Mens en Dier

Nilüfer Gündogan noemt Pepijn van Houwelingen ‘hardcore fascist’: ‘Hopelijk mag je dit aan de rechter uitleggen’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!

Vrijdag hees zorgminister Ernst Kuipers samen met minister Karien van Gennip de SDG-vlag. “Een gezonde en leefbare planeet voor iedereen, daar kunnen we als ministerie én zorgsector samen aan werken. Daarom moeten we de Sustainable Development Goals in 2030 halen,” schreef Kuipers.

Hij voegde toe dat de CO2-uitstoot in de zorg omlaag moet en dat hij daarom als ministerie samen met zorgpartijen werkt aan verduurzaming van de zorg.

De minister kreeg veel kritiek. “Deze vlag is het symbool van bezetting. We zijn in oorlog met supranationale, ondemocratische krachten,” twitterde Patrick Savalle.

De façade en de werkelijkheid

“Ze hijsen de Great Reset-vlag, dat doen Nederlandse ministers namelijk graag,” zei FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. In Geleen werd gedemonstreerd tegen de SDG-vlaggendag. “Helden!” reageerde Van Houwelingen.

Het Kamerlid deelde de foto waarop Kuipers de Great Reset-vlag hijst en zette daarnaast een foto van een nazivlag. “De façade en de werkelijkheid,” schreef Van Houwelingen erbij, tot woede van Kamerlid Nilüfer Gündogan.

Aangifte

“Hardcore fascisten grijpen iedere gelegenheid voor de hakenkruis (sic) aan. Hopelijk mag je dit aan de rechter uitleggen. Zum kotzen,” aldus Gündogan, die in juli nog aangifte deed tegen Gideon van Meijeren (FVD) wegens ‘opruiing en aanzetten tot geweld’.

Van Meijeren beet haar toen toe: “Dat je daar nog tijd voor kunt vrijmaken, ondanks dat je al maandenlang druk bent met het (tevergeefs) ‘ordenen van je gedachten’. Doe vooral aangifte, maar houd er rekening mee dat de politie mogelijk haar handen vol heeft aan meldingen van aanranding en (seksuele) intimidatie.”

4.9 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michel R.
Michel R.
2 maanden geleden

Turkse inteelt kop, wat een tyfus wijf terug naar Anatolie

Sdl
Sdl
2 maanden geleden

Typisch NRC. Ze leren het ook nooit. Links heeft vrijheid van meningsuiting altijd hoog in het vaandel staan en nu ineens niet. Kijk eens naar jezelf als NRC.

Underground
Underground
2 maanden geleden

(Vrijdag hees zorgminister Ernst Kuipers samen met minister Karien van Gennip de SDG-vlag.)

Door heel Nederland zijn de global goals vlaggen gehesen, onderdeel van WEF. Dit moeten wij samen voorkomen want dit gaat helemaal de verkeerde kant op. Mensen aub sluit aan waar jullie kunnen en laat zien dat wij het volk dit niet accepteren..

Fransdo
Fransdo
2 maanden geleden

‘Van Meijeren beet haar toen toe: “Dat je daar nog tijd voor kunt vrijmaken, ondanks dat je al maandenlang druk bent met het (tevergeefs) ‘ordenen van je gedachten’. Doe vooral aangifte, maar houd er rekening mee dat de politie mogelijk haar handen vol heeft aan meldingen van aanranding en (seksuele) intimidatie.”

Goed antwoord van Gideon, misschien moeten we Gundogan ook even voor de rechter laten uitleggen van die kwazi-nazivlag nu echt betekent. 

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

121
0
We lezen graag je reactie!x