CoronaBinnenland

Informatie van RIVM over nieuwe booster is misleidend: zo worden de risico’s verzwegen

Help door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Demissionair zorgminister Kuipers, de GGD en het RIVM verhullen de risico’s van de coronaprikken, terwijl de bewijzen van prikschade zich opstapelen, schrijft De Andere Krant.

Zo beweert het RIVM op haar website dat de bijwerkingen van het nieuwe coronavaccin allemaal van korte duur zijn: een zere arm, vermoeidheid, koorts of een dag niet lekker.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Die informatie is onvolledig en misleidend. Bij het Lareb zijn namelijk wel degelijk vele bijwerkingen geconstateerd die niet van korte duur zijn. Denk aan myocarditis en pericarditis, trombose, Guillain-Barré en ontsteking van het ruggenmerg.

Tot op heden niet gebeurd

De Andere Krant vroeg het RIVM waarom deze bijwerkingen niet vermeld staan op de website. Een woordvoerder gaf toe dat ‘dit voor verwarring kan zorgen’ en beloofde dat er alsnog een verwijzing komt naar de genoemde bijwerkingen. Dat is tot op heden niet gebeurd.

De mensen die vanaf 2 oktober tijdens de najaarsronde een coronaprik kunnen halen, lezen op de website van het RIVM:

“Het vaccin is door het EMA (European Medicines Agency) in augustus 2023 goedgekeurd voor gebruik. De vaccins werken op dezelfde manier als de originele mRNA-vaccins. Het vaccin is aangepast op de nieuwe coronavariant. De bijwerkingen van dit vaccin zijn vergelijkbaar en allemaal van korte duur: een zere arm, vermoeidheid, koorts, een dag niet lekker.”

‘Echt heel zeldzaam’

Er staat wel een verwijzing naar de website van het Lareb, maar dat is alles.

De woordvoerder hield vol dat ‘bijwerkingen echt heel zeldzaam zijn’.

Huisarts Frank Peeters vraagt aan minister Kuipers: “Waarom bent u niet eerlijk over de ernstige bijwerkingen?”

4.8 232 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

150 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
6 maanden geleden

En na de vraagstelling bleef Kuypers je zo aanstaren met de hem zo typische mimiek van een “doodshoofd-aappie”,enge heimelijke vent,krijg er de kriebels van brbrbrbrbrbr

Annette
Annette
6 maanden geleden

WAT EEN VUILE, VIEZE LEUGENAARS BIJ ELKAAR!!!

Sorry hoor, maar ik ben echt ongelooflijk kwaad hierover.

WAAR zijn de ECHTE factcheckers nu? Als je ze nodig hebt?

Nergens dus, want de “waarheid” (niet de onze natuurlijk) mag uiteraard niet verteld worden.

Het is WERKELIJK om te janken. Niets meer en niets minder.

Dat er, nu bijna DRIE jaar geleden, artsen waren, die te goeder trouw hebben gehandeld….. o.k. dat wil ik nog wel aannemen.

Maar….. NU, bijna aan het eind van het jaar 2023. MET alle informatie, die IEDERE minkukel heeft kunnen uitzoeken, arts of geen arts, ben je werkelijk compleet van het padje af, als je nu nog in de rij gaat staan.

In mijn ideale wereld zou WERKELIJK iedere prikstraat, iedere huisartsenpost volkomen lege ruimtes zijn. Met duimen draaiende, zich zwaar vervelende prikfiguren.

Maar ja…. die ideale wereld van mij is helaas nog een utopie.

En…. héél misschien is dit ook wel allemaal nodig om schoon schip te kunnen maken. Om, zogenaamd, het kaf van het koren te scheiden.

Het enige wat ik WEL blijf doen, is mijn mond opentrekken en iedereen, die maar wil luisteren, uitleggen waarom het toch ECHT een slecht idee is om wéér je te laten prikken.

En WAAROM doe ik dat? Omdat ik het gevoel heb, dat ik hiervoor uitgekozen ben.

Karinen
Karinen
6 maanden geleden

Ratten zijn het

hoogtijd
hoogtijd
6 maanden geleden

De grootste GENOCIDE aller tijden gaat maar door. Wanneer worden de allergrootste MOORDENAARS eens opgepakt en achter slot en grendel. Als ik 1 moord zou plegen word ik opgepakt. Natuurlijk woorden de MOORDENAARS van deze GIFPRIK GENOCIDE BESCHERMD DOOR DE RECHTSTAAT. RECHTSTAAT ????? HAHA LAAT ME NIET LACHEN. WAAR IS DEZE RECHTSTAAT DAN???? DIE BESTAAT ALLEEN NOG VOOR DE GIFPRIK MOORDENAARS.

Back to top button
150
0
We lezen graag je reactie!x