CoronaBuitenland

‘Er is iets heel erg mis’: kinderarts slaat alarm over coronaprik

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse senator Ron Johnson organiseerde woensdag een forum over coronavaccins. Hij liet allerlei experts aan het woord, waaronder kinderarts Renata Moon.

Enkele maanden geleden haalde ze de bijsluiter uit de doos van een mRNA-vaccin dat ze zou toedienen aan een kind. De kinderarts vouwde de bijsluiter open, die tot haar verbazing opzettelijk blanco was gelaten.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ongelooflijk

“Hoe kan ik ouders op basis hiervan om geïnformeerde toestemming vragen?” vroeg ze. “Mijn overheid verlangt van me dat ik zeg dat de vaccins veilig en effectief zijn en als ik dat niet doe, dreigt mijn licentie te worden ingetrokken.”

“Hoe kan ik geïnformeerde toestemming geven aan patiënten? We zien een toename in het aantal gevallen van myocarditis. We zien een toename in het aantal gevallen van bijwerkingen. Ik heb mijn hele carrière de toezichthouders vertrouwd, tot nu. Er is iets heel erg mis,” zei de kinderarts.

“Ongelooflijk,” reageerde senator Johnson.

Ook Robert Malone, uitvinder van de mRNA-vaccinatietechnologie, patholoog Ryan Cole en cardioloog Peter McCullough waren aanwezig bij de bijeenkomst.

5 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Hilarisch, ware het niet zo dramatisch en levensbedreigend…

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 maand geleden

Blanco bijsluiter? Dat heb ik, als ik me goed herinner, al vele malen eerder gehoord. En ja, met betrekking op die “vaccins” (waarvan we inmiddels wel weten dat ze niet zo mogen heten). In dat opzicht is het dus een déjà vu. Maar wel goed dat het nog een keer aan de kaak gesteld wordt.

Jacinta
Jacinta
1 maand geleden

Goh, nu pas?…

jacques v Wakeren
jacques v Wakeren
1 maand geleden

Dit is Schandalig dit is nog maar het begin, de schoften gaan nog wel door Zalig kerstfeest

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

56
0
We lezen graag je reactie!x