Buitenaards

Brits echtpaar ‘ontvoerd door aliens bij Area 51’

Help anderen door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een kinderboekenschrijver claimt bij Area 51 te zijn ontvoerd door aliens. Mike Oram zegt samen met zijn vrouw Fran te zijn meegenomen toen hij de mysterieuze basis in Nevada bezocht. Dat meldt de Britse Daily Express.

“Ik heb al van kleins af aan contact,” zei Oram tijdens een bijeenkomst in de Engelse stad Warminster. De schrijver zegt een ‘ruimtebroeder’ te hebben, een alien die als een soort beschermengel over hem waakt. Oram zei verder dat hij met zijn vrouw ooit een reusachtig ‘moederschip’ heeft gezien in de buurt van Londen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De ontvoering zou in 2004 net buiten Area 51 hebben plaatsgevonden. Area 51 is een topgeheime legerbasis waar volgens velen bewijs voor buitenaards bezoek wordt bewaard. Het begon volgens Oram allemaal toen hij buiten de basis foto’s aan het maken was.

Poort naar een andere dimensie

Vervolgens zou het stel zijn gevolgd door een pick-up die op mysterieuze wijze in de woestijn verdween. Ineens was het twee uur later en Oram kon zich niet herinneren wat er was gebeurd. Onder hypnose wist hij later te vertellen dat hij door wezens in uniform was meegenomen door een ‘poort’ naar een andere dimensie, waar op hem werd geëxperimenteerd.

Hij zou daarop zijn gered door zijn ruimtebroeder. “Ze hebben ons gered in Area 51. Het was zo erg dat Fran zei dat ze nooit weer naar Amerika wilde gaan,” vertelde Oram het publiek.

Energieën uit het centrum van ons sterrenstelsel

“Het was de enige keer dat ik werd ontvoerd door kwaadaardige wezens,” zei hij, toevoegende dat het meeste contact dat hij heeft met vredelievende aliens is. Hij claimt al vaak vreemde lichten en UFO’s te hebben gezien die op fakkels of zaklampen reageren.

De wezens zouden hem onder meer hebben verteld dat de aarde wordt genaderd door energieën uit het centrum van ons sterrenstelsel, die ons de mogelijkheid geven om naar een hogere dimensie of hogere frequentie te gaan. Oram zei dat vredelievende aliens hem hadden verteld dat er twee soorten vijandige aliens zijn die chaos willen veroorzaken op aarde. Sceptici claimen dat er geen enkel bewijs is voor buitenaardse ontvoeringen.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x