CoronaMens en Dier

Nederlandse influencers uit het vaccinatiecircuit pleiten synchroon voor vaccins, mondkapjes en testen: ‘Hallucinant’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

De blaadjes vallen, dus het is weer test- en mondmaskertijd, schreef rechtsfilosoof Roland Pierik op Twitter. OMT-lid Marc Bonten verwees naar een artikel van de NOS waarin valt te lezen dat de nieuwe coronagolf mogelijk begonnen is en stelde daarbij de vraag: “Tandje erbij voor de vaccinatiecampagne?”

Ook OMT-lid en viroloog Marion Koopmans linkt naar het artikel van de NOS. In EenVandaag waarschuwde ze voor een opleving van corona in de herfst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Internist-infectioloog Chantal Bleeker-Rovers citeerde uit een artikel van de Gelderlander: “Inzetten op effectieve preventieve maatregelen zoals het dragen van een mondneusmasker helpt ook om alles open te houden.” Zelf schreef ze erbij: “En beschermt beter tegen gezondheidsschade door covid.”

Onderdeel van de strategie?

Wim Schellekens, die aan de wieg stond van het Red Team, slaat alarm: “Vandaag 117 opnames, gisteren 88. Aantal besmettingen oplopend. Wanneer gaat minister Kuipers de sectoren wakker maken dat de nieuwe coronagolf begonnen is: sectorplannen moeten uit de kast? Ik ben benieuwd.”

“De blijdschap bij covidmaatregelenfetisjisten is hallucinant nu het snotterseizoen begint,” vindt BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen. “En dat terwijl covid geen zwaar virus meer (b)lijkt, maatregelen meer kwaad doen dan goed en grondrechten worden ingeperkt.”

Of is het onderdeel van de strategie? “Bekende Nederlandse influencers uit het vaccinatiecircuit pleiten vandaag synchroon voor vaccins, mondkapjes en testen, nu de ‘blaadjes beginnen te vallen’,” zegt data-analist Daniël van der Tuin.

Afgestemd

“Zoals u uitkijkt naar de lente, kijken de lieden uit het vaccinatie- en testcircuit met een grote online aanwezigheid uit naar de herfst. Om u te verleiden weer een prikje te nemen en zoveel mogelijk testjes te doen. Ook een mondkapje op uw hoofd voor de gehoorzaamheid,” licht data-analist Cees van den Bos toe.

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman vraagt zich af of ze deze marketingstrategie met elkaar hebben afgestemd. “Ze jagen namelijk tegelijk op exact dezelfde wijze angst aan.”

“Ik ben er vrij zeker van,” aldus Van den Bos. “Ze roeren zich minder in het debat om ‘desinformatie’ omdat dat achteraf ‘informatie’ bleek te zijn. Deze vlucht naar voren komt op mij over als een logische stap.”

4.9 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

176 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Geen mainstream media meer volgen, dan is de “covid pandemie” de wereld uit!

Mens
Mens
1 jaar geleden

Ik doe niet meer mee. (Nooit gedaan trouwens)

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Dan kan ik ook een oude discussie heropenen. Die opgenomen mensen zijn die opgenomen met of door Covid?

Trouwens, kom maar op met je maatregelen. Ik ga me er toch niet aan houden.

En oh ja, laten we de Griep dit jaar ook weer verdwijnen?

Marianna
Marianna
1 jaar geleden

een succesvolle formule, zou toch zonde zijn om die niet weer te gebruiken.

er zijn nog steeds mensen die hier in trappen.

maar de ene ramp loopt over in de andere, eerdaags kunnen we onze mondkapjes opeten, tegen de lege maag.

Back to top button
176
0
We lezen graag je reactie!x