Archeologie

Werden de Egyptische piramides gebruikt als elektriciteitscentrales? Kijk hier eens naar

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meeste historici claimen dat de Grote Piramide een graftombe was voor de farao. De piramide is de enige van de oorspronkelijke zeven wereldwonderen die nog overeind staat. Het is een uniek en mysterieus monument.

Er is alleen één probleem: de Grote Piramide lijkt niet op een graftombe. Muurkunst, afgesloten ingangen, lijkkisten en zelfs mummies ontbreken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De piramide is gebouwd met behulp van dezelfde materialen die vandaag de dag worden gebruikt voor elektrische geleiding.

Elektriciteitscentrale

Om die reden beginnen steeds meer historici te denken dat de piramides een ander doel hadden en dat de Grote Piramide geen tombe was, maar een elektriciteitscentrale.

Onlangs concludeerden wetenschappers van de Russische ITMO University dat de piramide elektromagnetische energie concentreert.

Computermodellen laten volgens de onderzoekers zien dat de interne kamers en basis van het bouwwerk zo gevormd zijn dat ze elektrische golven op één plek laten samenkomen.

Interne magnetische velden

Het ontwerp van de piramide zorgt dat deze energie naar zijn basis wordt geleid, waar het interne magnetische velden vormt.

Waarvoor die dienen en of de bouwers van de piramides wisten dat ze een dergelijke constructie aan het maken waren, konden ze niet achterhalen.

Bekijk de video van het kanaal Universe Inside You hieronder:

[Universe Inside You]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Dit zeg ik al jaren! De Piramide Code minidocumentaire serie legde hier een decennium geleden al veel van bloot.

Louis .
Louis .
5 jaren geleden

Piramides zijn door de toenmalige heersers van Egypte wellicht gebruikt als grafkamers,maar Egyptenaren hebben ze nooit zelf gebouwd.

Snelle Planga
Snelle Planga
5 jaren geleden

De energietoren van Tesla is gebouwd op het principe van de piramides, ze staan op een locatie waar de resonantie van de aarde heel sterk is, vermoedelijk door grotten en rivieren diep onder de grond. Door de vorm concentreren ze negatieve elektronen en sturen deze naar de punt van de piramide, positieve elektronen uit de atmosfeer worden aangetrokken en je hebt energie uit de atmosfeer. Toen de piramides hun gouden punten nog hadden werd de stal negatieve elektronen zeer goed geleid en de atmosfeer in geschoten, de energie die men terug kreeg was vele malen groter dan nu. Het werkt het zelfde als een versterkingsrooster in een diode. Het probleem is dat het enorm gevaarlijk is omdat je de atmosfeer oplaad.

Alexi Jonas
Alexi Jonas
5 jaren geleden

Maar er zijn toch geen gebruiksvoorwerpen gevonden die op electriciteit draaiden?

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x