CoronaMens en Dier

Tedros beweert dat WHO géén maatregelen heeft opgelegd tijdens corona, dus ook geen lockdowns

Help door dit met kennissen op je socials te delen!

Weten we het nog, de nogal hysterisch reactie van WHO-baas Tedros begin 2020 na de corona-uitbraak? Hij riep landen op: ‘Pull out all the stops’. Oftewel: trek alles uit de kast om het virus te bestrijden. Na paniekberichten van de WHO over het virus ging de wereld op slot.

Over terugkrabbelen gesproken: wat beweert Tedros nu op de World Government Summit in Dubai? “Laat me duidelijk zijn: de WHO legde géén maatregelen op tijdens de COVID-19-pandemie. Géén lockdowns, géén mondkapplicht, géén vaccinatiemandaten.” Hij zei het echt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

One Health-benadering

“Die bevoegdheid hebben wij niet, willen wij niet en proberen wij ook niet te krijgen,” zei Tedros, vooruitlopend op het pandemieverdrag van de WHO.

“Het is onze taak om overheden te steunen met richtlijnen, advies en indien nodig: benodigdheden waarmee ze hun mensen kunnen beschermen,” voegde hij toe.

Tedros zei verder zonder blikken of blozen dat het pandemieverdrag er niet toe zal leiden dat er soevereiniteit wordt overgedragen aan de WHO. Hij pleitte ook nog eens voor de One Health-benadering.

Complottheorieën

Eerder stelde hij dat plannen voor een mondiaal pandemieverdrag nu op losse schroeven staan door ‘een stortvloed aan nepnieuws, leugens en complottheorieën’.

Beweringen dat het verdrag de WHO de bevoegdheid geeft om bijvoorbeeld lockdowns in te stellen, zijn ‘volstrekt onjuist’, aldus Tedros.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 maanden geleden

Deze smerige oorlogsmisdadiger uit Ethiopië is waarachtig NIET in zijn eerste leugen gestikt.

WAT denkt die halvegare nu in vredesnaam hiermee te bereiken?

Alles wat er 4 jaar geleden is gebeurd EN is gezegd, staat allemaal vast. Dus…. kom er maar in om nu te beweren, dat het verhaal heel anders is verteld.

Wat mij betreft is het hartstikke goed nieuws, dat er zo ongelooflijk veel landen zijn, die straks eind mei dat vreselijke verdrag NIET zullen gaan tekenen.

Alleen wel jammer, dat het merendeel van de Westerse landen, waaronder, uiteraard, praktisch de hele Europese Unie, dat wel gaan doen.

Logisch natuurlijk, want Europa is al jaren geleden verkocht en verraden aan het WEF, de VN en de WHO.

In ieder geval, voor MIJ is één ding zeker: “ze” kunnen komen met wat ze ook maar willen: MIJN MAN EN IK DOEN NIET MEE.

En dan zal ik hier ongetwijfeld weer reacties gaan krijgen van: Ja, Annette, hoe willen jullie dat doen, als er geen AOW en pensioengeld meer wordt overgemaakt?

Heel eerlijk: Dat weet ik op dit moment ook niet precies.
Maar wat ik WEL weet, is, dat als er maar méér dan genoeg mensen hetzelfde denken als wij, dan valt die hele bliksemse boel compleet in elkaar.

Kijk maar naar hoe het in dat Afrikaanse land is gegaan. Ben even vergeten welk land dat was, maar ik dacht dat het Nigeria was.

Daar zouden zij de CBDC invoeren. Het is daar helemaal mislukt.

Als het in een Afrikaans land lukt om de boel te laten klappen, dan moet dat hier toch ook kunnen?

Azbogah Is Coming
Azbogah Is Coming
2 maanden geleden

Het mondiaal verdrag staat niet enkel op losse schroeven.. het is gebouwd op politiek drijfzand. Ze hebben zichzelf flink overschat en ons onderschat. F the WHO, F Gavi, F the WEF, F Soros, F Blackrock, F Gates, F Biden, F the Rothschilds, F Nato, F the EU (niet de lidstaten dus maar de zwarte paraplu erboven), F the Freemasons and their Young Global Leaders, etc… Know your enemies. Een goed geïnformeerd iemand is er 10 waard. Vecht voor je bloed en kinderen! God bless ❤️💪

dna
dna
2 maanden geleden

narcisten en sociopaten verwarren, liegen en houden van martelspelletjes spelen met een nep traantje. Je moet ze in je leven hebben tegengekomen om te beseffen hoe evil ze kunnen zijn en dat zij eigenlijk geen leiding aankunnen al denken zij zelf anders. oorzaak en gevolg kennen ze niet.

Marijke
Marijke
2 maanden geleden

Misdadiger ten top. Nooit naar geluisterd. Is ie nog niet weg?!

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x