UFO

Waarom de mainstream media weigeren het bestaan van UFO’s te erkennen

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is geen onderwerp dat zo wordt genegeerd, gemeden en ondergewaardeerd als de UFO-kwestie. De prominente Canadese ufoloog Stanton Friedman noemt dit ook wel het kosmische Watergateschandaal.

Slechts enkele overheidsmedewerkers weten sinds juli 1947, toen er twee gecrashte UFO’s en enkele lichamen werden gevonden in New Mexico, dat sommige UFO’s een buitenaardse oorsprong hebben, schrijft de Amerikaanse tv-persoonlijkheid Michael William Lebron. “Het is het meest geheime onderwerp in de Verenigde Staten.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Lebron vraagt zich af waarom de media niet of nauwelijks berichten over dit onderwerp. Na een korte zoektocht op internet kom je erachter dat een aantal landen en het Vaticaan het bestaan van zogeheten UFO-files en –onderzoeken openlijk erkennen.

De tijd is aangebroken

John Podesta, die ooit stafchef van president Bill Clinton en tot voor kort topadviseur van president Obama was, twitterde op zijn laatste werkdag als beleidsadviseur van Obama: “Mijn grootste mislukking van 2014, wederom niet gelukt om de UFO-onderzoeken te openbaren.”

Podesta zei al in 2002 dat alle onderzoeken van onder andere het Pentagon en de luchtmacht naar UFO’s moeten worden vrijgegeven. De actiegroep Coalition for Freedom of Information pleit en vecht hier al jaren voor. “De tijd is aangebroken om de waarheid te achterhalen over wat daar is,” zei hij toen tijdens een persconferentie van de groep. “We moeten dit doen omdat het Amerikaanse volk kan omgaan met de waarheid. Het is tijd dat de regering wetenschappers gegevens verschaft om dit fenomeen te verklaren.”

Ongeschreven regel

Waarom zijn de media toch zo huiverig om aandacht te besteden aan deze kwestie? Lebron heeft een aantal hypotheses en theorieën. Eén daarvan heeft te maken met partijdigheid. Media nemen geen enkel risico en gaan niet in tegen de publieke opinie. Suggesties dat aliens bestaan of mogelijk zijn gezien, zijn uit den boze. Als er al over wordt geschreven moet dat volgens een ongeschreven regel op een grappige en humoristische manier gebeuren.

Lebron noemt wetenschappelijk analfabetisme als tweede mogelijkheid. Journalisten is verteld dat interstellair reizen vrijwel onmogelijk is, om een aantal redenen die ze nog niet kunnen begrijpen. Onvoorstelbare afstanden, beperkingen door de lichtsnelheid, enzovoorts.

Blinde volgzaamheid

De derde mogelijkheid heeft te maken met blinde volgzaamheid. Het laatste wat de overheid wil is dat men accepteert dat we bezocht zijn en worden en dat bewijs daarvoor voor ons wordt weggehouden. Niet omdat we dan à la War of the Worlds in paniek de straat op gaan, maar omdat interstellair reizen hoogstwaarschijnlijk gepaard gaat met een manier van aandrijving die niet is gebaseerd op verbranding, denk bijvoorbeeld aan antizwaartekracht. En als blijkt dat we eigenlijk geen verbrandingsmotoren nodig hebben, zijn de gevolgen daarvan – voor een wereld die draait op oliedollars – niet te overzien, aldus Lebron.

Als blijkt dat we worden bezocht heeft het begrip nationalisme plotseling geen betekenis meer en ontstaat de ‘aardling’. Stel je voor hoe de wereld eruit zou zien zonder landen, stammen, sektes en religies, als een verzameling aardlingen. Geen religieuze conflicten meer, geen sektarisch geweld meer en geen nationalisme meer.

Lebron wil ons tot slot nog even wijzen op de onderwerpen die volgens de media wel van cruciaal belang zijn: presentator Steve Harvey die blunderde bij het kronen van Miss Universe, de nieuwste viral video over een eend die piano speelt en alles wat te maken heeft met Donald Trump. Dát is voorpaginanieuws. Maar de zoveelste waarneming van een mogelijk interstellair, buitenaards vaartuig? Nope, geen interesse.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sathos
Sathos
8 jaren geleden

De spijker weer op z’n kop. Het had grappig geweest als het niet zo’n treurige waarheid was. Het weghouden van deze kennis levert jaarlijks duizenden – zo niet miljoenen – doden op, door nutteloze oorlogen, armoede en kapitalisme. Ik blijf hopen dat de gezamenlijke inzet van mensen als Lebron, Podesta, Greer snel tot een disclosure leidt. Dan kunnen we eindelijk stoppen met die neoliberale poppenkast 🙂

Derk Verlinden
Derk Verlinden
8 jaren geleden

Ik kan je verzekeren dat als er een ruimtevaartvoertuig van marsmannetjes landt dit wereldnieuws zal zijn. Dat dit nu niet het geval is komt omdat dit nooit gebeurde.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
8 jaren geleden

LS…

Het is nog veel erger: De terreur van alle wereldreligies zal geen macht meer hebben en verschrompelen tot minder dan het ooit was. Alle exponenten van deze terreur zoals de wereld-maffia de politiek en de media zullen verschrompelen tot het zielloze niets en tot nog minder dan het al was. De hele charade blijkt een fata morgana, een illusie en zal verdwijnen bij het opkomen van de nieuwe zon… Satan zal krijsend op de vlucht slaan en alleen een walgelijke stank achterlaten die ook heel snel zal verdampen en tot het verleden zal behoren.

Logiter
Logiter
8 jaren geleden

De mainstream media bericht niet over ufo’s maar propageerd wel!
Met andere woorden,het aanbod kinderfilms en tekenfilms met interstellair reizen,aliens,oorlog tussen verschillende rassen,en paralelle universa is ver tachtig-voudigd!
Voor kinderen is dit een hele normale afspiegeling van het universum.
Aangezien we onze kinderen kennis geven voor later,kan ik niets anders zeggen dan dat de mainstream media volgas draait,om een buffer te bouwen zodat bij een toekomstige openbaring niemand gek opkijkt,en/of tegenstribbelt.
Als dit niet zo zou zijn,dan was de hedendaagse tekenfilms waarschijnlijk een heel stuk minder gefocust op accepteren van zeer vreemde vormen van leven en perspectieven.
Accepteren wordt er letterlijk in gedrillt.
Lijkt vergezocht,ik hoop ook dat dat zo blijft.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x