Homepagina » Buitenland » Honderden Syrische Witte Helmen naar Westen, waaronder Nederland. Kunnen we hier nu ook false flags verwachten?
Honderden Syrische Witte Helmen naar Westen, waaronder Nederland. Kunnen we hier nu ook false flags verwachten?

Honderden Syrische Witte Helmen naar Westen, waaronder Nederland. Kunnen we hier nu ook false flags verwachten?

Bijna 300 Syrische Witte Helmen hebben Jordanië verlaten. Zij worden opgevangen in westerse landen, meldt het Jordaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

De Witte Helmen zijn ‘medische hulpverleners’ die actief zijn in belegerde gebieden in Syrië. Honderden van hen vertrokken eerder dit jaar met hun gezinnen naar Jordanië.

De Syrische regering en de Russen hebben de Witte Helmen ervan beschuldigd samen te werken met terreurgroep IS en valse vlag-aanslagen uit te voeren in Syrië.

Nederland

Het is onduidelijk naar welke westerse landen de ‘hulpverleners’ nu zijn vertrokken.

Het Nederlandse ministerie van Justitie en Veiligheid bevestigde begin deze maand dat een ‘beperkt aantal met hun directe familie’ in Nederland zal worden opgevangen. Ook Canada, Duitsland en Groot-Brittannië zouden zich bereid hebben getoond Witte Helmen op te nemen.

In juli staken de Witte Helmen, op de vlucht voor de oprukkende Syrische regeringstroepen, bij de door Israël bezette Golanhoogten de grens over.

Verzoek

Met de hulp van Israëlische soldaten en andere westerse landen werden ze naar Jordanië overgebracht.

De Israëlische premier Netanyahu zei dat hij de Witte Helmen had geëvacueerd op verzoek van de Amerikaanse president Donald Trump en andere westerse leiders.

Tak van Al Qaida

Volgens Damascus hebben de Witte Helmen de gifgasaanval op 7 april in de stad Douma in scène gezet.

President Bashar al-Assad omschreef de Witte Helmen als een ‘tak van Al Qaida en al-Nusra’ en een ‘Amerikaanse, Britse en Franse pr-stunt’.

Foto: Qasioun News Agency/Tan Khaerr Wikimedia Commons

[ANP, PressTV]


Vond je deze info leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Als de witte helmen daadwerkelijk ‘ medische hulpverleners ’ waren, zoals het westen beweert, dan hoeven ze toch niet te vluchten? Dan zouden zij als helden worden gezien in Syrië.
  Hiermee geven zij indirect toe dat deze witte helmen foute gasten zijn.
  Laffe honden die als een dief in de nacht in veiligheid worden gebracht door Israël op verzoek van Trump., duidelijker kan het niet worden. Waar worden zij in Nederland geplaatst? Er zijn vast mensen die deze terroristen welkom willen heten..

  21 likes
  • witte helpen waren geen hulpverleners in de zin van het woord.
   overdag waren zij werkzaam in terroristen gebied, waar isis en al quada het voor het zeggen had.
   s””nachts vochten zij tegen de troepen van Assad.
   dit soort hoort niet in ons land opgevangen te worden.
   Nog steeds niets geleerd van de Toyota pickup ellende?

   8 likes
   • @peter snijder

    Helder opgemerkt. Mensen moeten niet vergeten, het kan zomaar zijn dat de aardige Afrikaanse of Arabische man die je tegenkomt op straat, in de supermarkt of die je buurman is geworden kort geleden nog een (kinder)hoofd van een romp heeft staan scheiden. Gezellig, toch?

    6 likes
    • …..Ennuh, dat alles gefinancierd door onze politici en overheid, van onze geroofde centen. Het is jammer dat de Russen al dit zieke soort naar de hel heeft geschoten, incl. de NL politieke landverraders. Maar ja, die zaten veilig thuis, bij mama of moeders de vrouw, met hun haringhoofd.

     3 likes
     • …NIET naar de hel heeft geschoten…niet! Met grote verdriet voor ons! Wij hebben maar even te dealen met ex huurmoordenaars in het land wat ooit zo veilig en zuiver was.

      4 likes
  • @Defixiones

   Volledig met je eens… 👍

   0 likes
 2. En zo gaan we vrolijk door om allerlei mensen binnen te halen, dat kan “onze maatschappij wel aan”:

  https://www.telegraaf.nl/video/2700623/straattuig-verstoort-televisie-interview

  Wir haben es gewusst.

  25 likes
  • Er komt een tijd dat Nederland een stukje Sahara koopt met een groot hek eromheen en daar mogen ze weer fijn met hun reptielenbreintjes spelen met elkaar. Meer is er toch niet uit te halen. In het algemeen geldt dat naast elkaar leven het maximaal haalbare is, maar zelfs dit is soms niet mogelijk.

   3 likes
   • @JanB

    Geef Nederlanders een stuk Sahara en ze maken er een economische oasis van. Geef het Afrikaanse uitschot (want daar praat men hoofdzakelijk over en is bewezen) Nederland en ze maken er een middeleeuws kleibak van. Kan leuk zijn, terug in de tijd en is dat misschien ook de hele insteek van deze Afrikaanse dijkdoorbraak.

    Over dijken gesproken: waarom lliggen er (nog) dijken rond NL? Om ons te beschermen?? Werkelijk, ons beschermen??…Dikke vette LOL!!!

    4 likes
 3. Als ze hun helm maar op houden zodat ze herkenbaar blijven. Dan weten we tenminste waar we met een boog omheen moeten lopen. Het schuim der aarde weet ons piepkleine kikkerlandje op de een of andere manier altijd feilloos te vinden, jammer genoeg. Anders krijgen ze wel een seintje van onze corrupte overheid en wat geld toe.

  16 likes
  • @eksegese

   inderdaad ze worden gewoon opgehaald.
   ze worden verdeeld over de landen die het midden-oosten naar de kloten hebben geholpen en nu worden ze (de withelmen) verdeeld over deze landen,zeker bang dat ze mond voorbij praten.
   wordt het niet tijd dat ze aan de bevolking vragen hoe ze hier overdenken en of wij er onderhands niet genoeg van hebben.
   nee ze hebben schijt aan ons.

   7 likes
   • Precies @salvar, ze schijten op ons, ze plukken ons kaal en maken ons ziek. De mensheid wordt verne#kt waar ze bij staat, en er gebeurt gewoon niets. Niemand lijkt het door te hebben.

    4 likes
 4. Tien jaar geleden omschreef ik Nederland als het afvoerputje van de wereld en wat heb ik mij vergist, het bleek een open riool van de wereld vol met landverradende inteelt ratten. Laat de witte IS terroristen maar komen, er kan nog veel meer bij, en meer en meer en meer, totdat het Nederlandse sociale stelsel bezwijkt en Vernederland economische gezien niets meer voorstelt en verdwijnt in een spreekwoordelijke sinkhole.

  Economisch zal Nederland aan het eind niets meer voorstellen en ten ondergaan doordat het arbeids- en opleidingsmoraal is verdwenen en men liever de hele dag loopt te dealen en te kopschoppen op straat of op de bank ligt naar Arabische zenders te apenstaren.

  Het volk waar Nederland mee volstroomt kent geen broodtrommel onder de fietsrekker, hangen niet over het stuur van de fiets tegen de wind om werkdagen vol te maken. Dit volk is niet betrokken bij het land en zal het worst zijn hoe het land afglijdt. Liggen de bejaarden nu al in de poepluiers weg te rotten, tegen de tijd dat de andere edele culturen het land hebben overgenomen zijn er al niet eens meer bejaarden te verzorgen, die zullen, gemakshalve, een dodelijke pil hebben gekregen.

  En de fabrieken, de huizenbouw, de boerenbedrijven, onderhoud en verbouw, technische installatiebedrijven, logistiek, enz. enz. Bedenk alles waar Nederland sterk in is (was), dit alles zal kapot varen door leeglopers, randfiguren, criminineel en ander nutteloos volk hier binnen te laten wat geenzins van plan is Nederland op poten te houden.

  Het heeft er alle schijn van dat het korte termijn denken van de westerse politiek, overheid tot aan de nitwirts van de multinationals, bewust de boel slopen voor de toekomst zodat, om wat te noemen, de VS sterker uit de as kan herrijzen? Hoe zwakker de Europa, hoe sterker en leidinggevender de VS?

  15 likes
 5. vinden jullie het ook een soort van filmscript betreffende de 7 opgepakte ‘terroristen’?
  Er is bij 1 van hen een ID kaart gevonden?
  Id kaart. welke groep gebruikte dit ook al weer keer op keer.?
  Nieuws is net een slechte B-film.

  2 likes
 6. False flags kun je verwachten als je niet braaf doet wat het Amerikaanse Rijk wil, of als je een Palestijnse staat wil erkennen, of als er veel Joden in je land wonen die Israel naar Israel wil laten emigreren.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS belazert de kluit: ‘Hier zien we weer een heel mooi voorbeeld van mediamanipulatie’

Weet u het nog? Vorig jaar werden ...

bill gates

Bill Gates: Covid-19 komt in oktober-november in alle hevigheid terug

De Amerikaanse miljardair en softewareontwikkelaar Bill Gates ...