Buitenaards

Nieuwe documentaire ‘bewijst dat we niet alleen zijn in het universum’

Help ons door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de documentaire ‘Unacknowledged: An Exposé of the Greatest Secret in Human History’. De film, die in 2017 moet uitkomen, zal ‘het beste bewijs voor buitenaards contact ooit’ presenteren. Dat contact vindt naar verluidt al tientallen jaren plaats.

De makers van de productie hebben meer dan 100 uur topgeheim materiaal, documenten, UFO-beelden en getuigenissen van klokkenluiders uit onder meer de inlichtingenwereld bestudeerd.

UFO-geheimen

Tijdens de film wordt gekeken waar Amerika’s UFO-geheimen worden bewaard en hoe men probeert dit soort dingen onder de pet te houden. Hierover zal voormalig geheim agent van de Amerikaanse luchtmacht Richard Doty een boekje opendoen.

Regisseur Michael Mazzola richt zich in zijn film op dr. Steven Greer, arts en oprichter van de werelwijde Disclosure Movement. Greer heeft contact gehad met vele hooggeplaatste overheidsfunctionarissen, waaronder de CIA-directeur, admiraals en generaals in het Pentagon en congresleden, aldus Mazzola.

Niet alleen

Greer spreekt van een historische documentaire die duidelijk maakt dat we niet alleen zijn in het universum. “Het is tijd dat de waarheid naar buiten komt,” zei hij.

“Dr. Greer heeft al vaak schokkende onthullingen over UFO’s, technologie en overheidsgeheimen gedaan,” voegde Paul Davidson van filmdistributeur The Orchard toe. “We zijn verheugd met hem samen te werken.”

Bekijk hieronder alvast een trailer van de film:

[io9]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
5 jaren geleden

Goed voor de kijkcijfers.

primus inter pares
primus inter pares
5 jaren geleden

Greer wil graag op een gemakkelijke manier heel snel erg rijk worden.

InnerPeace
InnerPeace
5 jaren geleden

Hoe graag ik ook wil geloven dat er nu disclosure komt doormiddel van verifieerbare data. Vind ik dit uiterst ongeloofwaardig. We weten allemaal hoe het de laatste keer is afgelopen toen Steven Greer met een film op de proppen kwam..

Begrijp me niet verkeerd. Ik geloof 100% in buitenaards leven. Als je een beetje verstand hebt van de grootte van het universum, ben gewoonweg hartstikke naief en arrogant als je beweert dat wij de enige zijn.

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Hypocrieten zijn het die buitenaards leven ontkennen,

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x