Gezondheid

Historisch besluit: Italië schaft vaccinatieplicht af. Waarom de Italianen niets moeten hebben van zinloze en schadelijke vaccins

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Italiaanse gezinnen zijn niet langer verplicht om hun kinderen te laten vaccineren tegen mazelen en andere besmettelijke ziekten. Het Italiaanse hogerhuis heeft namelijk de omstreden vaccinatieplicht opgeschort, meldt de krant Repubblica.

De nieuwe Italiaanse regering wil af van de vaccinatieplicht voor kinderen die naar de crèche of school gaan. De regering van Lega en de Vijfsterrenbeweging is sceptisch over vaccinatie.

De vaccinatieplicht leidde tot veel ophef in Italië. De wet verplicht ouders om hun kinderen te laten vaccineren tegen mazelen en negen andere ziektes voordat ze naar school mogen.

Gevaarlijk en zelfs schadelijk

Ouders van ongevaccineerde kinderen tussen zes en 16 jaar kunnen rekenen op boetes die oplopen tot 500 euro.

“Tien verplichte vaccinaties zijn zinloos en in veel gevallen gevaarlijk en zelfs schadelijk,” zei Lega-leider en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini eerder.

Veel Italianen geloven dat er een verband is tussen de BMR-prik en autisme. In 2012 kende een rechtbank in Rimini een schadevergoeding toe aan de ouders van een autistisch kind.

Wantrouwen

De rechter oordeelde dat de aandoeing van het kind waarschijnlijk was veroorzaakt door de BMR-prik.

De relatief lage vaccinatiegraad in het land wordt ook veroorzaakt door een wijdverbreid publiek wantrouwen in politici en experts.

Grote problemen

De mainstream media hebben duidelijk grote problemen met het besluit. Microbioloog Roberto Burioni zei tegen CNN dat de beslissing ‘schokgolven heeft veroorzaakt in de wetenschappelijke gemeenschap’.

‘Waarom het gevaarlijk is’, luidt één van de tussenkoppen in het artikel van CNN.

[Repubblica]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
4 jaren geleden

Die Italianen zijn zo gek nog niet. Hieronder een link van een lezing van Hans Moolenburgh. Een zeer wijs man die het vaccinatiedrama vanaf het prille begin heeft mogen meemaken en er dus als ervaringsdeskundige en zeer ervaren arts van alles over kan vertellen. Vaccinatie is het grootste bedrog van de medische wereld.

https://www.youtube.com/watch?v=X093a9NxJ-o

pietje
pietje
4 jaren geleden

Salvini je bent voor mij een held !

pietje
pietje
4 jaren geleden

Heb geprobeerd mijn dochter ook te weerhouden haar kindje niet te vaccineren maar helaas mislukt ! Haar man is er helemaal voor dus ook zij !

Tijn
Tijn
4 jaren geleden

Vaccinatie heeft voor- maar zeker ook nadelen. In derde wereld landen wegen de voordelen waarschijnlijk zwaarder dan de nadelen; in onze westerse samenleving is dat zeker de vraag. Het is te vergelijken met cikkelcel anemie; niet goed voor je gezondheid, maar woon je in een gebied waar malaria heerst dan heeft het zeker gezondheidsvoordelen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x