Homepagina » Paranormaal » ‘Nostradamus van de Balkan’: Wie is de blinde vrouw die ‘de opkomst van IS voorspelde’?
'Nostradamus van de Balkan': Wie is de blinde vrouw die 'de opkomst van IS voorspelde'?

‘Nostradamus van de Balkan’: Wie is de blinde vrouw die ‘de opkomst van IS voorspelde’?

De blinde Bulgaarse vrouw Baba Vanga was de afgelopen dagen wereldnieuws. Ze zou onder meer de aanslagen van 11 september 2001, de tsunami in de Indische Oceaan van 2004, de klimaatopwarming en de opkomst van de Islamitische Staat hebben voorspeld.

Ze zei ook dat de opkomst van IS zou leiden tot een grote moslimoorlog, waarna in Europa een kalifaat zou worden ingesteld met Rome als hoofdstad.

Baba Vanga werd in 1911 geboren in Macedonië als Vangelia Pandeva Dimitrova. Na een grote storm, waarbij ze blind was geworden, zou de vrouw haar eerste visioenen hebben gekregen. Ze kreeg veel volgelingen en zelfs de Bulgaarse tsaar Boris III kwam bij haar op bezoek.

Onzichtbare wezens

Aangezien Baba voor de Bulgaarse Communistische Partij werkte wordt er ook wel gezegd dat ze haar informatie kreeg van de geheime diensten om het vertrouwen van bepaalde politici te winnen.

Omdat ze zoveel voorspellingen deed werd Baba ook wel de ‘Nostradamus van de Balkan’ genoemd. De vrouw kreeg de visioenen naar eigen zeggen van ‘onzichtbare wezens’ die informatie over de toekomst gaven.

Oorlog op Mars

De wezens zouden Baba hebben geïnformeerd over 9/11, de tsunami van 2004 en de toekomstige Amerikaanse president Barack Obama. In 1989 zei ze dat de ‘Amerikaanse broeders’ zouden worden aangevallen door ‘twee stalen vogels’.

De vrouw deed ook een aantal bizarre voorspellingen. Zo zei ze dat er voor 2016 een kernoorlog zou uitbreken, dat aliens ons rond 2130 zullen helpen om onder water te leven en dat er in 3005 een oorlog op Mars zal zijn.

De laatste voorspelling van Baba, die in 1996 op 85-jarige leeftijd overleed aan borstkanker, was dat een 10-jarig Frans meisje haar gave zou overerven.

[Nieuwsblad, News.com.au]


Vond je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. In de tsunami zijn amper dier overleden, veel zijn de bergen ingetrokken voor de ramp gebeurde.

  zou er iets zijn wat wij mensen kwijt zijn geraakt of missen?

  Of zijn die dieren gewoon gekke complot denkers die per toeval massaal hogere grond opzochten?

  Het is makkelijk die vrouw voor gek te verklaren omdat ze geen NOS logo op haar voorhoofd heeft, maar wij zijn degene die leven in een wereld met verplicht vrijwilligerswerk, rente betalen op niet bestaand geld en een democratie waar en selectief groepje mensen alle macht heeft, en de economische groei hand in hand gaat met het aantal voedselbanken.

  Ik weet niet of die vrouw echt en gave heeft of ons misleid, maar gezien wat ik net schreef zou het bijzonder hypocriet zijn haar te bestempelen als een gek.

  14 likes
 2. Lol, ze kreeg de informatie van onzichtbare wezens. Logisch als je blind bent…..

  12 likes
 3. Het blijft een koe in de kont kijken.

  9 likes
 4. Jozef Rulof geboren in ‘s Heerenberg achterhoek in 1898 en overgegaan in 1952. Hij gaf vele voorspellingen voor de nabije toekomst o.a. de opkomst en het einde van Hitler, de toekomst van Duitsland, van Europa en de wereld alle voorspellingen tot nu toe zijn reeds uitgekomen, ook voor deze tijd de nabije toekomt (een schitterende toekomst ;-)…) en zelfs voor de verre toekomst. Ook is er in vast gelegd worden dat er geen derde wereldoorlog zou uitbreken (gedaan in het boek volkeren der aarde geschreven ruim voor de tweede wereld oorlog… zie http://www.rulof.org

  9 likes
 5. een kalifaat in europa met hoofdstad rome – sorry laat me nou niet lachen
  dit is wel de beste die ik de laatste tijd heb gehoord

  3 likes
  • Wacht maar op de komst van Gog en Magog. En de komst van Ishaya (Jezeus in Romeinse termen). Hij zal ook een en ander te vertellen hebben. Sterker nog heel Europa zal moslim worden… of je gaat lachen of niet…

   1 likes
 6. Zij is echt. Zie je niet dat witte licht recht voor der gezicht?

  0 likes
 7. Ach , geloven doen we toch in de kerk .. grapje .. want als het ooit zover zou zijn gekomen , stelt de kerk geen moer meer voor . Maar het is anders dan de meeste anti kerkelijken menen te weten of denken . deze mevrouw kon wel menen dat ze een gave had, maar het kon voor hetzelfde een roep om bijgeloof hoger in te schatten dan een echt geloof . En geloof kan vele dingen veranderen die voor sterfelijke mensen wetenschappelijk onmogelijk geacht worden .

  1 likes
 8. Dus eerst een kernoorlog en dan het stichten van een kalifaat. Ik weet niet hoe je een kalifaat in een radioactieve omgeving stich, maar die grond daar wel niemand wonen.

  2 likes
 9. En hoeveel voorspellingen had ze gemaakt die niet uitgekomen zijn? Waarschijnlijk een 3 dubbele veelvoud hiervan. Overigens achteraf kan men altijd iets linken naar iets wat in het verleden voorspeld zou zijn.
  Ons brein heeft nu eenmaal de neiging om verbanden te leggen.

  Voorspellingen zijn nooit gedetailleerd en vaak dubbelzinnig. Achteraf neigen de mensen die er van gehoord hebben er details eraan toe te voegen door de voorspellingen zo te verdraaien dat ze kloppen. Vaak onbewust (onze hersenen zoeken constant naar verbanden en manipuleren onbewust herinneringen of ervaringen).
  Nu ja… ik geef toe ik ben geen breindeskundige. Mijn tekst hier is ook louter een interpretatie van wat ik meen te kennen.

  2 likes
 10. Helderziendheid bestaat gewoon . En dat is al lang wetenschappelijk aangetoond.

  1 likes
 11. Das de oma van Osama

  1 likes
 12. “Heel Europa zal Moslim worden”.
  Ik in elk geval niet, helemaal nooit!
  Dan schieten ze mij maar naar het “Kalifaat” na de dood.
  Dan neem ik daar die 30 plus cougars wel, maagden hoeven voor mij niet zo huhuh
  En kan iemand mij vertellen wat het verschil is tussen “echt geloof” en “bijgeloof”?
  Had iemand het over las ik zojuist, voor mij is het allebei hetzelfde.
  Alleen het zogenaamde “echte geloof” is wat beter georganiseerd wellicht.

  1 likes
 13. Haha er zitten heus wel waarheden in denk ik, echter een oorlog op mars denk ik niet er is daar niet of nauwelijks ozon noch water daarnaast zal het honderden zoniet duizenden jaren duren voor de aarde of grond van mars vruchtbaar is voor flora en fauna, de film mad martian is leuk bedacht maar blijft voorlopig fictie, daarnaast er is nog geen hard bewijs dat we op de maan gewandeld hebben?ik zet daar grote vraagtekens bij, en we hebben de juiste ruimteschepenen nog niet, je denkt toch niet dat ik in rare ruimtevaartuigen ga als de centrifuge wat toen een of andere gek bedacht heeft, het lijkt me gewoon veel handiger om zuiniger op de aarde te wezen?! als ik mn solar docking station al kan opladen via mn bedlamp dan zijn de technologien oneindige kwa mogelijkheden en kunnen we best meer verzinnen om de opwarming van de aarde tegen te gaan.
  En wat betreft die oude medium vrouw tja het zal best zo zijn maar we kunnen als mens toch ook nog het lot keren toch?

  Mvg Vas

  1 likes
 14. En ik kan u vertellen dat IS , in alle lagen van geloof en wetenschap, in totaal – alle autoriteit aan de kerk heeft verloren . Er bestaan geen mooie en lieve gelovige fundamentalisten ,want die mensen zijn verblind door de honger naar levens zekerheid , te krijgen hier op aarde of in hun hemel , en dat betekend de eis van de mens in het vlees , en niet God die aanwezig blijft in Zijn tempel, die ons leert om te vergeven .. en daarmee aldus geen zonde bestaat die dit voorkwam, die wij hiervoor zouden moeten vereffenen ! Dit geloof is zekerheid , nu en voor altijd !

  0 likes
 15. Dat meisje van 10 is nu dus 30 als ze tenminste direct na het overlijden van die vrouw 10 was, heeft iemand weleens wat over haar gehoord? Of moet ze nog geboren worden.

  0 likes
 16. Ik denk ook, dat in 2o16 de bom zal vallen.

  0 likes
 17. Voorspellingen uit het verleden kloppend maken is ook een kunst.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Ontdek hier wat hij ontdekte

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Dit is wat hij ontdekte

In juli 1899 claimde Nikola Tesla tijdens ...

NASA heeft foto's van paddenstoelen op Mars, zeggen wetenschappers. Bewijs voor buitenaards leven?

NASA heeft foto’s van paddenstoelen op Mars, zeggen wetenschappers. Bewijs voor buitenaards leven?

Op foto’s van het oppervlak van Mars ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.