Homepagina » Natuur en Milieu » In West-Europa zijn elites aan de macht die helemaal van lotje getikt zijn. Hoe Timmermans via de Green Deal de totale controle pakt
timmermans
Foto: Ministerie van Buitenlandse Zaken CC BY-SA 2.0 Wikimedia Commons

In West-Europa zijn elites aan de macht die helemaal van lotje getikt zijn. Hoe Timmermans via de Green Deal de totale controle pakt

Eurocommissaris Frans Timmermans wil met zijn Green Deal van Europa het eerste klimaatneutrale continent maken.

Om de klimaatdoelen van 2030 te halen, is alleen al een extra investering nodig van 260 miljard euro per jaar, zo schat de Europese Commissie.

“Timmermans gebruikt de macht van de EU om onze levens tot in de kleinste details te gaan regelen met dit plan,” zei FvD-leider Thierry Baudet tegen parlementair verslaggever Ernst Lissauer.

Totale macht

Via dit Europese groene plan hebben ze nu wat ze altijd hebben gewild, namelijk de totale macht, vervolgde hij.

Dat gaan we volgens Baudet merken aan alles, van voedselproductie tot mobiliteit – auto’s, de bouwsector – en straks ook zonder twijfel immigratie.

“Alles wat ze altijd al hebben gewild, gaan ze nu doorvoeren,” benadrukte het Kamerlid.

Afgrond

Baudet zei steeds te hebben gewaarschuwd dat de EU hier op uit is geweest.

“Dit gaan we absoluut merken in onze portemonnee,” stelde hij. “Dit gaat de Europese economie naar de afgrond brengen.

Ze zullen ons vertellen dat we uiteindelijk gaan verdienen aan deze investering, maar dat is flauwekul, aldus Baudet.

Van lotje getikt

Wij zijn onszelf kapot aan het maken, klonk het.

In West-Europa zijn elites aan de macht die helemaal van lotje getikt zijn, zei hij.

We moeten niet naar ze luisteren, besloot hij.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Lissauer]


Vond je deze info leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Baudet heeft 100 procent gelijk ! Alleen hij zal het verschil NIET gaan maken ! Ook hij heeft trouw gezworen aan de koning en het koningshuis staat aan de basis van dit satanische plan.
  Als Baudet dus al aan de macht komt zal er niets veranderen. Verandering zal nooit komen van al wat er in Den Haag in het pluche zit. Zij hebben allen hun ziel verkocht anders gaan ze Pim Fortuyn achterna of verdwijnen heel snel van het podium. De oppositie is pure schijn en volledig onder controle. Het koningshuiis en al wat er zit in Den Haag moet eerst weg !
  M.a.w. Alle publieke functies verkiesbaar, alle politieke beslissingen via referendum. Uit de EU, uit de NATO en uit het “Koninkrijk”.

  48 likes
  • Zo is het maar net Exegese, de hooivorken zijn al voor tractoren ingewisseld en als we met zo’n G(r)EEN DEAL doorgaan in NL dan zullen de slapers om vijf over twaalf wel een keer wakker worden om dit hele systeem eens goed op te schudden. Als de geest uit de fles gaat, circa 2022, gaat deze er niet snel meer terug in.
   Mooi om te zien hoe de Aquarius energie z’n werk doet.

   20 likes
   • Ik wordt iederekeer al ziek als ik zn volgeladen karkas zie op tv laat staan zn hoofd misselijk misselijk ventje die brusselmans

    9 likes
   • Aquarius energie René? Daar is die energie dan wel een beetje laat mee vind je ook niet? Het kwaad is immers al geschied en er rest nu alleen nog maar oorlog en chaos nog erger dan de strijd in Joegoslavie. New Age is ook een religie

    0 likes
  • Ik kan het niet beter verwoorden beste Exegese,….en jouw laatste zin “M.a.w. Alle publieke functies verkiesbaar, alle politieke beslissingen via referendum. Uit de EU, uit de NATO en uit het “Koninkrijk”. is al mogenlijk met het platform van Geen Peil,…onderzoek dat eens,..dan kunnen we eindelijk het heft in eigen hand nemen in 2021. KIES VOOR JEZELF!! Nu hebben we de mogelijkheid en men ziet het niet of wil het niet zien. Ik weet wel waarom, we hebben als kind nooit geleerd om in vrijheid dus met eigen verantwoordelijkheid ons leven te leiden en een school te besturen zoals de democratische scholen.

   14 likes
 2. Het is wel fijn dat Timmermans miljoenen bomen wil planten, dan kunnen we dat hele EU circus het bos insturen, hebben we er geen last meer van. G(r)EEN DEAL.

  22 likes
 3. Voor de duidelijkheid, dit is niet Timmermans, hij is slechts een marionet van de neoliberale elite, de banken, de multinationals, links of rechtsom ze zullen je helemaal kaalplukken.
  CDA,VVD,D’66, toch geen Linkse partijen zijn de grootse voorstanders.
  De rijken zullen geen cent betalen aan deze belachelijke transitie nee Jan Lui uit het volk zal op een houtje bijten, dezelfde Jan Lul uit het volk die de met gezinshereniging 1 miljoen moslims mag opvangen en die Haagse nar maar lacheeeuuu, lekker laacchhhheeu joh.
  Dat is de realiteit.

  22 likes
 4. We zijn hier in Nederland en Europa te verdeeld om echt een vuist te maken , ik hoop echt dat hier in Europa een Trump op staat of zo , tegen de tijd dat slapend Nederland eindelijk wakker wordt hebben we niets meer om voor te leven !!

  14 likes
  • @ Willem

   Ja, dat is wat we nodig hebben; nog een Rothschild puppet….mijn hemel. Dit is dus de “truth movement” anno 2019. Selectief ontwaakte mensen zoals u zijn net zo schadelijk als mensen die nog volledig slapen. Daarnaast zullen Europeanen zich nooit herenigen op de manier waar u van droomt door de dood envoudige rede dat er nog steeds genoeg onderling oud zeer onderling aanwezig is. Wat heel simpel doormiddel van manipulatie weer aan te wakkeren is. Overigens lukt het in geen enkel land op de wereld om een vuist te maken tegen de elite, sorry dat ik zeg; maar mensen zoals u tonen aan dat die zogenaamde grote ontwakingsgolf van de afgelopen jaren geen ene mallemoer voorstelt.

   6 likes
 5. Timmerschwans is een psychopaat, net als zijn meesters. En psychopaten hebben nu eenmaal een over-de-lijken-gaan mentaliteit en geloven in hun eigen megalomane krankjorum ideeën. Dergelijke mensen zijn heel gevaarlijk, ook omdat ze worden gedreven door een schier onuitputtelijke obsessieve energiebron.

  Timmerschwans die glashard beweert dat een MH-17 slachtoffer nog een zuurstofmasker op het gezicht droeg en hij daarmee even pobeerde te scoren en eerder al glashard beweerde dat een separatist een gouden ring van een MH-17 slachtoffer stal, wat later niet bleek te kloppen, als een dergelijke gladde smeerlap dan ook nog mag aanblijven en de huidige post kan bekleden zegt dat veel over de toestand van de EU, de leiders en in welke dramatische status quo wij als burgers ons bevinden.

  Duidelijk, this punk, this dog and pig en zijn meesters samen met de captain’s of industry gaan ons dus klimaatneutraal afmaken en daar moet het volk de nazi EUSSR vlag voor uithangen? Er zal ooit weer een tijd komen dan worden deze ‘mensen’ keurig netjes daarheen gebracht waar ze thuis horen, namelijk met spuitje in het krankzinnigengesticht. En dan vooral samen met de landverraders die stemmen op dergelijke geesteszieke wezens.

  13 likes
 6. Ja, maar als we de marionetten niet ophangen, dan wordt de macht daarachter ook nooit bang.

  10 likes
 7. Staat hier iets over in de verkiezingsprogramma’s ?
  Is er tijdens de formatieonderhandelingen hierover gepraat ?
  Indien nee, dan is er toch geen grond.
  Dan heeft het Kabinet toch geen volmacht van de bevolking gekregen !
  Dan dient het kabinet toch hierover de bevolking te raadplagen middels een referendum.

  Dit kabinet denkt een volmacht te hebben.
  Die hebben ze niet.
  De bevolking dient zich uit te spreken !!

  9 likes
  • Zo gaat het al heel lang niet meer in Nederland….. De meeste volksvertegenwoordigers, vertegenwoordigen al lang niet meer hun kiezers of de bevolking. Referedum is al afgeschaft. Het Nederlandse volk heeft een geheugen van 2 weken, dus als het verkiezingstijd is, stemt gewoon iedereen op het gezicht wat ze het meest op TV zien, het rustigst overkomt en vriendelijk praat….. Het maakt ze niet uit of hij de boel bij elkaar liegt of zijn beloften niet na komt…..

   En stel dat iedereen op PVV of FvD stemt, dan wordt er een cordon sanitaire ingesteld (leve de democratie). Als dat niet mogelijk is, dan wordt alles in de 1ste kamer geblokkeerd omdat daar op dit moment een minderheid is…..

   5 likes
  • Sinds wanneer houdt men zich aan verkiezingsprogramma’s?
   Je hebt leugens, grote leugens, statistieken en nu ook verkiezingsbeloften.
   Dat is alleen maar Volksverlakkerij. Democratie stopt als je het rode potlood hebt neergelegd.

   4 likes
 8. Moet zo gauw mogelijk onder curatele gesteld worden, gauw brexit, nexit en een landelijk rampenplan creëren om de samenleving te redden?

  8 likes
 9. Het gaat hier natuurlijk niet om het milieu. Het gaat hier omdat de normale man armer te maken en daardoor afhankelijk te maken van de elite. En als de normale man in opstand komt, dan wordt dat keihard in de kiem gesmoord.

  Het zelfde verhaal met de import van kansloze economische asielzoelers. Een heel klein percentage (< 1%) zijn gezinnen, of mensen met een opleiding, die wat van hun leven willen maken en actief in onze samenleving willen mee doen. Het overgrote deel zal echter gaan teren op de samenleving en rotzooi willen trappen. We zullen de overheid smeken om in te grijpen…..

  Nog meer controle en afhankelijkheid….. Noem het moderne slavernij….

  6 likes
 10. Wat is het probleem? Er is geld genoeg, ze willen het alleen bij degenen halen die niet genoeg geld hebben! Laat de beleidsvoerders (en degenen achter de schermen) er zelf voor betalen, en dan kunnen wij zien of hun plannen werkelijk werken en toch oh zo milieuvriendelijk zijn 🙂

  4 likes
 11. Ik weet het nog niet, als mensen echt en ik bedoel echt in de portemonnee worden gepakt wil ik wel eens zien of ze nog zo blij zijn. In een onderzoek niet zo lang geleden kwam naar voren dat het overgrote deel niet bereid is om hiervoor te gaan betalen, we zullen het gaan zien. Overigens zijn het wel interessante tijden, om mee te maken hoe we naar de afgrond glijden en iedereen stond er bij en keek er naar.

  4 likes
  • Degenen die dat doen hebben vaak al een goed betaald baantje in het systeem. Ze geven elkaar riante salarissen, en dat houd ze zoet, naar elkaar. Ze lijden inmiddels aan een vorm van cognitieve dissonatie.

   Tot de pleuris uitbreekt

   1 likes
 12. leuk gesproken … ofwel; never nooit niet!

  2 likes
 13. “total flauwekul, twee keer. dat bekt natuurlijk lekker, maar hij legt niks uit waarom dat dan zo is. makkelijk scoren bij de ontevredenen.

  1 likes
 14. Baudet is gelukkig op de hoogte van het feit dat dit allemaal een hoax is om uiteindelijk total control over de mensen te krijgen.

  1 likes
 15. Men wil vanuit Brussel ons gaan dwingen om veel geld te gaan betalen voor die klimaatgekte, om tenslotte van ons allen slaven te maken van het Vierde Rijk dat in Brussel zetelt. Een klimaat probleem wat helemaal niet bestaat overigens. De lucht en de oppervlaktewateren zijn nog nooit zo schoon geweest als nu. En vlak daarna hadden we (ook alweer alleen in Nederland) een PFAS probleem, gevolgd door een stikstof probleem. De mens wil zich boven de natuur gaan plaatsen om bij deze de temperatuur op aarde te gaan regelen. Eenieder met een beetje intellect beseft alras dat dit volslagen idioot is. De temperatuur van je kamerthermostaat van de centrale verwarming, ja, dat is de enige die je hoger of lager kunt zetten. Als die theorieën over dat klimaat waar zouden zijn, dan geef ik die (nep)klimaatwetenschappers die het klimaat zouden kunnen regelen een opdracht; Zorg ervoor dat op iedere dag van het jaar 25 graden is, en zorg er ook voor dat deze temperatuur gepaard gaat met een zuidelijke wind. Maar het is vechten tegen de bierkaai. Rutte is de zetbaas van Brussel, die op zijn beurt weer aangestuurd word door The NWO. Toen Rutte aan de macht kwam wist iedereen het na een half jaar al zeker; dit kabinet zou nog datzelfde jaar vallen. Maar er kwam onverwacht een Rutte 2 kabinet. En alweer had de VVD de meeste zetels. Iedereen maar klagen en klagen over die Rutte, maar….Rutte 3 kwam er aan, en alweer de grootste partij. Mensen zien anno nu Rutte3 (alweer) voortijdig verdwijnen. Maar wie zegt ons dat deze schoften de rit niet gaan volmaken en ons doen verbazen met een Rutte 4 kabinet ??? Stemfraude zorgde ervoor dat de complete PVV uit her Europarlement verdween. Alle PVV kiezers zouden thuis gebleven zijn melde de MSM media. Geloof je het zelf ? Mogelijk keert de PVV daarom ook niet terug in de tweede kamer en word het FVD rijp bevonden om net als de PVV gebasht gaan te worden.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

Hoogleraar bepleit militaire aanpak corona. ‘Weer roept D66’er op om democratie te slopen’

Hoogleraar Rob de Wijk zei in Dit ...

EU

Big Brother is watching you: EU wil je telefoon volgen ‘in strijd tegen corona’. ‘Van de pot gerukt’

De EU wil grote Europese telecombedrijven dwingen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.