Mens en Dier

Nilüfer Gündogan noemt Pepijn van Houwelingen ‘hardcore fascist’: ‘Hopelijk mag je dit aan de rechter uitleggen’

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Vrijdag hees zorgminister Ernst Kuipers samen met minister Karien van Gennip de SDG-vlag. “Een gezonde en leefbare planeet voor iedereen, daar kunnen we als ministerie én zorgsector samen aan werken. Daarom moeten we de Sustainable Development Goals in 2030 halen,” schreef Kuipers.

Hij voegde toe dat de CO2-uitstoot in de zorg omlaag moet en dat hij daarom als ministerie samen met zorgpartijen werkt aan verduurzaming van de zorg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

De minister kreeg veel kritiek. “Deze vlag is het symbool van bezetting. We zijn in oorlog met supranationale, ondemocratische krachten,” twitterde Patrick Savalle.

De façade en de werkelijkheid

“Ze hijsen de Great Reset-vlag, dat doen Nederlandse ministers namelijk graag,” zei FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. In Geleen werd gedemonstreerd tegen de SDG-vlaggendag. “Helden!” reageerde Van Houwelingen.

Het Kamerlid deelde de foto waarop Kuipers de Great Reset-vlag hijst en zette daarnaast een foto van een nazivlag. “De façade en de werkelijkheid,” schreef Van Houwelingen erbij, tot woede van Kamerlid Nilüfer Gündogan.

Aangifte

“Hardcore fascisten grijpen iedere gelegenheid voor de hakenkruis (sic) aan. Hopelijk mag je dit aan de rechter uitleggen. Zum kotzen,” aldus Gündogan, die in juli nog aangifte deed tegen Gideon van Meijeren (FVD) wegens ‘opruiing en aanzetten tot geweld’.

Van Meijeren beet haar toen toe: “Dat je daar nog tijd voor kunt vrijmaken, ondanks dat je al maandenlang druk bent met het (tevergeefs) ‘ordenen van je gedachten’. Doe vooral aangifte, maar houd er rekening mee dat de politie mogelijk haar handen vol heeft aan meldingen van aanranding en (seksuele) intimidatie.”

4.9 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michel R.
Michel R.
1 jaar geleden

Turkse inteelt kop, wat een tyfus wijf terug naar Anatolie

Sdl
Sdl
1 jaar geleden

Typisch NRC. Ze leren het ook nooit. Links heeft vrijheid van meningsuiting altijd hoog in het vaandel staan en nu ineens niet. Kijk eens naar jezelf als NRC.

Underground
Underground
1 jaar geleden

(Vrijdag hees zorgminister Ernst Kuipers samen met minister Karien van Gennip de SDG-vlag.)

Door heel Nederland zijn de global goals vlaggen gehesen, onderdeel van WEF. Dit moeten wij samen voorkomen want dit gaat helemaal de verkeerde kant op. Mensen aub sluit aan waar jullie kunnen en laat zien dat wij het volk dit niet accepteren..

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

‘Van Meijeren beet haar toen toe: “Dat je daar nog tijd voor kunt vrijmaken, ondanks dat je al maandenlang druk bent met het (tevergeefs) ‘ordenen van je gedachten’. Doe vooral aangifte, maar houd er rekening mee dat de politie mogelijk haar handen vol heeft aan meldingen van aanranding en (seksuele) intimidatie.”

Goed antwoord van Gideon, misschien moeten we Gundogan ook even voor de rechter laten uitleggen van die kwazi-nazivlag nu echt betekent. 

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x