Buitenland

Honderden Syrische Witte Helmen naar Westen, waaronder Nederland. Kunnen we hier nu ook false flags verwachten?

Help door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna 300 Syrische Witte Helmen hebben Jordanië verlaten. Zij worden opgevangen in westerse landen, meldt het Jordaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

De Witte Helmen zijn ‘medische hulpverleners’ die actief zijn in belegerde gebieden in Syrië. Honderden van hen vertrokken eerder dit jaar met hun gezinnen naar Jordanië.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Syrische regering en de Russen hebben de Witte Helmen ervan beschuldigd samen te werken met terreurgroep IS en valse vlag-aanslagen uit te voeren in Syrië.

Nederland

Het is onduidelijk naar welke westerse landen de ‘hulpverleners’ nu zijn vertrokken.

Het Nederlandse ministerie van Justitie en Veiligheid bevestigde begin deze maand dat een ‘beperkt aantal met hun directe familie’ in Nederland zal worden opgevangen. Ook Canada, Duitsland en Groot-Brittannië zouden zich bereid hebben getoond Witte Helmen op te nemen.

In juli staken de Witte Helmen, op de vlucht voor de oprukkende Syrische regeringstroepen, bij de door Israël bezette Golanhoogten de grens over.

Verzoek

Met de hulp van Israëlische soldaten en andere westerse landen werden ze naar Jordanië overgebracht.

De Israëlische premier Netanyahu zei dat hij de Witte Helmen had geëvacueerd op verzoek van de Amerikaanse president Donald Trump en andere westerse leiders.

Tak van Al Qaida

Volgens Damascus hebben de Witte Helmen de gifgasaanval op 7 april in de stad Douma in scène gezet.

President Bashar al-Assad omschreef de Witte Helmen als een ‘tak van Al Qaida en al-Nusra’ en een ‘Amerikaanse, Britse en Franse pr-stunt’.

Foto: Qasioun News Agency/Tan Khaerr Wikimedia Commons

[ANP, PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
5 jaren geleden

En zo gaan we vrolijk door om allerlei mensen binnen te halen, dat kan “onze maatschappij wel aan”:

https://www.telegraaf.nl/video/2700623/straattuig-verstoort-televisie-interview

Wir haben es gewusst.

Eksegese
Eksegese
5 jaren geleden

Als ze hun helm maar op houden zodat ze herkenbaar blijven. Dan weten we tenminste waar we met een boog omheen moeten lopen. Het schuim der aarde weet ons piepkleine kikkerlandje op de een of andere manier altijd feilloos te vinden, jammer genoeg. Anders krijgen ze wel een seintje van onze corrupte overheid en wat geld toe.

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Tien jaar geleden omschreef ik Nederland als het afvoerputje van de wereld en wat heb ik mij vergist, het bleek een open riool van de wereld vol met landverradende inteelt ratten. Laat de witte IS terroristen maar komen, er kan nog veel meer bij, en meer en meer en meer, totdat het Nederlandse sociale stelsel bezwijkt en Vernederland economische gezien niets meer voorstelt en verdwijnt in een spreekwoordelijke sinkhole.

Economisch zal Nederland aan het eind niets meer voorstellen en ten ondergaan doordat het arbeids- en opleidingsmoraal is verdwenen en men liever de hele dag loopt te dealen en te kopschoppen op straat of op de bank ligt naar Arabische zenders te apenstaren.

Het volk waar Nederland mee volstroomt kent geen broodtrommel onder de fietsrekker, hangen niet over het stuur van de fiets tegen de wind om werkdagen vol te maken. Dit volk is niet betrokken bij het land en zal het worst zijn hoe het land afglijdt. Liggen de bejaarden nu al in de poepluiers weg te rotten, tegen de tijd dat de andere edele culturen het land hebben overgenomen zijn er al niet eens meer bejaarden te verzorgen, die zullen, gemakshalve, een dodelijke pil hebben gekregen.

En de fabrieken, de huizenbouw, de boerenbedrijven, onderhoud en verbouw, technische installatiebedrijven, logistiek, enz. enz. Bedenk alles waar Nederland sterk in is (was), dit alles zal kapot varen door leeglopers, randfiguren, criminineel en ander nutteloos volk hier binnen te laten wat geenzins van plan is Nederland op poten te houden.

Het heeft er alle schijn van dat het korte termijn denken van de westerse politiek, overheid tot aan de nitwirts van de multinationals, bewust de boel slopen voor de toekomst zodat, om wat te noemen, de VS sterker uit de as kan herrijzen? Hoe zwakker de Europa, hoe sterker en leidinggevender de VS?

Defixiones
Defixiones
5 jaren geleden

Als de witte helmen daadwerkelijk ‘ medische hulpverleners ’ waren, zoals het westen beweert, dan hoeven ze toch niet te vluchten? Dan zouden zij als helden worden gezien in Syrië.
Hiermee geven zij indirect toe dat deze witte helmen foute gasten zijn.
Laffe honden die als een dief in de nacht in veiligheid worden gebracht door Israël op verzoek van Trump., duidelijker kan het niet worden. Waar worden zij in Nederland geplaatst? Er zijn vast mensen die deze terroristen welkom willen heten..

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x