BuitenlandCorona

Nieuwe zorgen over ‘vreemde bijwerkingen’ coronaprikken: ‘Het voelde alsof mijn arm in brand stond’

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

“Ik werd midden in de nacht wakker en het voelde alsof mijn arm in brand stond,” zei de Amerikaan John McCool nadat hij zich had laten vaccineren tegen corona. “Ik dacht dat ik een hartaanval had. Ik vreesde voor mijn leven.” Hij deed iets waarvan hij nooit gedacht had dat hij het zou doen: hij liet zijn vrouw een ambulance bellen.

In het ziekenhuis deden artsen een aantal onderzoeken, maar ze konden niets geks vinden. McCool zei tegen Channel 11 dat hij geen pijn voelde in zijn linkerhand. Hij zei ook dat zijn gezicht en lippen gevoelloos waren. “Ik voel de druk, maar verder voel ik niets,” zei de man.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij besloot een bezoek te brengen aan een lokale chiropractor, die zei dat hij 12-20 andere patiënten met soortgelijke kwalen heeft behandeld. Zijn patiënten waren ingeënt met het coronavaccin van Pfizer of Moderna. In de meeste gevallen ging het om mannen van 40 jaar of ouder.

Beroerte of hartproblemen

De arts, Chris Olcheski, legde uit dat zich meerdere mensen bij hem hebben gemeld die na de coronavaccinatie een beroerte of hartproblemen hadden gekregen, die last hadden van uitdrogingsverschijnselen of die gediagnosticeerd waren met de aangezichtsverlamming van Bell.

Meer dan 10 patiënten hadden problemen in het bovenlichaam en bij een handvol mensen deden de problemen zich verspreid over het hele lichaam voor.

[WPXI]

4.4 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Je moet er wat voor over hebben om de mensheid te redden aldus Rutte & Co.

Annette
Annette
2 jaren geleden

En het gaat maar door en het gaat maar door. Kijk, dat is nu precies de reden waarom normaal gesproken farmaceutische bedrijven jarenlang onderzoek doen naar een nieuw vaccin of medicijn. Dat is niet voor niets. Het gaat toch tenslotte om de gezondheid van de mensen? Wat er nu gebeurd is, is compleet het omgekeerde. Een gentherapie dat vaccin wordt genoemd, omdat de domme massa dat een bekend geluid vinden. Als de mensen nu eens in plaats van Boer zoekt Vrouw, Hoe verbouw ik mijn huis? en voetbalwedstrijden te kijken, zich zouden verdiepen in deze hele materie, dan weet ik zeker dat ze niet in de rij zouden staan. Maar MEN heeft schijnbaar nog steeds teveel vertrouwen in onze overheid. Ik begrijp er geen sikkepit van!

Danny
Danny
2 jaren geleden

Wij gaan lekker spuiten spuiten, Wij gaan lekker spuiten allemaal, tot we dood gaan.
Op de melodie van wij gaan lekker groeien van paul elstak ??

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Laat je maar prikken stomme schapen ! Straks is er meer ruimte voor mij.

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x