Mens en Dier

VIDEO: Hart doodverklaarde jongen (14) begint weer te kloppen na gebed

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een wonder is geschied in het Amerikaanse Lake St. Louis. Op 19 januari zakten daar drie 14-jarige jongens door het ijs. John Smith lag al een kwartier onder het water toen reddingswerkers ter plaatse arriveerden en hem zo goed als levenloos uit het ijskoude water visten.

Toen de jongen met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht had hij geen hartslag. Terwijl zijn vrienden werden behandeld wegens onderkoeling, werd John 27 minuten lang gereanimeerd.

“Hij was 45 minuten dood,” zei dr. Kent Sutterer. “Er was een hele kleine kans dat hij het zou overleven.” Toen de arts Johns moeder in de kamer bracht, begon ze hardop te bidden.

“Ik weet niet meer precies wat ik heb gezegd,” zei moeder Joyce. “Ik weet nog wel dat ik hard heb gebeden of God alsjeblieft mijn zoon wilde redden. Plotseling hoorde ik ze zeggen dat er weer een hartslag was.”

Dr. Sutterer zei dat het hart van John binnen een ‘minuut of twee’ na het gebed weer begon te kloppen. De artsen stonden versteld. Eén van hen sprak van een medisch wonder.

John mocht twee dagen later alweer naar huis en heeft geen hersenbeschadigingen opgelopen. Hij heeft alleen nog last van een verkoudheid en moet naar de fysiotherapeut om het gevoel in zijn handen weer helemaal terug te krijgen.

[Newser]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob ter Horst
Rob ter Horst
7 jaren geleden

Het komt wel vaker voor, dat een hart weer gaat kloppen na reanimatie, zelfs na een half of heel uur in ijskoud water, zonder ook maar één religieuze tussenkomst.

Mieke
Mieke
7 jaren geleden

Klopt Rob , alleen het is wetenschappelijk niet mogelijk want wetenschap zegt dat de hersencellen afsterven na een bepaalde tijd en er geen kans is op herstel !

http://www.transweb.org/faq/q3.shtml

Dus weer bewijs dat we niet altijd uit moeten gaan van wat we denken of wat er beweerd wordt en dat realiteit anders blijkt te zijn als wat voor waarheid aangenomen zou moeten worden.

N-E
N-E
7 jaren geleden

Wat een mazzel.. Met of zonder Jezus..

Ramon jSeeker
Ramon jSeeker
7 jaren geleden

Ik denk dat mensen niet geintresseerd zijn in de waarheid. Hebben liever iets dat niet klopt met de werkelijkheid. Geloven vaak in onware dingen.

Dit verhaal is waar en is werkelijkheid and is beyond science.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x