Buitenland

Oekraïners zijn klaar met president Zelenski: ‘Hij is een fascist’

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!

De Britse journalist Johnny Miller is in de Donbass in het oosten van Oekraïne, waar een appartementencomplex al meerdere keren is geraakt door het Oekraïense leger.

Een vrouw vertelt aan Miller dat het dak werd geraakt door een raket die was afgevuurd vanuit Krasnogorovka. Bewoners moesten zich uit de voeten maken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Op 16 februari kwam er een raket neer voor de deur van het complex. De schade was aanzienlijk. Op 19 februari werden de bewoners opnieuw onder vuur genomen door het Oekraïense leger. Sindsdien zijn er nog veel meer aanvallen geweest.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Grote zorgen

De bewoners zijn niet van plan om te vertrekken. Ze zeggen zich grote zorgen te maken over het Oekraïense tegenoffensief.

Op de vraag of ze bevrijd willen worden door de Oekraïners, antwoordt een vrouw: “We hoeven niet bevrijd te worden. We hebben hier al die negen jaar gewoond en zijn niet weggegaan.”

Het zijn fascisten

“Wij zijn Oekraïners. En we houden van Oekraïne, maar niet zoals het nu is,” zegt een andere vrouw.

Een derde vrouw zegt: “Het zijn fascisten, vooral Zelenski. Wij zijn hier geboren. Waar is het Oekraïne van toen? Dat bestaat niet meer en zal nooit meer terugkomen. Het zijn fascisten.”

4.6 206 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Diana
Diana
10 maanden geleden

Tja dat geloof ik wel hij vraag niet voor niks om wapens en geld

Annette
Annette
10 maanden geleden

Bij het lezen van dit verhaal, moet ik onwillekeurig denken aan hoe IK het momenteel beleef om in mijn geboorteland Nederland te wonen en te leven.

NATUURLIJK…. er komen Godzijdank nog geen bommen terecht op het appartementencomplex waar ik woon, maar voor de rest kan ik mij heel aardig vinden in het verhaal van deze dame, die het land, waar zij geboren is, de Oekraïne, niet meer als zodanig herkent.

OOK daar in de Oekraïne wordt de bevolking belaagd door hun EIGEN regering.

Goh, waar zien wij dat nog méér?

Als je het gaat analyseren, hoe de Wereld, of ik kan beter zeggen: de Westerse Wereld, in elkaar zit, dan is het plaatje overduidelijk.

ZONDER dat officieel de afzonderlijke landen in de Westerse wereld de oorlog is verklaard, zijn wij toch bezet door een vijandige mogendheid. Jammer genoeg zien heel veel mensen dit niet. En ALS zij het dan uiteindelijk zullen zien, is het, in ieder geval voor hen, te laat.

In het geval van de Donbass in de Oekraïne zijn het ook niet zozeer de Russen die ze bedreigen (logisch want in de Donbass wonen veel mensen met sympathie voor Rusland), maar nota bene hun eigen regering!

Even off topic, maar wel erg actueel:
Vanochtend vroeg een kort filmpje gezien van het World Economic Forum.
Het betreft A.I., oftewel Artificlal Intelligence:
Als je daarnaar kijkt en luistert, dan lopen de koude rillingen over je heen.
En iedereen die denkt, dat dat de “Ver van mijn bed” show is, zal bedrogen uitkomen.
ALLES, tot en met je gedachten aan toe, zal worden gemonitord. DOODENG.
Logisch dat er in dat bekende filmpje met de slogan: You will own nothing and You will be happy, een grote kern van waarheid zit.
ALS je als mens totaal bestuurd wordt door A.I., verlies je dus ALLE menselijke eigenschappen. En ben je niets meer of minder dan een robot.

hoogtijd
hoogtijd
10 maanden geleden

Op de foto twee schurken bij elkaar. Geef elkaar de hand en het plaatje is compleer. Ook de Nederlanders zeggen: “WAAR IS NEDERLAND VAN TOEN.

Andre
Andre
10 maanden geleden

Het zijn juist de mannetjes zoals links op de foto die Zelenskii in het zadel houden.

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x