Buitenaards

“Niet-menselijke soort heeft op aarde de macht over geld en religie”

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Karen Hudes, oud-werknemer van de Wereldbank, heeft gezegd dat een tweede, niet-menselijke soort op aarde de macht heeft over geldzaken en religie. Hudes was twaalf jaar werkzaam op de juridische afdeling van de Wereldbank, toen ze besloot de noodklok te luiden. Onlangs zei de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer nog dat er tenminste vier buitenaardse soorten zijn die de aarde al duizenden jaren bezoeken.

In deze video legt Hudes vanaf 21:20 uit dat sommige krachten tegen corruptie strijden en dat andere zijn gecoöpteerd. De jezuïeten zitten achter het machtsweb en boven hen staan weer een aantal andere groepen. Tot die groepen behoren de hominiden, die niet van de aarde komen. Ze zijn zeer slim, maar niet creatief. Gedurende de ijstijd hadden ze een veel grotere macht. Ze hebben langgerekte schedels en krijgen kinderen door te paren met mensen. Die kinderen zijn echter niet vruchtbaar. We leven in een wereld van geheime genootschappen en geheimen; de informatie die toegankelijk moet zijn voor iedereen, is niet toegankelijk, aldus Hudes.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Karen Hudes studeerde aan de Yale-universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Tussen 1980 en 1985 werkte ze voor de Export-Import Bank en van 1986 tot 2007 was ze werkzaam op de juridische afdeling van de Wereldbank. Ze ontmaskert corrupte financiële instellingen op het hoogste niveau. In 1999 deed ze verslag van de vijandige overname van de op één na grootste bank op de Filipijnen. Ze heeft aangetoond hoe overheden samenspannen met financiële instellingen.

Vanaf 21:20 gaat Hudes in op de niet-menselijke soort die boven de jezuïeten staat:

[CE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kenn
kenn
10 jaren geleden

Ha,zij stuurde aan de universiteit Yale waar de hoofdkantoor van Skull and bones is.
zij zou in opdracht van hen om de echt waarheid af te leiden.

Haunebu
Haunebu
10 jaren geleden

Dit sluit een beetje aan op de theorieën van David Icke en Hitler dacht dat het de Joden waren.
“Onze” Beatrix woont momenteel op slot Drakensteyn en haar zeiljacht heet de groene draak. Ergens vermoed ik toch een kern van waarheid.

Weyland Yutani
Weyland Yutani
10 jaren geleden

Karen Hudes ; Illuminati disinformation agent.

Emile
Emile
10 jaren geleden

Ik heb altijd al gedacht dat de jezuiten veel macht bezitten, zowel niet alle macht op de wereld in handen hebben, die groep hoor je teveel in de geschiedenis om ze niet op te merken.
Of hun god of goden niet van deze aarde zijn om het zo maar te zeggen is uiteraard weer eens niet te bewijzen en dat zal ook niet gaan gebeuren, het lukt ze immers al 5000 jaar om dat niet in het openbaar te gooien.

Ik vraag me af wat het nut er allemaal van is, als je een entiteit bent die de Jezuiten cq de aarde in z’n macht heeft waarom leven we nu zoals we leven, ook deze entiteiten wisten dat de bevolking niet al te veel moest groeien (qua aantal en intelligentie) want anders kan je niet onder de duim houden als slaaf (lulu).
Waarom zijn er dan tussen 1900 en 2000 zo’n beetje 5 miljard aardebewoners bijgekomen, ik weet wel hoe hehe, maar waarom laten ze dit toe, want nu word over het internet verspreid dat wel 5 miljard mensen moeten sterven om de boel weer onder controle te krijgen (Georgia Guidestones, Illuminatie, skull and bones) weet ik veel.
En waarom niet simpelweg een virus verspreiden zodat iedereen de pijp uitgaat, een soort world war Z zeg maar, een airborne Ebola (zoals in die film Outbreak met Dustin Hoffman).
AIDS zou expres gemaakt zijn en zie daar , er zijn mensjes immuum voor dat virus, het zou door de mens gemaakt zijn, en dan nog, waarom hebben we nu AIDS remmers en andere middelen om het tegen te gaan, it does not make sense at all, niet iedereen gaat dood aan AIDS (godzijdank) en dat is nu meer een ziekte van de 80’s (met alle respect).
Kanker is nu numero uno, en dan nog, niet iedereen krijgt het, en dat zal geen global killer gaan worden, nou ja, als we Fukushima zo laten zoals het is dan ben ik bang dat dat wel het geval is maar dat is stupiditeit van de mens zelf want daar had je op kunnen wachten, 65 kerncentrales bouwen boven op 1 van de meeste actieve breuklijnen ter wereld is per definitie collectief zelfmoord plegen, daar hebben we geen buitenaardsen/illuminatie/jezuiten voor nodig, onszelf vernietigen kunnen we heel goed helaas.
Dat het meeste geld ter wereld in private handen is van zogenaamde bankiersfamilies/jezuiten/zionisten staat buiten kijf, dat is een feit, en of daar dan weer Aliens boven staan, tja, we hebben ze niet nodig om onszelf pijn te doen.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x