UFO

Cover-up: Complot rond beroemdste UFO-incident in Groot-Brittannië

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kolonel Charles Halt was gestationeerd op RAF Bentwaters in Suffolk toen daar in 1980 een aantal dagen ongeïdentificeerde driehoekige objecten werden gespot. Ze werden ook gezien in de buurt van RAF Woodbridge, een basis die indertijd werd gebruikt door de Amerikaanse luchtmacht. Er wordt ook wel gesproken van het Britse Roswell.

De voormalig directeur van het directoraat voor inspectie van het Amerikaanse ministerie van Defensie zei: “Er is een agentschap dat het UFO-fenomeen, inclusief dit incident, al vele jaren onderzoekt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Cover-up: Complot rond beroemdste UFO-incident in Groot-Brittannië
Kolonel Charles Halt

“De afgelopen zes jaar hebben de Britten veel informatie vrijgegeven, maar we hebben nooit gehoord wat hun conclusies waren of wat de officiële versie van het incident bij Bentwaters is,” vervolgde Halt.

Memo

Soldaat Jim Penniston kwam naar eigen zeggen zo dicht bij één van de driehoekige objecten dat hij het kon aanraken. Hij zag op de zijkant van het ruimteschip vreemde symbolen die deden denken aan Egyptische hiërogliefen. In de grond waren drie gaten te zien op de plek waar het object was geland.

Rond de gaten werd een hoeveelheid straling gemeten die 10 keer hoger lag dan de normale achtergrondstraling, zo blijkt uit een onderzoek van het Britse ministerie van Defensie. Kolonel Halt schreef enkele dagen na het incident een memo die hij aan het ministerie stuurde. De autoriteiten houden de kaken echter stijf op elkaar.

Kolossaal verschil

Zijn memo is tientallen jaren na dato vrijgegeven na een Wob-verzoek en wordt gezien als bewijs dat buitenaardsen echt bestaan. Volgens Halt heeft het ministerie lang niet alle informatie over het incident vrijgegeven. Onlangs zeiden twee radaroperatoren van RAF Bentwaters dat indertijd een onbekend object met ongekend hoge snelheid over de basis vloog.

Halt heeft met de gepensioneerde politieagent John Hanson een nieuw boek geschreven dat een nieuw licht moet werpen op het 36 jaar oude mysterie. Hanson raakte in 1995 geïnteresseerd in UFO’s nadat hij een telefoontje had gekregen van een collega over een enorme vliegende schotel bij Birmingham.

Volgens Hanson zit er een ‘kolossaal verschil’ tussen de UFO-files die het ministerie van Defensie in de afgelopen 20 jaar heeft vrijgegeven en de vele rapporten die nooit het daglicht zullen zien.

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
7 jaren geleden

Wat een grote onzin weer als ze echt bestaan hadden we dat allang gemerkt en de wereld allang gezien man nee ze vliegen alleen voeren verdwijnen weer tuurlijk. Ger a life

IFF
IFF
7 jaren geleden

Magaret Thatcher, toen Eerste Minister van Groot-Brittannië, liet zich over dit incident ontvallen dat men het publiek niet alles kan vertellen (you can’t tell the people). Wijlen Georgina Bruni heeft het in het gelijknamig boek beschreven wat er die nachten is voorgevallen. What ever, Rendlesham Forest is één van de beste, zoniet de beste, gerapporteerde UFO landing ooit.

dimmer
dimmer
7 jaren geleden

Dit is juist het bewijs dat UFO’s bestaan.
Ik heb 31docu’s gezien van deze voorvallen en je kan niet anders concluderen dat je hier te maken hebt met dingen die wij op dit bolletje niet hebben.
En het hele legerbasispersoneel heeft het gezien dus kan je moeilijk gaan zeggen dat ze allemaal gek zijn.

pat
pat
7 jaren geleden

Ik geloof dat.

Bovendien 3 weken voor het UFO-incident in Suffolk
heb ik zelf als 9 jarige kind,meer dan ufo alleen” zelf mee mogen maken in de nacht van 6 Dec. 1980.
En ervaren als kind’ niet prettig,nu nog!

Maar toch een gave en dankbaar dat mij dat gegeven is
die velen hier op Ninefornews niet kunnen of willen begrijpen en toch weet ik dat er mensen zijn die dat wel kunnen en of…

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x