Homepagina » Paranormaal » ‘Nostradamus van de Balkan’: Wie is de blinde vrouw die ‘de opkomst van IS voorspelde’?
'Nostradamus van de Balkan': Wie is de blinde vrouw die 'de opkomst van IS voorspelde'?

‘Nostradamus van de Balkan’: Wie is de blinde vrouw die ‘de opkomst van IS voorspelde’?

De blinde Bulgaarse vrouw Baba Vanga was de afgelopen dagen wereldnieuws. Ze zou onder meer de aanslagen van 11 september 2001, de tsunami in de Indische Oceaan van 2004, de klimaatopwarming en de opkomst van de Islamitische Staat hebben voorspeld.

Ze zei ook dat de opkomst van IS zou leiden tot een grote moslimoorlog, waarna in Europa een kalifaat zou worden ingesteld met Rome als hoofdstad.

Baba Vanga werd in 1911 geboren in Macedonië als Vangelia Pandeva Dimitrova. Na een grote storm, waarbij ze blind was geworden, zou de vrouw haar eerste visioenen hebben gekregen. Ze kreeg veel volgelingen en zelfs de Bulgaarse tsaar Boris III kwam bij haar op bezoek.

Onzichtbare wezens

Aangezien Baba voor de Bulgaarse Communistische Partij werkte wordt er ook wel gezegd dat ze haar informatie kreeg van de geheime diensten om het vertrouwen van bepaalde politici te winnen.

Omdat ze zoveel voorspellingen deed werd Baba ook wel de ‘Nostradamus van de Balkan’ genoemd. De vrouw kreeg de visioenen naar eigen zeggen van ‘onzichtbare wezens’ die informatie over de toekomst gaven.

Oorlog op Mars

De wezens zouden Baba hebben geïnformeerd over 9/11, de tsunami van 2004 en de toekomstige Amerikaanse president Barack Obama. In 1989 zei ze dat de ‘Amerikaanse broeders’ zouden worden aangevallen door ‘twee stalen vogels’.

De vrouw deed ook een aantal bizarre voorspellingen. Zo zei ze dat er voor 2016 een kernoorlog zou uitbreken, dat aliens ons rond 2130 zullen helpen om onder water te leven en dat er in 3005 een oorlog op Mars zal zijn.

De laatste voorspelling van Baba, die in 1996 op 85-jarige leeftijd overleed aan borstkanker, was dat een 10-jarig Frans meisje haar gave zou overerven.

[Nieuwsblad, News.com.au]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tinus
Tinus
4 jaren geleden

Het blijft een koe in de kont kijken.

Haab
Haab
4 jaren geleden

Lol, ze kreeg de informatie van onzichtbare wezens. Logisch als je blind bent…..

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Zij is echt. Zie je niet dat witte licht recht voor der gezicht?

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

Ik ben blij dat der voorspellingen over kern oorlog iif nog niet zijn uitgekomen. Hopelijk blijft dit zo.

365Y
365Y
4 jaren geleden

Ach , geloven doen we toch in de kerk .. grapje .. want als het ooit zover zou zijn gekomen , stelt de kerk geen moer meer voor . Maar het is anders dan de meeste anti kerkelijken menen te weten of denken . deze mevrouw kon wel menen dat ze een gave had, maar het kon voor hetzelfde een roep om bijgeloof hoger in te schatten dan een echt geloof . En geloof kan vele dingen veranderen die voor sterfelijke mensen wetenschappelijk onmogelijk geacht worden .

Frank
Frank
Reactie op  365Y
4 jaren geleden

Heeft de kerk ooit wat voorgesteld dan?

365Y
365Y
Reactie op  Frank
4 jaren geleden

Zeker, maar niet op een wijze dat het volk zelf , in haar persoonlijke invloed op de koers van de kerk , daarmee machtig kon worden, maar wel dat er velen op het rechte pad werd gewezen , en velen zo, zich niet verloren in het wereldse gedonder om macht .

365Y
365Y
4 jaren geleden

En ik kan u vertellen dat IS , in alle lagen van geloof en wetenschap, in totaal – alle autoriteit aan de kerk heeft verloren . Er bestaan geen mooie en lieve gelovige fundamentalisten ,want die mensen zijn verblind door de honger naar levens zekerheid , te krijgen hier op aarde of in hun hemel , en dat betekend de eis van de mens in het vlees , en niet God die aanwezig blijft in Zijn tempel, die ons leert om te vergeven .. en daarmee aldus geen zonde bestaat die dit voorkwam, die wij hiervoor zouden moeten vereffenen ! Dit geloof is zekerheid , nu en voor altijd !

Lichtwezen
Lichtwezen
4 jaren geleden

Jozef Rulof geboren in ‘s Heerenberg achterhoek in 1898 en overgegaan in 1952. Hij gaf vele voorspellingen voor de nabije toekomst o.a. de opkomst en het einde van Hitler, de toekomst van Duitsland, van Europa en de wereld alle voorspellingen tot nu toe zijn reeds uitgekomen, ook voor deze tijd de nabije toekomt (een schitterende toekomst ;-)…) en zelfs voor de verre toekomst. Ook is er in vast gelegd worden dat er geen derde wereldoorlog zou uitbreken (gedaan in het boek volkeren der aarde geschreven ruim voor de tweede wereld oorlog… zie http://www.rulof.org

kim
kim
4 jaren geleden

Dat meisje van 10 is nu dus 30 als ze tenminste direct na het overlijden van die vrouw 10 was, heeft iemand weleens wat over haar gehoord? Of moet ze nog geboren worden.

Dirk
Dirk
4 jaren geleden

Dus eerst een kernoorlog en dan het stichten van een kalifaat. Ik weet niet hoe je een kalifaat in een radioactieve omgeving stich, maar die grond daar wel niemand wonen.

Wim
Wim
4 jaren geleden

Ik denk ook, dat in 2o16 de bom zal vallen.

Dnnnoz
Dnnnoz
4 jaren geleden

In de tsunami zijn amper dier overleden, veel zijn de bergen ingetrokken voor de ramp gebeurde.

zou er iets zijn wat wij mensen kwijt zijn geraakt of missen?

Of zijn die dieren gewoon gekke complot denkers die per toeval massaal hogere grond opzochten?

Het is makkelijk die vrouw voor gek te verklaren omdat ze geen NOS logo op haar voorhoofd heeft, maar wij zijn degene die leven in een wereld met verplicht vrijwilligerswerk, rente betalen op niet bestaand geld en een democratie waar en selectief groepje mensen alle macht heeft, en de economische groei hand in hand gaat met het aantal voedselbanken.

Ik weet niet of die vrouw echt en gave heeft of ons misleid, maar gezien wat ik net schreef zou het bijzonder hypocriet zijn haar te bestempelen als een gek.

x

Check Also

cia-klokkenluider

CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

trump

Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

President Trump werd enkele dagen geleden weer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x