Buitenland

Viraal filmpje: verpleegster vraagt waarom vaccins nodig zijn als ze niet werken

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een verpleegster uit Californië heeft tijdens een raadsbijeenkomst gevraagd waarom vaccins nodig zijn als ze niet werken. Beelden van de bijeenkomst gingen viraal op social media.

“Waarom moeten de beschermden worden beschermd tegen de onbeschermden door de onbeschermden te dwingen gebruik te maken van de bescherming die de beschermden niet beschermde?” vroeg de verpleegster de raad van toezicht van San Diego County.

De afgelopen maanden hebben diverse verpleegkundigen, ouders en bezorgde burgers hun zorgen geuit tegenover de raad over de vaccinatieplicht.


Een maand geleden stelde de Amerikaanse president Joe Biden coronavaccinaties verplicht voor federaal overheidspersoneel en zorgmedewerkers. Met het nieuwe beleid kunnen ambtenaren en zorgverleners niet kiezen voor regelmatige coronatests in plaats van voor een vaccinatie.

Amerikaans defensiepersoneel moest zich al verplicht laten vaccineren tegen het coronavirus. Sommige lokale overheden hebben ook verplichte vaccinaties ingevoerd voor docenten. Daarnaast hebben diverse bedrijven het voor medewerkers verplicht gemaakt om zich te laten inenten.

[Infowars]

4.7 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stephan
Stephan
1 jaar geleden

Niet alleen een geweldig filmpje.. het.klopt als een bus. Maar natuurlijk krijgt ze geen antwoord. Die gifprikken zullen hoe dan ook uitgedeeld worden. Echter alleen de grootste ezel trapt er nog steeds in de leugens van de overheden.

Anne
Anne
1 jaar geleden

glasheldere vraagstelling, waarvoor heel veel dank

Once
Once
1 jaar geleden

Bingo!

Idk
Idk
1 jaar geleden

You can not vote your way out of this.

You can not march peacefully out of this.

You can not use the legal system to get out of this.

This leaves only one option left.

Freedoms must be fought for, or you will be made a slave.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

54
0
We lezen graag je reactie!x