Buitenaards

Nieuw boek over mensen die zeggen dat onze overheden samenwerken met aliens

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna 41 jaar geleden werd een man uit Arizona op weg naar huis naar eigen zeggen ontvoerd door een UFO. Zijn naam is Travis Walton. Vijf dagen na de vermeende ontvoering, op 5 november 1975, dook hij weer op.

Zijn verhaal is opgenomen in het nieuwe fotoboek Phenomena van de Deense fotografen Peter Helles Eriksen, Sara Galbiata en Tobias Selnaes Markussen. “Het is een gedeelde interesse,” zei Galbiata over het onderwerp UFO’s en aliens tegen CNN.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De foto’s die in het boek staan zijn gemaakt in Arizona, New Mexico en Nevada, inclusief Area 51, de Amerikaanse legerbasis vlak bij het plaatsje Rachel. In Phoenix werden op 13 maart 1997 de beroemde Phoenix Lights gezien.

Taboe

“In Denemarken of in Europa is het nog steeds een soort taboe: als je in UFO’s gelooft praat je daar verder niet over,” zei Galbiati. “De meeste mensen zullen denken dat je gek bent. In Amerika is dat anders.”

Galbiati, Eriksen en Markussen waren blij verrast over het aantal mensen dat mee wilde werken aan het boek. “Ik kan niet zeggen dat iemand die een verhaal over een ontvoering vertelt zit te liegen, omdat ik er niet bij was,” zei Galbiati. “Ik zal daar verder dan ook niet over oordelen.”

Nieuw boek over mensen die zeggen dat onze overheden samenwerken met aliens
Professor Frank Kinbler van het New Mexico Military Institute verzamelt in zijn vrije tijd bewijs op de crashplek bij Roswell (Phenomena)

Tijdens een bijeenkomst over UFO’s en buitenaardse ervaringen was het voor het drietal alsof ze een andere wereld binnenstapten. Een wereld waar ze nog nooit van hadden gehoord.

Sommige mensen die ze ontmoetten geloven dat er 35 verschillende buitenaardse rassen zijn. Een aantal van hen zegt dat aliens hier op aarde zijn en samenwerken met onze overheden.

“Sommigen denken dat ze kwade bedoelingen hebben, terwijl anderen denken dat ze hier zijn om de aarde te beschermen of om ons tegen onszelf te beschermen omdat we een destructief ras zijn,” aldus Galbiati. “We hebben de atoombom gemaakt, we hebben dingen gemaakt waar we geen controle over hebben. Ze zijn dus bang dat we onze aarde en het universum zullen beschadigen.”

Bekijk ook onderstaand filmpje over het boek:

[CNN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Als ‘Aliens’ samenwerken met onze regeringen, dan zou de wereld er wel veel beter voorstaan.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Helpen ze dan ook (die Buitenaardsen, samen met de overheden) mensen te redden van de mega-ramp van een poolverschuiving en die anders miljoenen mensenlevens gaat kosten?

helder
helder
8 jaren geleden

formidable

pietje
pietje
8 jaren geleden

Onze regeringen houden het stil of zijn bang want het zijn sorry voor het woord “k*tjes” En rutte heeft een neus die nog langer is als die van Pinoccio !! Dus wat wil je van deze mensen ???? De waarheid zal nooit naar buiten komen met deze personen !! Onderzoek zelf en oordeel zelf ga niet af op de normale media wat die worden beïnvloed door de regering bedrog) Het gaat allemaal om geld en invloed zoals de farmaceutische en wapen industrie want ja……..die brengen geld op !!! Chemo die niets doet) Maar de wapen industrie brengt geld op Oekraïne dadelijk hopelijk Rusland want daar horen ze bij ! Cannabis helpt de kanker patiënt maar wordt verboden !!!!!!! Te gek voor woorden ! Ga je stemmen op RUTTE of SAMSON dan ben je echt een loser zielige JIJ !! Denk na wees geen loser De revolutie moet komen !!!!! Tenminste voor de mensen die gezond denken !!!! Ik ga voor Poetin dat is een gezond mens !! Obama en de rest zijn zoooooooo ziek ! Dacht dat Obama goed was heeft goede ogen maar die arme man kon geen kant op ! Helemaal geïndoctrineerd door de illuminatie helaas ! Qrme man !

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x