CoronaBinnenland

Nederlandse verpleegkundige ziet ‘veel zeer agressieve vormen van kanker’, is het vaccin de boosdoener?

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!

Ook in Nederland krijgen steeds meer gevaccineerde mensen een agressieve vorm van kanker. Fieke is planner op de dagbehandeling van een oncologieafdeling en kreeg een telefoontje dat ze de afspraken van een patiënt kon annuleren die de dag ervoor was overleden.

Toen ze het dossier opende, zag ze de volgende notitie in de decursus (beloop van de ziekte, red.): de verpleegkundig specialist had van de huisarts vernomen dat de huisarts het mogelijk acht dat de patiënt door het vaccin is overleden, aangezien hij vlak daarna snel verslechterde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Fieke heeft dit verder niet met de verpleegkundig specialist besproken omdat het onderwerp ‘best gevoelig ligt’.

Veel zeer agressieve vormen van kanker

De patiënt kreeg immuuntherapie tegen kanker en vroeg de verpleegkundig specialist om advies. Die adviseerde hem om zich te laten vaccineren.

Fieke heeft contact met een verpleegkundige die op de dagbehandeling werkt en die veel zeer agressieve vormen van kanker ziet. Ook ziet ze patiënten die in remissie waren en nu weer in behandeling moeten.

Signalen

“Ook bij hen is de kanker erg agressief en zijn de patiënten vaak progressief onder de chemo-/immuuntherapie,” laat Fieke weten aan Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden uit vele sectoren van de gezondheidszorg.

“Nee, bewijs is er niet voor, maar het zijn signalen waar aandacht voor zou moeten zijn of onderzoek naar gedaan zou moeten worden,” benadrukt Fieke.

4.8 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fr4nk
Fr4nk
1 jaar geleden

Biowapen zorgt voor genocide.

Underground
Underground
1 jaar geleden

(“Nee, bewijs is er niet voor,) Zo triest als je deze zin alleen al leest.
Als het aan de moordenaars ligt, dan zal het bewijs er nooit komen. Maar wij wappies weten wel beter. En zullen niet vergeten. Judgement Day Is Coming.

!!!strijder!!!
!!!strijder!!!
1 jaar geleden

Hoezo, Nee, bewijs is er niet voor, maar het zijn signalen waar aandacht voor zou moeten zijn of onderzoek naar gedaan zou moeten worden,” hoe dom kan je zijn,het is toch al bekent en overal te lezen..hoe dom moet je zijn om die link te leggen HET IS TOCH DUIDELIJK GENOEG waardoor het komt

Willy wonka
Willy wonka
1 jaar geleden

Natuurlijk komt het door die troep! je hoeft er echt niet naar te gissen.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x