Gezondheid

Nieuwsnetwerk ontslaat wetenschapsjournalist die vraagtekens zette bij vaccins en global warming

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een nieuwsnetwerk in Boston heeft een wetenschapsjournalist ontslagen omdat ze niet gelooft in vaccins en global warming.

De zender WGBH kondigde onlangs aan dat Mish Michaels ‘niet goed in het team past’ en niet langer voor het netwerk zal werken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Michaels, een voormalig meteoroloog, gaf in een filmpje op YouTube aan voorstander te zijn van een wetsvoorstel dat ouders in staat stelt om hun kinderen niet te vaccineren.

Veel groter effect

Ze heeft ook een uitgesproken mening over global warming.

Op haar website schreef ze dat de politiek het wetenschappelijke proces beïnvloedt en dat de natuur een veel groter effect heeft op het klimaat dan mensen.

WGBH wist dat Michaels twijfelde aan de veiligheid van vaccinaties en de menselijke invloed op het klimaat, maar huurde haar toch in.

Autisme

Toen collega’s begonnen te klagen over haar standpunten werd ze ontslagen. Ze waren bang dat ze items zou gaan maken over vaccins en autisme.

Hoewel bijna alle wetenschappers zeggen dat er geen verband is tussen autisme en vaccinaties, zijn veel ouders en beroemdheden van mening dat er wel een connectie is.

In 2011 stuurde Michaels verhalen over kinderen met vaccinatieschade naar beleidsmakers in Massachusetts. Ze hapten niet toe.

46 procent

In een verklaring stelt ze dat haar uitspraken over vaccins en global warming verkeerd zijn opgevat en dat ze het jammer vindt dat ze is ontslagen.

Meteorologen zijn erg verdeeld over de invloed van mensen op global warming.

Uit een onderzoek van de George Mason University blijkt bijvoorbeeld dat slechts 46 procent van de meteorologen gelooft dat de recente opwarming door mensen is veroorzaakt.

Knoeide

Michaels is niet de eerste journalist die wordt ontslagen vanwege haar kijk op global warming.

De populaire Franse weerman Philippe Verdier werd in 2015 van de buis gehaald nadat hij had gezegd dat het VN-klimaatpanel IPCC knoeide met gegevens.

[Daily Caller]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
7 jaren geleden

Als kritiek of afwijkende opvattingen leiden tot ontslag of anderszins grote problemen dient men zich af te vragen waarom precies die onvrijheid zo noodzakelijk is. Men blaat immers steeds dat we in het westen in een “vrije en democratische” wereld leven. Als je het echter waagt een ander deuntje te zingen wordt je direct afgeserveerd en terzijde geschoven als zijnde gevaar voor de samenleving of zoiets. Maar de waarheid blijft zich onophoudelijk opdringen. Ze wint uiteindelijk toch.

onbekend
onbekend
7 jaren geleden

Mish Michaels behoort tot die groep in de U.S.A. die niet dementerend is.
Leve Musikantenstadl.

Messie
Messie
7 jaren geleden

Ik neem aan dat ze blij is met het ontslag! Weg bij die enge duistere figuren!

Ik zou ook ff een heel groot gat in de lucht springen. Vrijheid is blijheid! Weg bij die gasten daar!

Ga doen wat je werkelijk leuk vindt!

Het licht wint
Het licht wint
7 jaren geleden

Duidelijker kan het niet zijn!!!of je conformeerd je aan de leugenachtige globalistische doctrine of je wordt ontslagen en publiekelijk door het slijk gehaald.journalisten zijn of oliedom of keren zich bewust tegen het volk(misdaad tegen de menselijkheid)…het wordt tijd voor een echte krant voor WAKKER Nederland

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x