Mens en Dier

Het aftreden van Bruno Bruins kwam sommigen wel erg goed uit

Help ons door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 19 maart dit jaar trad minister Bruno Bruins voor Medische Zorg plotseling af. Hij was verantwoordelijk voor de aanpak van corona. Tijdens een debat over de corona-uitbraak zakte hij in elkaar, waarna minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid het stokje overnam. Het plotselinge vertrek van Bruins kwam de farmaceutische industrie, waarmee Nederland ondertussen verschillende deals voor miljoenen coronavaccins heeft gesloten, goed uit.

Bruins was bezig om grote veranderingen door te voeren en ontpopte zich als de minister die het opnam tegen Big Pharma, schrijft website Barlenoble.nl. Zo lag er een wetswijziging klaar om de woekerwinsten aan banden te leggen door de aanpak van de maximumprijzen van medicijnen. In april – midden in de coronacrisis – had deze wet in werking moeten treden, maar dat is niet gebeurd.

In december 2019, enkele maanden voordat de coronacrisis uitbrak, bereikte Bruins een doorbraak. De wetswijziging was goedgekeurd en hij wilde per 1 april 2020 de maximumprijzen van medicijnen verlagen. Enkele dagen voordat hij dit waar kon maken, ruimde hij het veld. Sinds de komst van corona gaat het alleen nog maar over het vaccin en zijn alle ogen gericht op de farmaceuten. De Jonge, de opvolger van Bruins, sloot deals met farmareuzen over de levering van coronavaccins. Eén van die reuzen, AstraZeneca, is de afgelopen weken herhaaldelijk negatief in het nieuws geweest vanwege problemen rond proeven met het coronavaccin.

Wespennest

Eén proefpersoon die meedeed aan een veiligheidsonderzoek naar het vaccin van AstraZeneca is zelfs overleden, zo is woensdag bekendgemaakt. Het gaat om de jonge arts Joao Pedro R. Feitosa. Een woordvoerder van AstraZeneca Nederland heeft het overlijden bevestigd.

In april, vlak nadat Bruins was afgetreden, verscheen er een opzienbarend artikel in de media over de manier waarop Big Pharma hem had gechanteerd. De farmalobby waarschuwde dat sommige medicijnen niet meer aan Nederland geleverd zullen worden als minister Bruins zijn geplande wetswijziging liet doorgaan.

“Bruins was dapper genoeg om te proberen de farmaceutische industrie bij de kladden te pakken, maar hij had waarschijnlijk niet kunnen bevroeden in welk wespennest hij zich begaf,” aldus Barlenoble.nl. “Het is duidelijk dat hier grote belangen meespelen, ten koste van het algemeen belang.”

5 13 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bella
bella
2 jaren geleden

https://www.youtube.com/watch?v=msA1X0L1PsY
dit is een deel van de reset en dit is waarom er zo veel immigranten zijn.
als mensen onbewust blijven en chaos blijft heersen kan het achter je rug worden uitgevoerd.
dus wordt wakker, blijf kalm en zoek het uit. informeer elkaar
werk samen.

Anne
Anne
2 jaren geleden

Zo jammer dat hij weg is gegaan. Hij was een goede man op de juiste plaats.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Farmaceutische industrie is een BIG MONEY MAKING BUSINESS !! Hoe zieker het volk hoe beter voor deze oplichters!
Hugo de Jonge moet afgezet worden en Bruno Bruins zijn functie terug geven. Tijd dat het volk alles in de gaten houdt en zulke criminaliteit gelijk aanpakt met een burgerarrest !! HET VOLK HEEFT DE MACHT !! GEBRUIK HET !

Alex
Alex
2 jaren geleden

Astrazeneca!

COVID-19 vaccine trial participant DIES… AstraZeneca downplays the death and continues the medical experiments on the remaining humans.

https://www.naturalnews.com/2020-10-22-covid-19-vaccine-trial-participant-dies-astrazeneca.html

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

36
0
We lezen graag je reactie!x