Buitenaards

Nieuwe documentaire ‘bewijst dat we niet alleen zijn in het universum’

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de documentaire ‘Unacknowledged: An Exposé of the Greatest Secret in Human History’. De film, die in 2017 moet uitkomen, zal ‘het beste bewijs voor buitenaards contact ooit’ presenteren. Dat contact vindt naar verluidt al tientallen jaren plaats.

De makers van de productie hebben meer dan 100 uur topgeheim materiaal, documenten, UFO-beelden en getuigenissen van klokkenluiders uit onder meer de inlichtingenwereld bestudeerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
UFO-geheimen

Tijdens de film wordt gekeken waar Amerika’s UFO-geheimen worden bewaard en hoe men probeert dit soort dingen onder de pet te houden. Hierover zal voormalig geheim agent van de Amerikaanse luchtmacht Richard Doty een boekje opendoen.

Regisseur Michael Mazzola richt zich in zijn film op dr. Steven Greer, arts en oprichter van de werelwijde Disclosure Movement. Greer heeft contact gehad met vele hooggeplaatste overheidsfunctionarissen, waaronder de CIA-directeur, admiraals en generaals in het Pentagon en congresleden, aldus Mazzola.

Niet alleen

Greer spreekt van een historische documentaire die duidelijk maakt dat we niet alleen zijn in het universum. “Het is tijd dat de waarheid naar buiten komt,” zei hij.

“Dr. Greer heeft al vaak schokkende onthullingen over UFO’s, technologie en overheidsgeheimen gedaan,” voegde Paul Davidson van filmdistributeur The Orchard toe. “We zijn verheugd met hem samen te werken.”

Bekijk hieronder alvast een trailer van de film:

[io9]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
7 jaren geleden

Goed voor de kijkcijfers.

primus inter pares
primus inter pares
7 jaren geleden

Greer wil graag op een gemakkelijke manier heel snel erg rijk worden.

InnerPeace
InnerPeace
7 jaren geleden

Hoe graag ik ook wil geloven dat er nu disclosure komt doormiddel van verifieerbare data. Vind ik dit uiterst ongeloofwaardig. We weten allemaal hoe het de laatste keer is afgelopen toen Steven Greer met een film op de proppen kwam..

Begrijp me niet verkeerd. Ik geloof 100% in buitenaards leven. Als je een beetje verstand hebt van de grootte van het universum, ben gewoonweg hartstikke naief en arrogant als je beweert dat wij de enige zijn.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Hypocrieten zijn het die buitenaards leven ontkennen,

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x