Homepagina » Buitenland » Honderden Syrische Witte Helmen naar Westen, waaronder Nederland. Kunnen we hier nu ook false flags verwachten?
Honderden Syrische Witte Helmen naar Westen, waaronder Nederland. Kunnen we hier nu ook false flags verwachten?

Honderden Syrische Witte Helmen naar Westen, waaronder Nederland. Kunnen we hier nu ook false flags verwachten?

Bijna 300 Syrische Witte Helmen hebben Jordanië verlaten. Zij worden opgevangen in westerse landen, meldt het Jordaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

De Witte Helmen zijn ‘medische hulpverleners’ die actief zijn in belegerde gebieden in Syrië. Honderden van hen vertrokken eerder dit jaar met hun gezinnen naar Jordanië.

De Syrische regering en de Russen hebben de Witte Helmen ervan beschuldigd samen te werken met terreurgroep IS en valse vlag-aanslagen uit te voeren in Syrië.

Nederland

Het is onduidelijk naar welke westerse landen de ‘hulpverleners’ nu zijn vertrokken.

Het Nederlandse ministerie van Justitie en Veiligheid bevestigde begin deze maand dat een ‘beperkt aantal met hun directe familie’ in Nederland zal worden opgevangen. Ook Canada, Duitsland en Groot-Brittannië zouden zich bereid hebben getoond Witte Helmen op te nemen.

In juli staken de Witte Helmen, op de vlucht voor de oprukkende Syrische regeringstroepen, bij de door Israël bezette Golanhoogten de grens over.

Verzoek

Met de hulp van Israëlische soldaten en andere westerse landen werden ze naar Jordanië overgebracht.

De Israëlische premier Netanyahu zei dat hij de Witte Helmen had geëvacueerd op verzoek van de Amerikaanse president Donald Trump en andere westerse leiders.

Tak van Al Qaida

Volgens Damascus hebben de Witte Helmen de gifgasaanval op 7 april in de stad Douma in scène gezet.

President Bashar al-Assad omschreef de Witte Helmen als een ‘tak van Al Qaida en al-Nusra’ en een ‘Amerikaanse, Britse en Franse pr-stunt’.

Foto: Qasioun News Agency/Tan Khaerr Wikimedia Commons

[ANP, PressTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
2 jaren geleden

En zo gaan we vrolijk door om allerlei mensen binnen te halen, dat kan “onze maatschappij wel aan”:

https://www.telegraaf.nl/video/2700623/straattuig-verstoort-televisie-interview

Wir haben es gewusst.

JanB
JanB
Reactie op  Rikk
2 jaren geleden

Er komt een tijd dat Nederland een stukje Sahara koopt met een groot hek eromheen en daar mogen ze weer fijn met hun reptielenbreintjes spelen met elkaar. Meer is er toch niet uit te halen. In het algemeen geldt dat naast elkaar leven het maximaal haalbare is, maar zelfs dit is soms niet mogelijk.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  JanB
2 jaren geleden

@JanB

Geef Nederlanders een stuk Sahara en ze maken er een economische oasis van. Geef het Afrikaanse uitschot (want daar praat men hoofdzakelijk over en is bewezen) Nederland en ze maken er een middeleeuws kleibak van. Kan leuk zijn, terug in de tijd en is dat misschien ook de hele insteek van deze Afrikaanse dijkdoorbraak.

Over dijken gesproken: waarom lliggen er (nog) dijken rond NL? Om ons te beschermen?? Werkelijk, ons beschermen??…Dikke vette LOL!!!

Eksegese
Eksegese
2 jaren geleden

Als ze hun helm maar op houden zodat ze herkenbaar blijven. Dan weten we tenminste waar we met een boog omheen moeten lopen. Het schuim der aarde weet ons piepkleine kikkerlandje op de een of andere manier altijd feilloos te vinden, jammer genoeg. Anders krijgen ze wel een seintje van onze corrupte overheid en wat geld toe.

salvar
salvar
Reactie op  Eksegese
2 jaren geleden

@eksegese

inderdaad ze worden gewoon opgehaald.
ze worden verdeeld over de landen die het midden-oosten naar de kloten hebben geholpen en nu worden ze (de withelmen) verdeeld over deze landen,zeker bang dat ze mond voorbij praten.
wordt het niet tijd dat ze aan de bevolking vragen hoe ze hier overdenken en of wij er onderhands niet genoeg van hebben.
nee ze hebben schijt aan ons.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  salvar
2 jaren geleden

Precies @salvar, ze schijten op ons, ze plukken ons kaal en maken ons ziek. De mensheid wordt verne#kt waar ze bij staat, en er gebeurt gewoon niets. Niemand lijkt het door te hebben.

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Tien jaar geleden omschreef ik Nederland als het afvoerputje van de wereld en wat heb ik mij vergist, het bleek een open riool van de wereld vol met landverradende inteelt ratten. Laat de witte IS terroristen maar komen, er kan nog veel meer bij, en meer en meer en meer, totdat het Nederlandse sociale stelsel bezwijkt en Vernederland economische gezien niets meer voorstelt en verdwijnt in een spreekwoordelijke sinkhole.

Economisch zal Nederland aan het eind niets meer voorstellen en ten ondergaan doordat het arbeids- en opleidingsmoraal is verdwenen en men liever de hele dag loopt te dealen en te kopschoppen op straat of op de bank ligt naar Arabische zenders te apenstaren.

Het volk waar Nederland mee volstroomt kent geen broodtrommel onder de fietsrekker, hangen niet over het stuur van de fiets tegen de wind om werkdagen vol te maken. Dit volk is niet betrokken bij het land en zal het worst zijn hoe het land afglijdt. Liggen de bejaarden nu al in de poepluiers weg te rotten, tegen de tijd dat de andere edele culturen het land hebben overgenomen zijn er al niet eens meer bejaarden te verzorgen, die zullen, gemakshalve, een dodelijke pil hebben gekregen.

En de fabrieken, de huizenbouw, de boerenbedrijven, onderhoud en verbouw, technische installatiebedrijven, logistiek, enz. enz. Bedenk alles waar Nederland sterk in is (was), dit alles zal kapot varen door leeglopers, randfiguren, criminineel en ander nutteloos volk hier binnen te laten wat geenzins van plan is Nederland op poten te houden.

Het heeft er alle schijn van dat het korte termijn denken van de westerse politiek, overheid tot aan de nitwirts van de multinationals, bewust de boel slopen voor de toekomst zodat, om wat te noemen, de VS sterker uit de as kan herrijzen? Hoe zwakker de Europa, hoe sterker en leidinggevender de VS?

Tinus met de BSA
Tinus met de BSA
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Degenen die in 1939 naar de VS trokken waren wijze mensen, degenen die dat nu doen nog een pak wijzer !

Defixiones
Defixiones
2 jaren geleden

Als de witte helmen daadwerkelijk ‘ medische hulpverleners ’ waren, zoals het westen beweert, dan hoeven ze toch niet te vluchten? Dan zouden zij als helden worden gezien in Syrië.
Hiermee geven zij indirect toe dat deze witte helmen foute gasten zijn.
Laffe honden die als een dief in de nacht in veiligheid worden gebracht door Israël op verzoek van Trump., duidelijker kan het niet worden. Waar worden zij in Nederland geplaatst? Er zijn vast mensen die deze terroristen welkom willen heten..

peter snijder
peter snijder
Reactie op  Defixiones
2 jaren geleden

witte helpen waren geen hulpverleners in de zin van het woord.
overdag waren zij werkzaam in terroristen gebied, waar isis en al quada het voor het zeggen had.
s””nachts vochten zij tegen de troepen van Assad.
dit soort hoort niet in ons land opgevangen te worden.
Nog steeds niets geleerd van de Toyota pickup ellende?

weg met ons
weg met ons
Reactie op  peter snijder
2 jaren geleden

@peter snijder

Helder opgemerkt. Mensen moeten niet vergeten, het kan zomaar zijn dat de aardige Afrikaanse of Arabische man die je tegenkomt op straat, in de supermarkt of die je buurman is geworden kort geleden nog een (kinder)hoofd van een romp heeft staan scheiden. Gezellig, toch?

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

…..Ennuh, dat alles gefinancierd door onze politici en overheid, van onze geroofde centen. Het is jammer dat de Russen al dit zieke soort naar de hel heeft geschoten, incl. de NL politieke landverraders. Maar ja, die zaten veilig thuis, bij mama of moeders de vrouw, met hun haringhoofd.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

…NIET naar de hel heeft geschoten…niet! Met grote verdriet voor ons! Wij hebben maar even te dealen met ex huurmoordenaars in het land wat ooit zo veilig en zuiver was.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Defixiones
2 jaren geleden

@Defixiones

Volledig met je eens… 👍

frans
frans
2 jaren geleden

vinden jullie het ook een soort van filmscript betreffende de 7 opgepakte ‘terroristen’?
Er is bij 1 van hen een ID kaart gevonden?
Id kaart. welke groep gebruikte dit ook al weer keer op keer.?
Nieuws is net een slechte B-film.

Coeus
Coeus
2 jaren geleden

False flags kun je verwachten als je niet braaf doet wat het Amerikaanse Rijk wil, of als je een Palestijnse staat wil erkennen, of als er veel Joden in je land wonen die Israel naar Israel wil laten emigreren.

x

Check Also

coronawet

Coronawet: ‘Er is niks verloren, onze democratie was allang morsdood’

De coronawet van het kabinet is ook ...

bosma

Bosma: ‘Ik en miljoenen Nederlanders willen af van de NPO’

De gemiddelde Nederlander kijkt steeds minder tv ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x