Homepagina » Buitenland » Nieuwe zorgen over ‘vreemde bijwerkingen’ coronaprikken: ‘Het voelde alsof mijn arm in brand stond’
corona
Foto: Governor Tom Wolf CC BY 2.0

Nieuwe zorgen over ‘vreemde bijwerkingen’ coronaprikken: ‘Het voelde alsof mijn arm in brand stond’

“Ik werd midden in de nacht wakker en het voelde alsof mijn arm in brand stond,” zei de Amerikaan John McCool nadat hij zich had laten vaccineren tegen corona. “Ik dacht dat ik een hartaanval had. Ik vreesde voor mijn leven.” Hij deed iets waarvan hij nooit gedacht had dat hij het zou doen: hij liet zijn vrouw een ambulance bellen.

In het ziekenhuis deden artsen een aantal onderzoeken, maar ze konden niets geks vinden. McCool zei tegen Channel 11 dat hij geen pijn voelde in zijn linkerhand. Hij zei ook dat zijn gezicht en lippen gevoelloos waren. “Ik voel de druk, maar verder voel ik niets,” zei de man.

Hij besloot een bezoek te brengen aan een lokale chiropractor, die zei dat hij 12-20 andere patiënten met soortgelijke kwalen heeft behandeld. Zijn patiënten waren ingeënt met het coronavaccin van Pfizer of Moderna. In de meeste gevallen ging het om mannen van 40 jaar of ouder.

Beroerte of hartproblemen

De arts, Chris Olcheski, legde uit dat zich meerdere mensen bij hem hebben gemeld die na de coronavaccinatie een beroerte of hartproblemen hadden gekregen, die last hadden van uitdrogingsverschijnselen of die gediagnosticeerd waren met de aangezichtsverlamming van Bell.

Meer dan 10 patiënten hadden problemen in het bovenlichaam en bij een handvol mensen deden de problemen zich verspreid over het hele lichaam voor.

[WPXI]
4.4 42 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
11 dagen geleden

Je moet er wat voor over hebben om de mensheid te redden aldus Rutte & Co.

Annette
Annette
11 dagen geleden

En het gaat maar door en het gaat maar door. Kijk, dat is nu precies de reden waarom normaal gesproken farmaceutische bedrijven jarenlang onderzoek doen naar een nieuw vaccin of medicijn. Dat is niet voor niets. Het gaat toch tenslotte om de gezondheid van de mensen? Wat er nu gebeurd is, is compleet het omgekeerde. Een gentherapie dat vaccin wordt genoemd, omdat de domme massa dat een bekend geluid vinden. Als de mensen nu eens in plaats van Boer zoekt Vrouw, Hoe verbouw ik mijn huis? en voetbalwedstrijden te kijken, zich zouden verdiepen in deze hele materie, dan weet ik zeker dat ze niet in de rij zouden staan. Maar MEN heeft schijnbaar nog steeds teveel vertrouwen in onze overheid. Ik begrijp er geen sikkepit van!

jolien
jolien
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Dat komt omdat niet denkt oh niets aan de hand blijven prikken het zal noot meer ophouden deze dodelijke mensje prik.

Katootje
Katootje
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Zo ervaar lik dat ook, een groot blindelings vertrouwen.
Ik begrijp er niets meer van.
Ik zie dat ook romdom mij

Ontkenner
Ontkenner
Reactie op  Katootje
10 dagen geleden

Propaganda
Indoctrinatie
groepsdruk
kudde gedrag
en nog een aantal van dat soort termen
En natuurlijk het feit dat een groot deel van de bevolking te dom is om zelf na te denken. En die groep is veel groter dan ik ooit had gedacht.

Nu snap je misschien ook hoe Hitler in de jaren 30( democratische gekozen) ooit aan de macht heeft kunnen komen. Je beleeft nu exact hetzelfde, waarbij ik hoop dat de afloop veel minder dramatisch is.

En als je het echt wil snappen, een zeer goede film (40 jaar oud, dus slechte beeldkwaliteit) is deze:
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Wave_(1981_film)

Ik kan hem beschikbaar stellen als daar belangselling voor is.

Nina-
Nina-
Reactie op  Ontkenner
10 dagen geleden

Die heb ik gezien, duidelijk verhaal en is ook op internet te zien.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

> Ik begrijp er geen sikkepit van!

Dat moet ook mooi zo blijven dat je er niets van begrijpt. 85% van de mensen wordt op die manier dus “dom” gehouden. Vooral zelf even nadenken is ten strengste verboden! Een heleboel zinvolle informatie bereikt de meeste mensen niet. Die blijven maar naar het volkstheater (propaganda machinerie van de regering) kijken. Volksvermaak verzekerd……

Nina-
Nina-
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Het kan ook naast elkaar, BZV is een paar weken per jaar een uurtje, dus daar kan het niet aan liggen. Je ziet hoe de politiek in elkaar zitten, alles mogen ze verprutsen en het hele volk mag ten gronde gericht worden en vervolgens bepalen vrijwel alle partijen dat ze gewoon weer door kunnen. ( slager keurt eigen vlees) Daar gaat het fout. De macht is veel te eenzijdig. Er moet zoveel veranderen, maar als men eenmaal de macht heeft wordt die niet afgegeven, tenzij de andere kant echt een revolutie in gang zetten.

Marianna
Marianna
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

mensen willen vermaakt worden

Solo
Solo
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Verbazingwekkend dat al die afgestudeerde werknemers van o.a Pharma bedrijven het niet raar vinden dat ze normaal 10-20 jaar bezig zijn met testen en nu kan het opeens vlug vlug zonder gebruikelijke testen
En ook nog een mRNA gen therapie zgn ” vaccine”??

Kanjer kanjer
Kanjer kanjer
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Het is niet bevatten toch….en maar door slapen en erhe van alles ons belachelijk maken en dat kunnen ze heel goed. Gemene valse mensen

Danny
Danny
11 dagen geleden

Wij gaan lekker spuiten spuiten, Wij gaan lekker spuiten allemaal, tot we dood gaan.
Op de melodie van wij gaan lekker groeien van paul elstak 😂😂

Geen schaap
Geen schaap
11 dagen geleden

Laat je maar prikken stomme schapen ! Straks is er meer ruimte voor mij.

Joost Visser
Joost Visser
Reactie op  Geen schaap
10 dagen geleden

Helaas niet. Geinjecteerden besmetten niet-geinjecteerden. Het is over en uit.

Mike
Mike
Reactie op  Joost Visser
10 dagen geleden

Besmetten met wat? Corona? Dat is niet erg. Corona bestaat al eeuwen en is niets meer dan een vervelende verkoudheid.

Capricorn
Capricorn
11 dagen geleden

Beste mensen, de Corona spuiten zijn bedoeld om de pijnappelklier uit te schakelen. Mensen kunnen dan geen licht meer binnen krijgen met alle gevolgen van dien. Doe uw onderzoek, laat u nooit prikken.
Fluoride, chemtrails, Enrs, medicatie en dat alles doet kennelijk niet genoeg. Het grote geschut is nu getrokken, de spuit. Dat daar door de zwakkere het niet overleven is bij zaak maar gunstig. Wat over blijft zijn mensen zonder werkende pijnappelklier. En dus een mensen schaap welke enkel nog een vleesvoertuig is zonder ziel.
De transhumane mensheid is in wording!

Willem
Willem
Reactie op  Capricorn
11 dagen geleden

Interessant man. Maar kun je iets meer vertellen erover. ik ben echt geïnteresseerd. Dit is nieuw voor mij

Anne
Anne
11 dagen geleden

Het is toch verschrikkelijk. Laten ze de hoofdpersonen die dit hebben goed gekeurd die spuiten geven. En wat er straks nog los komt.

Menno
Menno
Reactie op  Anne
11 dagen geleden

Bijwerkingen bestaan niet met vaccins, zelfs niet in de kleinste percentages. Vaccins hebben alleen werkingen (zonder ‘bij’ dus). Ze creëren alleen maar iets en helpen tegen niets. Zoek maar op: germ theory vs terrain theory. Geen enkel vaccin heeft ooit bescherming tegen iets geboden. Antoin Bechamp heeft dit meer dan 100 jaar geleden ontdekt. Toen duidelijk werd dat er niks mee te verdienen was, werd de germtheorie bedacht door Louis Pasteur. Vaccins kunnen maar 2 werkingen hebben: negatieve of geen (placebo effect). Grote kans dat de huidige vaccins voornamelijk bestaan uit placebo’s, anders zouden veel meer mensen het loodje leggen. Horrorverhalen worden voornamelijk de wereld ingebracht om de perceptie van een killervirus bij de zogenoemde ‘wappies’ in te slijpen. Op die manier kan men de ‘wappies’ later heel gemakkelijk als gevaarlijke denkers portretteren en opsluiten. Een duivels spel wordt er gespeeld.

Disney
Disney
Reactie op  Menno
11 dagen geleden

Als er sprake is van vaccinatieplicht, direct of sociaal indirect, en er ook maar het minste negatieve gevolg van voortkomt, dan komen de daders, volgens het boek ‘Atlantis de verloren wereld’ en het opvolgboek, in het hiernamaals voor de rechtbank.

No name
No name
Reactie op  Disney
10 dagen geleden

Ja, ooit moeten we allemaal voor Gods rechterstoel verschijnen.
Dat geldt voor elk levend mens op aarde, maar ook voor hen die lang geleden al zijn overleden. Jezus zal ooit terugkomen op de wolken van de hemel. Maakt het ons bang of kijken we er naar uit? Dat is de vraag waar alles om draait.

Wappie
Wappie
Reactie op  Menno
10 dagen geleden

Placebo’s, dat zou verklaren dat je nog steeds ziek kunt worden en/of besmettingen kan overdragen, na vaccinatie.
Kudos voor je reactie!

BBB
BBB
11 dagen geleden

De weg naar het Transhumanisme. Het lichaam is dan zijn eigen wi fi antenne met behulp van nano bots die in de spuit zitten
Zo kun je iemand anders zijn gedachten lezen bijvoorbeeld.AI
Je bent ook permanent aangesloten op een DATA BASE dus
als slaaf van de heersers
Wellcom the new world order

Underground
Underground
Reactie op  BBB
10 dagen geleden

Er zijn in het verleden veel films geweest met deze technologie. Film worden niet voor niets gemaakt. 😉

Ron
Ron
11 dagen geleden

Ik ben echt huiverig dat er over een aantal jaren vreselijke dingen gaan gebeuren massaal met de mensen die nou het vaccin nemen en goedgelovig zijn en niks voelen nou, zeggen dat er niets aan de hand is.

Just me
Just me
Reactie op  Ron
10 dagen geleden

Ik wil eigenlijk niet elke x de bijbel voorspellingen erbij halen maar er staat dat de lijken over de gehele aarde verspreidt zullen liggen en dat het 7 jaar zal duren voordat dat opgeruimd zal zijn…de grote verdrukking is hoe het genoemd wordt in de bijbel,daar zitten we nu middenin.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
11 dagen geleden

Allemaal eigen schuld,als je je nu nog laat vaccineren ben je gewoon niet goed wijs.

Mike
Mike
Reactie op  Anti-Rutte
10 dagen geleden

En het ruimt lekker op.

Jani
Jani
Reactie op  Anti-Rutte
10 dagen geleden

‘Angst’ is het grote gevaar denk ik…

rop
rop
11 dagen geleden

Vreemde bijwerkingen, Ja dat kan je ook zeggen ,van alle maatregels die getroffen zijn, hun effecten hebben heel veel bijwerkingen, eigenlijk al teveel om ze allemaal te benoemen, maar dat er bijwerkingen zijn is een feit in en met deze wereldwijds experiment, zowel fysiek als op het psyché, heeft het tal van bijwerkingen, wereldwijd krijgt men uit alle delen van de wereldberichten van chaotisch gebeurtenissen, corona oftewel de virus heeft men opgeblazen tot de grootste vijand van de mens, zowel fysiek als psychologische is het een wereldwijde vijand geworden, eentje ervan die we met alle middelen dienen te bestrijden, en wat heeft deze bestrijding opgebracht, meer ellende op fysiek en de geestelijke toestand van de Mens, in plaats het te verbeteren, onderneemt men actie, en elk actie heeft zo weer zijn eigenaardige tegenactie omtrent het bestrijden ervan, als men helemaal Niets had ondernomen, zal het dan zo ver gekomen zijn zoals men nu in deze hele wereld ervaart? omtrent het gebeuren ,en al dat gebeuren denken dat het in orde verloopt? het is meer chaotischer geworden met al dat ingrijpen ervan, men kiest de weg eerder van chaotische dan de weg van Orde waarin men denkt het onder controle te krijgen, breekt men alles eerst af, en dat zijn ze ook aardig mee bezig, oftewel de gehele mensheid is er mee bezig om corona te doden, oke als dat dan zo is dan zal daarna toch geheel weer iets nieuws moeten ontstaan, en uiteindelijk is corona nog steeds aanwezig, maar het is dan meer naar de achtergrond verdreven zoals de griep dat ook nog altijd bestaat zal corona ook blijven bestaan, alleen dan met de jaarlijkse vaccinatie net zoals de griep zal men weer kunnen deelnemen aan de toch al chaotische samenleving. maar nu nog meer een gecontroleerde samenleving.. maar uiteindelijk zal het zichzelf te gronde richten. Waarom omdat controle op zich zelf een vernietigende effect heeft op de mens zijn vrijheden.

x

Check Also

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

dominee

Dominee (44) die coronavaccin promootte sterft ‘onverwachts’ na tweede prik

Een dominee die op tv preekte over ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x