Gezondheid

Nieuwsnetwerk ontslaat wetenschapsjournalist die vraagtekens zette bij vaccins en global warming

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een nieuwsnetwerk in Boston heeft een wetenschapsjournalist ontslagen omdat ze niet gelooft in vaccins en global warming.

De zender WGBH kondigde onlangs aan dat Mish Michaels ‘niet goed in het team past’ en niet langer voor het netwerk zal werken.

Michaels, een voormalig meteoroloog, gaf in een filmpje op YouTube aan voorstander te zijn van een wetsvoorstel dat ouders in staat stelt om hun kinderen niet te vaccineren.

Veel groter effect

Ze heeft ook een uitgesproken mening over global warming.

Op haar website schreef ze dat de politiek het wetenschappelijke proces beïnvloedt en dat de natuur een veel groter effect heeft op het klimaat dan mensen.

WGBH wist dat Michaels twijfelde aan de veiligheid van vaccinaties en de menselijke invloed op het klimaat, maar huurde haar toch in.

Autisme

Toen collega’s begonnen te klagen over haar standpunten werd ze ontslagen. Ze waren bang dat ze items zou gaan maken over vaccins en autisme.

Hoewel bijna alle wetenschappers zeggen dat er geen verband is tussen autisme en vaccinaties, zijn veel ouders en beroemdheden van mening dat er wel een connectie is.

In 2011 stuurde Michaels verhalen over kinderen met vaccinatieschade naar beleidsmakers in Massachusetts. Ze hapten niet toe.

46 procent

In een verklaring stelt ze dat haar uitspraken over vaccins en global warming verkeerd zijn opgevat en dat ze het jammer vindt dat ze is ontslagen.

Meteorologen zijn erg verdeeld over de invloed van mensen op global warming.

Uit een onderzoek van de George Mason University blijkt bijvoorbeeld dat slechts 46 procent van de meteorologen gelooft dat de recente opwarming door mensen is veroorzaakt.

Knoeide

Michaels is niet de eerste journalist die wordt ontslagen vanwege haar kijk op global warming.

De populaire Franse weerman Philippe Verdier werd in 2015 van de buis gehaald nadat hij had gezegd dat het VN-klimaatpanel IPCC knoeide met gegevens.

[Daily Caller]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
5 jaren geleden

Als kritiek of afwijkende opvattingen leiden tot ontslag of anderszins grote problemen dient men zich af te vragen waarom precies die onvrijheid zo noodzakelijk is. Men blaat immers steeds dat we in het westen in een “vrije en democratische” wereld leven. Als je het echter waagt een ander deuntje te zingen wordt je direct afgeserveerd en terzijde geschoven als zijnde gevaar voor de samenleving of zoiets. Maar de waarheid blijft zich onophoudelijk opdringen. Ze wint uiteindelijk toch.

onbekend
onbekend
5 jaren geleden

Mish Michaels behoort tot die groep in de U.S.A. die niet dementerend is.
Leve Musikantenstadl.

Messie
Messie
5 jaren geleden

Ik neem aan dat ze blij is met het ontslag! Weg bij die enge duistere figuren!

Ik zou ook ff een heel groot gat in de lucht springen. Vrijheid is blijheid! Weg bij die gasten daar!

Ga doen wat je werkelijk leuk vindt!

Het licht wint
Het licht wint
5 jaren geleden

Duidelijker kan het niet zijn!!!of je conformeerd je aan de leugenachtige globalistische doctrine of je wordt ontslagen en publiekelijk door het slijk gehaald.journalisten zijn of oliedom of keren zich bewust tegen het volk(misdaad tegen de menselijkheid)…het wordt tijd voor een echte krant voor WAKKER Nederland

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x