Mens en Dier

Prof. Schetters tegen De Jonge: graag onderbouwing voor uitspraak dat vaccinatie geen effect op vruchtbaarheid heeft

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister Hugo de Jonge heeft op social media een nieuw filmpje geplaatst waarin GGD-arts Ashis Brahma vragen beantwoordt over het coronavaccin. In het filmpje beweert de arts dat coronavaccinaties geen invloed hebben op de vruchtbaarheid.

Brahma zegt ook dat je je kunt laten vaccineren tegen corona als je zwanger bent. “Vaccineren heeft geen enkele invloed op het verloop van je zwangerschap.” Volgens de GGD-arts kun je ‘gewoon borstvoeding geven’ als je bent gevaccineerd. “Er zijn geen aanwijzingen dat coronavaccins in de moedermelk terechtkomen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Immunoloog en vaccinoloog Theo Schetters reageert sceptisch op het filmpje. “Graag de wetenschappelijke onderbouwing voor de uitspraak dat vaccinatie geen effect op de vruchtbaarheid heeft. Dan praten we verder,” zegt hij tegen De Jonge.

Ik heb geen enkele studie gezien

De reactie van professor Schetters heeft op LinkedIn al meer dan twee keer zoveel likes dan het filmpje van De Jonge.

Een apotheker merkt op dat ‘alle fabrikanten onderzoek hebben gedaan naar de effecten op de vruchtbaarheid’ en dat ‘de vaccinatie hierop geen invloed heeft’. De immunoloog: “Graag onderbouwing geven, want ik heb geen enkele studie gezien.”

Schetters kreeg ook een vraag van een arts: “Waar is de grond voor een hypothese dat vaccins leiden tot vruchtbaarheidsproblematiek?” Waarop hij antwoordt: “Het feit dat LNP-mRNA (lipid nanoparticles, red.) in de ovaria (ratten-experiment) stapelt, is aanleiding om meer onderzoek te doen en terughoudend te zijn. Check daarvoor het Pfizer-dossier dat op vraag van de Japanse autoriteit is toegezonden.”

Men heeft geen idee wat daar gebeurt

Uit dat dossier blijkt dat de ‘vaccins’ niet op de plek blijven waar je ze inspuit, maar gaan circuleren. Ze komen terecht in verschillende organen, zei Schetters onlangs aan tafel bij De Nieuwe Wereld.

Zo zijn ze bij vrouwtjesratten aangetroffen in de eierstokken. “Men heeft geen idee wat daar gebeurt.”

4.6 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De realist
De realist
2 jaren geleden

Top! Theo Schetters heeft zijn hart op de juiste plaats!! Gaan ze de professor ook als “wappie” klasseren?? De beerput gaat open en niet meer dicht!

logisch_denken
logisch_denken
2 jaren geleden

De onjuiste informatie omtrent het vaccin vind ik schokkend. Een vader die vertelt over het overlijden van zijn zoon wordt respectloos van facebook gegooid. Een moeder die haar verlamde dochter laat zien wordt genadeloos van facebook gegooid. Het meldcentrum “lareb”dat weigert deze gevallen te registreren, een minister die zegt dat een frikandel eten net zo risicovol is als vaccineren met de experimentele gentherapie, de dwang op ongevaccineerde die straf krijgen als men niet vaccineert, de uitsluitingen in de maatschappij die langzaam maar gestaag worden ingevoerd. We gaan zorgelijke tijden te gemoet en ik hoop dat de slapende meerderheid snel ontwaakt en de fascisten op non actief zeggen. De geschiedenis herhaalt zich ondanks de mooie woorden van de koning “dit mag nooit meer gebeuren “.

Loisss
Loisss
2 jaren geleden

Je laat je toch echt niet even vaccineren omdat Hugo de Clown, die baardaap, de onderwijzer die niet echt veel verstand heeft van medische zaken, dat roept! Ja hoor, hij kan filmpjes plaatsen zoveel als hij wil.. Bij mij werkt dat zeker niet. Hij is helemaal happy dat hij het volk onder de duim kan houden….

Annette
Annette
2 jaren geleden

WIE gelooft er nu die Ashis Brahma? Dan moet je werkelijk wel door de ratten besnuffeld zijn. Wat een vreselijke vent is dat, zeg! Ik kan mij nog die filmpjes van kort geleden herinneren, waarin hij in een of andere oude auto aan het rondscheuren is en met dat rappmuziekje jongeren probeert over te halen zich te laten vaccineren.
Als DAT nu een rolmodel moet zijn…. schiet mij dan maar meteen lek.
Professor Schetters heeft natuurlijk volkomen gelijk met zijn uitspraken. Er IS nauwelijks onderzoek gedaan naar eventuele vruchtbaarheidsproblemen. Logisch, want dat zogenaamde vaccin is nog veel te kort op de markt. Daarvoor zou je werkelijk jaren onderzoek moeten doen.
En wat betreft het inenten van zwangere vrouwen. Ik meen dat in Engeland en ook in de Verenigde Staten er ik weet niet hoeveel miskramen zijn geweest. Véél meer dan normaal.
En ik heb ook een verhaal gelezen over een baby, waarvan de moeder was ingeënt, en overleden is met 5 maanden.
Het is werkelijk schokkend, dat de leugens en het grote bedrog maar door blijven gaan.
En als het aan MIJ lag, raakte die Ashis Brahma direct zijn BIG-registratie kwijt.
Deze flapdrol verdient de naam arts niet.

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x