UFO

Houdt de Amerikaanse overheid UFO’s verborgen in een hangar in Las Vegas? Deze krant ging op onderzoek uit

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het noorden van Las Vegas staat een reusachtige hangar van Bigelow Aerospace. Het gebouw wordt omringd door prikkeldraad en betonnen muren. De bewakers zijn zwaarbewapend.

Omwonenden zeggen dat de bewaking werd aangescherpt nadat vorig jaar werd onthuld dat het bedrijf werd betaald door het Amerikaanse ministerie van Defensie om onderdelen van gecrashte UFO’s op te slaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Die onderdelen bestonden uit vreemde, onbekende legeringen. Mensen die het materiaal aanraakten werden erdoor beïnvloed.

Niet alleen

Sinds 1947 zijn we niet eerder zo dicht bij het moment geweest dat de overheid toegeeft dat we niet alleen zijn.

De New York Times en Washington Post onthulden eind vorig jaar dat het Pentagon in het geheim onderzoek deed naar UFO’s. Zowel het Pentagon als Bigelow Aerospace houden de kaken stijf op elkaar.

Luis Elizondo leidde het geheime onderzoek jarenlang. Afgelopen herfst nam hij ontslag, naar eigen zeggen omdat de overheid UFO-waarnemingen niet serieus genoeg neemt.

Volgens hem beschikken wij niet over het technische vermogen om de materialen die in Las Vegas liggen opgeslagen, met zulke mate van nauwkeurigheid na te maken.

Aliens

“Dit is allemaal erg intrigerend,” zegt John Greenewald, die een database met daarin meer dan 1,4 miljoen geopenbaarde overheidsdocumenten heeft opgebouwd, tegen de Sunday Times.

“Legeringen en materialen van UFO’s, dat moet haast wel van aliens zijn, toch?” klinkt het. “Dit doet erg denken aan de wrakstukken van Roswell die naar Hangar 18 gingen.”

Robert Bigelow, de oprichter van Bigelow Aerospace, is ervan overtuigd dat aliens de aarde hebben bezocht en hier zijn gebleven. “Er was en is een buitenaardse aanwezigheid op aarde,” zei hij in een zeldzaam interview.

Enige detail

Uit satellietbeelden blijkt dat de gebouwen van Bigelow Aerospace rond 2010 zijn uitgebreid, op het moment dat het bedrijf door de Amerikaanse overheid werd ingehuurd om de materialen op te slaan.

Bigelow Aerospace laat in een reactie aan de Sunday Times weten geen commentaar te kunnen geven op het UFO-programma. Het bedrijf verwijst de krant door naar de Amerikaanse overheid.

En het Amerikaanse leger verwijst weer door naar Bigelow Aerospace.

“Ik weet dat we trots zijn op het werk dat we hebben gedaan, maar dat is het enige detail dat ik je kan geven,” zegt Blair Bigelow, de kleindochter van Robert Bigelow.

[The Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
joran
joran
5 jaren geleden

kijk hoge geleerden het zijn de greys krakito prak.

RayOfLight
RayOfLight
5 jaren geleden

Bigelow Aerospace is gewoon een bedrijf. Als je dan bedenkt dat skinwalker ranch door Bigelow gekocht is en het langzaam aan in een paranormaal disneyland verandert waar je tegen betaling mag logeren wordt het duidelijk wat hier aan de hand is.
Ik geloof steevast in non-humans (laten we toch eens ophouden met die stomme nietszeggende ‘alien’ term) maar geloof absoluut niet in Robert Bigelow.
Voor mij is hij gewoon een stroman van deep state,die ervoor moet zorgen dat de mis en disinfo moet blijven vloeien. Misschien zit er absoluut niets in dat gebouw , een decoy.

J@n
J@n
5 jaren geleden

Aliens? Zie ze elke dag. Zijn b.v. uit om onze cultuur kapot te maken en een zeer grote invloed vanuit het Oosten toe te voegen, elke dag weer. Dit zijn de zgn anders denkenden. Deze gaan onze cultuur vernietigen. De Friezen hebben dat al door maar ja, die hebben ook meer met cultuur dan de gemiddelde Nederlander.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x