Great ResetMens en Dier

‘On-ge-looflijk dat Klaus Schwab dit gewoon publiek kan zeggen en niet opgepakt wordt’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Tijdens de Global Shapers Annual Summit van 2022 zei WEF-baas Klaus Schwab tegen de aanwezigen dat hun avatar zal doorleven nadat ze sterven en dat hun brein zal worden nagemaakt met behulp van kunstmatige intelligentie.

“Je kunt uitkijken naar een carrière van 50 jaar, misschien langer. Je krijgt een paar injecties, enzovoorts. Vergeet niet dat je avatar blijft doorleven en je brein zal worden nagemaakt met behulp van kunstmatige intelligentie en algoritmes. We weten het nog niet, maar minstens 50 jaar,” zei Schwab.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gesticht

Het vooruitzicht van levensverlenging door avatars, algoritmes en injecties deed het publiek gillen en lachen.

“On-ge-looflijk dat die man dit gewoon publiek kan zeggen en niet opgepakt wordt en afgevoerd wordt naar een gesticht voor hopeloze gevallen,” reageert advocaat Carine Knapen.

Gestoord

“Ze zeggen het tegenwoordig allemaal open en bloot. En het publiek lacht. Gestoord, echt compleet gestoord is dit,” voegt ze toe.

De Global Shapers Community is een actiegericht netwerk dat is opgezet door het World Economic Forum. Global Shapers, zogenoemde ‘positive disruptors’, zijn jonger dan de Young Global Leaders.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

150 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 maand geleden

Ik heb hier maar één woord voor: KNETTERGEK!

Carine Knapen heeft hartstikke gelijk, als ze zegt, dat deze gek al lang opgesloten had moeten worden in een gesloten inrichting.

Héél eerlijk: ik heb het woord AVATAR net moeten opzoeken, want ik heb schijnbaar te weinig science-fiction films gezien om precies te weten wat dat is.

Wat ik uit de uitleg heb begrepen, is, dat jij als mens in staat wordt gesteld om dus via injecties en algoritmes je brein “te laten voortleven”.

Als die gek van een Klaus Schwab, een oude man van dik in de 80, dit heeft laten doen….. Dan staat er dus, na zijn dood, een “nieuwe” op om zijn werk nog zo’n 50 jaar voort te zetten.

Wat een monsterlijk idee!

En dan komen wij precies op het punt, WAAROM mijn man en ik drie jaar geleden niet mee hebben gedaan met de experimentele gentechinjecties.

Wij voelden op onze klompen aan, dat je daarmee het belangrijjkste van een mens, zijn of haar ziel, naar de verdommenis zou helpen.

ZO staan wij er nog steeds in. Wij zijn door God geschapen en willen ook, ongeschonden door DEMONEN, naar het hiernamaals.

In een wereld, waarin zo ongelooflijk veel ongelovigen zijn, die beweren, dat, als zij overlijden, het “gewoon” afgelopen is, is het goed voor te stellen, dat heel veel mensen met deze gekkigheid zullen instemmen.

Vout
Vout
1 maand geleden

Kan iemand deze man even begeleiden naar de gesloten afdeling, hij slaat weer wartaal uit. Ach, het zal de leeftijd wel zijn.

apyr
apyr
1 maand geleden

Vroeger ging zo een eikel naar het GEKKENHUIS kreeg lobotomie en werd een ongevaarlijke zombie.
Waarschijnlijk zijn ze hem toen vergeten.

Realistische
Realistische
1 maand geleden

Wat een oude mensen ook al …
En onder ons mensen , moeten die het liefst allemaal uitgeroeid worden , hoe krom het is …. 🤔🤯

Back to top button
150
0
We lezen graag je reactie!x