroen”]Youtube waarheden. Jammer dat het zovaak als echte waarheid word aangenomen. Niet alles is een complot. En iedereen in dat filmpje kan zeggen wie dat hij is maar dat hoeft dan ook niet persee waar te zijn.
  Waarom zou NASA liegen als iedereen met een telescoop het zelf kon/kan zien?[/quote]
  Misschien moeten we eens gaan inzien waarom die kerstboom er staat. Is dat een heelal met sterren (Lichtjes) en ballen als planeten. Staat ons deze kerst iets heel bijzonders te wachten??

  1 likes
 12. [quote name=”Jeroen”]Youtube waarheden. Jammer dat het zovaak als echte waarheid word aangenomen. Niet alles is een complot. En iedereen in dat filmpje kan zeggen wie dat hij is maar dat hoeft dan ook niet persee waar te zijn.
  Waarom zou NASA liegen als iedereen met een telescoop het zelf kon/kan zien?[/quote]
  Blijkbaar heb je de docu niet helemaal gekeken net als je 18+ stemmers. Zou graag willen dat JULLIE ALLEMAAL ff naar 26:45min gaan en HOORT hoe NASA aan zijn info komt.

  TWITTER en YOUTUBE!!!!!

  Mijn grote frustratie is, dat als mensen 1 of 2 onzin filmpjes zien het hele onderwerp gelijk als BS aanzien, terwijl NASA meerdere keren is betrapt op leugens betreft ISON, en jullie dat helemaal niet beoordelen.?! Ik ONDERZOEK zelf wel naar de waarheid en internet is ideaal. (voor mij)

  Toen er nog geen internet was moesten we alles maar geloven wat ons gezegd werd. Mensen die daar anders over dachten kwamen nooit in de aandacht, tot nu!

  Er is genoeg te vinden. Het gaat erom hoe diep je in The Rabbit hole gaat 😉

  Hoe ik over alles denk?

  Mijn nickname zegt genoeg.

  lees de tekst in dit nr want dit komt eraan!!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=ww8wqEgFIA8

  1 likes
 13. gaat dit niet heel ver?

  NASA die zich druk maakt om een paar voor hun niets zeggende media? hmm nee lijkt me niet..

  die ene Nederlander die daar werkt zal nu ook mooi voor gek staan, die kan moren zijn gezicht niet meer laten zien op zijn werk.

  1 likes
 14. Kometen zijn behoorlijk normaal in dit zonnestelsel. Kijk maar naar de inslagen van een komeet genaamd “Shoemmacher Levi” op Jupiter

  http://www.youtube.com/watch?v=CiLNxZbpP20

  Door de grote zwaartekracht daar op Jupiter trekt men nogal wat kometen aan die schade zouden kunnen geven op aarde bijvoorbeeld). Het lijkt zo in elkaar gezet dat dit zo is/ Ik denk dat er iets is dat er een soort iets is dat ervoor zorgt dat de enorme biodiversiteit die hier is op aarde niet door een soort komeetknal kapot gaat. Die biodiversiteit gaat zich verder en verder ontwikkelen. Dat is onze toekomst.

  Ook andere grotere planeten zoals Saturnus en anderen zoals Uranus en Neptunus trekken door hun veel en veel grotere zwaartekracht zaken zoals kometen aan (en absorberen die inslagen) in hun enorme atmosfeer en en daarmee “redden” die de binnenplaneten die dichter om onze ster de zon draaien. Mogelijk is daar op die buitenplaneten ook leven wat die energie van die inslaande kometen “op pakt”. Persoonlijk denk ik van ja.

  1 likes
 15. [quote name=”AwE130″] Mocht je willen reageren dan graag de bouw tekeningen van de Saturn V en de maanlander. Ik zal je helpen die zijn er niet want die heeft NASA vernietigd, dat is wat NASA zelf zegt. Zo hoe wil je in een recht-zaak je gelijk halen zonder enige bouw plannen die je kunt overleggen. Vertel me dat eens?[/quote]
  Dat zegt de NASA volgens mij niet, ben de naam van de man waar je op doelt even kwijt; maar volgens mij zei hij zoveel als dat ze niet even alles weer uit de schuur kunnen trekken en verder gaan waar ze het veertig jaar geleden hebben achtergelaten.

  Dat de bluepringts van bijvoorbeeld de Saturn V zouden zijn vernietigd wordt dan ook tegengesproken door de NASA zelf:
  [quote]”A NASA official has denied a claim made by a book author that blueprints for the mighty Saturn 5 rocket used to push Apollo astronauts to the moon were lost. “[/quote]
  http://web.archive.org/web/20100818173517/http://www.space.com/news/spacehistory/saturn_five_000313.html

  Waar je ook kan lezen wat ik met mijn eerste deel bedoelde (waarom het niet zo simpel is om dat programma even te hervatten) :
  [quote]”The problem in recreating the Saturn 5 is not finding the drawings, it is finding vendors who can supply mid-1960’s vintage hardware,” he wrote, “and the fact that the launch pads and vehicle assembly buildings have been converted to space shuttle use, so you have no place to launch from. [/quote]

  1 likes
 16. eindelijk lijken mijn gevoelens en voorspellingen te kloppen. zinnn innnn

  1 likes
 17. [quote name=”Arend62″]Zo denkt Erich von Däniken dat allerlei grote prestaties uit het verleden van niet-westerse beschavingen te danken waren aan buitenaardse ontwikkelingshulp. Een racistisch idee dat hem heel veel heeft opgebracht.[/quote]

  Ik reageer niet vaak, maar als mensen aan Erich von Däniken komen begint er iets te prikkelen.

  Erich von Däniken ‘denkt niet dat’. Hij vraagt zich af ‘zou het kunnen zijn dat’.

  Zijn boek Chariots of the Gods bevat honderden vraagtekens. Zo zegt hij bijvoorbeeld: ‘Waren onze Goden buitenaardse wezens?’
  Hij zegt niet: ‘Onze Goden waren buitenaardse wezens.’

  Ik zie regelmatig anti-Däniken posts op diverse fora. Jammer, want deze mensen begrijpen dit dus niet.

  1 likes
 18. [quote name=”Sander”]Sorry, maar denk je nou echt dat NASA zich wat aantrekt van deze websites? Sorry hoor, maar dat is wel heel erg arrogant/absurd om te denken. Dit is een leuke site, ik kom hier graag, maar let’s face it.. Ze hebben wel iets beters te doen.[/quote]
  Nou Sander, mij is anders ter ore gekomen dat niburu.nl als een zeer ernstige bedreiging wordt gezien door alle grote veiligheidsdiensten, en dat geheimagenten in ploegendiensten continu de website van niburu monitoren. Dat kost handenvol geld en mankracht, dus dat is heus niet voor niets!

  1 likes
 19. [quote name=”Guusje”][quote name=”Sander”]Sorry, maar denk je nou echt dat NASA zich wat aantrekt van deze websites? Sorry hoor, maar dat is wel heel erg arrogant/absurd om te denken. Dit is een leuke site, ik kom hier graag, maar let’s face it.. Ze hebben wel iets beters te doen.[/quote]
  Nou Sander, mij is anders ter ore gekomen dat niburu.nl als een zeer ernstige bedreiging wordt gezien door alle grote veiligheidsdiensten, en dat geheimagenten in ploegendiensten continu de website van niburu monitoren. Dat kost handenvol geld en mankracht, dus dat is heus niet voor niets![/quote]

  Uhm…..
  Nogal een bewering.
  Ter ore gekomen? wat/wie is je bron?
  Of halen de men in black je dan op?

  1 likes
 20. Yep NASA,Never A Strait Answer

  1 likes
 21. [quote name=”ISON is the ONE”][quote name=”Jeroen”]Youtube waarheden. Jammer dat het zovaak als echte waarheid word aangenomen. Niet alles is een complot. En iedereen in dat filmpje kan zeggen wie dat hij is maar dat hoeft dan ook niet persee waar te zijn.
  Waarom zou NASA liegen als iedereen met een telescoop het zelf kon/kan zien?[/quote]
  Blijkbaar heb je de docu niet helemaal gekeken net als je 18+ stemmers. Zou graag willen dat JULLIE ALLEMAAL ff naar 26:45min gaan en HOORT hoe NASA aan zijn info komt.

  TWITTER en YOUTUBE!!!!![/quote]
  Goed, ik ben de beroerdste niet en ben naar het fragment gegaan. Wat er wordt gezegd:

  [quote]Q: How much warning did people in Chelyabinsk have?
  A: None

  Paul Chodas is a scientist at NASA’s jet propulsion laboratory in Pasadena, California. He and his boss Don Yeomans have been trying to track near Earth objects for decades.

  A: We didn’t see it coming. It was coming from the general direction of the sun, so it was in the daytime sky as it approached.
  Q: So how did you find out about it?
  A: Twitter and Youtube, when we first saw the images.
  Q: So the first people at NASA heard about it was Twitter?
  A: Exactly.[/quote]

  Dus, Paul Chodas van NASA verklaart eerlijk dat ze die inslag niet hebben zien aankomen, is het weer niet goed… Omdat ze die meteoriet niet zagen aankomen waren zij, net als wij, aangewezen op andere bronnen. Als er geen internet zou zijn hadden ze wellicht via seismografische registratie wel begrepen dat er iets bijzonders was gebeurd.

  Het feit dat je NASA al zit te wantrouwen als er gewoon eerlijk informatie wordt gedeeld geeft jouw vooringenomenheid al aan. It’s not becoming.

  1 likes
 22. “De afgelopen tientallen jaren hebben Niburu.nl en SOPN.nl genoeg kennis en ervaring opgedaan over de NASA en de informatie die wordt verspreid.

  Denk bijvoorbeeld aan de vele onjuistheden die er bestaan over onder andere de Apollomissies naar de maan”.

  Kennis en ervaring? Heeft u gewerkt voor NASA? Dat antwoord kan ik voor u invullen. Nee, u heeft niet voor NASA gewerkt en u haalt uw informatie louter en alleen van internet. Dan kunt u niet zeggen dat u kennis en ervaring heeft over NASA.

  Apollo Missies? Was u erbij?
  Hoe weet u zo zeker dat er veel onjuistheden zijn over apollo missies? Alleen omdat er op internet geruchten gaan dat er dingen wellicht achterwege gehouden worden?… Dan kunt u nog niet stellig zeggen dat Apollo missies onjuistheden bevatten.

  ik denk dat Niburu zich anders op moet gaan stellen. Niburu wil graag nieuws op een andere manier inrichten. Laat het dan open en stuur aan op open berichtgeving, maar ga het alsjeblieft niet invullen. Want dan maak je jezelf op verschillende punten al gauw belachelijk….

  Ik kom veel hier en lees graag berichtjes. Maar probeer het objectief te brengen zonder er een conclusie uit te trekken. Dan blijf je geloofwaardig en kun je later theorieen bijstellen.

  1 likes
 23. [quote name=”Guusje”][quote name=”Sander”]Sorry, maar denk je nou echt dat NASA zich wat aantrekt van deze websites? Sorry hoor, maar dat is wel heel erg arrogant/absurd om te denken. Dit is een leuke site, ik kom hier graag, maar let’s face it.. Ze hebben wel iets beters te doen.[/quote]
  Nou Sander, mij is anders ter ore gekomen dat niburu.nl als een zeer ernstige bedreiging wordt gezien door alle grote veiligheidsdiensten, en dat geheimagenten in ploegendiensten continu de website van niburu monitoren. Dat kost handenvol geld en mankracht, dus dat is heus niet voor niets![/quote]
  [quote name=”Guusje”][quote name=”Sander”]Sorry, maar denk je nou echt dat NASA zich wat aantrekt van deze websites? Sorry hoor, maar dat is wel heel erg arrogant/absurd om te denken. Dit is een leuke site, ik kom hier graag, maar let’s face it.. Ze hebben wel iets beters te doen.[/quote]
  Nou Sander, mij is anders ter ore gekomen dat niburu.nl als een zeer ernstige bedreiging wordt gezien door alle grote veiligheidsdiensten, en dat geheimagenten in ploegendiensten continu de website van niburu monitoren. Dat kost handenvol geld en mankracht, dus dat is heus niet voor niets![/quote]

  En hoe is je dit hoogst onwaarschijnlijke verhaal ter ore gekomen? Toevallig van de mensen/website in kwestie. Een verhaal geloven als je slechts 1 kant van het verhaal weet is niet erg geloofwaardig, dus ik neem aan dat je meer bronnen hebt?

  (dat is overigens waarom ik op deze site kom, om meer kanten van een verhaal te horen en beter een conclusie te kunnen vormen)

  1 likes
 24. [quote name=”Mevrouw Stemband”][quote name=”AwE130″] Mocht je willen reageren dan graag de bouw tekeningen van de Saturn V en de maanlander. Ik zal je helpen die zijn er niet want die heeft NASA vernietigd, dat is wat NASA zelf zegt. Zo hoe wil je in een recht-zaak je gelijk halen zonder enige bouw plannen die je kunt overleggen. Vertel me dat eens?[/quote]
  Dat zegt de NASA volgens mij niet, ben de naam van de man waar je op doelt even kwijt; maar volgens mij zei hij zoveel als dat ze niet even alles weer uit de schuur kunnen trekken en verder gaan waar ze het veertig jaar geleden hebben achtergelaten.

  Dat de bluepringts van bijvoorbeeld de Saturn V zouden zijn vernietigd wordt dan ook tegengesproken door de NASA zelf:
  [quote]”A NASA official has denied a claim made by a book author that blueprints for the mighty Saturn 5 rocket used to push Apollo astronauts to the moon were lost. “[/quote]
  http://web.archive.org/web/20100818173517/http://www.space.com/news/spacehistory/saturn_five_000313.html

  Waar je ook kan lezen wat ik met mijn eerste deel bedoelde (waarom het niet zo simpel is om dat programma even te hervatten) :
  [quote]”The problem in recreating the Saturn 5 is not finding the drawings, it is finding vendors who can supply mid-1960’s vintage hardware,” he wrote, “and the fact that the launch pads and vehicle assembly buildings have been converted to space shuttle use, so you have no place to launch from. [/quote][/quote]
  De man waar je zijn naam van vergeten bent is Mike Griffin de grootste baas van NASA (2005-2009). Ik zou willen voorstellen dat je verteld waar deze bouwtekeningen te vinden zijn. Mike Griffin laat er geen twijfel over bestaan dit staat als een huis. Het is nu aan jou om met die tekening op de proppen te komen, die zijn er niet maar doe je best zou ik zeggen en verras me eens.
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/178

  1 likes
 25. [quote name=”Guusje”][quote name=”Sander”]Sorry, maar denk je nou echt dat NASA zich wat aantrekt van deze websites? Sorry hoor, maar dat is wel heel erg arrogant/absurd om te denken. Dit is een leuke site, ik kom hier graag, maar let’s face it.. Ze hebben wel iets beters te doen.[/quote]
  Nou Sander, mij is anders ter ore gekomen dat niburu.nl als een zeer ernstige bedreiging wordt gezien door alle grote veiligheidsdiensten, en dat geheimagenten in ploegendiensten continu de website van niburu monitoren. Dat kost handenvol geld en mankracht, dus dat is heus niet voor niets![/quote]

  haha… leuke grap! Zet er wel een smiley bij, anders denken sommigen nog dat je serieus bent.

  1 likes
 26. [quote name=”Spillebeen”][quote name=”Arend62″]Zo denkt Erich von Däniken dat allerlei grote prestaties uit het verleden van niet-westerse beschavingen te danken waren aan buitenaardse ontwikkelingshulp. Een racistisch idee dat hem heel veel heeft opgebracht.[/quote]

  Ik reageer niet vaak, maar als mensen aan Erich von Däniken komen begint er iets te prikkelen.

  Erich von Däniken ‘denkt niet dat’. Hij vraagt zich af ‘zou het kunnen zijn dat’.

  Zijn boek Chariots of the Gods bevat honderden vraagtekens. Zo zegt hij bijvoorbeeld: ‘Waren onze Goden buitenaardse wezens?’
  Hij zegt niet: ‘Onze Goden waren buitenaardse wezens.’

  Ik zie regelmatig anti-Däniken posts op diverse fora. Jammer, want deze mensen begrijpen dit dus niet.[/quote]

  Idd Spillebeen! Eindelijk iemand die het snapt! Ik heb de indruk dat de meesten niet eens Erich von Däniken gelezen en/of gezien hebben. Natuurlijk zijn er zaken waar je vraagtekens bij kunt zetten, maar er zijn bewijzen in overvloed die aantonen dat er in het verre verleden iets buitengewoon interessants heeft plaatsgevonden. Zelfs de heilige geschriften van over de hele wereld duiden hierop.

  OT: bovenstaand filmpje is de mening van iemand die zich het e.e.a. afvraagt. Zijn goed recht. De manier waarop hij dit onderbouwt roept bij mij vraagtekens op, maar dat terzijde.

  1 likes
 27. [quote name=”Spillebeen”][quote name=”Arend62″]Zo denkt Erich von Däniken dat allerlei grote prestaties uit het verleden van niet-westerse beschavingen te danken waren aan buitenaardse ontwikkelingshulp. Een racistisch idee dat hem heel veel heeft opgebracht.[/quote]

  Ik reageer niet vaak, maar als mensen aan Erich von Däniken komen begint er iets te prikkelen.

  Erich von Däniken ‘denkt niet dat’. Hij vraagt zich af ‘zou het kunnen zijn dat’.

  Zijn boek Chariots of the Gods bevat honderden vraagtekens. Zo zegt hij bijvoorbeeld: ‘Waren onze Goden buitenaardse wezens?’
  Hij zegt niet: ‘Onze Goden waren buitenaardse wezens.’

  Ik zie regelmatig anti-Däniken posts op diverse fora. Jammer, want deze mensen begrijpen dit dus niet.[/quote]

  Suggestieve journalistiek noemt men dat. Je kan geen heel programma genaamd Ancient Aliens maken en dan continu roepen “is het mogelijk dat…?” zonder daarmee te zeggen “wij denken dat”.

  Een heel programma en tig documentaires gevuld met “kan het zijn dat…?” en daarna hardop zeggen “Nee ik zeg niet dat het zo is, maar kijk naar “het bewijs”.

  Von Daniken is een sympathieke kerel, maar als ik tig programma’s maak waarin ik steeds herhaal “zouden we misschien het product kunnen zijn van een koe en een aap die tig jaar geleden gepaard hebben?” en ik zeg daarna “nee ik zeg niet dat ik dit denk, maar er zijn heel veel bouwwerken en ander half bewijs dat dit wel eens zou kunnen zijn” mag je ervan uitgaan dat er op mij ook gehaat zal worden.

  Nee, suggestieve journalistiek is vies. Misschien heeft hij hartstikke gelijk, maar het is te goedkoop om tig keer te herhalen en dan te zeggen “nee dat denk ik niet”.

  1 likes
 28. [quote name=”Pascal”][quote name=”Jeroen”]Youtube waarheden. Jammer dat het zovaak als echte waarheid word aangenomen. Niet alles is een complot. En iedereen in dat filmpje kan zeggen wie dat hij is maar dat hoeft dan ook niet persee waar te zijn.
  Waarom zou NASA liegen als iedereen met een telescoop het zelf kon/kan zien?[/quote]
  Misschien moeten we eens gaan inzien waarom die kerstboom er staat. Is dat een heelal met sterren (Lichtjes) en ballen als planeten. Staat ons deze kerst iets heel bijzonders te wachten??[/quote]
  Dus nu is de kerstboom een afspiegeling van het heelal? Really? Okee, waar staat de piek voor?

  1 likes
 29. [quote name=”ISON is the ONE”][quote name=”Jeroen”]Youtube waarheden. Jammer dat het zovaak als echte waarheid word aangenomen. Niet alles is een complot. En iedereen in dat filmpje kan zeggen wie dat hij is maar dat hoeft dan ook niet persee waar te zijn.
  Waarom zou NASA liegen als iedereen met een telescoop het zelf kon/kan zien?[/quote]
  Blijkbaar heb je de docu niet helemaal gekeken net als je 18+ stemmers. Zou graag willen dat JULLIE ALLEMAAL ff naar 26:45min gaan en HOORT hoe NASA aan zijn info komt.

  TWITTER en YOUTUBE!!!!!

  Mijn grote frustratie is, dat als mensen 1 of 2 onzin filmpjes zien het hele onderwerp gelijk als BS aanzien, terwijl NASA meerdere keren is betrapt op leugens betreft ISON, en jullie dat helemaal niet beoordelen.?! Ik ONDERZOEK zelf wel naar de waarheid en internet is ideaal. (voor mij)

  Toen er nog geen internet was moesten we alles maar geloven wat ons gezegd werd. Mensen die daar anders over dachten kwamen nooit in de aandacht, tot nu!

  Er is genoeg te vinden. Het gaat erom hoe diep je in The Rabbit hole gaat 😉

  Hoe ik over alles denk?

  Mijn nickname zegt genoeg.

  lees de tekst in dit nr want dit komt eraan!!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=ww8wqEgFIA8%5B/quote%5D
  En als laatste; op welke leugens is NASA betrapt tov Ison?

  1 likes
 30. [quote name=”SytseFlyge”][quote name=”ISON is the ONE”][quote name=”Jeroen”]Youtube waarheden. Jammer dat het zovaak als echte waarheid word aangenomen. Niet alles is een complot. En iedereen in dat filmpje kan zeggen wie dat hij is maar dat hoeft dan ook niet persee waar te zijn.
  Waarom zou NASA liegen als iedereen met een telescoop het zelf kon/kan zien?[/quote]
  Blijkbaar heb je de docu niet helemaal gekeken net als je 18+ stemmers. Zou graag willen dat JULLIE ALLEMAAL ff naar 26:45min gaan en HOORT hoe NASA aan zijn info komt.

  TWITTER en YOUTUBE!!!!!

  Mijn grote frustratie is, dat als mensen 1 of 2 onzin filmpjes zien het hele onderwerp gelijk als BS aanzien, terwijl NASA meerdere keren is betrapt op leugens betreft ISON, en jullie dat helemaal niet beoordelen.?! Ik ONDERZOEK zelf wel naar de waarheid en internet is ideaal. (voor mij)

  Toen er nog geen internet was moesten we alles maar geloven wat ons gezegd werd. Mensen die daar anders over dachten kwamen nooit in de aandacht, tot nu!

  Er is genoeg te vinden. Het gaat erom hoe diep je in The Rabbit hole gaat 😉

  Hoe ik over alles denk?

  Mijn nickname zegt genoeg.

  lees de tekst in dit nr want dit komt eraan!!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=ww8wqEgFIA8%5B/quote%5D
  En als laatste; op welke leugens is NASA betrapt tov Ison?[/quote]

  Totale grote van deze komeet.Zij zeiden dat deze komeet maar 3 miles wijd was, terwijl het een staart had van 8.1 miljoen km lang.Na het passeren van de zon is de kern wel uiteen gevallen, maar de breedte van de staart is gigantisch geworden, dus het gaat leuk worden half januari 2014.

  1 likes
 31. [quote name=”Bernie”]Yep NASA,Never A Strait Answer[/quote]
  Wat heeft NASA met zeestraten te maken?

  1 likes
 32. [quote name=”AwE130″]De man waar je zijn naam van vergeten bent is Mike Griffin de grootste baas van NASA (2005-2009). Ik zou willen voorstellen dat je verteld waar deze bouwtekeningen te vinden zijn. Mike Griffin laat er geen twijfel over bestaan dit staat als een huis. Het is nu aan jou om met die tekening op de proppen te komen, die zijn er niet maar doe je best zou ik zeggen en verras me eens.
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/178%5B/quote%5D
  Dit is de tekst van Mike Griffin in dat filmpje, Nergens staat dat de blueprints er niet meer zijn; dat maak jij ervan. Hij zegt exact hetzelfde wat ik in mijn vorige post zegt:

  [quote]We’re not just going to snap our fingers tomorrow and head for the moon.

  I mean, we can’t.

  Although you would be amazed at the number of times I get questions from top level policymakers concerning, why don’t we just haul some of that Apollo equipment out of the barn and head back.

  And of course, the answer is, there is no barn.

  We will spend the next 10 years recreating a lot of capability for space flight, hopefully going a little beyond.

  But we will spend the next 10 years recreating capabilities that this nation once had and threw away.

  Proactively, and with malice of forethought, during the Nixon Administration. [/quote]

  En hier kan je de blueprints vinden, koop een ticket zou ik zeggen:
  [quote]Shawcross said the Saturn 5 blueprints are held at the Marshall Space Flight Center on microfilm.

  The Federal Archives in East Point, Georgia, also has 2,900 cubic feet of Saturn documents,” he said. “Rocketdyne has in its archives dozens of volumes from its Knowledge Retention Program. This effort was initiated in the late ’60s to document every facet of F 1 and J 2 engine production to assist in any future restart.[/quote]

  1 likes
 33. [quote name=”SytseFlyge”][quote name=”ISON is the ONE”][quote name=”Jeroen”]Youtube waarheden. Jammer dat het zovaak als echte waarheid word aangenomen. Niet alles is een complot. En iedereen in dat filmpje kan zeggen wie dat hij is maar dat hoeft dan ook niet persee waar te zijn.
  Waarom zou NASA liegen als iedereen met een telescoop het zelf kon/kan zien?[/quote]
  Blijkbaar heb je de docu niet helemaal gekeken net als je 18+ stemmers. Zou graag willen dat JULLIE ALLEMAAL ff naar 26:45min gaan en HOORT hoe NASA aan zijn info komt.

  TWITTER en YOUTUBE!!!!!

  Mijn grote frustratie is, dat als mensen 1 of 2 onzin filmpjes zien het hele onderwerp gelijk als BS aanzien, terwijl NASA meerdere keren is betrapt op leugens betreft ISON, en jullie dat helemaal niet beoordelen.?! Ik ONDERZOEK zelf wel naar de waarheid en internet is ideaal. (voor mij)

  Toen er nog geen internet was moesten we alles maar geloven wat ons gezegd werd. Mensen die daar anders over dachten kwamen nooit in de aandacht, tot nu!

  Er is genoeg te vinden. Het gaat erom hoe diep je in The Rabbit hole gaat 😉

  Hoe ik over alles denk?

  Mijn nickname zegt genoeg.

  lees de tekst in dit nr want dit komt eraan!!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=ww8wqEgFIA8%5B/quote%5D
  En als laatste; op welke leugens is NASA betrapt tov Ison?[/quote]
  Nasa is nog nooit betrapt op leugens of onwaarheden.zij doen niet anders.Ison is een komeet ruimteschip . Maar vooral de lichtbrenger.Degene die de De aarde in een andere energie gaat brengen dwz zero point.Terug naar het begin, van de schepping op de planeet aarde.naar de 5 d dimensie.Nasa weet heel goed wat er in de omgeving van de planeet gebeurd.Maar zullen en mogen dat niet aan het publiek bekend maken.Maar wat Ison zelf betreft dat gaat echt hun pet ver te boven.

  1 likes
 34. [quote name=”Bas”]Jeroen…, geloof jij dan liever de gecensureerde en gecontroleerde propaganda van de NOS en de Telegraaf?[/quote]
  Stop met geloven. Je gelooft toch alleen maar dat wat overeen komt met wat je van te voren al dacht. Ga zelf op onderzoek uit zonder vooroordeel. Maak een gedegen studie van het onderwerp. En ga dan ook niet lukraak rondgoogelen, want 90% van wat er op het internet staat is crap en zie jij maar eens uit te vogelen wat wel en niet betrouwbaar is.
  “Vertrouw slecht wie de waarheid zóekt, niet wie hem zegt te kennen”.

  1 likes
 35. [quote name=”AwE130″]Het is nu aan jou om met die tekening op de proppen te komen, die zijn er niet maar doe je best zou ik zeggen en verras me eens.[/quote]
  Alsjeblieft, een blueprint op schaal 1/72 om boven je bed te hangen:
  http://www.artifactoryreplicas.com/shop/nasa-saturn-v-blueprint-1-72-scale/

  Scheelt weer een tripje naar de VS 😉

  1 likes
 36. [quote name=”AwE130″][quote name=”Jeroen”]Youtube waarheden. Jammer dat het zovaak als echte waarheid word aangenomen. Niet alles is een complot. En iedereen in dat filmpje kan zeggen wie dat hij is maar dat hoeft dan ook niet persee waar te zijn.
  Waarom zou NASA liegen als iedereen met een telescoop het zelf kon/kan zien?[/quote]
  Waarom zou NASA niet liegen zolang er mensen zijn die alles wat NASA zegt voor zoete koek slikken. Niburu heeft wel degelijk een punt dat er binnen NASA iets broeit. Binnen NASA werken heel veel eerlijke mensen die goed werk doen maar ze mogen niks zeggen, staat in je contract namelijk. Degene die wel spreken worden door NASA propagandiste die vaak van toeten of blazen weten belachelijk gemaakt Jeroen. Als NASA nu zo zeker is van die maanlandingen dan moeten ze maanlanding onderzoeker maar eens voor de rechter slepen en aantonen dat deze onderzoekers liegen. Maar dat doen ze niet want ze hebben geen poot om op te staan. Voor elk rechter zal NASA door de mand vallen omdat ze geen documenten kunnen overleggen waaruit blijkt hoe de Saturn V is gebouwd. De documentatie van de maanlander is van een kleuterschool nivo waar de honden heen brood van lusten. Dit is niet wat ik denk maar het zijn feiten. Mocht je willen reageren dan graag de bouw tekeningen van de Saturn V en de maanlander. Ik zal je helpen die zijn er niet want die heeft NASA vernietigd, dat is wat NASA zelf zegt. Zo hoe wil je in een recht-zaak je gelijk halen zonder enige bouw plannen die je kunt overleggen. Vertel me dat eens?[/quote]
  Zijn die saturnus V raketten er dan nooit geweest?

  1 likes
 37. [quote name=”pietje bell”]
  Nasa is nog nooit betrapt op leugens of onwaarheden.zij doen niet anders.Ison is een komeet ruimteschip . Maar vooral de lichtbrenger.Degene die de De aarde in een andere energie gaat brengen dwz zero point.Terug naar het begin, van de schepping op de planeet aarde.naar de 5 d dimensie.Nasa weet heel goed wat er in de omgeving van de planeet gebeurd.Maar zullen en mogen dat niet aan het publiek bekend maken.Maar wat Ison zelf betreft dat gaat echt hun pet ver te boven.[/quote]

  En de award voor typen zonder antwoord te geven gaat naar….

  Je strooit nu met niet te onderbouwen dingen waarvan je zegt dat de NASA daarover liegt. Kan het zijn dat je het zelf verkeerd hebt, of kan je anders aantonen?

  1 likes
 38. [quote name=”Mevrouw Stemband”][quote name=”AwE130″]Het is nu aan jou om met die tekening op de proppen te komen, die zijn er niet maar doe je best zou ik zeggen en verras me eens.[/quote]
  Alsjeblieft, een blueprint op schaal 1/72 om boven je bed te hangen:
  http://www.artifactoryreplicas.com/shop/nasa-saturn-v-blueprint-1-72-scale/

  Scheelt weer een tripje naar de VS ;)[/quote]
  Je hebt vandaag iemand zeer gelukkig gemaakt…

  1 likes
 39. @AwE130 en ook voor de niet Engelstaligen, een vrije en gedeeltelijke vertaling van de woorden van Griffin:
  [quote].
  Hoewel je verbaasd zal staan hoe vaak ik vragen krijg van beleidsmakers over waarom we niet even wat van die Apollo uitrusting van stal halen en terug gaan.
  En natuurlijk, het antwoord is, er is geen stal.
  .
  Maar we zijn de volgende tien jaar bezig met het hercreëren van mogelijkheden die deze natie ooit had en weg heeft gegooid.
  .[/quote]
  Nergens zegt hij dus dat ze de blueprints bewust hebben weggegooid. Wel zegt hij dat ze niet nog ergens even een volledige werkende “Apollo misie” ergens hebben liggen. Zoals ik al eerder aanhaalde is het probleem veel meer dat ze makers van jaren 60 hardware moeten zien te vinden (voor zover dat mogelijk is), en de lanceeringsplatforms en gebouwen waar de apperatuur gebouwd/onderhouden werd/wordt zijn omgebouwd tot Space Shuttle gebruik.

  Meer achtergrond kan je hier lezen;
  http://www.thespacereview.com/article/588/1

  Je hebt gelijk als je zegt dat niet alle blueprints waarschijnlijk nog te vinden zijn, maar ongelijk als je beweerd dat dit met kwade opzet is gebeurd. Een paar soundbites uit de link, maar lees het gehele stuk alsjeblieft wel door:
  [quote]One of the myths of space history is that NASA lost or destroyed the blueprints for the Saturn 5 launch vehicle and could not build it again even if they wanted to.
  .
  The claim is partially true, but too complex for the soundbite version that “NASA lost the blueprints,” a charge that readily suited the agency’s critics.
  .
  The longstanding story that NASA lost or destroyed the Saturn 5 plans quickly falls to pieces when one learns about the F-1 Production Knowledge Retention Program.[/quote]
  De blueprints zijn zogezegd nog wel het ‘kleinste’ probleem bij het weer tot leven roepen van het oude Apollo project.

  1 likes
 40. BBC broadcasts Nibiru in a documentary 18 June 2012
  http://universalspectrum.org/forum/showthread.php?958-BBC-broadcasts-Nibiru-in-a-documentary-18-June-2012
  “Published on Jun 24, 2012 by sporan36

  The BBC (UK) has inadvertently recorded Nibiru in a documentary. The documentary can be viewed or downloaded in SD or HD on the BBC i Player on line, until 17 July 2012. It is called Ukraine’s Forgotten Children [ dit is niet waar], and features at 1 hour 11 minutes 55 seconds.”

  BBC broadcasts Nibiru in a documentary 18 June 2012 must see
  http://www.youtube.com/watch?v=F6ytpbs_e2Q

  Tja waar is dat ding gebleven dan ? Wil de echte Mister Niburu nu opstaan ?

  1 likes
 41. Tevens verplichte kijk kost :

  Too weird to be believed: a new planet in the solar system? – Bye Bye Planet Pluto – BBC science
  BBCWorldwide, Uploaded on Oct 2, 2008
  http://www.youtube.com/watch?v=90TWpYkMj0I&list=PL4C4EDE921534EBE8
  “Astronomers have a massive breakthrough as they discover a weird and very bright extraordinary object in the far reaches of our solar system. Is it a planet? Is it a block of ice? Whatever it is, it’s bigger than Pluto. Fascinating science video from BBC Horizon show ‘Bye Bye Planet Pluto.'”

  1 likes
 42. Bye Bye Planet Pluto ?

  How about Bye Bye BBC ? British Broadcast Cockup … Die playlist van de BBC vertoont gapende loopholes. Volgens mij zijn complete stukken weggelaten. Ach …. de laatste ontwikkelingen kun je terug lezen op de wiki pagina van SION :

  Comet ISON
  http://en.wikipedia.org/wiki/C/2012_S1

  waarbij de makers van bovenstaande videos toch wel credits moet worden gegeven, LET OP DE OBRITAL PERIOD!!! , deze wordt nu beschreven met baricentrische coordinaten …….

  Barycentric coordinates
  http://en.wikipedia.org/wiki/Barycentric_coordinates_%28astronomy%29

  Neem maar van mij aan dat de complete Astronomie wereldtop op de achterste benen staat ..

  Robert

  Robert M. Stockmann – RHCE
  Network Engineer – UNIX/Linux Specialist
  crashrecovery.org [email protected]

  1 likes
 43. Juist van de mensen die beweren spiritueel te zijn zou je mogen verwachten dat ze niet zo heftig zouden moeten reageren als er iets in twijfel wordt getrokken.
  Dat geld ook voor mezelf, ook ik heb me kleinzielig opgesteld, en zie nu in dat het gewoon nergens over gaat.
  Sytseflyge en Wesley hebben me een vorige keer daar mee geconfronteerd, en ik geef ze nog groot gelijk ook(trouwens nog mijn excuses voor mijn kinderachtige gedrag)

  Door de Bde’s die ik heb meegemaakt (nee sorry mensen, die bewering kan ik helaas niet bewijzen)maak ik me niet druk over een eventueel “einde der tijden”, en boeit het me gewoonweg niet of er een of andere planeet Niburu, of Ison, of vloot ruimteschepen hier naar toe onderweg is.
  Waarschijnlijk mag ik toch niet met zo’n ruimteschip mee,want ik zie er toch niet al te snugger uit(zielig hè?).
  Ik maak me niet zo druk over wat er wèl of niet in de lucht allemaal gebeurt (luchtkastelen)en of ufo’s wel of niet bestaan. Ik vestig liever de aandacht op wat er hier op aarde gebeurt, en kijk of ik iemand in mijn naaste omgeving ergens mee van dienst kan zijn.Ik voel me niet geroepen om m’n tijd te verkwisten met het uitzoeken of Ufo’s wel of niet bestaan. Ik geloof liever in het leven hier op aarde en in de mensheid zelf.
  Dat hele gedoe met Ufo’s begint voor mij meer en meer te lijken op een vorm van religieus fanatisme, en daar heb ik persoonlijk in het verleden al genoeg mee te maken gehad.De enige die in staat is om mij bang te krijgen, ben ik zelf.

  Iao Abraxas

  1 likes
 44. Grote lulkoek, de NASA verbergt niet zoveel en kan ook niet zoveel verbergen met zovelen werknemers indienst.
  Nee ik vindt dat de koek teveel bij de andere gelegd wordt en dat de koek niet zelf gegeten wordt.

  1 likes
 45. [quote name=”SytseFlyge”][quote name=”pietje bell”]
  Nasa is nog nooit betrapt op leugens of onwaarheden.zij doen niet anders.Ison is een komeet ruimteschip . Maar vooral de lichtbrenger.Degene die de De aarde in een andere energie gaat brengen dwz zero point.Terug naar het begin, van de schepping op de planeet aarde.naar de 5 d dimensie.Nasa weet heel goed wat er in de omgeving van de planeet gebeurd.Maar zullen en mogen dat niet aan het publiek bekend maken.Maar wat Ison zelf betreft dat gaat echt hun pet ver te boven.[/quote]

  En de award voor typen zonder antwoord te geven gaat naar….

  Je strooit nu met niet te onderbouwen dingen waarvan je zegt dat de NASA daarover liegt. Kan het zijn dat je het zelf verkeerd hebt, of kan je anders aantonen?[/quote]
  Ga zelf eens op onderzoek uit.Dit is voor mij energie verspilling.

  1 likes
 46. Beste Leo, Ik zie aan je reactie dat je geen onderzoek hebt gedaan. Dat je het niet wilt geloven, prima! Maar ik verzeker je, dat als je gaat graven, dan krijg je je antwoorden. Ik zal je de grootste leugen (met bewijs) van NASA laten zien. Ik volg ALLES!! van ISON sinds dag 1. Wereldwijd werd/wordt er veel over geschreven (behalve Nederland). NASA kwam met een bericht buiten dat komeet ISON voor IEDEREEN live te volgen is tijdens de perihelion. Wij (de echte volgers) waren natuurlijk super happy en ben er natuurlijk voor thuis gebleven. Tot onze grote verbazing, liet NASA geen beelden zien, maar een foto?? Ik dacht, WTF is dit nu weer??????? Dit is de site en je kan het nu nog zelfs nachecken. DOEN!! WANT DAN ZIE JE HET ZELF!!

  http://cometison.gsfc.nasa.gov/#

  Ik zwaar teleurgesteld natuurlijk, maar helaas ik heb nog meer sites waar ik me beelden vandaan kan halen. Ook daar was niets te zien??????? Terwijl ze het WEL gehaald heeft! Toen mensen aan NASA een reactie vroegen van, hoe kan dit?? Zegt NASA: Wij hebben PER ONGELUK de camara’s verkeerd opgesteld.

  GELOOF JE DIT ECHT?

  En als je me niet wilt geloven, ga maar eens op onderzoek uit.

  De mensen die jij en vele anderen geloven en belasting aan betalen, bedriegen en liegen tegen de HELE WERELD!

  Nelson Mandela was al dood op 26 juni 2013. Hier zie je Obama zelfs een speech geven op die datum tegen het Afrikaanse volk. de leugen komt altijd boven tafel DANKZIJ INTERNET!

  Kijk vanaf 9:50min tot 18min en zie hier 100% bewijs dat we KEIHARD voorgelogen worden!!

  http://www.youtube.com/watch?v=E9pjwRGk0M8

  Ben benieuwd naar je reactie,

  fijne avond

  1 likes
 47. NIBIRU SUN WITH ITS SEVEN PLANETS REAL & ARE IN OUR SOLAR SYSTEM –
  PROF. M. REZA SALA, PH.D., P.E..
  http://www.youtube.com/watch?v=800dtU2vhL0

  Robert Sutton Harrington
  http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Sutton_Harrington

  Planet X and the Mysterious Death of Dr. Robert Harrington
  http://yowusa.com/planetx/2008/planetx-2008-05b/1.shtml

  Planet X intro, geen sensatie, geen quasi, maar real Astrology Physics :

  P.K. Seidelmann and R.S. Harrington, “Planet X – the Current Status,”
  Celestial Mechanics, 43 (1988), 55-68
  http://articles.adsabs.harvard.edu//full/1988CeMec..43…55S/0000055.000.html
  Een zeer goede intro, waar Harrington en Seidelmann fijntjes opmerken dat
  ondanks grote verbeteringen in Astronomische waarnemingen sinds 1900, er
  tot op de dag van vandaag systematische afwijkingen blijven onstaan
  tussen waargenomen data en voorspelde posities (ephemerides) van de
  planeten Neptunus EN Uranus …

  R.S. Harrington, “The location of Planet X,”
  The Astronomical Journal, Vol. 96 (1988), no. 4, 1476-1478
  http://articles.adsabs.harvard.edu//full/1988AJ…..96.1476H/0001476.000.html
  Hiermee kun je de positie van Planeet X bepalen in jouw favoriete
  astro computer simulatie pakket. Volgens deze meneer hoeven we
  ons nergens zorgen om te maken :

  The location of Planet X
  http://www.astro.rug.nl/~onderwys/ACTUEELONDERZOEK/JAAR2000/plx/fulltext2.html

  The Detailed Position Of Planet X – R.S. Harrington
  Sunday, October 16, 2011 22:04
  http://beforeitsnews.com/space/2011/10/the-detailed-position-of-planet-x-r-s-harrington-1240350.html

  Robert

  Robert M. Stockmann – RHCE
  Network Engineer – UNIX/Linux Specialist
  crashrecovery.org [email protected]

  1 likes
 48. Dat waren wel degelijk SDO live-beelden. Iedereen die gewend is geraakt aan die versnelde filmpjes van SOHO en dergelijke vergeet dat daar de tijd duizenden keren versneld wordt; dan lijkt de Zon te bruisen en te sissen alsof het een pan kokende erwtensoep is. Real time zie je in een uur bijna niets gebeuren. Maar als je goed keek dan zag je wel degelijk dat na een uur of zo de Zon ongeveer 0,5° gedraaid was en de filamenten zijn ook iets verschoven. Je ziet het het duidelijkst als je het filmpje van eind naar begin terug zien springen. En waarom zag SDO ISON niet? Het zijn geen gewone camera’s die in zichtbaar licht waarnemen, maar in slechts één golflengte. Op grond van ervaringen met Lovejoy in 2011 en C/2011 N3 had men voor een aantal golflengtes gekozen waarin meervoudig geïoniseerde zuurstof zichtbaar is. Maar in die golflengte was dit keer niks te zien. Omdat je niks van NASA aanneemt hieronder de conclusie van amateur Bruce Gary (die hem in augustus als eerste weer terugvond)
  http://brucegary.net/ISON/.
  Just face it: ISON is no MORE.

  1 likes
 49. Hier nog een nieuw bericht over Nelson Mandela.

  http://www.youtube.com/watch?v=UCYySP484UM

  KIJKEN MENSEN!!!!

  1 likes
 50. [quote name=”Robert Stockmann”]Ukraine’s Forgotten Children [ dit is niet waar],
  ten dele wel. deze BBC Youtube docu laat
  camera shots zien waar zowel de zon als niburu volop schijnend te zien zijn …. op 1h11m55s :

  http://s8.postimg.org/dv177j59x/Niburu_Ukraines_Forgottten_Children_at_1h11m55s.jpg%5B/quote%5D
  De zoveelste interne reflectie, zie hier hoe het werkt:
  http://www.youtube.com/watch?v=6ZWRyN2WO9c&feature=c4-overview&list=UUFpJLO8qbaj6CCXKWYYMJ5A

  1 likes
 51. [quote name=”MK”]Het leuke blijft nog steeds: De bedenker van Nibiru, Zecharia Sitchin, voorspelt ZELF dat dat ding pas in het jaar 2900 of zo gaat verschijnen. Maar, de (make)believers willen liever NU geld verdienen aan deze hoax, ipv over 800 jaar.[/quote]
  Bent uw hoofdredacteur bij de Fabeltjeskrant??

  1 likes
 52. Ukraine’s Forgotten Children [ dit is niet waar],
  ten dele wel. deze BBC Youtube docu laat
  camera shots zien waar zowel de zon als niburu volop schijnend te zien zijn …. op 1h11m55s :

  http://s8.postimg.org/dv177j59x/Niburu_Ukraines_Forgottten_Children_at_1h11m55s.jpg

  0 likes
 53. Heb toch het hele verhaal over ison gevolgt, op de gewone media , nieuwe media en youtube , van BS tot aan onderbouwd.

  Het valt me op dat Nederland hier echt slecht in is om nieuws te brengen. een stukje in DWDW en paul witteman, maar internet vol.

  Als je logisch nadenkt was / is de grote makkelijk te bepalen zonder moeilijke berekening.

  De afgelegde afstand binnen 24 uur was ook global met de plaatjes makkelijk te achterhalen, je kijkt op wiki de omtrek van de zon en die leg je een aantal keer in het plaatje en berekent dit met de tijd. (hij ging hard!!)

  Die staart zit er echt nog wel aan maar niemand weet de echte loopbaan van de comet, dus weet je ook niet of wij daar een stukje van mee krijgen , wel kan je weer zien dat het niet allemaal dust is.

  Heb ook een groot deel van de online meetings meegemaakt van NASA, althans gekeken, hier zie je hoe er 2 uur gepraat wordt over niks en totaal niet over speculaties en uitleg voor public.

  Denkt zeker wel dat NASA delen achter houdt maar meer omdat ze sommige dingen zelf niet eens weten en eerst willen uitzoeken zodat zij dit naar voren kunnen brengen , ze moeten immers ook een miljard of wat rechtvaardigen.

  bijzonder is dat er nu 4 van comets tegelijk zijn.

  bijzonder is dat echt superveel youtubers er films en aandacht aanbesteden.

  Al was ik er zeer onder de indruk van is er bijna niets meer van te vinden, en toch denk ik dat hier een verassing aan zit, niet zozeer in de trand van doem maar wel iets wat we nog niet hebben gezien en met het mondje open staan.

  wat ik ook vaak kijk is bpearthwatch van youtube, al gaat deze erg ver , en koppelt het weer eens aan van alles en nog wat , hij kan het gewoon mooi en spannend vertellen.

  gr

  0 likes
 54. [quote name=”ISON is the ONE”]Nelson Mandela was al dood op 26 juni 2013. Hier zie je Obama zelfs een speech geven op die datum tegen het Afrikaanse volk. de leugen komt altijd boven tafel DANKZIJ INTERNET![/quote]
  Of worden juist de meeste en grofste leugens verspreid door het internet/youtube? Kijk naar de speech van Obame in je eigen youtube link, er zit daar een hele vreemde knip in de speech van Obama, direct na: “He is a hero for the world and…” om te vervolgen over de ‘legacy’ van Mandela.

  Kijken we naar de gehele speech van Obama aldaar:
  http://www.youtube.com/watch?v=tff3AaaemXY&feature=player_detailpage#t=33
  vanaf zo rond de 46 seconden kom je bij hetzelfde stuk uit, echter na ‘for the world and…” komt nog een ander zinnetje:
  “if and when he passes from this place, one thing we will all know is that his legacy..

  Inderdaad keihard bewijs dat Obame hier nog spreekt in de wetenschap dat Mandela nog leeft, of in je eigen woorden:
  [quote]zie hier 100% bewijs dat we KEIHARD voorgelogen worden!![/quote]

  0 likes
 55. [quote name=”ISON is the ONE”]Beste Leo, Ik zie aan je reactie dat je geen onderzoek hebt gedaan. Dat je het niet wilt geloven, prima! Maar ik verzeker je, dat als je gaat graven, dan krijg je je antwoorden. Ik zal je de grootste leugen (met bewijs) van NASA laten zien. Ik volg ALLES!! van ISON sinds dag 1. Wereldwijd werd/wordt er veel over geschreven (behalve Nederland). NASA kwam met een bericht buiten dat komeet ISON voor IEDEREEN live te volgen is tijdens de perihelion. Wij (de echte volgers) waren natuurlijk super happy en ben er natuurlijk voor thuis gebleven. Tot onze grote verbazing, liet NASA geen beelden zien, maar een foto?? Ik dacht, WTF is dit nu weer??????? Dit is de site en je kan het nu nog zelfs nachecken. DOEN!! WANT DAN ZIE JE HET ZELF!!

  http://cometison.gsfc.nasa.gov/#

  Ik zwaar teleurgesteld natuurlijk, maar helaas ik heb nog meer sites waar ik me beelden vandaan kan halen. Ook daar was niets te zien??????? Terwijl ze het WEL gehaald heeft! Toen mensen aan NASA een reactie vroegen van, hoe kan dit?? Zegt NASA: Wij hebben PER ONGELUK de camara’s verkeerd opgesteld.

  GELOOF JE DIT ECHT?

  En als je me niet wilt geloven, ga maar eens op onderzoek uit.

  De mensen die jij en vele anderen geloven en belasting aan betalen, bedriegen en liegen tegen de HELE WERELD!

  Nelson Mandela was al dood op 26 juni 2013. Hier zie je Obama zelfs een speech geven op die datum tegen het Afrikaanse volk. de leugen komt altijd boven tafel DANKZIJ INTERNET!

  Kijk vanaf 9:50min tot 18min en zie hier 100% bewijs dat we KEIHARD voorgelogen worden!!

  http://www.youtube.com/watch?v=E9pjwRGk0M8

  Ben benieuwd naar je reactie,

  fijne avond[/quote]
  Alles wat hier over liegen staat is gelogen.Wat een schreeuwerige letters, de caps-lock toets is zeker stuk.
  Wat erg zeg als mensen tegen me liegen, raar dat me dat niets doet. Of lieg ik dat?
  Iao Abraxas

  0 likes
 56. Hier nog een tete a tete gesprek tussen Robert Harrington en Zecharia Sitchin op 30 augustus 1990 :

  Zacharia Sitchin & Dr. Robert Harrington – Planet X (subtitulado)
  http://www.youtube.com/watch?v=sIyw5gOYnBM

  Dr Robert Harrington & Zecharia Sitchin Debunks Pseudo Scientists
  http://www.youtube.com/watch?v=SM9gVm-0400

  Dan hier nog een hypothese over wat die Niburu planeet hier eigelijk komt doen. Tja … Mijn moeder zei altijd : Voor niets komt de zon op. Tegenwoordig zijn we op zoek naar Free Energy, bij voorkeur tussen 9 en 5 zodat we het kunnen zien bij daglicht. Maar ja wees nou eerlijk. De zon is ook uiteindelijk maar een ster met eindige afmetingen, en na verloop van tijd raakt ook daar de ‘brandstof tank’ leeg. Elke 3600 jaar komt er schijnbaar een Niburu planeetje in ons zonnestelseltje een fly-by doen. Volgens de laatste geruchten zit ie nu pal achter de zon. Zou Niburu het tankje van de zon soms komen bijvullen ?

  Robert

  Robert M. Stockmann – RHCE
  Network Engineer – UNIX/Linux Specialist
  crashrecovery.org [email protected]

  0 likes
 57. @42
  “waarbij de makers van bovenstaande videos toch wel credits moet worden gegeven, LET OP DE OBRITAL PERIOD!!! , deze wordt nu beschreven met baricentrische coordinaten …….

  Barycentric coordinates
  http://en.wikipedia.org/wiki/Barycentric_coordinates_%28astronomy%29

  Neem maar van mij aan dat de complete Astronomie wereldtop op de achterste benen staat ..”

  Waar gaat je opwinding nou eigenlijk over? Als astronoom ben ik benieuwd wat jij denkt dat dit betekent.

  0 likes
 58. [quote name=”Henk001″]@42
  “waarbij de makers van bovenstaande videos toch wel credits moet worden gegeven, LET OP DE OBRITAL PERIOD!!! , deze wordt nu beschreven met baricentrische coordinaten …….

  Barycentric coordinates
  http://en.wikipedia.org/wiki/Barycentric_coordinates_%28astronomy%29

  Neem maar van mij aan dat de complete Astronomie wereldtop op de achterste benen staat ..”

  Waar gaat je opwinding nou beteigenlijk over? Als astronoom ben ik benieuwd wat jij denkt dat dit betekent.[/quote]

  nou het betekent dat het object een behoorlijk grote massa heeft, Harrington spreekt over 3 a 5 maal de massa van de aarde. Das geen comet maar een planeet.

  0 likes
 59. Het leuke blijft nog steeds: De bedenker van Nibiru, Zecharia Sitchin, voorspelt ZELF dat dat ding pas in het jaar 2900 of zo gaat verschijnen. Maar, de (make)believers willen liever NU geld verdienen aan deze hoax, ipv over 800 jaar.

  0 likes
 60. [quote name=”SytseFlyge”][quote name=”Pascal”][quote name=”Jeroen”]Youtube waarheden. Jammer dat het zovaak als echte waarheid word aangenomen. Niet alles is een complot. En iedereen in dat filmpje kan zeggen wie dat hij is maar dat hoeft dan ook niet persee waar te zijn.
  Waarom zou NASA liegen als iedereen met een telescoop het zelf kon/kan zien?[/quote]
  Misschien moeten we eens gaan inzien waarom die kerstboom er staat. Is dat een heelal met sterren (Lichtjes) en ballen als planeten. Staat ons deze kerst iets heel bijzonders te wachten??[/quote]
  Dus nu is de kerstboom een afspiegeling van het heelal? Really? Okee, waar staat de piek voor?[/quote]
  Zal de piek Niburu zijn??

  0 likes
 61. [quote name=”pietje bell”][quote name=”SytseFlyge”][quote name=”pietje bell”]
  Nasa is nog nooit betrapt op leugens of onwaarheden.zij doen niet anders.Ison is een komeet ruimteschip . Maar vooral de lichtbrenger.Degene die de De aarde in een andere energie gaat brengen dwz zero point.Terug naar het begin, van de schepping op de planeet aarde.naar de 5 d dimensie.Nasa weet heel goed wat er in de omgeving van de planeet gebeurd.Maar zullen en mogen dat niet aan het publiek bekend maken.Maar wat Ison zelf betreft dat gaat echt hun pet ver te boven.[/quote]

  En de award voor typen zonder antwoord te geven gaat naar….

  Je strooit nu met niet te onderbouwen dingen waarvan je zegt dat de NASA daarover liegt. Kan het zijn dat je het zelf verkeerd hebt, of kan je anders aantonen?[/quote]
  Ga zelf eens op onderzoek uit.Dit is voor mij energie verspilling.[/quote]
  Mijn onderzoeken hiernaar lopen uit op dat alles onzin is en jij staat er helemaal achter. Als je het antwoord niet KAN geven omdat je ononderbouwde verhalen hebt, zeg dat dan. Ga niet zo doen. Zo kom je over als een jochie van 7.

  Edwin; tof van je. Super. Thanks. Ook ik heb een duit in het zakje gedaan en iets te veel op de persoon gespeeld, dus namens mij wederzijds.

  0 likes
 62. [quote name=”Robert Stockmann”][quote name=”Henk001″]@42
  “waarbij de makers van bovenstaande videos toch wel credits moet worden gegeven, LET OP DE OBRITAL PERIOD!!! , deze wordt nu beschreven met baricentrische coordinaten …….

  Barycentric coordinates
  http://en.wikipedia.org/wiki/Barycentric_coordinates_%28astronomy%29

  Neem maar van mij aan dat de complete Astronomie wereldtop op de achterste benen staat ..”

  Waar gaat je opwinding nou beteigenlijk over? Als astronoom ben ik benieuwd wat jij denkt dat dit betekent.[/quote]

  nou het betekent dat het object een behoorlijk grote massa heeft, Harrington spreekt over 3 a 5 maal de massa van de aarde. Das geen comet maar een planeet.[/quote]
  Dat betekent het helemaal niet. Het betekent dat de berekening van de baan van ISON uiterst gevoelig is voor meetonnauwkeurigheden, doordat zijn excentriciteit in de buurt van de 1 ligt, vermoedelijk iets er boven. Om de baan zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven, kan men niet volstaan met de (meestal voldoende nauwkeurige) benadering die er van uitgaat dat de Zon de enig aantrekkende massa is en waarmee de berekening als een twee-lichamen-probleem kan worden opgelost. In plaats daarvan gaat men er van uit dat ISON zijn baan beschrijft rond het massa-middelpunt van het zonnestelsel (=barycentrum). Dat is een soort gewogen gemiddelde van de Zon en de planeten, vooral Jupiter begint een paar cijfers achter de komma mee te doen. Dat zwaartepunt ligt overigens nog steeds dicht bij het middelpunt van de Zon. De massa van het object heeft hier niets mee te maken.
  Dat bij orbital period nu ejection trajectory staat betekent dat de komeet een hyperbolische baan heeft (e>1) die hem (zo goed als) het zonnestelsel uit zal leiden. m.a.w. als er nog wat van ISON over was gebleven zou die nooit meer terugkeren, dus geen omloop en dus ook geen omloopstijd.

  0 likes
 63. @49:
  “bijzonder is dat er nu 4 van comets tegelijk zijn”
  Op deze site:
  http://www.aerith.net/comet/weekly/current.html
  vind je op dit moment 46 kometen die amateur astronomen “helder” noemen namelijk (met enige moeite vaak) bereikbaar voor een amateurtelescoop. Dit is een redelijk constant aantal. Er zijn dus niet vier kometen (punt), er zijn vier kometen (5 als je Nevski meetelt) die al met een verrekijker zichtbaar zijn en in de ISON-hype hebben meegelift om het nieuws te halen. Maar dit is niks bijzonders.
  Als je wilt weten wat er aan bekende kometen tm 2018 aan zit te komen is hier nog een link:
  http://www.aerith.net/comet/future-n.html
  Voor de liefhebbers: als de kolom met “Mag” onder de 5 komt is de komeet met het blote oog zichtbaar, van 5 tot 8 heb je een verrekijker nodig, daarboven een telescoop.

  0 likes
 64. @Sytseflyge

  Lief van je, en ik begrijp jouw houding. Als iemand glashard beweert DE waarheid te verkondigen, mag deze verwachten dat een ander om bewijzen gaat vragen.Ik heb bijvoorbeeld ook dingen meegemaakt die gewoonweg niet rationeel verklaarbaar zijn, en net zoals pietje bell heb ik bde’s en uittredingen meegemaakt, maar dat kan ik niet bewijzen, simpelweg omdat het een subjectieve ervaring is. Ik zou het erg stom van mezelf vinden om van de daken te gaan schreeuwen dat het DE waarheid is waar iedereen maar in moet gaan geloven. Al vindt ik honderden “bewijzen” via channelings op het internet (ik persoonlijk ben al jaren geleden met het lezen van channelings gestopt)dan kan ik nog steeds helemaal NIETS bewijzen. Als ik een droom heb gehad , die letterlijk is uitgekomen, kan ik dan bewijzen dat ik die droom heb gehad? Gaat niet.Dan moeten mensen die buitenzintuiglijke waarnemingen hebben gehad accepteren dat het voor hun een persoonlijk waarde heeft, en door een ander bestempeld kan worden als “onzin”. Ik snap al die drukte niet, en zeker niet van mensen die beweren een bde te hebben meegemaakt. Mensen die ik persoonlijk ken,die net als ik een Bde hebben meegemaakt, maken zich vanwege hun ervaringen juist NERGENS meer druk over. Waarom zou ik me druk maken of er wel of geen planeet hier naar toe onderweg is, waarom mezelf lopen opfokken over een of andere ufo-vloot? En die bangmakerij over een einde der tijden, kinderachtig.
  Tijdens mijn Bde heb ik een continuïteit meegemaakt die ik naar een ander toe niet kan bewijzen, en ik begrijp de mensen die dit niet hebben meegemaakt volledig als ze mijn visie onzin vinden.In ieder geval hebben mijn persoonlijke ervaringen me een innerlijke kracht gegeven waardoor ik tevreden ben met het leven dat ik leid.
  In mijn ogen getuigt jouw houding juist WEl van “wakkerheid”
  Er is wel een minpuntje waar ik nog voor mezelf aan moet werken;
  mijn teksten zijn altijd verrekte lang,oeps.
  Iao Abraxas

  0 likes
 65. @48:
  “…Een zeer goede intro, waar Harrington en Seidelmann fijntjes opmerken dat
  ondanks grote verbeteringen in Astronomische waarnemingen sinds 1900, er
  tot op de dag van vandaag systematische afwijkingen blijven onstaan
  tussen waargenomen data en voorspelde posities (ephemerides) van de
  planeten Neptunus EN Uranus …”
  Reeds in 1993 is aangetoond dat deze afwijkingen in feite niet bestaan. Hieronder het originele artikel uit 1993

  http://adsabs.harvard.edu/full/1993AJ….105.2000S2002

  Voor wie het een te technisch verhaal vindt volgt hier nog een link naar de site van de Kapteyn-sterrenwacht, waar e.e.a. hopelijk verduidelijkt wordt.
  De bottom line: zeker na nauwkeuriger massabepalingen van Uranus (1986) en Neptunus (1989) door de Voyager 2 blijkt er geen statistisch significante afwijking meer aantoonbaar tussen voorspelde en waargenomen posities van beide. No need for planet X.

  0 likes
 66. Oops link vergeten:
  http://www.astro.rug.nl/~onderwys/ACTUEELONDERZOEK/JAAR2000/plx/fulltext4.html
  Inderdaad, dezelfde site als waar Robert (@48) naar verwees, maar waar hij helaas niet even verder door heeft gelezen.

  0 likes
 67. [quote name=”Edwin”]@Sytseflyge

  Er is wel een minpuntje waar ik nog voor mezelf aan moet werken;
  mijn teksten zijn altijd verrekte lang,oeps.
  Iao Abraxas[/quote]

  Nee de teksten zijn niet lang….da’s de onzin 🙂

  0 likes
 68. An alternate interpretation of events 1 of 2 :

  1988 Robert S. Harrington published about Planet X inside the major astronomy established journals, which means serious trouble.

  1989 The iron curtain is taken down, as NWO insiders know that the Galactic King is coming to Town, planet earth. The Berlin wall is taken down, and all are friends again for the outer worlds.

  1990 The 1st Iraq war is started, to get a grip and stranglehold on Saddam Hussein and Iraq, where disturbing archeologic information about Planet X is found inside the Sumerian tablets. Shortly after the 100 day military exercise, President George Herbert Walker Bush announces the New World Order.

  1992 A relieve amongst Astronomers can be felt and heard as object 1992 QB1 is found by NASA, which is a Carpet Belt object. The old game of NASA coverup of sweeping Planet X under the rug is back in full swing again.

  0 likes
 69. An alternate interpretation of events 2 of 2 :

  2002 The Planet X rumors are suddenly back in the news :
  The hunt for Planet X
  14 December 2002 by Heather Couper and Nigel Henbest
  Magazine issue 2373.
  http://www.newscientist.com/article/mg17623735.300-the-hunt-for-planet-x.html

  March 2003 After initially not hitting back immediately after the 911 attack, Bush starts the 2nd Iraq war and this time takes the entire country down. The Bagdad museum with its Sumerian artifacts is the first to be looted. It’s striking that regular journalist on independent missions, even when famous, will be fatally shot-down at first sight. Only embedded journalists, archaeologists and astronomers are allowed to visit under close Military surveillance. Also striking is that the large global Corporations just send in their private mercenary armies. This is the most stranger war than ever fought in history.

  August 2003 NASA discovers object 2003 QQ47 an Asterioid which again completes our solar system and its Ephemeris data. Mainstream Astrology take its grip back another time, where NASA comes up with :
  ASTEROID 2003 QQ47 MAY IMPACT EARTH MARCH 21 2014
  http://www.youtube.com/watch?v=uYwGHK0K-V8
  Hey whats new .

  Just recently we hear that Planet X is actually a cluster of planets with a brown dwarf , a failed star, in its middle. Today its hidden behind the Sun, where rumors go that it somehow was destroyed. I would say that the Niburu folk come here every 3600 years, and take with them everytime a brown dwarf as new fuel to be added to our existing sun. Maintenance is what i would call this.

  0 likes
 70. Nibiru is nep net als de komeet is allebei leugen.

  0 likes
 71. [quote name=”Erwin Schuitema”]Nibiru is nep net als de komeet is allebei leugen.[/quote]
  En wij mensen zijn pepernoten in de zak van de piet want iedere zak is een universum. Zo hebben we ook olifanten als schuimpjes die je kan eten. Nu een Kerstboom met sterren en planeten in de boom en Nibiru als piek hahaha. De echte realiteit moet nog gaan komen.

  0 likes
 72. Kijk eens naar de volgende video en dan weet je meteen hoe betrouwbaar de NASA is… http://www.youtube.com/watch?v=EfJiNPZ38kY

  0 likes
 73. Gaat het 16dec gebeuren?
  Men verwacht 16dec een afgezand van Nibiru in het voorstrekkersmonument in Zuid afrika.
  Alle 91 regeringsleiders en etc… die op de begrafenis van Mandela waren zullen ook in het voortrekkersmonument zijn.
  Dus de befrafenis van Mandela was een goed excuus voor de leiders om daar te zijn.
  Want Mandela is eigenlijk 26Juni al overleden.
  Nu is het niet raar dat ze daar 16dec nog zijn.

  Op 16dec is er ook een speciale gelegenheid in het voordtrekkersmonument.

  Zie film en een livestream.
  http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=294247

  http://www.youtube.com/watch?v=evx77gJTsdM

  http://new.livestream.com/baruchmedia/vtmgeloftedag2013
  Zie ook de klok aftellen.

  Wie weet hier meer over te vertellen?

  0 likes
 74. Op de foto,s zie je ook een mooie landingsplaats.
  Zit er ook een gat in het pland?
  http://felix-zuidafrika.blogspot.nl/2012/10/ons-vir-jou-suid-afrika-n-simbool-van.html

  0 likes
 75. [quote name=”Stranger”]Gaat het 16dec gebeuren?
  Men verwacht 16dec een afgezand van Nibiru in het voorstrekkersmonument in Zuid afrika.
  Alle 91 regeringsleiders en etc… die op de begrafenis van Mandela waren zullen ook in het voortrekkersmonument zijn.
  Dus de befrafenis van Mandela was een goed excuus voor de leiders om daar te zijn.
  Want Mandela is eigenlijk 26Juni al overleden.
  Nu is het niet raar dat ze daar 16dec nog zijn.

  Op 16dec is er ook een speciale gelegenheid in het voordtrekkersmonument.

  Zie film en een livestream.
  http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=294247

  http://www.youtube.com/watch?v=evx77gJTsdM

  http://new.livestream.com/baruchmedia/vtmgeloftedag2013
  Zie ook de klok aftellen.

  Wie weet hier meer over te vertellen?[/quote]

  Het is de 17e. Niks gebeurd. Weereens….

  0 likes
 76. [quote name=”Stranger”]Gaat het 16dec gebeuren?
  Men verwacht 16dec een afgezand van Nibiru in het voorstrekkersmonument in Zuid afrika.
  Alle 91 regeringsleiders en etc… die op de begrafenis van Mandela waren zullen ook in het voortrekkersmonument zijn.
  Dus de befrafenis van Mandela was een goed excuus voor de leiders om daar te zijn.
  Want Mandela is eigenlijk 26Juni al overleden.
  Nu is het niet raar dat ze daar 16dec nog zijn.

  Op 16dec is er ook een speciale gelegenheid in het voordtrekkersmonument.

  Wie weet hier meer over te vertellen?[/quote]
  Aangezien het nu de 17e is mogen we dan concluderen dat er geen afgezant van Niburu is gekomen om Mandela de laatste eer te bewijzen.

  0 likes
 77. [quote name=”Niburu”]Volgens onze inzichten en informatie krijgen we binnen een paar weken opmerkelijke informatie die de wereld er anders uit zal laten zien.[/quote]
  Het is bijna weer 21 december. Zal het nu dan toch echt…?

  0 likes
 78. [quote name=”little rascal”][quote name=”Stranger”]Gaat het 16dec gebeuren?
  Men verwacht 16dec een afgezand van Nibiru in het voorstrekkersmonument in Zuid afrika.
  Alle 91 regeringsleiders en etc… die op de begrafenis van Mandela waren zullen ook in het voortrekkersmonument zijn.
  Dus de befrafenis van Mandela was een goed excuus voor de leiders om daar te zijn.
  Want Mandela is eigenlijk 26Juni al overleden.
  Nu is het niet raar dat ze daar 16dec nog zijn.

  Op 16dec is er ook een speciale gelegenheid in het voordtrekkersmonument.

  Wie weet hier meer over te vertellen?[/quote]
  Aangezien het nu de 17e is mogen we dan concluderen dat er geen afgezant van Niburu is gekomen om Mandela de laatste eer te bewijzen.[/quote]
  Het is in ieder geval wèl in iemands fantasie gebeurt, en dat kunnen we in ieder geval wèl bewijzen.
  Iaw Abraxas

  0 likes
 79. [quote name=”little rascal”][quote name=”Stranger”]Gaat het 16dec gebeuren?
  Men verwacht 16dec een afgezand van Nibiru in het voorstrekkersmonument in Zuid afrika.
  Alle 91 regeringsleiders en etc… die op de begrafenis van Mandela waren zullen ook in het voortrekkersmonument zijn.
  Dus de befrafenis van Mandela was een goed excuus voor de leiders om daar te zijn.
  Want Mandela is eigenlijk 26Juni al overleden.
  Nu is het niet raar dat ze daar 16dec nog zijn.

  Op 16dec is er ook een speciale gelegenheid in het voordtrekkersmonument.

  Wie weet hier meer over te vertellen?[/quote]
  Aangezien het nu de 17e is mogen we dan concluderen dat er geen afgezant van Niburu is gekomen om Mandela de laatste eer te bewijzen.[/quote]

  Ja, of de beelden zijn eerder opgenomen en daardoor is het “echte” verhaal in de doofpot gestopt.

  Je moet trouwens wel lef hebben om de dood van Mandela in twijfel te trekken en een volledig uit de duim gezogen datum van 26 juni te noemen. Onvoorstelbaar als je daar over nadenkt.

  0 likes
 80. [quote name=”Mood”]”De afgelopen tientallen jaren hebben Niburu.nl en SOPN.nl genoeg kennis en ervaring opgedaan over de NASA en de informatie die wordt verspreid.

  Denk bijvoorbeeld aan de vele onjuistheden die er bestaan over onder andere de Apollomissies naar de maan”.

  Kennis en ervaring? Heeft u gewerkt voor NASA? Dat antwoord kan ik voor u invullen. Nee, u heeft niet voor NASA gewerkt en u haalt uw informatie louter en alleen van internet. Dan kunt u niet zeggen dat u kennis en ervaring heeft over NASA.

  Apollo Missies? Was u erbij?
  Hoe weet u zo zeker dat er veel onjuistheden zijn over apollo missies? Alleen omdat er op internet geruchten gaan dat er dingen wellicht achterwege gehouden worden?… Dan kunt u nog niet stellig zeggen dat Apollo missies onjuistheden bevatten.

  ik denk dat Niburu zich anders op moet gaan stellen. Niburu wil graag nieuws op een andere manier inrichten. Laat het dan open en stuur aan op open berichtgeving, maar ga het alsjeblieft niet invullen. Want dan maak je jezelf op verschillende punten al gauw belachelijk….

  Ik kom veel hier en lees graag berichtjes. Maar probeer het objectief te brengen zonder er een conclusie uit te trekken. Dan blijf je geloofwaardig en kun je later theorieen bijstellen.[/quote]
  http://www.youtube.com/watch?v=XRSk04ZJFN8
  Dit zegt mij al genoeg

  0 likes
 81. [quote name=”Mevrouw Stemband”][quote name=”AwE130″] Mocht je willen reageren dan graag de bouw tekeningen van de Saturn V en de maanlander. Ik zal je helpen die zijn er niet want die heeft NASA vernietigd, dat is wat NASA zelf zegt. Zo hoe wil je in een recht-zaak je gelijk halen zonder enige bouw plannen die je kunt overleggen. Vertel me dat eens?[/quote]
  Dat zegt de NASA volgens mij niet, ben de naam van de man waar je op doelt even kwijt; maar volgens mij zei hij zoveel als dat ze niet even alles weer uit de schuur kunnen trekken en verder gaan waar ze het veertig jaar geleden hebben achtergelaten.

  Dat de bluepringts van bijvoorbeeld de Saturn V zouden zijn vernietigd wordt dan ook tegengesproken door de NASA zelf:
  [quote]”A NASA official has denied a claim made by a book author that blueprints for the mighty Saturn 5 rocket used to push Apollo astronauts to the moon were lost. “[/quote]
  http://web.archive.org/web/20100818173517/http://www.space.com/news/spacehistory/saturn_five_000313.html

  Waar je ook kan lezen wat ik met mijn eerste deel bedoelde (waarom het niet zo simpel is om dat programma even te hervatten) :
  [quote]”The problem in recreating the Saturn 5 is not finding the drawings, it is finding vendors who can supply mid-1960’s vintage hardware,” he wrote, “and the fact that the launch pads and vehicle assembly buildings have been converted to space shuttle use, so you have no place to launch from. [/quote][/quote]http://www.youtube.com/watch?v=q7pzg9xpAOE
  Dit filmpje toont aan dat het een hoax is.

  0 likes
 82. Oftewel de mensen die dit soort onzin geloven moeten zich eens goed na laten kijken. Over 20 jaar is het nog steeds hetzelfde riedeltje dat er elk moment wat kan gaan gebeuren. Het is allemaal “selling lies as truth and raking in the money”. Hier in de stad lopen ook van die idioten rond die heilig in dit soort dingen geloven en die hebben nog nooit iets in de lucht gezien. En ga niet beginnen dat je je er voor open moet stellen want ik mediteer dagelijks en heb nog nooit een UFO gezien. Laat staan dat er een hele vloot achter de zon verscholen zit met commandant “what’s his name” aan het roer. Als je echt wat wilt veranderen kan je beter vrijwilligerswerk gaan doen in plaats van de hele avond deze dingen opzoeken op het internet.

  0 likes
 83. Sinds het bekend worden over het fenomeen trollen,zijn ze meer tactvoller geworden!

  0 likes
 84. [quote name=”Bert”][quote name=”Niburu”]Volgens onze inzichten en informatie krijgen we binnen een paar weken opmerkelijke informatie die de wereld er anders uit zal laten zien.[/quote]
  Het is bijna weer 21 december. Zal het nu dan toch echt…?[/quote]
  Nee. Er komt niemand uit de ruimte om je te helpen.

  Je zal het echt helemaal zelf moeten rooien in de wereld.

  0 likes
 85. [quote name=”Stranger”]Gaat het 16dec gebeuren?
  Men verwacht 16dec een afgezand van Nibiru in het voorstrekkersmonument in Zuid afrika.
  [/quote]
  Men? wie is men? Dat is waarschijnlijk een groep new age flierefluiters die zoals gebruikelijk weer met open ogen in de gebakken lucht van een channelaar trappen.

  Wanneer leren jullie nou eens dat IEDERE channelaar een bedrieger is en dat NIEMAND de toekomst kan voorspellen. Zolang iemand dergelijke bizarre beweringen niet kan onderbouwen dan is het in 100% van de gevallen niet waar.

  En keer op keer op keer op keer trappen jullie er gewoon weer in. Ie-de-re keer weer.En iedere keer weer teleurstelling. Maar niet getreurd, want Bert heeft al een nieuwe datum geopperd: 21 december.

  Ik zal ook een voorspelling maken: er gebeurt niks die datum.

  Maar dat heeft geen zin, want 22 december is er vast wel een nieuwe channelaar die een nieuwe datum “doorkrijgt”. En zo laten jullie je eindeloos aan het lijntje houden. Over 20 jaar nog steeds, omdat jullie alles wantrouwen en diegenen die je zou moeten wantrouwen (mensen die beweren over speciale krachten zoals channelen te beschikken) omarm je.

  0 likes
 86. [quote name=”Wesley”][quote name=”Bert”][quote name=”Niburu”]Volgens onze inzichten en informatie krijgen we binnen een paar weken opmerkelijke informatie die de wereld er anders uit zal laten zien.[/quote]
  Het is bijna weer 21 december. Zal het nu dan toch echt…?[/quote]
  Nee. Er komt niemand uit de ruimte om je te helpen.

  Je zal het echt helemaal zelf moeten rooien in de wereld.[/quote]
  Maar als ik mezelf nou bedrieg? Dan komen ze vast wel.

  0 likes
 87. [quote name=”Wesley”][quote name=”Stranger”]Gaat het 16dec gebeuren?
  Men verwacht 16dec een afgezand van Nibiru in het voorstrekkersmonument in Zuid afrika.
  [/quote]
  Men? wie is men? Dat is waarschijnlijk een groep new age flierefluiters die zoals gebruikelijk weer met open ogen in de gebakken lucht van een channelaar trappen.

  Wanneer leren jullie nou eens dat IEDERE channelaar een bedrieger is en dat NIEMAND de toekomst kan voorspellen. Zolang iemand dergelijke bizarre beweringen niet kan onderbouwen dan is het in 100% van de gevallen niet waar.

  En keer op keer op keer op keer trappen jullie er gewoon weer in. Ie-de-re keer weer.En iedere keer weer teleurstelling. Maar niet getreurd, want Bert heeft al een nieuwe datum geopperd: 21 december.

  Ik zal ook een voorspelling maken: er gebeurt niks die datum.

  Maar dat heeft geen zin, want 22 december is er vast wel een nieuwe channelaar die een nieuwe datum “doorkrijgt”. En zo laten jullie je eindeloos aan het lijntje houden. Over 20 jaar nog steeds, omdat jullie alles wantrouwen en diegenen die je zou moeten wantrouwen (mensen die beweren over speciale krachten zoals channelen te beschikken) omarm je.[/quote]
  Het waarheidsgehalte van de onderwerpen op Niburu is discutabel maar het lijkt er ook wel eens op of sommige mensen deze site bezoeken en dan over alles gaan zeuren. Ik zie het als science fiction en vermaak. En misschien zijn sommige dingen wel waar. Wie zal het zeggen.

  0 likes
 88. Mooi verhaal, dit :D. Nasa covered alles op. 😀 Geloof je het zelf? Hoeveel sterrenkijkers hebben we in de wereld staan? Is het een geheim netwerk? Krijg je, wanneer je zelf een goede telescoop aanschaf er gelijk een briefje bij van de geheime sterrenkijkergenootschap met de boodschap: jongens, niet verder verklappen, hè. Want uh… NASA Bashen is lekker makkelijk en ongrijpbaar, maar wat dacht je van al die andere sterrenkijkers dan? China kijkt ook rustig mee vanaf de maan. Is vast ook een complot, die zit vast in het bestuur van het geheime sterrenkijk genootschap. Kan niet anders! Het is immers een land en zoiets is ook ongrijpbaar.

  Bottem line: Doe ff normaal, hey! 😀 Complottheoriën zijn leuk, maar verre van de waarheid. En de waarheid, die wil je gewoon niet horen. Dat is Jezus :). En wedden dat er dan nog mensen zijn die de Lord of the Ring geloofwaardiger vinden? Want het spreekt tot je verbeelding. Ooit afvraagd wat die zgn spiritualiteit met je doet? Het zorgt voor een isolatie van je ego t.o.v. anderen. Nee, dat wordt niet geleerd, hè? Dus wel :). Hoe heette dat ook alweer… zonde is de afwezigheid van God in je leven. Die is natuurlijk makkelijk te omzeilen, door te zeggen dat je God bent. Oeps… was dat niet de kern van het verhaal van Adam en Eva?

  0 likes
 89. @Wesley
  Uit jezelf durven praten, i.p.v. loze beloftes te doen omdat een of andere “Ascended Master” dat zgn. heeft beweerd (het zijn ALTIJD figuren die “hoger”of “verder” zijn dan wij mensjes)…
  Wesley: we mogen het dan wel of niet vaak met elkaar eens zijn, maar ik schaar me volledig achter jouw houding met betrekking tot channelaars.
  Het valt me altijd op dat bij 99,99999 % van alle channelings het “bericht’ afkomstig is van een of ander verheven figuur.
  Het komt op mij over als: “Dit lijkt puur op aandachttrekkerij: zeg dat de bron van het bericht de Maitreya zelf is, en je krijgt alle aandacht. Zeg maar niet dat het jouw eigen fantasieën zijn, of dat boer Henk uit het hiernamaals dit heeft doorgegeven, want dan luistert niemand meer naar je.
  Over dingen voorspellen: ik zelf heb dingen meegemaakt op dat gebied, en ook mijn vader, die gewoonweg niet te verklaren zijn als “kan niet, bestaat niet”, maar ik geef je ondanks mijn eigen visie groot gelijk als jij daar anders over denkt. Wie ben ik om jou te gaan vertellen hoe jij naar het leven moet gaan kijken?Als ik niet prettig vindt dat anderen mij vertellen hoe ik moet denken, dan kan ik dat andersom ook niet doen.
  Maar even terugkomen op channelings:waarom zijn die mensen gewoon niet eerlijk en zeggen: “heej mensen…dit gechannnelde materiaal komt van mezelf? Het zijn mijn diepste fantasieën die ik graag met jullie zou willen delen.”…
  Wat is er mis mee om het zo te zeggen? Sommige fantasieën kunnen heel mooi en inspirerend zijn, en natuurlijk : sommige fantasieën heel duister en verknipt.
  Weet je aan welke spreekwoorden ik vaak moet denken als ik het woord “channelings” hoor?
  “Pappen en nathouden”
  “Iemand een wortel voorhouden”
  “In het land der blinden is eenoog koning,”
  en ga zo maar door.
  Je kan het ook zo zeggen: We zijn ALLEMAAL channelaars….
  van onze eigen gedachtes.

  Iaw Abraxas

  0 likes
 90. [quote name=”Edwin”]@Wesley
  Uit jezelf durven praten, i.p.v. loze beloftes te doen omdat een of andere “Ascended Master” dat zgn. heeft beweerd (het zijn ALTIJD figuren die “hoger”of “verder” zijn dan wij mensjes)…

  Iaw Abraxas[/quote]

  Juist jah! Zooooooo kinderachtig.

  Maar als je heeeeeel lief bent en veel mediteert komt het goed en word je gered door die hogere, knappere, slimmere, mooiere wezens die ons steeds vertellen wat een slapende schlemielen we zijn.
  De schatten.
  knuf

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven

Er is een ware crisis gaande, die ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

testen

‘Testen op corona is vanuit wetenschappelijk oogpunt ZINLOOS’

De Bulgaarse Vereniging voor Pathologie (BPA) heeft ...

cda

Huisarts: Nieuwe lijsttrekker CDA is een paling in een emmer snot

Hugo de Jonge is de nieuwe leider ...