Homepagina » Vrije Energie » De auto op water uit de jaren 1990 (video)
meyer923472349879324

De auto op water uit de jaren 1990 (video)

De Amerikaan Stan Meyer ontwikkelde in de negentiger jaren een buggy op water. De brandstofcel in de wagen splitste water in waterstof en zuurstof.

Tijdens een uitzending van een tv-station in Ohio legde hij uit dat zijn buggy slechts 83 liter water nodig zou hebben voor een reis van Los Angeles naar New York.

Meyer ontwikkelde een methode om grote hoeveelheden Brown’s gas (HHO) uit kraanwater te halen. Zelfs het Pentagon wilde de uitvinding gaan toepassen in het leger.

Bedreigd

De presentatie van een watercel als perpetuum mobile viel niet goed bij de olie-industrie. In maart 1998 werd Meyer vergiftigd. Hij stierf op de parkeerplaats van een restaurant in de buurt van zijn woonplaats Grove City in Ohio.

Een week later werd volgens zijn broer Steve al zijn experimentele werk in beslag genomen, inclusief de buggy. Toen hij nog leefde zei Stan vaak dat hij werd bedreigd en niet wilde verkopen aan de oliebedrijven.

In onderstaande video uit mei 1992 geeft Stan Meyer tekst en uitleg bij de verschillende onderdelen van zijn buggy op water.

Bron: YouTube/Mokdo68

Gerelateerd:

 Vind je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

38 reacties

 1. Perpetuum mobile bestaat niet!
  Ook dit is geen perpetuum mobile.

  Daarnaast is het verkeerd om te stellen dat hij is vermoord door de olie & gas branche. Omdat dit niet te herleiden is.

  Het betreft hier “gewoon” een waterstof gas motor. niets speciaals aan. Wel levens gevaarlijk overigens.
  Waterstof is niet iets wat je eventjes ergens opslaat. Daar zijn grote risico’s aan verbonden.

  2 likes
 2. @pommetje

  waarschijnlijk mosterd na de maaltijd, maar volgens mij hebben ze het over watergas (HHO) en niet waterstofgas (H2) ben geen analist maar de simpele wiki laat toch een hoop verschillen zien, en dan heb ik het nog niet over de presentaties van Niburu met hun watergasmotor….
  perpetuum mobile…
  visies en techniek blijven veranderen, wellicht bestaat dit wel maar is het (nog) niet te meten met hedendaagse apparatuur… een NL ondernemer die in de “verlichtings business” (die met lampjes) zit, heeft een nieuwe LED lamp bedacht met meer lichtopbrengst… echter met de hedendaagse luxmeters is dit niet waar te nemen, dus wordt mijnheer zijn verhaal als onzin bestempeld… alles draait om indoctrinatie en bekrompen perspectieven van de waarnemer…

  1 likes
 3. (dit pastte er niet meer bij)

  bewijs is subjectief, het is de waarnemer die iets als bewijs aanneemt of verwerpt, zelfde met deze stelling, kunt hem verwerpen of aannemen, echter heb ik in beide gevallen gelijk…
  (uiteraard gejat, zoiets briljants bedenk ik niet zelf *grijns*)

  1 likes
 4. Tot nu toe is er nog nergens op de hele wereld, Een werkend nulpunt energie aparaat te zien en ook nog geen auto op water.

  Er zijn veel zogenaamde patenten op internet en ook veel bouw plannen te koop. Niemand geeft hard bewijs. Niet een daarvan werkt.

  Frank had opgegeven moment een systeem dat alleen werkte als je er met een positiefe instelling naar keek!
  LOL.

  En zo kan ik nog wel even doorgaan

  1 likes
 5. Beste mensen,

  Electrolyse ontbindt water (H^2O) in de elementen waterstof (H^2) en zuurstof (O^2). De electrische energie zorgt erbvoor dat de verbinding tussen de twee elementen wordt verbroken.

  Vervolgens zorgt verbranding ervoor dat de twee elementen weer samenkomen in de lagere energetische toestand van het water molekuul.

  Conclusie: je kunt nooit meer energie uit dit cyclische proces krijgen dan je erin stopt. De gewonnen waterstof en zuurstof is proportioneel aan de hoeveelheid elektrische energie die je erin stop en precies deze energie komt weer vrij bij verbranding. In de praktijk komt er minder vrij vanwege verlies.

  Goede scholing is goud waard. Dank u wel Nederlandse samenleving (overigens bijna de meest vrije en rijke samenleving op deze aardbol zoals World Economic Forum in Davos voor kort weer heeft aangetoont).

  Groet,
  helderheid

  1 likes
 6. deze auto bestaat toch al langer ? en ik geloof wel dat het kan en dat het zo snel als mogelijk op de markt komt . maar het word al jaren tegen gehouden door shell .

  0 likes
 7. @ pommetje

  Houdt niet vast aan de oude wereld.

  Een auto op benzine en gas is ook levensgevaarlijk

  0 likes
 8. @ pommetje

  wat jij verstaat onder een gewoone waterstof gas moter, is in werkelijkheid een meesterwerk in harmonic’s afstelling en alchemy.
  ***dus zeker niet zomaar een watergas generator****

  watergas op deze manier is niet zo gevaarlijk het is stabieler dan de huidige brandstof omdat het gemaakt word op het moment dat je het nodig hebt.

  ******Perpetuum mobile bestaat niet*******
  Hoe weet je dat…?

  0 likes
 9. ja tof er moet wel wat in de plek komen want de olie is te duur en raakt langzaam op voor mij mag het morgen al zijn

  0 likes
 10. ja pommetje wil je dat wij over 50 jaar geen olie meer hebben ? klink raar wij moeten wel iets gaan doen hoe moeten mensen dan naar hun werk ? of weet je een beteren optie

  0 likes
 11. Ik kan me nog herinneren met het beste idee van nederland, (2010 geloof ik) was een man en die deed ruitenwisser vloeistof bij zijn brandstof kon hij 100 km meer rijden dan met een normale volle tank. Hij werd ook bedreigd. Keek altijd bang als ie in beeld was. Heb helaas toen de tijd niet meer gevolgd..

  0 likes
 12. 20 jaar geleden kon men dit al. Met de wetenschap van nu, binnen 12 maanden volledig operationeel ?

  0 likes
 13. deze dezelfde personalia zijn verziekt gek op hight spitstechnoligie van Extraterrestrials, hetgevaar voor de politieke democratische samenleving, details jaren geweten binnen ufo-cover-ups, geldwinstenhonger, de god(in) van de Aarde, gepoker en gegok van wallstreet

  0 likes
 14. @wigwamman
  Een perpetuum mobile bestaat althans nog niet.

  Als je een beetje opleiding hebt genoten weet je dat waterstofgas gevaarlijk is, veel gevaarlijker dan benzine of gas. Omdat het veel beter ontvlambaar is en reaktief is.

  Daarnaast zal het best mogelijk zijn om iets te verzinnen wat goedkoper draait, maar of dit ook duurzaam is zodat een auto 3 tot 400.000 km mee gaat. Of moet de cell of verbrandingsmotor na 1000 km al helemaal uit elkaar om te worden vervangen?

  0 likes
 15. pommetje zou je dan eens een plan kunnen maken voor en wat er mee kan gedaan worden .stuur het dan naar niburu mischien kun je iets betekenen zou wel mooi zijn als dit kan ….ik zelf vind het moeilijk en het zal ook wel moeilijk zijn .

  0 likes
 16. @Cr
  Ik weet niet precies wat je bedoelt.

  Leg uit?

  Groet!

  0 likes
 17. Zo zonde, wat zou dit de wereld positief kunnen veranderen.. Maarja er word misbruik van ons gemaakt door de machten, duistere machten.

  0 likes
 18. @Bob
  Je zit er toch een beetje naast.
  Jij ziet het als indoctrinatie, echter is het niet zo zwart wit als jij het ziet.
  We hebben met zn allen nu eenmaal afgesproken dat we lichtopbrengst wordt aangeduidt met de eenheid lugs, dat dacht ik gemeten wordt over 9 punten op een wit vlak. (correct me if I am wrong)

  Wanneer de lichtopbrengst dan niet meer is dan wat de lugsmeter aangeeft, is er dan meer opbrengst of niet?
  Nee dus…

  Dat is de wetenschap, we hebben wetten en regels opgesteld, hierdoor kunnen vliegtuigen vliegen, kunnen we naar de maan, kan men gebruik maken van mobiele telefonie en natuurlijk de computer niet vergeten.

  Als iets niet volgens de wetten der aarde te verklaren is, of zelfs niet aanwezig is, is het er ook niet! Totdat het tegendeel bewezen is…

  zolang de wetten die er zijn, niet onderuit gehaald worden met een betere wet, neem ik het niet als waarheid aan.

  0 likes
 19. @ik (16)
  Helemaal mee eens, beter had ik het niet kunnen zeggen!

  0 likes
 20. de wetten zijn gemaakt binnen ons zogenoemde referentiekader… omdat wij 100 jaar geleden iets niet snapten en maar dingen hebben weggelaten, zijn er ingewikkelde formules bedacht om de dingen te laten kloppen in dat referentiekader… einstein weet er alles van 😉 toen 10 jaar geleden mijn grote held mr. haramein het hierover had, werd die uitgelachen en weggestuurd…. tegenwoordig nemen ze sommige delen ervan voor aannemelijk aan…. omdat je naar “C” zit te staren, maar “A” en “B” nooit hebt gezien, zul je “C” niet voor waar aanemen omdat je bron niet weet… specialisatie verkleint het vakgebied oid… “Every man takes the limits of his own field of vision
  for the limits of the world.”

  0 likes
 21. @pommetje
  en dat is dus het probleem, omdat je iets met zen allen hebt afgesproken, is er vaak geen ruimte voor andere perspectieven.. out of the box is niet mogelijk binnen dat kader, want dan kloppen sommige dingen niet meer… bert janssen over kijken met andere ogen, aan de reacties te zien waarschijnlijk onbekend 😉
  http://collegerama.tudelft.nl/mediasite/SilverlightPlayer/Default.aspx?peid=ffa45e0efbd443519d6f63e2c4c9bd7a

  en voor wat weerzinwekkende informatie over je “wetten” verwijs ik je naar nassim en zijn “unified field theory” waar de 12 onbeantwoorde vragen van einstein niet in voorkomen… google en gij zult vinden… warning, volledig duurt ie 8 uur 🙂

  0 likes
 22. als laatste..

  @pommetje…
  ergens proef ik wat sarcasme in je bericht over wat wetenschap wel niet is en etc. sarcasme is iets wat vaker overkomt bij skeptici, omdat zij zich niet “dom willen na jaren vastgeroest gezeten te hebben aan een bepaald denkpatroon… er is echter een verschil tussen “dom” en “onwetend”… onwetend was ik ook, dom zijn we pas als we niet open willen staan voor anderen en alleen iets kunnen aannemen van een stropdas op tv met de titel Dr. voor zijn naam… wel blij dat ik nu leef en niet 600 jaar geleden.. toen zou ik op de brandstapel zijn gegaan met de opmerking de aarde is rond….

  0 likes
 23. en sorry voor de fouten in mijn voorgaande bericht, overkomt moet natuurlijk voor komt zijn, en iets verder missen we het woordje “voelen”….
  succes met de zoektocht… en voor alle skeptici, onwetend zijn is geen schaamte, maar juist een groot plezier, simpelweg omdat er nog zoveel moois te ontdekken is.. en niks is plezieriger, dan iets moois voor de eerste keer ervaren… niemand hoeft zich dom te voelen omdat zij jarenlang geindoctrineerd zijn door de maatschappij, opleiding, werk etc. wees juist blij dat je nu mag leren en ervaren hoe het wel is… gun elkaar het licht in de ogen ipv te leven in een wereld voor afgunst, of waar je bang moet zijn voor brandstapels 🙂

  we hebben nog een lange weg…

  knuffel van bob 🙂

  0 likes
 24. bob ik maak zo veel fouten maar moet er wel bij zeggen ik zit nog niet zo lang op computer

  0 likes
 25. Als je het onmogenlijke, voor mogenlijk houd.
  Word het onmogenlijke dan mogenlijk?

  Eerst nog even de natuurwetten omzijlen?

  0 likes
 26. @Bob-mans
  Wat ik al zei, als jij de huidige wetten onderuit kunt halen door iets nieuws wil ik best naar je luisteren.

  Zolang jij het alleen over geloven hebt neem ik het niet van je aan.

  Al die jaren dat ik dus op school heb gezeten, Ficks first law (diffusion coefficient), botlzmann konstante enz enz.
  Verspilde energie dus blijkbaar, want ze hebben me geindoctrineerd.

  Sorry hoor, maar met deze voorbeeldjes los ik iedere dag nog steeds de mooiste raadseltjes op en weet je? Het werkt…
  Omdat Mr. Fick een genie was, hij heeft de wereld getoond hoe het op het gebied van diffusie werkt. Het is keer op keer kloppend.

  Daarom kunnen we bijv. nu met het vliegtuig van Amsterdam naar New York,

  Ik denk dat het tijd wordt dat u eens van die wolk afkomt, tenzij u menig wet hier ter plekke kunt ontkrachten.

  Ik houd me voorlopig nog even vast aan de hedendaagse wetenschap, waarin het allemaal klopt.

  0 likes
 27. zo zie je maar, had de man in kwestie alles direct openbaar gemaakt en niet getracht er patenten en eigengewin aan over te houden was zijn energie cel een feit.

  0 likes
 28. @pimmetje
  kijk eens naar de unified field theory van nassim, en laten we daarna verder praten… ik heb niet de inhoudelijke skills, om dat zo mooi te doen als dat hij het doet, maar het opent ogen, en waarschijnlijk ook bij jou… verder dwalen we wel heel erg af van het topic… afgezien van dingen die er nog niet zijn maar die we graag willen maken, heb ik me ook altijd verbaasd over dingen die al duizenden jaren oud zijn en tot op heden nog steeds onmogelijk zijn na te maken met de technologie van nu… daarmee wil ik stellen dat we ergens toch niet zo slim zijn, of ergens iets verkeerd doen… nassim en keshe laten dat mooi zien…

  0 likes
 29. maar wel opvallend is dat deze goede man vergiftigd is,waardoor er niets meer van terecht is gekomen zoals gewoonlijk !

  0 likes
 30. een paar jaar geleden was er hier op de nederlandse tv het programma “Het beste idee van Nederland”,met daarin een soortgelijk geval van iemand die een auto op een of andere brandstof kon laten rijden en die werd later ook bedreigd….

  0 likes
 31. ja kees als je van goede wil ben en voor oplossingen zoekt word je af gemaakt

  0 likes
 32. [quote name=”Kees”]een paar jaar geleden was er hier op de nederlandse tv het programma “Het beste idee van Nederland”,met daarin een soortgelijk geval van iemand die een auto op een of andere brandstof kon laten rijden en die werd later ook bedreigd….[/quote]
  Klopt, het was duidelijk aan hem te zien dat hij bang was. Hij kreeg ook bewaking. Ik weet niet meer waarom hij toen niet verder is gegaan, maar daarna hoorde je er niets meer over.

  0 likes
 33. Tja.. er zijn meer ideeen hiervoor..
  ik bedoel pak een auto, bouw een stoommotor in, zet een zonnepaneel op dak de stroom die je hiervan krijgt gaat naar een spiraal die in de tank ligt deze kookt het water het stoom wat hiervoor vrij komt gaat rechtstreeks de stoommotor in en walla! weer een idee..
  Iedereen kan toch zoiets bedenken neem ik aan?..

  P.s De stoommotoren zijn vollop te krijgen in duitsland, en je kan er een auto op laten rijden.
  niet moeilijk denken maar gewoon doen!

  Greetzz Edjuh.

  0 likes
 34. Beste Pom,

  Deze ouwe zak van 75+ heeft al heel erg veel nieuwe dingen welke in kin jeugd onmogelijk zou zijn, zien komen.
  Deze zelfde ouwe zak heeft in 75+ jaar geleerd om zaken nooit voor onmogelijk te houden.
  Straks als jij ook een ouwe zak bent, zal je lachen om jouw eigen worden van vandaag.
  Schepje er op,
  ik heb in 75 jaar geleerd dat wat we school wordt onderwezen maar klein deel van de waarheid is. We horen alleen dat wat nodig is om te overleven.

  Ik bedoel te zeggen,
  denk uit de box en niet wat andere jouw vertellen en sta open voor nieuwe ontwikkelingen welke jij nu voor onmogelijk wil houden.

  0 likes
 35. Misschien is hij niet vergiftigd, maar overleden aan dampen uit z’n uitlaat! Want als je bedreigd wordt, dan zorg je toch voor meerdere kopie-en van je (schriftelijke) werk, op diverse plaatsen opgeslagen en patenteer je de boel eerder?

  0 likes
 36. robijn heb je het videotje dan niet gezien daar hebben zei het over ??????????/

  0 likes
 37. Er zijn nog meer alternatieven, die we samen op kunnnen appken. Kijk hier maar eens naar.

  http://youtu.be/U25AtWcERko

  0 likes
 38. Hoe zit dat dan met Tesla’s auto die op in de jaren dertig op een niet-aantoonbare-energie reed? Hij bouwde een convector.
  Als alles energie en frequentie is (zoals Tesla zelf zei).. kan het allang… en omdat het zo “simpel” en voor handen is.. is het extra gevaarlijk.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

obesitas

De afslankindustrie liegt om je dik te houden

Een dieet is het slechtste dat je ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Veiligheidsdiensten Sri Lanka wisten dat dodelijke aanslagen ophanden waren. Zat iedereen te slapen of is er meer aan de hand?

Veiligheidsdiensten Sri Lanka wisten dat dodelijke aanslagen ophanden waren. Zat iedereen te slapen of is er meer aan de hand?

De veiligheids- en politiediensten in Sri Lanka ...

Waarom mensen in Europa nu zo massaal tegen de beruchte elite stemmen

Waarom mensen in Europa nu zo massaal tegen de beruchte elite stemmen

Er is al veel geschreven over ‘de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 25 april 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.