Homepagina » Mens en Dier » Filipijnen in de ban van enorme aangespoelde ‘zeemonsters’
Filipijnen in de ban van enorme aangespoelde 'zeemonsters'

Filipijnen in de ban van enorme aangespoelde ‘zeemonsters’

Een ‘zeemonster’ dat is aangespoeld op een Filipijns eiland trekt veel bekijks. Op sociale media duiken allerlei theorieën op over het harige wezen.

Inwoners van Cagdianao in de provincie Dinagat Islands trekken massaal naar het strand om een glimp op te vangen van het mysterieuze zeedier.

Het betreft een 4,5 meter lange witte massa. Het lijkt erop alsof het dier allerlei tentakels heeft, maar het kunnen ook stukken vlees zijn.

Riemvis

Na een krachtige aardbeving afgelopen week spoelden er eerder ook al harige massa’s aan op eilanden.

Dat doet vermoeden dat de wezens aardbevingen kunnen voorspellen of opsporen.

De afgelopen weken spoelden er meerdere mysterieuze zeemonsters aan op de Filipijnse stranden. Op Mindanao ontdekte men een negen meter lange riemvis.

Onheil

Sommigen denken dat het zeemonster op Cagdianao een grote walvis is. Biologen denken aan een zeekoe, maar die komen rond het eiland niet voor.

De lokale bevolking ziet in de dieren een aankondiging van onheil. In veel culturen gelden dergelijke zeemonsters namelijk als brengers van slecht nieuws.

[HLN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Elise49 schreef:

  Foto van dichtbij van kop/staart/huid zou interessanter zijn.
  Eeuwenoude wereld volksverhalen kloppen over onheil. Het wijst naar aardbevingen(zeediepte)/veranderingen van zee/windstromingen enz. Alles heeft te maken met aankomende god van de storm/bliksem/donder etc. Namen: Thor/Adad/Ramman etc. Adad is de assyrische/babylonische god(el/stierenkop) van anu(god van de hemel) en annunaki(goden van water en aarde). Hij(el) schept orde uit chaos. Waar feitelijk mee bedoelt wordt is dat hij voor de piek zorgt van tegenstrijdige energieën(convectie in alle lagen) en daarna komt er weer rust.(balans). Puur natuur. Niet verwarren met de menselijke dubbelzinnige(kameleon) agenda/technologie. Die dezelfde natuurlijke uitwerking kan geven door overname van natuurwetten via scheikunde(alles in stukjes hakken/mixen om er iets nieuws voor te krijgen) Wat op een gegeven moment niet meer gaat, want als je alles in stukjes hakt, blijft er niks meer over om te mixen.(de koek is dan op/hetzelfde is gebeurt met arbeid/banen die compleet verdwijnen) Natuur zorgt zelf voor vermenigvuldiging, maar dat duurt heel lang. Scheikunde gaat veel sneller en de natuur krijgt zo geen kans meer om te vermenigvuldigen/groeien/iets weer in balans te zetten. Naar die gevaarlijke piek zijn we nu aan het gaan. Totale vernietiging van al het leven(element hout). Denk aan nucleaire energie, die de mens zelf heeft gemaakt. Als die wereldwijd loskomt krijg je 1 mega explosie. Die energie kun je niet vangen. De aarde zelf zal dan exploderen. Misschien is dit wel de reden dat de hemel tijdelijk open moet staan om deze energie eruit te laten.
  Vandaar dat Petrus 2 sleutels heeft. 1 om de hemel te openen en 1 om de hemel weer te sluiten.
  Bij het bericht van David Ike legt uit waarom… schreef Johan over Dapinder.(satan/gedaanteverwisseling)
  Da technisch betekent: In verband met de condensoren wordt de eigenschap Dielectric Absorption bedoeld. Dat is de eigenschap, dat als een condensator enige tijd geladen is en je ontlaad ‘m, na een aantal seconden de spanning(=lading) weer gedeeltelijk terugkomt. Met name aluminium elco’s hebben dit verschijnsel. Dus als je alle zendmasten/satellieten etc. tegelijkertijd uit zou zetten, dan komt die energie weer terug op aarde. Het is bekend dat de lucht wordt bestrooit met aluminium deeltjes, die ervoor zorgen dat de communicatie van huidige technologie goed geleiden.
  Pindar = The lizard king volgens Ike. Satan dus. Die alles omdraait. Die de globalswift/Niburu uitvoert. De queen is maar de queenbee(zorgt voor nageslacht) Het was de prins, die ooit letterlijk zei: de mens moet maar een virus krijgen, want er zijn er teveel.
  Bewijs dat Da al heel lang bestaat. Dus voor het Britse empire.
  Lees: Da is bij het Fonvolk in Dahomey(Benin) een van de goden van Vodu etc. Hielp bij het ordenen van de wereld. Da is evenals de oerige vodu een tweeling en komt voor in de gedaante van een slang, die zijn eigen staart bijt(oeroboros/niburu/wiel des levens etc.) Wordt ook wel afgebeeld als een regenboog, die de wereld omspant om de verschillende delen ervan te integreren/verbinden. Nu in ons tijdperk via huidige technologie.
  Hoe is alle kennis van babylon bij UK gekomen? Via geloof/oorlogen/immigratie van mensen/kolonisatie etc. oa via Ierse mythologie. Lees Danu etc. Jezus zou in UK zijn geweest. Vikkingen hebben vrede gesloten(tolkert de lange). Wodan huizen zijn allemaal protestant geworden. Mr Smith(Israël) de stichter van de kerk van Jezus de heilige der laatste dagen. etc. Kortom door hoogpriesters/alchemisten. Die met alle energieën spelen. Zij kennen precies de pentagram/ster lijnen(energiewerking) van natuur/mens/kosmos.

  15 likes
 • Robert schreef:

  “Moet ineens aan “The Neverending Story”denken…

  5 likes
 • kezm schreef:

  Tourist zonder happy end ???

  4 likes
 • Richard schreef:

  fukushima?

  2 likes
  • vladi schreef:

   was ook mijn eerste gedachte,maar kan een wezen op zoeen termijn als fukushima muteren (als het al gemuteerd is)
   Of zouden dingen zoals fukushima of gecreeerde aardbevingen wezens naar de oppervlakte dwingen?

   hoax?

   betere en meer foto’s zouden welkom zijn.

   fff

   1 likes
   • Richard schreef:

    Twee jaar terug was er al sprake van gemuteerde insecten en ook vissen door Fukushima.
    Het kan natuurlijk zoals u zegt, dat bepaalde wezens uit de diepzee door straling en een onrustige aardbodem gedwongen worden naar boven te komen. Al zullen de meeste daarvan ontploffen als zij naar boven komen lijkt mij.
    Hoax? Nee, ze hebben eindelijk John Lennon opgevist.

    1 likes
 • exegese schreef:

  J leuk, maar wat is ‘t ?

  3 likes
 • niksel schreef:

  Gestrandt op de Fillipijnen… en ze denken al gelijk aan Fukushima? Halluwwww! Fukushima ligt aan de ene kant van de USA en de Fillipijnen aan de andere kant van de USA. Dus wie kan mij verklaren dat dit de schuld is van Japan? Of is het op magische wijze over een heel land getrokken? Of iemand kent de topografische kennis van landen niet…

  1 likes
 • Freduardo schreef:

  Lijkt wel plastic.
  Afval dat op een of andere manier is samengeklonterd?
  Delen van vangnetten?

  2 likes
 • jolanda schreef:

  Is dat nou Appa van Aang

  2 likes
 • Sergio schreef:

  Lijkt gewoon op gigantisch veel afval. In elkaar verstrengeld.

  2 likes
 • Robbedoes schreef:

  Ze spoelen wel vaker aan:

  https://www.youtube.com/watch?v=IptCDJdoeaE
  http://www.startrek.nl/forum/viewtopic.php?f=13&t=3365

  Het lijkt het meeste op slachtafval van een walvis. Die worden, helaas nog steeds, gevangen met grote fabrieksschepen. De witte blubber en ingewanden gaan daarna overboord.

  2 likes
 • Bernhard Schat schreef:

  Ohm namo narai !

  Een verschrikkelijke zeesneeuwman ?

  Aldus de Boerenknecht
  Sri sri Magnitude
  [AardbevingsGroninger/Donder en bliksempredikant]

  1 likes
 • Bernhard Schat schreef:

  Ohm namo narai !

  Nog even een aanvulling op het voorafgaande .

  Verschrikkelijke sneeuwmannen komen over het algemeen veel voor in sneeuwachtige gebieden en hebben daarom veelal een sneeuwkleur .
  In de Zwitserse bergen worden tegenwoordig ook wel Verschrikkelijke sneeuwmannen gesignaleerd !
  Hebben jullie wel eens gehoord van het monsters van Lechness ?

  Aldus de boerenknecht
  Sri sri Magnitude
  [AardbevingsGroninger / Donder en bliksem predikant]

  0 likes
 • x

  Check Also

  miljoenen

  En ja hoor: Miljoenen kinderen mogen pas bij coronavaccin weer naar school

  Tientallen miljoenen kinderen in de Filipijnen mogen ...

  Na 19 jaar weer nieuwe polio-uitbraak op de Filipijnen. Raad eens wat de oorzaak is

  Na 19 jaar weer nieuwe polio-uitbraak op de Filipijnen. Raad eens wat de oorzaak is

  Op de Filipijnen is sprake van een ...

  >