Homepagina » Chemtrails » “Chemtrails kunnen Bijbelse zondvloed veroorzaken en de mensheid wegvagen”
"Chemtrails kunnen Bijbelse zondvloed veroorzaken en de mensheid wegvagen"

“Chemtrails kunnen Bijbelse zondvloed veroorzaken en de mensheid wegvagen”

Volgens de Amerikaanse schrijver, gezondheidscoach en spreker Michael Tamez kunnen chemtrails de mensheid in slechts enkele jaren tijd wegvagen. Hij zegt ook dat ze kunnen leiden tot een Bijbelse zondvloed.

Tamez stelt dat het allemaal te maken heeft met ‘Strategic Aerosol Geoengineering’, een geheime operatie die verborgen wordt gehouden voor het volk.

Hij zegt verder dat de condenssporen die worden achtergelaten door vliegtuigen onmogelijk verantwoordelijk kunnen zijn voor de uitwaaierende patronen in de lucht.

Verwoestende gevolgen

“Het zijn lange sporen bestaande uit cirruswolken die zich uitstrekken tot achter de horizon,” vertelde hij aan de Britse Daily Express. “Na ongeveer een half uur verdwijnen ze.”

Tamez voegde toe dat het niet kan gaan om uitlaatgassen van vliegtuigen omdat ‘normale contrails binnen enkele seconden oplossen’.

Hij zei dat chemtrails al meer dan drie decennia worden ingezet en voegde daar gelijk aan toe dat ze verwoestende gevolgen kunnen hebben.

Onbekend

“Het is een geheime wereldwijde operatie waarbij sulfidegassen in de aardatmosfeer worden gebracht om de concentratie koolstofdioxide te beïnvloeden,” aldus de zelfbenoemde milieudeskundige.

“Deze technologie wordt al sinds de jaren tachtig gebruikt,” klonk het verder.

Hij wees erop dat de langetermijneffecten van het sproeien van aerosolen onbekend zijn. Hij zei ook dat chemtrails kunnen leiden tot extreme weersgebeurtenissen.

Bijensterfte

Volgens Tamez blokkeren de aerosolen zonlicht waardoor oogsten mislukken en mensen steeds meer afhankelijk worden van genetisch gemodificeerde gewassen.

Hij stelde bovendien dat de bijensterfte voor een groot deel wordt veroorzaakt door chemtrails.

Tamez wees op de aanwezigheid van bariumzouten in chemtrails.

Ontgiften

Die zouden ervoor zorgen dat vocht wordt vastgehouden in wolken en er op den duur zo veel regen valt dat er overstromingen ontstaan.

Hij wil mensen naar eigen zeggen bewust maken van de giftige chemicaliën waar we aan worden blootgesteld.

Het enige wat we op dit moment kunnen doen is ons lichaam ontgiften door goede voeding te consumeren, besloot Tamez.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. Iedereen, rijk en arm, ademt die chemtrails in.

  7 likes
  • Dus bestaat het niet denk je ?

   “Met de vliegtuigmotoren van tegenwoordig is het anders wel onmogelijk om een doorlopend condensspoor te vormen. Daar moeten de atmosferische omstandigheden ideaal voor zijn. Ten eerste moet het vliegtuig boven de 30.000 voet vliegen, de temperatuur moet lager dan min 40 graden Celsius zijn en je moet een luchtvochtigheid hebben van meer dan 67 procent. Maar dit gebeurt heel zelden. Dus wat je tegenwoordig in de lucht ziet gebeuren, met doorlopende contrails over het hele spectrum van vliegtuigen op verschillende hoogtes, is onmogelijk. Dat is gewoon wetenschap. Er moet dus een andere reden voor zijn.” – Willem Felderhof, voormalig KLM-piloot

   Een veelgehoord argument van chemtrails-ontkenners is dat chemtrails geen onderscheid kunnen maken tussen de elite en de gewone bevolking op de grond, dus de daders zouden zichzelf en hun naasten er ook mee treffen. Dat klopt, maar de illuminati hebben geneesmiddelen tot hun beschikking die hen beschermen tegen de meeste effecten van chemtrails. Zoals colloïdaal goud, en licht- en trillingsapparaten die buiten de reguliere geneeskunde worden gehouden.

   jouw veelgehoord argument van chemtrails-ontkenners is dat chemtrails geen onderscheid kunnen maken tussen de elite en de gewone bevolking op de grond, dus de daders zouden zichzelf en hun naasten er ook mee treffen. Dat klopt, maar de illuminati hebben geneesmiddelen tot hun beschikking die hen beschermen tegen de meeste effecten van chemtrails. Zoals colloïdaal goud, en licht- en trillingsapparaten die buiten de reguliere geneeskunde worden gehouden.

   Bovendien is het brengen van offers onderdeel van het vrijmetselaars/illuminati-systeem. Niet voor niets vindt jaarlijks op de Bohemian Grove-conferentie in California een ceremonie plaats waarbij de ‘Cremation of Care’ (“Crematie van Zorg/Het Iets Kunnen Schelen”) uitgebeeld wordt in de vorm van de verbranding van een baby.

   3 likes
   • Ik lach me dood om je verklaring dat er luchtvochtigheid van 67% moet zijn. Op 10km hoogte is er al heel weinig water in de lucht. Maar wat weet een piloot nou van de chemie achter wolkvorming.

    Dat t een invloed kan hebben op t weer is al bekend in wetenschappelijke kringen, maar het is weer een secret cult dat verantwoordelijk er voor.

    Met jullie gasten kan je niet eens praten, alles is een complot blijkbaar.

    4 likes
   • Maar het betekent wel dat het “ontgiften” geen zin heeft. De chemicaliën liggen net zo hard over de onbespoten als over de bespoten groentes heen.

    Dus elk middel wat beschikbaar is voor de niet-illuminati is zinloos en zonde van je geld. Hell, zelfs het apparaat dat je aanschaft is gemaakt met metalen en kunststof die is besproeid met het spul.

    2 likes
 2. Ik heb zo’n tijdje geleden eens wat zitten lezen over ‘chemtrails’ en ik zie toch heel wat argumenten om het ‘chemtrails-complot’ als een volledige hoax te beschouwen:
  1/ door de Straalstroom wordt elke aerosol die gedropt wordt op zo’n 10 km hoogte direct honderden/duizenden kilometers ver geblazen. Denk maar Tsjernobil, de Eyjafjallajökull, Saharazand, dat allemaal tot bij ons kon waaien. Je kunt dus helemaal niet gericht over een bepaald gebied ‘sproeien’.
  2/ tegenstrijdigheden over wat er zou gesproeid worden: volgens de ene Agent orange, volgens de ander complotter morgolions, aluminium, sulfide…
  3/ Als je het geheim wil houden, waarom sproei je het dan overdag bij heldere hemel? Waarom niet ’s nachts of bij zware bewolking?
  4/ Waarom vliegt men steeds rechtdoor? Waarom wordt er nooit omgedraaid, zoals een traktor die over een veld zigzagt?
  5/ Waarom is er geen enkele metereoloog die contrails als onnatuurlijk beschrijft? Als ze er al iets over zeggen, dan zeggen ze allemaal dat contrails perfect te verklaren zijn ahv temperatuur en vochtigheid.
  6/ Tegenstrijdigheden over wie er sproeit: burgervliegtuigen of militaire vluchten?
  7/ Het zou veel eenvoudiger, goedkoper en controleerbaarder zijn om een massaal vergiftigingsprogramma uit te voeren door iets in het drinkwater te doen, of in het zout dat je koopt, of in het brood, of in cola, of in…
  8/ veel complotters beweren dat er geen ‘chemtrails’ waren toen zij jongwaren, maar er bestaan foto’s van meer dan 70 jaar oud van contrails, dus extra bewijs dat dit geen recent ‘complot’ is.

  Verder is het heel opmerkelijk dat, alhoewel er duizenden mensen in zo’n complot zouden moeten meedraaien (piloten, ingenieurs, technici, logistiekers, overheidsambtenaren,….) er in al die jaren nog nooit een document gelekt is dat ondubbelzinnig aantoont dat er chemtrails zouden gesproeid worden

  7 likes
  • http://www.geoengineeringwatch.org/the-contrail-lie/
   http://www.geoengineeringwatch.org/

   In de jaren ’50 en ’60 heb ik nóóit chemtrails gezien. Hetgeen niet wil zeggen dat het niet gebeurd is, want er kan in die jaren al wel mee geexperimenteerd zijn, uiteraard.

   “Het zou veel eenvoudiger, goedkoper en controleerbaarder zijn om een massaal vergiftigingsprogramma uit te voeren door iets in het drinkwater te doen, of in het zout dat je koopt, of in het brood, of in cola, of in…”
   Nou, dat gebeurt natuurlijk óók vol op. In het zout zit jodium, aan bakkerszout (voor brood dus) is verplicht jodium toegevoegd (slecht voor de gezondheid), in cola zit onvoorstelbaar veel suiker, in tandpasta zit fluor ( er is nog wel zonder te koop!), enzovoort. Eenvoudiger, goedkoper, controleerbaarder? Geld speelt geen enkele rol hierin. Eenvoudiger? De verspreiding via de lucht is maximaal en niemand kan er aan ontkomen.
   In Duitsland woedt een stevige discussie betreffende jodiumtoevoeging:
   “Die Konsumenten sind durch den Gebrauch von Jodsalz, aber auch durch den Zusatz von Jodsalz in Brot, Fleischprodukten und Futtermitteln (und darüber in Milchprodukten, Eiern und Fleisch) einer unkontrollierten Menge an Jod ausgesetzt, die sich nur schwer einschätzen und steuern lässt”
   http://www.quellonline.de/jod-ist-nicht-gleich-jod/
   Ook: http://www.flying-elvis.de/pdf/jod.pdf

   Fluoride;

   “Net als kwik, is fluoride niet bepaald een voor de hand liggende keuze voor gebitsverzorging.(1) Dit gif wordt gebruikt als pesticide en is een bestanddeel van zowel bestrijdingsmiddelen tegen schimmel als van producten voor het doden van ratten. Tevens komt het voor in pijnverdovende middelen en vele soorten medicijnen. Het fluoride dat wordt gebruikt in onder meer tandpasta en mondwater is doorgaans natriumfluoride, een afvalproduct van de aluminiumindustrie. Voor het fluorideren van water maakt men gebruik van hydrofluorosilzuur of silicofluoride, afvalproducten van de kunstmest- en glasindustrie.”
   http://www.rudolfdewit.com/md_fluoride.html
   Ook: http://www.voedingisgezondheid.nl/Tanden_sub_fluor.html

   1 likes
   • “In de jaren ’50 en ’60 heb ik nóóit chemtrails gezien.”

    Vliegtuigbewegingen rond schiphol..

    1950 – 40.876 (+-112 vliegtuigen per dag)
    1960 – 89.560 (+-245 vliegtuigen per dag)
    2015 – 450.000 (+-1232 vliegtuigen per dag)

    Het fenomeen contrails en uitwaaierende contrails bestaat al zolang er vliegtuigen vliegen. In vegelijking met de jaren 50 valt het tegenwoordig veel meer op, omdat de vliegbewegingen met zo’n beetje 1000% zijn toegenomen..

    2 likes
 3. Zijn er wel eens metingen verricht die aantonen dan er in de strepen iets anders zit dan roet en waterdamp?

  4 likes
 4. Ik wil aannemen dat men dmv chemtrails een of ander goedje in d lucht probeert te verspreiden. Zo ver gezocht is dat nog niet, maar om nou te beweren dat daarmee een nieuwe zondvloed op de loer ligt, kom op zeg. Denk na. Om een zondvloed wereld wijd te triggeren zal je dubbel de hoeveelheid water nodig hebben van alle oceanen, meren en rivieren in de gehele wereld bij elkaar. Immers, regen is verdampt water uit de oceanen, meren en rivieren. Wil je al het land onderwater zetten, heb je dus nogal wat extra water nodig. Een zondvloed zit er dus voorlopig nog niet in, tenzij we in botsing komen met een ijsplaneet vol met water.
  Dus wat deze meneer probeert te verkondigen is dus al voor 50% volledig uit de lucht gegrepen, wat mij dus al laat twijfelen over die andere 50% die dan nog overblijft.

  2 likes
  • Het is me al wel opgevallen dat chemtrails vaker boven gebieden “drijven” waar mogelijk een volksopstand wordt verwacht. Meestal de steden of dichtbevolkte gebieden. In de tijd van “occupie” – een in de kiem gesmoorde opstand in heel NL- hadden we zelfs boven Oost Groningen een lucht Vól chemtrails. Normaal worden ze in in NL meestal boven de randstad gesignaleerd. Ik ben van mening dat het de bedoeling is om heftige reakties van de bevolking-waar dan ook op- in de kiem te smoren. Er zit aluminium in de chemtrails en daar wordt je tam van. Ook zit er aluminium in de op de tv meest ge-promote deo. Denk daar maar eens over na. Bijna alle mannen in de hoogst testosterongehalteleeftijd gebruiken het…….

   3 likes
   • A. Occupy (heeft niets met taart te maken)
    B. Oost Groningen is geen dichtbevolkt gebied
    C. Ze ‘drijven’ ook vooral bij Schiphol, afhankelijk van de weersomstandigheden
    D. Waar kan ik dat alumium-in-chemtrails-onderzoek nalezen?

    1 likes
 5. “Na ongeveer een half uur verdwijnen ze.”

  Welnee, de chemtrails waaieren uit, vormen aldus één groot oppervlak en blijven zo uren en uren stand houden.

  5 likes
 6. WE GAAN DOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!

  help…

  3 likes
 7. Zijn wij nou echt zo machteloos??!!

  1 likes
 8. Staat hier een verklaring van de beoogde werking [van chemtrails]?

  https://www.youtube.com/watch?v=pD_s-ewWObg (6 min.)
  (Zendmasten voor mobiele telefonie in combinatie met chemtrails!)
  Een zeer effectief dodelijk wapen om hele dorpen en stadswijken te doen verdwijnen?

  3 likes
 9. Vliegtuigen- vliegvelden. Denver Airport. Gegraveerde steen met zon en namen vrijmetselarij: Majoor Wellington E.WEBB(netwerk). De prins(33ste graad) hall grand hall lodge= Grootmeester Claude(wolk/pc programma) W. Gray(grijze lucht) sr. en grootmeester Benjamin H.Bell(telefonie/communicatie) Valt er niet iets op? Bij mij wel. Nu komt het engste: De hoofdtekst op de steen: THE TIME CAPSULE BENEATH THIS STONE CONTAINS MESSAGES AND MEMORABILA TO THE PEOPLE OF COLORADO in 2094. De eerste vraag die bij mij opkomt? Wat en wanneer gebeurt er dan tussentijds?
  Wat Bert xmaathuisx dus vermeld(verwijzing site), kan zeker hier betrekking op hebben.
  Filmpje van de steen: You tube: something really weird happened at Denver Airport/the scariest movie ever.
  Het is geen toeval dat er een aardbeving in Nieuw zeeland is gebeurt. Het was in christchurch en bij Wellington.(zie naam op steen) De kogel is letterlijk door de kerk.(illuminatie kaart paars/zwart gezicht Trump met vliegende kogel er doorheen) Niks is meer heilig. Natuur/mens wordt geofferd door de god van donder/bliksem/storm/oorlog/vuur/neplicht via technologie. En of dit nu voor Nemenis(natuurlijk fenomeen) was(waar ik nu toch weer steeds meer aan ga twijfelen), dan nog heeft er een mens/bepaalde mensen er zelf veel de hand in gehad. Het geld wat verdient wordt aan gewone mensen gaat naar: technologie/ondergrondse steden/ziekelijke onsterfelijkheid. Dus ook het geld van David Icke.
  Vraagje qua inzicht: Als er biljoenen sterrenstelsels zijn: waarom moet de mens dan opgeruimd gaan worden? Er is plek zat in de ruimte. Volgens mij draait het allemaal om grondstoffen. Noord en Zuidpool zitten vol met grondstoffen voor technologie. Een poolswift zorgt ervoor, dat men er dan beter bij kan komen. Nu is het te gevaarlijk om daar te boren enz. Het technologie tijdperk is pas begonnen en nog lang niet af. Oh ja, vergeten. In de Wallmarts staan apparaten waarmee je kunt scannen enz. Daar zijn ook zat filmpjes over te vinden, waar je niet blij van wordt. Duizenden doodskisten in FEMA kampen enz. Men verwacht dus iets. Wat weten zij?
  Voorbeeldje van wat er kan gebeuren: Laatst was er in Eindhoven een flinke bliksem inslag geweest.(deze bliksem(lucht) leek op een lange spugende draak, alsof ie zijn energie niet kwijt kon) De grond trilde door de inslag kilometers ver tot ver buiten Eindhoven. Het huis/flat waar dit was ingeslagen had een flink gat in de muur. Waterleiding gesprongen enz. Gelukkig hebben de mensen die daar wonen het overleefd. Ik ken deze mensen. Niet persoonlijk, maar weet wie ze zijn(verhaal is verschrikkelijk eng/ook nog dramatische gevolgen)
  Ook was er hier onlangs een waterleiding spontaan gesprongen.(straten blank, water steeg snel) Het vroor niet eens. Dit gebeurt door onnatuurlijke convectie.(warm en koud komen samen en zorgt voor spanning/wervelwinden enz.) Dit kan in alle lagen ontstaan. Eindhoven ligt sowieso al in/op een verhoogd magnetisch veld. Er bestaat een film over dat de wereld vol onder spanning zit. Kom je in die energie, dan los je gewoon op. Een Faraday kooi was de oplossing. Dit zou zomaar eens waarheid kunnen worden met al die zendmasten/satellieten/wifi enz. De stekker moet eruit en wel snel.

  1 likes
  • Elise

   Je hebt gelijk de stekker moet er snel uit.

   sommige hierboven doen hun ogen niet open en willen het niet zien ! Hier in Belgie is er een man die er al 20 jaar over onderzoek heeft gedaan en op tv gekomen, maarde machtige lobby heeft veel geld en zegt: dan het zijn complotdenkers, maar de echte complotter’s doen het recht in ons gezicht, dat is de beste manier om ons te misleiden,zo lees ik hierboven , allen die het niet geloven !
   I heb piloten ontmoet, die de binnenkant van zo een vliegtuig gefilmd hebben het staat op you tube enz….Deze piloot kent mensen bij de NASA, vraagt aan hen waarom ze steeds verder doen: NASA zegt: wij hebben niets te zeggen erover, zijn er ook niet blij mee, zal moeten snel stoppen anders is het te laat.
   Die piloot vraagt aan zijn collega’s of ze goed weten waarmee ze bezig zijn: Hij weigert dit te doen: zijn collega geven als antwoord: ja dan worden we ontslagen en hebben we geen werk meer , geen inkomen…..
   Er is zeker al gevraagd geweest om het water die uit de lucht valt, na hevige regen en dagen besproeiing: antwoord van de labo’s is: Wij zijn verboden om daar onderzoek naar te doen.
   Vang maar eens water op na een hevige regenbui !
   Kijk hoe de lucht eruit ziet a de regen: mooi blauw, dan beginnen ze terug met sproeien, 6 tot 8 vliegtuigen naast elkaar, dan waaien de strepen open over gans het besproiede gedeelte,, ze vliegen overal, stop met julli fantasie verhalen.
   Chemtrails bestaan, ga maar lezen over de haarp systemen die over de aarde verspreid staan.
   Mensen die uit het leger gestapt zijn en mensen waarschuwen,, berichten.
   Soldaten die berichten ove de FEMA kampen allemaal waar, die soldaat riep iedereen op: als we allen de wapens neeleggen, dan zullen ze zelf moeten vechten tegen elkaar…..
   Ze hebben die jonge soldaat samen met zijn vrouw en kind van drie koelbloedig vermoord….
   WAKE UP MENSEN, jullie slapen……ga op onderzoek uit,

   in Munay

   1 likes
 10. Als de Bijbelse tribulation nu begonnen is, dan zal het over 7/8 jaar gebeuren. The big bang theorie/mega energie ontploffing. In 2023/2024 dus en dan 70 jaar later is het 2094. Dan is de boel weer leefbaar? Er schijnen robots in de maak die de ondergrondse steden moeten bewaken. Onlangs in de telegraaf een bericht of er robots mogen komen, die als soldaat/wapen gebruikt mogen worden.
  Wat er op de wereld gebeurt omtrent ruzies/oorlog/nieuws enz. is een afleiding op wat er achter de schermen aan het gebeuren is.

  0 likes
 11. Meer of minder leugens ,meer of minder vergif ,meer of minder Nederland?

  2017 wordt het jaar waarin jij mag en kan bepalen of het meer of minder wordt in Nederland.

  0 likes
 12. Het moet een behoorlijke logistieke operatie zijn waar veel mensen bij betrokken zijn. De spullen moeten worden gemengd, verspreid, geladen. Wie doet dat allemaal? Kan iemand hier anoniem getuigen dat dat echt gebeurt?

  En worden de middelen toegevoegd aan de brandstof (en dus verbrand? wat me de werking niet ten goede lijkt komen, tenzij er een briljant chemische truc wordt uitgehaald…) Of zijn er aparte sproei-installaties op de passagiersvliegtuigen gemonteerd? Heeft iemand (bijvoorbeeld een vliegtuigspotter) informatie over?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

thunberg

‘CO2-neutrale’ zeiljacht van Greta Thunberg verbruikte meer brandstof dan vliegtuig. Spaanse krant legt leugens bloot

Klimaatactiviste Greta Thunberg, die door Time is ...

Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

De Tonopah Test Range is een militaire ...