Mens en Dier

Filipijnen in de ban van enorme aangespoelde ‘zeemonsters’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een ‘zeemonster’ dat is aangespoeld op een Filipijns eiland trekt veel bekijks. Op sociale media duiken allerlei theorieën op over het harige wezen.

Inwoners van Cagdianao in de provincie Dinagat Islands trekken massaal naar het strand om een glimp op te vangen van het mysterieuze zeedier.

Het betreft een 4,5 meter lange witte massa. Het lijkt erop alsof het dier allerlei tentakels heeft, maar het kunnen ook stukken vlees zijn.

Riemvis

Na een krachtige aardbeving afgelopen week spoelden er eerder ook al harige massa’s aan op eilanden.

Dat doet vermoeden dat de wezens aardbevingen kunnen voorspellen of opsporen.

De afgelopen weken spoelden er meerdere mysterieuze zeemonsters aan op de Filipijnse stranden. Op Mindanao ontdekte men een negen meter lange riemvis.

Onheil

Sommigen denken dat het zeemonster op Cagdianao een grote walvis is. Biologen denken aan een zeekoe, maar die komen rond het eiland niet voor.

De lokale bevolking ziet in de dieren een aankondiging van onheil. In veel culturen gelden dergelijke zeemonsters namelijk als brengers van slecht nieuws.

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en andere opvallende nieuwsberichten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
exegese
exegese
5 jaren geleden

J leuk, maar wat is ’t ?

Freduardo
Freduardo
5 jaren geleden

Lijkt wel plastic.
Afval dat op een of andere manier is samengeklonterd?
Delen van vangnetten?

Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Foto van dichtbij van kop/staart/huid zou interessanter zijn.
Eeuwenoude wereld volksverhalen kloppen over onheil. Het wijst naar aardbevingen(zeediepte)/veranderingen van zee/windstromingen enz. Alles heeft te maken met aankomende god van de storm/bliksem/donder etc. Namen: Thor/Adad/Ramman etc. Adad is de assyrische/babylonische god(el/stierenkop) van anu(god van de hemel) en annunaki(goden van water en aarde). Hij(el) schept orde uit chaos. Waar feitelijk mee bedoelt wordt is dat hij voor de piek zorgt van tegenstrijdige energieën(convectie in alle lagen) en daarna komt er weer rust.(balans). Puur natuur. Niet verwarren met de menselijke dubbelzinnige(kameleon) agenda/technologie. Die dezelfde natuurlijke uitwerking kan geven door overname van natuurwetten via scheikunde(alles in stukjes hakken/mixen om er iets nieuws voor te krijgen) Wat op een gegeven moment niet meer gaat, want als je alles in stukjes hakt, blijft er niks meer over om te mixen.(de koek is dan op/hetzelfde is gebeurt met arbeid/banen die compleet verdwijnen) Natuur zorgt zelf voor vermenigvuldiging, maar dat duurt heel lang. Scheikunde gaat veel sneller en de natuur krijgt zo geen kans meer om te vermenigvuldigen/groeien/iets weer in balans te zetten. Naar die gevaarlijke piek zijn we nu aan het gaan. Totale vernietiging van al het leven(element hout). Denk aan nucleaire energie, die de mens zelf heeft gemaakt. Als die wereldwijd loskomt krijg je 1 mega explosie. Die energie kun je niet vangen. De aarde zelf zal dan exploderen. Misschien is dit wel de reden dat de hemel tijdelijk open moet staan om deze energie eruit te laten.
Vandaar dat Petrus 2 sleutels heeft. 1 om de hemel te openen en 1 om de hemel weer te sluiten.
Bij het bericht van David Ike legt uit waarom… schreef Johan over Dapinder.(satan/gedaanteverwisseling)
Da technisch betekent: In verband met de condensoren wordt de eigenschap Dielectric Absorption bedoeld. Dat is de eigenschap, dat als een condensator enige tijd geladen is en je ontlaad ‘m, na een aantal seconden de spanning(=lading) weer gedeeltelijk terugkomt. Met name aluminium elco’s hebben dit verschijnsel. Dus als je alle zendmasten/satellieten etc. tegelijkertijd uit zou zetten, dan komt die energie weer terug op aarde. Het is bekend dat de lucht wordt bestrooit met aluminium deeltjes, die ervoor zorgen dat de communicatie van huidige technologie goed geleiden.
Pindar = The lizard king volgens Ike. Satan dus. Die alles omdraait. Die de globalswift/Niburu uitvoert. De queen is maar de queenbee(zorgt voor nageslacht) Het was de prins, die ooit letterlijk zei: de mens moet maar een virus krijgen, want er zijn er teveel.
Bewijs dat Da al heel lang bestaat. Dus voor het Britse empire.
Lees: Da is bij het Fonvolk in Dahomey(Benin) een van de goden van Vodu etc. Hielp bij het ordenen van de wereld. Da is evenals de oerige vodu een tweeling en komt voor in de gedaante van een slang, die zijn eigen staart bijt(oeroboros/niburu/wiel des levens etc.) Wordt ook wel afgebeeld als een regenboog, die de wereld omspant om de verschillende delen ervan te integreren/verbinden. Nu in ons tijdperk via huidige technologie.
Hoe is alle kennis van babylon bij UK gekomen? Via geloof/oorlogen/immigratie van mensen/kolonisatie etc. oa via Ierse mythologie. Lees Danu etc. Jezus zou in UK zijn geweest. Vikkingen hebben vrede gesloten(tolkert de lange). Wodan huizen zijn allemaal protestant geworden. Mr Smith(Israël) de stichter van de kerk van Jezus de heilige der laatste dagen. etc. Kortom door hoogpriesters/alchemisten. Die met alle energieën spelen. Zij kennen precies de pentagram/ster lijnen(energiewerking) van natuur/mens/kosmos.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x