Buitenland

Schutter congreslid Gabrielle Giffords: “Ik ben slachtoffer van MK-ULTRA, overheid heeft chip bij mij ingeplant”

Help door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaan die vorig jaar in Tucson in Arizona zes mensen doodschoot en congreslid Gabrielle Giffords in het hoofd raakte, heeft een rechtszaak tegen haar aangespannen. Dat meldt de zender ABC15.

Jared Loughner eist 25 miljoen dollar schadevergoeding wegens emotionele en psychische schade. “Ik word illegaal vastgehouden,” stelt hij. “Ik ben onschuldig. Ik ben erin geluisd. Ik ben een slachtoffer van project MK-ULTRA. De overheid heeft een chip in mijn hoofd geplant om mijn gedachten te sturen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Loughner claimt verder dat Giffords onderdeel is van de Illuminati. “Ze is nooit neergeschoten, het is allemaal in scène gezet,” zegt hij. De man zegt dat hij ziek is geworden door de chemtrails in de lucht.

49 aanklachten

Hij beweert ook iedere dag op bevel van Giffords te zijn gewaterboard door de NSA, CIA en de ATF. Volgens hem heeft Giffords de daders van de aanslag in San Bernardino gefinancierd. Loughner zegt verder dat zijn advocaat Dzhokhar Tsarnaev, de man die is veroordeeld wegens de bomaanslagen tijdens de marathon van Boston, erin heeft geluisd.

Tijdens zijn proces zei Loughner dat hij onschuldig was op alle 49 aanklachten die tegen hem waren ingediend. Hij wilde uiteindelijk op een aantal punten schuld bekennen, om zo de doodstraf te ontlopen.

Politieke bijeenkomst

De schietpartij was in januari 2011 bij een politieke bijeenkomst in Tucson. Op die bijeenkomst hield congreslid Giffords een toespraak. Zij werd van dichtbij door haar hoofd geschoten, maar overleefde de schietpartij. Ze legde haar functie neer om zich volledig op haar herstel te richten.

De schutter zit zijn straf uit in een gevangenis in Rochester in de staat Minnesota. Giffords werd na de schietpartij maandenlang behandeld.

Lees hieronder het gehele document:

Jared Loughner Complaint by ABC15Data

[ABC15]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Ze simuleren ook nog valse rechtszaken om slachtoffers te kreeeren.

Richard
Richard
8 jaren geleden

Hij zal wel krankzinnig verklaard gaan worden.
En dan zullen alle ‘gekken’ die in chips (behalve Lays en Crocky) en chemtrails geloven straks als potentiële terroristen gezien gaan worden.
Ik zie de politie straks al in een treintje binnenstormen. ; )

Me
Me
8 jaren geleden

Te gek om los te lopen idd. Denk dat deze jongen wat te lang op truther sites gezeten heeft. Een gezonde portie kritiek is nooit slecht.

Coeus
Coeus
8 jaren geleden

Interessant verschil tussen zijn gezichtshelften. Zie je vaker bij behoorlijk gestoorde mensen. De rechterkant staat in verbinding met de ratio-helft van de hersenen en de linkerkant met het gevoelsdeel van de hersenen. Die twee delen zijn duidelijk niet in evenwicht.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x