Homepagina » Buitenaards » “Niet-menselijke soort heeft op aarde de macht over geld en religie”
Niet-menselijke soort heeft op aarde de macht over geld en religie

“Niet-menselijke soort heeft op aarde de macht over geld en religie”

Karen Hudes, oud-werknemer van de Wereldbank, heeft gezegd dat een tweede, niet-menselijke soort op aarde de macht heeft over geldzaken en religie. Hudes was twaalf jaar werkzaam op de juridische afdeling van de Wereldbank, toen ze besloot de noodklok te luiden. Onlangs zei de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer nog dat er tenminste vier buitenaardse soorten zijn die de aarde al duizenden jaren bezoeken.

In deze video legt Hudes vanaf 21:20 uit dat sommige krachten tegen corruptie strijden en dat andere zijn gecoöpteerd. De jezuïeten zitten achter het machtsweb en boven hen staan weer een aantal andere groepen. Tot die groepen behoren de hominiden, die niet van de aarde komen. Ze zijn zeer slim, maar niet creatief. Gedurende de ijstijd hadden ze een veel grotere macht. Ze hebben langgerekte schedels en krijgen kinderen door te paren met mensen. Die kinderen zijn echter niet vruchtbaar. We leven in een wereld van geheime genootschappen en geheimen; de informatie die toegankelijk moet zijn voor iedereen, is niet toegankelijk, aldus Hudes.

Karen Hudes studeerde aan de Yale-universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Tussen 1980 en 1985 werkte ze voor de Export-Import Bank en van 1986 tot 2007 was ze werkzaam op de juridische afdeling van de Wereldbank. Ze ontmaskert corrupte financiële instellingen op het hoogste niveau. In 1999 deed ze verslag van de vijandige overname van de op één na grootste bank op de Filipijnen. Ze heeft aangetoond hoe overheden samenspannen met financiële instellingen.

Vanaf 21:20 gaat Hudes in op de niet-menselijke soort die boven de jezuïeten staat:

[CE]


Vind je deze informatie goed? Deel het dan met anderen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. Het menselijke ras is niets anders dan een aardse slaven ras.
  Of de mens altijd een vorm van slaaf is geweest weet ik niet.
  Wat ik wel zie is dat het leed wat de mens te wachten staat
  bizarre vormen begint aan te nemen.

  Er is een manier om het menselijke leed achter ons te laten.
  NIET MEER VOORTPLANTEN.

  11 likes
  • Tip om niet meer terug te komen in deze lage (aardse) frequentie;
   Direkt na het overlijden opgaan in het licht en je niet laten afleiden door nabestaanden (of de nabestaanden meenemen naar het licht). Door volledig op te gaan in het licht verhoog je je frequentie en doorbreek je de vicieuze cirkel van wedergeboorte, die ooit onstaan is door zielen met aardse verlangens en emotionele bindingen met overledenen.

   9 likes
   • Klinkt erg egoïstisch en het lijkt me weinig met liefde te maken hebben, buiten de liefde voor jezelf, vind je niet?

    Liefde is het universele antwoord op alle problemen van deze wereld!

    3 likes
    • Er is maar 1 liefde/bewustzijn/bron, al het andere zijn interpretaties.

     3 likes
    • Waar jij aan denkt is sex?, voortplanten is wat anders.
     Wat heb je nu nog aan kinderen te bieden?
     Liefde? en wat nog meer?
     Wij denken dat onze kinderen van ons zijn.
     Denk daar maar diep over na.

     Het klinkt wat vreemd ja als je zoiets voor het eerst leest.
     Heeft niets met egoisme te maken.

     2 likes
  • De slavernij werd in de 19e eeuw niet afgeschaft maar omgevormd.

   13 likes
 2. Ik heb altijd al gedacht dat de jezuiten veel macht bezitten, zowel niet alle macht op de wereld in handen hebben, die groep hoor je teveel in de geschiedenis om ze niet op te merken.
  Of hun god of goden niet van deze aarde zijn om het zo maar te zeggen is uiteraard weer eens niet te bewijzen en dat zal ook niet gaan gebeuren, het lukt ze immers al 5000 jaar om dat niet in het openbaar te gooien.

  Ik vraag me af wat het nut er allemaal van is, als je een entiteit bent die de Jezuiten cq de aarde in z’n macht heeft waarom leven we nu zoals we leven, ook deze entiteiten wisten dat de bevolking niet al te veel moest groeien (qua aantal en intelligentie) want anders kan je niet onder de duim houden als slaaf (lulu).
  Waarom zijn er dan tussen 1900 en 2000 zo’n beetje 5 miljard aardebewoners bijgekomen, ik weet wel hoe hehe, maar waarom laten ze dit toe, want nu word over het internet verspreid dat wel 5 miljard mensen moeten sterven om de boel weer onder controle te krijgen (Georgia Guidestones, Illuminatie, skull and bones) weet ik veel.
  En waarom niet simpelweg een virus verspreiden zodat iedereen de pijp uitgaat, een soort world war Z zeg maar, een airborne Ebola (zoals in die film Outbreak met Dustin Hoffman).
  AIDS zou expres gemaakt zijn en zie daar , er zijn mensjes immuum voor dat virus, het zou door de mens gemaakt zijn, en dan nog, waarom hebben we nu AIDS remmers en andere middelen om het tegen te gaan, it does not make sense at all, niet iedereen gaat dood aan AIDS (godzijdank) en dat is nu meer een ziekte van de 80’s (met alle respect).
  Kanker is nu numero uno, en dan nog, niet iedereen krijgt het, en dat zal geen global killer gaan worden, nou ja, als we Fukushima zo laten zoals het is dan ben ik bang dat dat wel het geval is maar dat is stupiditeit van de mens zelf want daar had je op kunnen wachten, 65 kerncentrales bouwen boven op 1 van de meeste actieve breuklijnen ter wereld is per definitie collectief zelfmoord plegen, daar hebben we geen buitenaardsen/illuminatie/jezuiten voor nodig, onszelf vernietigen kunnen we heel goed helaas.
  Dat het meeste geld ter wereld in private handen is van zogenaamde bankiersfamilies/jezuiten/zionisten staat buiten kijf, dat is een feit, en of daar dan weer Aliens boven staan, tja, we hebben ze niet nodig om onszelf pijn te doen.

  17 likes
  • Zie op deze website het volgende artikel:
   http://www.wijzijnklaar.nl/

   Wie is er bang voor Fukushima? – Het Nucleaire bedrog

   Op deze website van Rene Klever is er een artikel dat nucleaire straling niet schadelijk lijkt te zijn en de Fukushima ramp geheel in scene is gezet net als 9/11. We zouden worden voorgelogen dat nucleaire straling schadelijk is.

   Zie ook op youtube over een geleerde die stelt dat straling onschadelijk is.
   https://www.youtube.com/watch?v=QmJN-LMPnX0

   De film heet: ‘Witness the nuclear fear scam. Scientist eats uranium’

   Ik heb zelf nog mijn twijfels of nucleaire straling wel of niet schadelijk is. Ik kan wel gemakkelijk geloven dat Fukushima geheel in scene is gezet om mensen bang te maken. Obama is in Hawaii op vakantie geweest. waarom zou hij dat doen als er zo veel straling daar zou zijn.
   Er zijn tegenwoordige 3 mogelijkheden:
   1. er is een echt ramp: natuurramp, oorlog, nucleaire ramp. Deze is werkelijk gaande, zonder kwade opzet.
   2. deze rampen zijn opgewekt door de illuminatie en echt gaande en brengen veel schade toe.
   3. de ramp is niet echt, maar wordt in de media weergegeven als echt. De beelden in de media zijn gemanipuleerd om echt te laten lijken. ook hier zit de illuminatie achter. Door allerlei neppe rampen in scene te zetten weet de illuminatie veel controle over de mensheid uit te oefenen door ze in de greep van angst te houden.

   Tijdens de ramp van Fukushima zijn er veel beelden en internet op filmpjes gekomen. Er zijn mensen op forums die deze beelden die op CNN etc werden uitgezonden hebben onderzocht en hebben geconcludeerd dat alle beelden via deze zenders werden uitgezonden grotendeels bewerkt/gemanipuleerd moeten zijn geweest.

   3 likes
   • Tja, de matrozen en ander personeel op de USS Reagan die als eerste ter plaatste waren bij Fukushima claimden een warme wind tijdens het sneeuwen over zich heen te hebben gekregen en de helft van de bemanning heeft nou een vorm van kanker.(na 3 jaar)
    Ik weet niet of je de beelden hebt gezien van de Helden van de Soviet Unie tijdens de ramp van Tjernobyl, die gasten zagen er op z’n zachtst gezegd niet gezond uit na de “clean-up” , ze waren allen in de dertig en zagen er uit als oude mannen en stierven allen jong en dan niet op een rustige manier maar op een zeer pijnlijke.
    Hoe je het went of keert, drie openstaande reactoren die al 3 jaar aan het dampen zijn is niet goed, laat staan de 1200 staven die ze aan het weghalen zijn, zelfs robots kunnen niet in de buurt van de reactoren komen.
    Waar ik in meega is optie 2 , dat de gevestigde orde Fukushima heeft veroorzaakt (het israelisch beveiligingsbedrijf die de bewaking van Daiichi op zich heeft genomen een korte tijd ervoor bijvoorbeeld)
    En ik ben er van overtuigd dat er allang een middel/manier is om stralingsziekten tegen te gaan (er bestaat immers al een bacterie om die shit op te eten als het ware), wellicht dat Obama daar over beschikt , lijkt me wel 🙂
    Maar dat middel is er natuurlijk alleen voor de Elite (ik vond daarom de film Elysium wel een mooi voorbeeld van het er werkelijk aan toegaat, en dan vooral de helingsmethode in de film, een tafel waar men op gaat liggen en doormiddel van frequenties/straling word je in z’n geheel schoongemaakt van binnen zonder dat iemand aan je komt, een soort Tesla/Royal Rife methode) , hollywood is niet altijd fictie denk ik 🙂

    2 likes
  • Je vergeet het winstoogmerk.

   0 likes
 3. Als ze kinderen krijgen door met mensen te paren, en die kinderen zijn niet vruchtbaar, hoe kunnen ze dan hier al duizenden jaren overleven als ras.

  17 likes
 4. Dit sluit een beetje aan op de theorieën van David Icke en Hitler dacht dat het de Joden waren.
  “Onze” Beatrix woont momenteel op slot Drakensteyn en haar zeiljacht heet de groene draak. Ergens vermoed ik toch een kern van waarheid.

  18 likes
 5. Ha,zij stuurde aan de universiteit Yale waar de hoofdkantoor van Skull and bones is.
  zij zou in opdracht van hen om de echt waarheid af te leiden.

  6 likes
 6. Niet-menselijke soort – Dat is de Illuminati/Bilderberggroep die olv. Satan hier macht uitoefend.

  5 likes
  • Satan is een Akkadisch woord dat tegenstander betekent. Deze naam is gegeven aan Enki/Ea omdat hij de tegenstander was van zijn halfbroer Enlil/Jahweh. Er bestaan zoveel misverstanden hieromtrend omdat heel de geschiedenis is vervalst. Het is namelijk wel Enlil die de Homo-Sapiens/Lulu, wou laten uitroeien door de aankomende zondvloed waarvan men wist dat dit zou gebeuren en het is ook wel Enki die de mensheid gered heeft door zijn zoon Ziasudra/Noah de Ark te laten bouwen en alle DNA van zowel Fauna als Flora hierin te laten opslaan.

   3 likes
  • Oh, alsjeblieft zeg.

   1 likes
 7. Die buiten aardse rassen zijn de reptielen en de grey,s, De reptielen hebben inderdaad met mensen geslacht gemeenschap maar kunnen niet zwanger worden van de reptielen of het moet een ei zijn die later buiten de baarmoeder uitkomt.De aarde is de laatste planeet om van deze reptielen verlost te worden.ook van de greys,gelukkig zijn ze bijna allemaal weg.Dan heb je ook nog de archons ankelbiters,deze helpen de illuminatie de cabal,daar zitten de Rotschilds,rokkefellers bush clinten de paus kisinger enz, in om de mensen wereld wijd als slaven te houden,en inderdaad meer als de helft van de wereld bevolking willen de cabal illumintie dood hebben zodat ze de rest makkelijker onder de duim kunnen houden.Zo zijn er viressen gebruikt zoals aids kanker cellen die geinjecteerd worden bij bijvoorbeeld de griep prik.Zo zijn er ook nog shape schifters zoals de koningin en haar famillie van Engeland die hebben reptielen bloed hoe dat is gedaan weet ik niet maar de cabal leden hebben allemaal reptielen bloed.getuigen hebben ze zien shapeschifting zien doen.

  5 likes
  • Je vergeet dat het Engelse koningshuis familie is van het Nederlandse. “Onze” Beatrix woont momenteel op slot Drakensteyn en haar zeiljacht heet de groene draak. Ergens vermoed ik toch een kern van waarheid.
   De bloedlijn schijnt in ieder geval belangrijk te zijn aangezien Bush, Obama en tig andere presidenten allemaal op de een of andere manier familie zijn van het Engelse koningshuis.
   Het lijkt er echter meer op dat deze machthebbers niets meer dan een stel marionetten zijn. Vermoedelijk dat Skull & Bones, Bilderberg, enz., enz., allemaal “clubjes” zijn waar deze marionetten door aangestuurd worden, de plek waar de werkelijke politiek plaatsvind en de (oorlogs-)conflicten worden bedacht.
   Dat hele “shape shifters” en reptielen gedoe lijkt eerder symbolisch bedoeld en dient volgens mij de afleiding. Opmerkelijk daarbij is dat de Joden zich aangesproken voelen door David Icke’s reptielentheorie en het als een vorm van antisemitisme bestempelen.
   Zie hier:
   https://www.youtube.com/watch?v=P2ypYcZ7qfw

   3 likes
 8. Karen Hudes ; Illuminati disinformation agent.

  5 likes
 9. Dat we met zijn allen worden uitgezogen door een klein select groepje bilderbergers, dat is wel zeker.
  Dat ze onmenselijk zijn is ook wel zeker. Dat blijkt wel uit alles en de geheime toestanden erom heen. Maar om nou te beweren, dat dit aliens zijn, uit een andere wereld, gaat mij wat te ver. Alhoewel… nu ik er zo over nadenk… die bilderbergers natuurlijk wel denken, dat ze superieur zijn tegenover ons gewoon volkje en daarom doen, alsof ze van een andere planeet komen? Neee… ik denk eerder macht hebben over alles en iedereen. Als hier straks de pleuris uitbreekt liggen zij al lang en breed op een overdekt strand ergens op mars. Zie de film Deep Impact eens. Waarin alleen uitverkorenen mee mogen in een ruimteschip. Zo gaat het straks in werkelijkheid ook. Men is al druk geschikte planeten aan het zoeken.

  1 likes
  • Hoi Rolling stone,
   De elite heeft geen ruimte schepen meer en kunnen niet meer van de aarde af om te vluchten,die weg is voor ze afgesneden.
   Ze worden allemaal gearresteerd,en ze gaan een eerlijk proces krijgen,mischien gebeurd dit in Den Haag.
   De Elite bijv,Bush en de koninklijke fam, uit Engeland hebben reptilen bloed en kunnen shape shiften.Prinses Diana wist dit en heeft het gezien bij haar man Prins Charles.Dit zijn feiten.
   Er komt geen Deep impackt of een Armegedon.Het enige wat kan gebeuren is dat wereld wijd de economie helemaal plat gaat.De banken sluiten geen geld meer kunnen pinnen,en mischien geen electra meer voor ongeveer een maand.

   3 likes
  • Wie weet, dat is ook één van de theorieën die ik in mijn achterhoofd hou.
   Maarre, bijna 40 jaar geleden waren de theorieën over het terra formen van een vreemde planeet om deze klaar te maken voor de gevestigde orde al aanwezig.
   Kijk maar naar de documentaire Alternative 3 (1977).

   1 likes
 10. zolang er over deze entiteiten gepraat word blijven ze onder de mensen een interessante groep[en]
  zolang ze de aandacht krijgen bestaan ze alleen door een aandacht ,iedereen wil op zijn tijd aandacht een luisterend oor
  vooral kinderen vragen aandacht ze willen op hun manier aandacht hebben, en daar is natuurlijk
  niks mis mee als men er maar mee kan omgaan het is een leer groei proces , toch zijn er altijd mensen die op hun manier aandacht vragen ,ze willen iets zijn, aandacht is voor hun potentieels om aandacht te krijgen
  moet men wel iets verzinnen, iets mysterieus slaat altijd in als een bom bij het publiek ,die op zijn beurt ook
  weer iets gaan vertellen om aandacht te krijgen of een eigen kijk heeft op deze mysterieuze gedoe men haalt gewoon iets aan en het publiek reageert wel op zijn eigen zienswijze..ufo,s goden enzv. mensen met boven natuurlijke krachten is altijd wel interessant om er over te praten of te filosoferen ,maar bestaan ze wel echt werkelijk? of is het een illusie waar in men graag wil geloven omdat het zo interessant is.? een goochelaar noemt men ook illusionist eigenlijk wil iedereen wel kunnen goochelen dan heeft men aandacht ,het zij met woorden of met materialen het blijft interessant maar of het waarheid is dat is moeilijk te bewijzen ,en als er bewijs word gevonden dan verdraait men het zo dat het mysterieus blijft ,stel eens voor als er overal een waarheid voor word gevonden dat zal het leven minder interessant zijn, mensen worden nu eenmaal graag voor de gek gehouden ,alleen als ze ontdekken dat ze voor de gek worden gehouden voelt men teleur stelling omdat men uit hun droom word gehaald. wat is echten waarheid? wie heeft deze ontdekt als een waarheid voor iets wat blijvend is?
  geld en religie zijn de heersende kracht op deze aarde zij bepalen het gedrag van de mens, maar het is wel de mens de met zijn denkkracht van alles kan scheppen ook de illusie?

  2 likes
  • Rob,dit is echt geen illusie,kijk eens naar de tekeningen in de pyramides is dat ook een illusie.het is wel degelijk een feit dat er reptielen en greys bestaan.Er is een reptielen ras die goedaardig zijn.Voor ongeveer 15 jaren tyerug had dit allemaal aan ons verteld moeten zijn.De Cabal illuminatie of elite hoe je ze maar noemt verzwijgt dit alles voor ons.Een interview wil ik je niet onthouden,dat is een interview van een vrouw die er in heeft gezeten,het is een simpele vrouw die de koningin moeder van engeland heeft haar zien verandern in een reptiel kissinger en meer waren daar ook bij,ze deden een ritueel.Ga naar youtube en type gewoon in Interview david icke en arizona Wilder.het eerst stukje kun je overslaan tot dat je de vrouw ziet.dan gaan je ogen wel open na dit interview.

   2 likes
 11. Heh, heerlijk: het grote kwaad in de wereld in de schoenen schuiven van een niet-menselijke vijand. Zo dragen we zelf geen verantwoordelijk en is de wereld fijn overzichtelijk: ‘wij’ goed, ‘zij’ slecht. Vrees dat deze juriste niet helemaal honderd is.

  2 likes
 12. Jemig wat een bullshit verhalen van Tineke (legaal)…
  Door je slechte taalvaardigheid alleen al trek ik alles wat je zegt in twijfel. (niet beledigend bedoeld)
  Waar haal je die onzin vandaan? Ik hoop niet uit al die onzin filmpjes op youtube zoals velen doen.
  Shapeshifters etc…mooie fantasie verhalen zijn het meer niet.

  2 likes
 13. Static, ik ben deslectich woordblind kun je ook wel zeggen.
  Ik wou dat dit allemaal niet waar is,maar helaas het is waar.
  Daarom en het is mede schuldig dat wij in deze matrix leven en wij als slave gehouden worden,maar dit is bijna verleden tijd.Met name de Cabal en de Elite illuminatie zijn shape schifters,Bijv, de koningin van Engeland en fam, de fam,Bush,die eigelijk Scherf heten en uit Duitsland komen,de Rotschild rokkefellers enz,Dit zijn enkele namen van mensen Reptielen die de schaduw regering van de wereld zijn samen met het vaticaan.Dit heb ik niet van youtubbe filmpjes.Dit zijn de feiten van insiders.The with nights.

  1 likes
 14. Echt, knettergek die mensen die hier in geloven. Teveel Science Fiction gekeken. O.o

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.