Homepagina » Buitenaards » Ancient Aliens 5: Profeten en profetieën (video)
Ancient Aliens 5

Ancient Aliens 5: Profeten en profetieën (video)

Het waren de boodschappers van ‘goddelijke kennis’ en zieners die ‘visioenen van de toekomst’ deelden.

Duizenden jaren lang werd de menselijke beschaving geleid door de woorden en daden van oude profeten. Maar met wie of wat stonden deze profeten in contact?

Zijn de ervaringen van oude profeten bewijs voor communicatie met een hemelse bron of communiceerden zieners als Elia en Joseph Smith met buitenaardse wezens? Zijn er vandaag de dag nog profeten actief?

Bron: History.com

Gerelateerd:

 Vind je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Het waren de boodschappers van ‘goddelijke kennis’ en zieners die ‘visioenen van de toekomst’ deelden.Maak van dat Goddelijke kennis maar “universele kennis”.En van God, buitenaardse, net zoals Jezus buitenaards was, door te zeggen: Het koninkrijk van mijn vader, is niet van deze aarde!!Dus van elders!

  0 likes
 2. Op de nieuwsgroepen al nummer acht “Beyond nazca”.
  Te vinden beyond.nazca
  Succes.

  0 likes
 3. Wil ik nog even bij mijn reaktie toevoegen, dat ik niet geloof in de bijbel, zoals die verstrekt is aan de mensheid, om deze tot SLAAF te maken.Maar dat wat vrij is gegeven van de bijbel, is eigenlijk het verhaal van wat buiten de aarde, en daarna op de aarde heeft plaatsgevonden namelijk die van bezoekers uit het heelal.

  0 likes
 4. Hunting Wolf, ben het volledig met je eens.

  0 likes
 5. Niemand zal ooit de waarheid weten. Wij mensen weten niet wat de waarheid is. Het is namelijk het geheim van het leven. Wij mensen zullen nooit weten hoe het werkt, is ontstaan en wat er hierna zal gebeuren. Het is waarschijnlijk ook de bedoeling. Onze eigen theorieën, manier van denken, redeneren en onderzoeken zal daar niets aan veranderen. We gaan ermee dood! Live is a mistery…..

  0 likes
 6. [quote name=”RjSeeker”]Niemand zal ooit de waarheid weten. Wij mensen weten niet wat de waarheid is. Het is namelijk het geheim van het leven. Wij mensen zullen nooit weten hoe het werkt, is ontstaan en wat er hierna zal gebeuren. Het is waarschijnlijk ook de bedoeling. Onze eigen theorieën, manier van denken, redeneren en onderzoeken zal daar niets aan veranderen. We gaan ermee dood! Live is a mistery…..[/quote]
  nee hoor het geheim van ons verleden ligt in het vatikaan,binnenkort komt alles in de openbaarheid.en gaan er nog meer zintuigen open.wij hebben er 5 en bij sommigen is de 6de zintuig beter.ruiken,voelen horen zien en proeven de 6de zintuig is je intuiti.Als onze pijnappelklier open gaat binnen kort kunnen wij veel meer en blijft er ook niets meer geheim voor ons.een van de sleutels is het vatikaan met de duistere die ons geprogrameert heeft tot slaven,en wij in een matrix leven.binnen kort krijgen wij onze ware geschiedenis te horen.
  Victory of the Light.
  Victory of Love.
  Tineke.

  0 likes
 7. [quote name=”RjSeeker”]Niemand zal ooit de waarheid weten. Wij mensen weten niet wat de waarheid is. Het is namelijk het geheim van het leven. Wij mensen zullen nooit weten hoe het werkt, is ontstaan en wat er hierna zal gebeuren. Het is waarschijnlijk ook de bedoeling. Onze eigen theorieën, manier van denken, redeneren en onderzoeken zal daar niets aan veranderen. We gaan ermee dood! Live is a mistery…..[/quote]Het hele bestaan
  is inderdaad een groot mistery,geweldig…!!!

  0 likes
 8. nee hoor het geheim van ons verleden ligt in het vatikaan,binnenkort komt alles in de openbaarheid.en gaan er nog meer zintuigen open.wij hebben er 5 en bij sommigen is de 6de zintuig beter.ruiken,voelen horen zien en proeven de 6de zintuig is je intuiti.Als onze pijnappelklier open gaat binnen kort kunnen wij veel meer en blijft er ook niets meer geheim voor ons.een van de sleutels is het vatikaan met de duistere die ons geprogrameert heeft tot slaven,en wij in een matrix leven.binnen kort krijgen wij onze ware geschiedenis te horen.
  Victory of the Light.
  Victory of Love.
  Tineke.[/quote]

  Hallo Tineke,

  Hoe heeft het Vaticaan mij geprogrammeerd tot slaaf? Leef ik in een matrix?
  Zoiets als in de film trilogie?
  Wat een ‘wijze’ woorden van jou.
  Zijn dat jouw ervaringen; vertel!

  0 likes
 9. Profeten zelf waren galactische incarnaties die de mensen op aarde hielpe vnwege hun niet emotionele maar wel zielsverbondenheid vanuit het hartchakra. Hun oorsprong is altijd vanuit andere sterrenstelsels geweest intra en extrastellulair. Deze profeten hebben allen rekening te houden met wetmatigheden vanuit hogerhand zijn bepaald. Profeten.zijn.door geïncarneerd en als je oplet kom je soms echt wel tegen.

  0 likes
 10. profeten zijn er nog steeds vin ik. Ik ken er 1 die dingen met liedjes doet. Die zegt daar daar dingen inzitten, je moet er alleen op gewezen worden zeg maar. Hij zegt bijvoorbeeld dat het liedje van queen bohemian rhapsody stiekem verwoord dat Merkel de Grieken niet wil laten vertrekken uit de europese unie, en als het ware spuugt in de ogen van de bevolking, maar ja, alsof die blind zijn. http://www.youtube.com/watch?v=jqcKW_JOmys

  0 likes
 11. Aan profeten hebben we geen behoefte. We zijn meer gebaat bij zieners, wijzen die ons in contact kunnen brengen met ons universele innerlijke Zelf. Zolang we niet beslissen en handelen vanuit de kennis van het Zelf, zullen we ten prooi vallen aan allen die ons misleiden en misbruiken. De heiligen van India hebben laten zien dat de mens via beheersing van de zintuigen, yoga en meditatie, maar ook door logica en broederschap, de ware aard van zijn Wezen kan ontdekken en voor immer onafhankelijk kan worden van wie dan ook. Het is deze weg naar binnen die wij moeten bewandelen, mijns inziens, ipv de weg naaar het uiterlijke: die van de technologie. Natuurlijk is technologie nodig, maar het mag nooit de plaats innemen van het Zelf en dit gebeurt steeds en steeds meer. Technologie kan alleen allerlei vormen van comfort verschaffen, het kan ons nooit leren wie of wat we zijn, want de technologie zelf kent geen vrede: het is immers geen wezen.

  0 likes
 12. [quote name=”Alaay”]Aan profeten hebben we geen behoefte. We zijn meer gebaat bij zieners, wijzen die ons in contact kunnen brengen met ons universele innerlijke Zelf. Zolang we niet beslissen en handelen vanuit de kennis van het Zelf, zullen we ten prooi vallen aan allen die ons misleiden en misbruiken. De heiligen van India hebben laten zien dat de mens via beheersing van de zintuigen, yoga en meditatie, maar ook door logica en broederschap, de ware aard van zijn Wezen kan ontdekken en voor immer onafhankelijk kan worden van wie dan ook. Het is deze weg naar binnen die wij moeten bewandelen, mijns inziens, ipv de weg naaar het uiterlijke: die van de technologie. Natuurlijk is technologie nodig, maar het mag nooit de plaats innemen van het Zelf en dit gebeurt steeds en steeds meer. Technologie kan alleen allerlei vormen van comfort verschaffen, het kan ons nooit leren wie of wat we zijn, want de technologie zelf kent geen vrede: het is immers geen wezen.[/quote]

  hier is niets aan toe te voegen. goed verwoord. en ter aan vulling. lees de ware biografie van Jezus maar eens, op de site http://www.christuswijs.nl.

  0 likes
 13. [quote name=”nella”][quote name=”RjSeeker”]Niemand zal ooit de waarheid weten. Wij mensen weten niet wat de waarheid is. Het is namelijk het geheim van het leven. Wij mensen zullen nooit weten hoe het werkt, is ontstaan en wat er hierna zal gebeuren. Het is waarschijnlijk ook de bedoeling. Onze eigen theorieën, manier van denken, redeneren en onderzoeken zal daar niets aan veranderen. We gaan ermee dood! Live is a mistery…..[/quote]Het hele bestaan
  is inderdaad een groot mistery,geweldig…!!![/quote]

  moet ik het je uitleggen. in mijn boek dat ik aan het schrijven ben, probeer ik het in mensentaal uit te leggen.

  0 likes
 14. [quote name=”arnoud”][quote name=”nella”][quote name=”RjSeeker”]Niemand zal ooit de waarheid weten. Wij mensen weten niet wat de waarheid is. Het is namelijk het geheim van het leven. Wij mensen zullen nooit weten hoe het werkt, is ontstaan en wat er hierna zal gebeuren. Het is waarschijnlijk ook de bedoeling. Onze eigen theorieën, manier van denken, redeneren en onderzoeken zal daar niets aan veranderen. We gaan ermee dood! Live is a mistery…..[/quote]Het hele bestaan
  is inderdaad een groot mistery,geweldig…!!![/quote]

  moet ik het je uitleggen. in mijn boek dat ik aan het schrijven ben, probeer ik het in mensentaal uit te leggen.[/quote]

  Wij weten wel degelijk wat de waarheid is. Echter word ons dit van jongs af aan afgeleerd. We mogen niet ons zelf zijn want dat is gevaarlijk voor de mensen die de wereld naar hun hand willen zetten.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

code rood griep

Loop jij gevaar? Code rood in Nederland!

Het is weer zover. Er heerst een ...

jaar

Vergeet alles wat u hebt gehoord. Ontdek hoeveel kouder het in de afgelopen 200 jaar is geworden in West-Europa

Jaar in jaar uit beweren bekende personen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.