CoronaMens en Dier

Fleur Agema pakt coronawoordvoerder CDA stevig aan: ‘U was zelf onderdeel van het probleem!’

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!

Een flinke minderheid van de Tweede Kamer heeft donderdag het vertrouwen in minister Hugo de Jonge opgezegd. De minister had zijn ‘oprechte excuses’ aangeboden aan de Kamer omdat er te weinig informatie naar de Tweede Kamer was gegaan over zijn rol bij de contacten met Sywert van Lienden over de mondkapjesdeal.

Ook u was een CDA-kruiwagentje

Tijdens het debat pakte PVV-Kamerlid Fleur Agema coronawoordvoerder van het CDA Joba van den Berg stevig aan. Agema wees erop dat ze Kamervragen had gesteld over de mogelijkheid om naast organisaties die inkopen via het Landelijk Consortium Hulpmiddelen ook private partijen van de btw-vrijstelling gebruik te laten maken.

“Dat gaat dus om de Sywert van Liendens van deze wereld. Ook u was een CDA-kruiwagentje dat meehielp om Sywert rijk te maken. Het was een organisatie waar het onafhankelijke Landelijk Consortium Hulpmiddelen niet mee in zee wilde. Er waren genoeg mondkapjes binnen, er waren vragen over de leveringszekerheid en ze vonden dit een onbetrouwbare partner. Ze hadden betrouwbaardere partners,” zei Agema.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is wat hier gebeurd is

En dan gaat het CDA duwen. Hugo de Jonge gaat duwen. De secretaris-generaal, Van den Dungen, ook van het CDA, wordt ingeschakeld. Want er moet wel een deal komen met Van Lienden. En dan is het nog niet genoeg. Want daarna gaat het CDA door met lobbyen. Er moeten nóg meer mondkapjes besteld worden. De Jonge begint weer te mailen en te doen, aldus het Kamerlid.

“Er is 100 miljoen euro verloren gegaan,” benadrukte Agema. “Gemeenschapsgeld. Belastinggeld. Is verloren gegaan door het CDA. En als mevrouw Van den Berg nu denkt hier even makkelijk mee weg te komen door te zeggen: uiteindelijk was de enige slechterik Van Lienden. Nee! Mevrouw Van den Berg was onderdeel van het probleem! Onderdeel van nepotisme en dat is wat hier gebeurd is!”

4.9 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
9 maanden geleden

Men geeft die marionetten in Den Haag mandaat door de gaan stemmen. Als er niet voldoende gestemd wordt krijgen die neppers op hun donder van de echte bazen van Nederland.

Annette
Annette
9 maanden geleden

WAT een ongelooflijke schertsvertoning was dat weer gisteren.

Niet dat ik ook maar één moment naar dat zéér slechte toneelstuk heb gekeken, hoor! Ik kan mijn tijd wel beter gebruiken.

Toen ik een paar dagen geleden hoorde, dat er een paar moties in de Tweede Kamer zouden plaatsvinden, gericht tegen Hugo de Jonge, had ik al in mijn glazen bol gezien, wat de uitkomst zou worden.

Helaas heb ik gelijk gekregen. Jammer voor al die mensen, die nog met een beetje hoop in hun hart hebben gekeken.

Dit kabinet EN het grootste deel van de Tweede Kamer bestaat uit figuren, die daar alléén maar zitten voor hunzelf.

Maar eigenlijk moet je dit dus ook in een veel breder perspectief zien:

Een groot deel van de regering bestaat inmiddels uit trouwe vazallen van het World Economic Forum, geleid door Klaus Schwab.

Daar is deze ……… (vul zelf maar in wat ik hier in gedachten heb) zelf trots op, dat hij in staat is gebleken om in veel regeringen van landen te infiltreren.

Ik moet zelf zeggen, dat die 200 miljoen, waar ze nu zo’n drukte om maken, peanuts is vergeleken met die 5 MILJARD die nog steeds verdwenen is.

Het feit, dat Hugo de Jonge ZELF gisteren aanwezig was, spreekt natuurlijk ook boekdelen.

Dit hele scenario was al van te voren bekokstoofd en DAAROM kon hij er ook prima bij zijn. Om dan als overwinnaar te zegevieren!

In één woord: walgelijk!

Als klap op de vuurpijl geven Pieter Heerma en Hugo de Jonge elkaar nog lachend een boks.

Wat een totale aanfluiting en een klap in het gezicht van de Nederlandse bevolking.

TEUWEN HARRY
TEUWEN HARRY
9 maanden geleden

Ligt Hugo Mengele er dan toch uit!!!!! Halleluja

OmaD
OmaD
9 maanden geleden

En zo is het!! Schijnheilige Christenen🤮🤮🤮🤮. Niks christelijk aan die 2 (ook CU) partijen. En hup, was dus wéér 100 miljoen💰

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

111
0
We lezen graag je reactie!x