Het Complot

NASA liegt over komeet om Nibiru in diskrediet te brengen

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De afgelopen tientallen jaren hebben Niburu.nl en SOPN.nl genoeg kennis en ervaring opgedaan over de NASA en de informatie die wordt verspreid.

Denk bijvoorbeeld aan de vele onjuistheden die er bestaan over onder andere de Apollomissies naar de maan.

Met name het verzwijgen en verdraaien van veel informatie die betrekking heeft op de aanwezigheid van een mini-solar system in ons zonnestelsel is velen opgevallen. Een armada van satellieten en andere kunstmatige ogen houden dit in de gaten. Aan geld geen gebrek.

Verder hebben de vele ontmoetingen met onder andere het ISS en objecten van buitenaardse herkomst het grote publiek nooit bereikt. De uitspraken van Russische en Amerikaanse ruimtevaarders over de aanwezigheid van buitenaardse objecten hebben NASA inmiddels gedegradeerd tot een onbetrouwbare bron.

Veel respect dienen we op te brengen voor degenen die de stap nemen om de waarheid naar buiten te brengen. “NASA is a military agency, not a scientific bastion of truth. Of course they’re going to ‘lie’ to protect the interests of their overlords. That’s what military agencies do.”

De tijd van de waarheid is nu en we zijn blij dat we steeds meer inzichten kunnen geven. Door het werk van vele onafhankelijke onderzoekers wereldwijd worden de feiten op een rij gezet. Onderstaande documentaire komt grotendeels overeen met onze informatie en mening. Uiteindelijk bent u diegene die beslist wat uw waarheid is.

De laatste 10 minuten, vanaf 37:30, hebben betrekking op een interview van februari 2013 met James McCanney. Helaas kan dit niet meer als actuele informatie worden gezien.

Als we dit onderzoek inzien, laten we ons dan bedenken na het zien van bovenstaande video of deze kosmische informatie betrekking heeft op de veronderstelde komeet of iets uit een voor ons onbekende kosmische orde. De energie en geometrie geven inzicht in de intelligentie en intentie.

Het bewijs van universele intelligentie is volop aanwezig door middel van de vooruitziende graancirkels en de overweldigende overeenkomsten met het universele fenomeen dat velen nu dagelijks volgen. Volgens onze inzichten en informatie krijgen we binnen een paar weken opmerkelijke informatie die de wereld er anders uit zal laten zien. Gaat het om een komeet, planeet, sterrenschip of iets wat voor ons nog onbekend is?

We volgen met vol vertrouwen hoe het zich verder ontvouwt en hoe de aarde zich verder ontwikkelt tot een volwaardige planeet waar rust, vrede, gezondheid, geluk en liefde weer de boventoon gaan voeren.

Volg de actuele situatie hier en hier.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
8 jaren geleden

Youtube waarheden. Jammer dat het zovaak als echte waarheid word aangenomen. Niet alles is een complot. En iedereen in dat filmpje kan zeggen wie dat hij is maar dat hoeft dan ook niet persee waar te zijn.
Waarom zou NASA liegen als iedereen met een telescoop het zelf kon/kan zien?

Chief
Chief
8 jaren geleden

Je weet toch wat NASA betekent?
Never A Straight Answer….

Marcel
Marcel
8 jaren geleden

@ Jeroen:

Omdat fysieke waarneming en perceptie twee verschillende dingen zijn.

Bas
Bas
8 jaren geleden

Jeroen…, geloof jij dan liever de gecensureerde en gecontroleerde propaganda van de NOS en de Telegraaf?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

91
0
We lezen graag je reactie!x