Homepagina » Bewustzijn » VIDEO: Vrouw zag hemel terwijl ze klinisch dood was
VIDEO: Vrouw ziet hemel terwijl ze klinisch dood is

VIDEO: Vrouw zag hemel terwijl ze klinisch dood was

De mens heeft zich altijd al afgevraagd of er meer is. Hoewel de wetenschap vandaag de dag veel dingen kan verklaren die ooit mysterieus waren, zijn er ook nog steeds fenomenen die niet volledig worden begrepen. Zo wordt er bijvoorbeeld al lange tijd onderzoek gedaan naar bijna-doodervaringen.

Een vrouw uit de Amerikaanse staat North Carolina zegt de hemel te hebben gezien en met Jezus te hebben gesproken nadat ze tijdens een blindedarmoperatie klinisch dood was verklaard. “Mijn hart stopte tijdens de operatie met kloppen,” zei Debbie Cain. “Ik kreeg opeens een gevoel van liefde van binnen. Een warm gevoel. Door het licht heen kon ik Jezus zien staan. Hij keek omlaag en zonder dat hij een woord sprak hoorde ik: ‘Niet nu mijn kind’. Het volgende moment werd ik wakker in een uitslaapruimte.”

Voor de operatie was Cain niet religieus, maar na haar bijna-doodervaring twijfelt ze naar eigen zeggen niet langer aan het bestaan van God en de hemel.

Tony Spagnoletti, een brandweerman uit North Carolina, heeft een soortgelijke ervaring gehad toen hij op het werk werd getroffen door een hartaanval. Hij zag een prachtig licht en voelde zich helemaal vredig. Spagnoletti denkt dat God hem wilde laten zien dat wonderen bestaan.

Volgens een peiling zijn er tussen de 12 en 15 miljoen Amerikanen die een bijna-doodervaring hebben gehad. Door artsen worden de ervaringen echter vaak afgedaan als hallucinaties.

Hoofd- en nekchirurg Michael Minotti van het Alleghany Memorial Hospital in North Carolina begon onderzoek te doen naar bijna-doodervaringen nadat verschillende patiënten van hem beweerden goddelijke ontmoetingen te hebben gehad. “Er is meer bewijs dat ze echt zijn dan bewijs dat ze niet echt zijn,” zei Minotti. “Ze zijn zo echt, ze zijn levensveranderend, het is anders dan een droom.”

Minotti verwees naar gevallen waarbij blinden voor het eerst konden zien tijdens een bijna-doodervaring. Ze konden achteraf tot in detail beschrijven hoe ze waren gereanimeerd, iets wat ze normaal gesproken niet hadden kunnen weten.

[Fox8]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Link schreef:

  En als een Moslim een BDE heeft? Of een Hindoe…. Ervaren zij dan ook Jezus en de hemel?

  10 likes
 • Kalki schreef:

  ‘ Hij keek omlaag en zonder dat hij een woord sprak hoorde ik: ‘Niet nu mijn kind’.’; wie zegt dat het Jezus was? Het had net zo goed Ashtar of SaLuSa of Babaji of Krishna of Mohammed of Hilarion of Maitreya – en ga maar zo door- kunnen zijn. Of kan het ook gewoon een computer geweest kunnen zijn.

  10 likes
 • dastan schreef:

  ik denk eerder dat de goden buitenaardse zijn, voorbeeld als god de aarde heeft geschapen was god er eerder dan de aarde en dus per defenitie buitenaards. ik denk dat zij in een andere frequentie verblijven een die voor de meeste mensen onzichtbaar is. kijk naar bijna dood ervaringen je bewustzijn raakt los van de aardse frequentie. en dat verklaard ook waarom ufo’s uit het niets verschijnen en verdwijnen. zij veranderen van frequentie net als je een radio zender verwisselt. als je lichaam stopt met werken dan treed je ziel/bewustzijn uit het lichaam en volgt zijn natuurlijke frequentie en op die manier komt de een uit bij jezus en de ander bij zeus of een ander godheid.

  je moet het zo zien alles bestaat uit een frequentie in frequentie 1 hebben ze geen weet van het bestaan van frequentie 2 en toch zijn het allebij realiteiten. toen was er iemand die vond een apparaat uit waarmee hij instaat was zichzelf en de machine op een veilige manier van frequentie te laten veranderen. en met als resultaat stond hij opeens in frequentie 2 een kompleet andere wereld in die wereld waren ze verbaasd over de plotselinge verschijning van de man, als zij goden aanbidden zullen zij denken dat deze man een god was, want alleen goden beschikken over zulke machten.

  van frequentie veranderen is echter niet zonder gevolgen de verkeerde frequentie kan je een hoop problemen bezorgen, de goede kan je een hoop goede dingen bezorgen, wanneer kun je dan van frequenties veranderen? als je volledige kennis er over bezit en verantwoordelijk er mee om kan gaan.

  10 likes
 • stealth schreef:

  Regelie in welke vorm dan ook, is niks meer dan een handig stuur middeltje gebruikt in heel de geschiedenis

  6 likes
 • simpel schreef:

  Wij zijn spirituele wezens, leven in een fysiek universum waar het leven maar tijdelijk is.

  The physical universe began with the separation long ago, even before the beginnings of the physical manifestation of the universe itself. The separation represents part of God’s Creation that has disassociated itself, seeking a separate existence. So the Creator of all life set into motion all of the forces, the geologic forces, to establish a great physical environment in which the separated could evolve and live. All the laws of nature were set in motion.
  Life in this physical universe would be temporary. While you are here, you are bound to the conditions of this physical universe. God has given you free will. The choice to follow the presence (Knowledge=part of God) within you and to end the separation with God or the choice to live your own life and to be government by your own personal mind.
  More to read: The reality and spirituality of LIFE IN THE UNIVERSE by Marshall Vian Summers. http://www.newmessage.org

  5 likes
 • David schreef:

  Er is wel leven na de dood. Bewijs : DMT een stof dat in de pijnappelklier zit. Als het vrijkomt bij dood of BDE dan ontmoet je lichtwezens. Dit kan je opwekken door ayahuasca te drinken want daarin zit DMT. Blijf maar dromen ik weet de waatheid slaapkoppen.

  3 likes
 • pietsnot schreef:

  het is ,,death after life en niet life after death,,,

  3 likes
 • Kalki schreef:

  Zo bestaat er ook een Christus van de Nieuwe Tijd en die bepaald wie er in de HEMEL op Aarde komt.

  1 likes
 • Vonzie schreef:

  Klinisch dood of bijna dood is niet hetzelfde als daadwerkelijk dood zijn! Het lijkt mij eerder dat die mensen in een soort van droomtoestand komen of krijgen een soort van hallucinatie.

  1 likes
 • Trees Kersbergen schreef:

  Ons denken is te beperkt (3e dimensie) alles bestaat uit bewustzijn dat O.a. Door evolutie kan worden verhoogd.
  Wij zitten nu b.v. In een evolutiesprong. Het is opvallend hoeveel nieuwe (medische) ontdekkingen er worden gedaan!
  De kerken/geloven gaan verdwijnen en de wetenschap gaat ontdekken hoe alles werkt! Ergo: We gaan WETEN!!!

  1 likes
 • Kalki schreef:

  Als we met ons allen in de hemel willen komen, dan moeten wij eerst op Aarde een consensus ontwikkelen tbv. het bestrijden van rampen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  lena

  De vader van Lena overleed aan alzheimer. Waarom de arts Covid-19 opgaf als doodsoorzaak

  In april dit jaar overleed de vader ...

  Censuur: Wat u niet mag weten over uw gezondheid

  Censuur: Wat u niet mag weten over uw gezondheid

  De moderne mens leeft op vlak van ...

  >