CoronaBinnenland

Nederlandse verpleegkundige ziet ‘veel zeer agressieve vormen van kanker’, is het vaccin de boosdoener?

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Ook in Nederland krijgen steeds meer gevaccineerde mensen een agressieve vorm van kanker. Fieke is planner op de dagbehandeling van een oncologieafdeling en kreeg een telefoontje dat ze de afspraken van een patiënt kon annuleren die de dag ervoor was overleden.

Toen ze het dossier opende, zag ze de volgende notitie in de decursus (beloop van de ziekte, red.): de verpleegkundig specialist had van de huisarts vernomen dat de huisarts het mogelijk acht dat de patiënt door het vaccin is overleden, aangezien hij vlak daarna snel verslechterde.

Fieke heeft dit verder niet met de verpleegkundig specialist besproken omdat het onderwerp ‘best gevoelig ligt’.

Veel zeer agressieve vormen van kanker

De patiënt kreeg immuuntherapie tegen kanker en vroeg de verpleegkundig specialist om advies. Die adviseerde hem om zich te laten vaccineren.

Fieke heeft contact met een verpleegkundige die op de dagbehandeling werkt en die veel zeer agressieve vormen van kanker ziet. Ook ziet ze patiënten die in remissie waren en nu weer in behandeling moeten.

Signalen

“Ook bij hen is de kanker erg agressief en zijn de patiënten vaak progressief onder de chemo-/immuuntherapie,” laat Fieke weten aan Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden uit vele sectoren van de gezondheidszorg.

“Nee, bewijs is er niet voor, maar het zijn signalen waar aandacht voor zou moeten zijn of onderzoek naar gedaan zou moeten worden,” benadrukt Fieke.

4.8 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fr4nk
Fr4nk
1 maand geleden

Biowapen zorgt voor genocide.

Underground
Underground
1 maand geleden

(“Nee, bewijs is er niet voor,) Zo triest als je deze zin alleen al leest.
Als het aan de moordenaars ligt, dan zal het bewijs er nooit komen. Maar wij wappies weten wel beter. En zullen niet vergeten. Judgement Day Is Coming.

!!!strijder!!!
!!!strijder!!!
1 maand geleden

Hoezo, Nee, bewijs is er niet voor, maar het zijn signalen waar aandacht voor zou moeten zijn of onderzoek naar gedaan zou moeten worden,” hoe dom kan je zijn,het is toch al bekent en overal te lezen..hoe dom moet je zijn om die link te leggen HET IS TOCH DUIDELIJK GENOEG waardoor het komt

Willy wonka
Willy wonka
1 maand geleden

Natuurlijk komt het door die troep! je hoeft er echt niet naar te gissen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

82
0
We lezen graag je reactie!x