CoronaBuitenland

Nobelprijswinnaar in Luxemburgs parlement: ‘Het vaccin is gif en doodt mensen’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Een petitie tegen een vaccinatieplicht en de discriminatie van mensen die niet zijn gevaccineerd werd in Luxemburg meer dan 11.000 keer ondertekend, waarna het onderwerp op de agenda van het parlement kwam te staan.

Initiatiefnemer Christelle Pizzirulli werd afgelopen woensdag tijdens het debat bijgestaan door een panel wetenschappers en artsen. Luc Montagnier, die in 2008 de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde won, zei tijdens het debat dat de coronavaccins volwassenen en kinderen doden. “Het is gif,” aldus de 89-jarige viroloog.

Montagnier zei verder dat we niet te maken hebben met cholera of de pest. Hij noemde Covid-19 een ‘relatief onschuldige ziekte’.

Tsunami aan bijwerkingen

Meerdere panelleden zeiden dat de lage oversterfte in Luxemburg gedurende de pandemie bewijst dat het virus niet zo gevaarlijk is. Zorgminister Paulette Lenert beweerde dat de oversterfte zo laag was als gevolg van de maatregelen die de overheid heeft getroffen, waaronder lockdowns en vaccinatie.

Panelleden zeiden ook dat de mRNA-vaccins het DNA veranderen. Romain Blum, een tandarts, zei dat 200 sporters zijn gestorven of in elkaar zijn gezakt na het coronavaccin. Blum waarschuwde voor een ‘tsunami’ aan bijwerkingen.

“Ik ben niet tegen vaccinatie,” lichtte Pizzirulli toe. Ze zei dat het verplichten van de coronavaccinatie ‘proportioneel noch gerechtvaardigd’ is.

Historisch debat

Er werd ook nog een tweede debat gevoerd, over een petitie die oproept om mRNA-vaccins niet toe te dienen aan kinderen. Tijdens dat debat zei de Franse arts Christian Perronne onder meer dat mensen die gevaccineerd zijn het coronavirus vaker verspreiden.

Eerder zei Perronne dat gevaccineerde mensen een gevaar vormen voor anderen en in quarantaine moeten worden geplaatst.

De indieners van de petitie werden ook gesteund door Benoit Ochs, een Luxemburgse huisarts die zijn beroep een jaar niet mag uitoefenen omdat hij zich kritisch heeft uitgesproken over mondkapjes en vaccins.

Geneticus Alexandra Henrion-Caude zette beelden van het ‘historische debat’ op social media:

4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
4 maanden geleden

KIJK, in het kleine Luxemburg weten ze in ieder geval nog WEL, hoe een democratie behoort te werken.

Daar kwam een panel van kritische wetenschappers, die alleen maar geld verdienen niet het allerbelangrijkste vindt, aan het woord in het Luxemburgse parlement.

DAT is iets, wat bijvoorbeeld de fantastische mensen van Forum voor Democratie al zo vaak hebben aangevraagd, maar dat tot op de dag van vandaag nog nooit gehonoreerd is.

Normaal gesproken is er sprake van hoor en wederhoor.

Het gekke en ronduit misleidende van alles, wat wij de afgelopen twee jaar hebben meegemaakt, is, dat iedere ECHTE wetenschapper (nota bene MET bewijzen) in ieder geval in Nederland, nooit aan het woord is geweest.

Ja…. wel natuurlijk in de alternatieve media, maar dat wordt helaas nog steeds door velen beschouwd als “nepnieuws”.

Wat betreft de wetenschapper Christian Perronne. Hij roept al maandenlang, dat geïnjecteerde mensen ronduit rondlopende smetbommen zijn. EN daarmee dus ook een gevaar vormen voor de vaccinvrije mensen.

In ieder geval is, wat er nu gebeurd is in Luxemburg, een prachtig voorbeeld van HOE een nog werkende democratie er uit ziet: in het hart ervan twee kanten van het verhaal belichten.

WANNEER gaat dat hier bij ons in de zaal van de Tweede Kamer gebeuren?

wolfje168
wolfje168
4 maanden geleden

Het zal de EU leiders worst zijn.

Eric
Eric
4 maanden geleden

En de overheid zwijgt, en prikt lekker verder.
Want het brengt zoveel centjes op.

Henk
Henk
4 maanden geleden

Hoewel wat verlaat begint het gezond verstand enigszins te prevaleren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

50
0
We lezen graag je reactie!x