BuitenlandCorona

Rechtbank in Portugal: slechts 0,9% van ‘coronadoden’ bezweek aan corona

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een burgerpetitie heeft een rechtbank in Lissabon gedwongen om officiële gegevens over het aantal coronasterfgevallen te verstrekken. De ‘coronadoden’ bleken in slechts 0,9 procent van de gevallen te zijn gestorven aan Covid-19. Het grootste deel van de 17.000 gemelde ‘coronadoden’ is niet bezweken aan het virus, maar had enkel een positieve PCR-test. Tussen januari 2020 en april 2021 stierven niet 17.000, maar slechts 152 Portugezen aan corona, aldus de rechtbank.

In november vorig jaar oordeelde een Portugese rechtbank dat de PCR-test onbetrouwbaar is en dat een verplichte quarantaine op basis van testresultaten om die reden onwettig is. De rechters stelden ook dat een positieve PCR-test niet kan worden gebruikt om een besmetting vast te stellen.

Fraude van ongekende omvang

Als het percentage in andere landen in dezelfde orde van grootte ligt, en er is geen reden om aan te nemen dat dat niet zo is, dan zijn er op grote schaal misdaden tegen de menselijkheid gepleegd. Het Portugese blog andre-dias.net spreekt van ‘fraude van ongekende omvang’.

Vorig jaar onderzocht de Duitse lijkschouwer Klaus Püschel in Hamburg meer dan 140 coronadoden. Alle mensen die waren gestorven, hadden onderliggende aandoeningen en zouden sowieso snel overleden zijn, met of zonder het virus, aldus Püschel, die toevoegde dat er geen ‘killervirus’ is.

[Wochenblick, America’s Frontline Doctors]

4.8 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loeske
Loeske
1 jaar geleden

Ongelofelijk dat nu toch eindelijk de waarheid naar buiten komt. Kunnen wij hier ook een burgerinitiatief organiseren..?

Linda Sprangers
Linda Sprangers
1 jaar geleden

Kan de MSM dit nog stil houden?? Wordt hoog tijd dat aan deze farce een einde komt.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Nou, dat betekent dus dat je per omgaande een streep door de maatregelen moet trekken. Gaat dat gebeuren? Nee dus, want Schwab en zijn cartel staan boven de wet. Met andere woorden; een gerechtelijke uitspraak zegt helemaal niets meer, hier niet, daar niet en nergens niet. Je kunt het net zo makkelijk opheffen, want het dient geen doel.

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

De waarheid kan niet meer in de doofpot worden gehouden!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

42
0
We lezen graag je reactie!x