Homepagina » Spiritueel » Houden moedervlekken verband met wonden uit vorige levens?
Houden moedervlekken verband met wonden uit vorige levens?

Houden moedervlekken verband met wonden uit vorige levens?

Dr. Ian Stevenson heeft tijdens zijn loopbaan ruwweg 2000 reïncarnatiegevallen bestudeerd. De kinderen gaven vaak zo veel details, dat Stevenson en zijn collega’s in staat waren om te bepalen waar ze in hun vorige leven precies hadden geleefd. Dat meldt de krant Epoch Times.

Stevenson bestudeerde autopsierapporten en sprak met familieleden van de overledenen. Hij ontdekte dat veel kinderen moedervlekken hadden op de plek waar ze in een vorig leven waren verwond.

Samen met dr. Jim Tucker van de Universiteit van Virginia deed Stevenson onderzoek naar een jongetje, Patrick, uit het Middenwesten van de VS. Patrick had drie moedervlekken op de plek waar zijn overleden broer Kevin wonden had. Kevin was voor de geboorte van Patrick gestorven aan kanker.

Tijdens zijn behandeling was Kevin aan één oog blind. Patrick was bijna blind aan zijn linkeroog. Kevin had een tumor boven zijn rechteroor. Patrick werd geboren met een knobbeltje boven zijn rechteroor. Kevin had een centrale veneuze katheter in zijn nek. Patrick had een moedervlek in zijn nek. Kevin en Patrick liepen allebei mank. Patrick noemde een overleden familielid, bijgenaamd Billy de Piraat, waarvan zijn moeder het bestaan niet eens wist. Billy zou gedurende de periode tussen levens met Patrick hebben gesproken.

Dr. Stevenson verwees naar een jongeman die plotseling sterke herinneringen had aan een traumatische ervaring jaren eerder. Tijdens deze ervaring waren zijn armen vastgebonden achter zijn rug. Op zijn armen begonnen touwsporen te verschijnen. Als iemand met zijn gedachten fysieke sporen kan achterlaten op zijn lichaam, moet het ook mogelijk zijn dat herinneringen aan een vorig leven op het huidige lichaam materialiseren, aldus dr. Stevenson.

Veel moedervlekken lijken gerelateerd te zijn aan traumatische ervaringen tijdens vorige levens. “Als het bewustzijn na de dood verder gaat is het logisch dat de herinneringen een nieuwe foetus kunnen beïnvloeden,” zei dr. Tucker. “Het zijn niet zozeer de wonden op het vorige lichaam die de moedervlek of geboorteafwijking veroorzaken, maar meer de herinneringen aan de wonden.”

[Epoch Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Maarti schreef:

  Wat een onzin zeg! Dus zwarte en gele mensen hebben (bijna) nooit wonden gehad?

  Dhr. Stevenson zou zichzelf eens goed moeten laten onderzoeken!

  9 likes
 • Zoidberg schreef:

  “Ach weet je Papa”zei kleine kees op bedachtzame toon:”toen ik zo oud was als jij, geloofde ik ook niet in reincarnatie”.

  16 likes
 • F van G. schreef:

  Mensen die hier in geloven zijn echt zwakzinnig

  5 likes
 • Jack schreef:

  Als dit waar is dan was ik volgens mij slachtoffer van een drive-by shooting vanuit een touringcar o.i.d.. Ik zit echt helemaal onder de moedervlekken. Ze moeten mij dan zelfs in m’n tenen geraakt hebben.
  Ik vind het toch wat vergezocht.

  3 likes
 • Eric schreef:

  Ik ben de laatste tijd vaker tegen reïncarnatie-verhalen aangelopen. Niemand weet wat er na iemands dood gebeurt. De ziel van de mens is iets vreemds. Uit meerdere verhalen komt toch vaak naar voren dat een nieuw persoon wetenschap heeft van zijn/haar vorige leven. Omdat de meesten van ons totaal geen herinneringen hebben uit een vorig leven, wil dat nog niet zeggen dat het niet mogelijk is. Ikzelf ben in mijn jeugd vaak met de opa van mijn vader vergeleken. ‘Precies Opa Smit’ constateerden naaste familieleden vaak. Ik heb de man nooit gekend. Ik vermoed dat de onderzoekers niet ver van de waarheid af zitten, maar ik zal het nooit weten…

  3 likes
 • bliss schreef:

  merde!! ik moet nogal toegetakeld geweest zijn in mijn vorig leven, sta vol! heb ze ooit eens proberen te tellen en zat al over de 30 als ik stopte!

  2 likes
 • Daimztar schreef:

  zwarte en gele?? blanke of bedoel je witte!

  2 likes
 • Pietje schreef:

  F van G,

  Wat doe jij op sites zoals deze als je alles verwerpt ??? Je ergert andere mensen alleen maar, maar misschien is dat je bedoeling wel !

  2 likes
 • joke148 schreef:

  onze dochter zegt in der vorige leven verbrand te zijn en op der huid had ze als kind overal eczeem.

  2 likes
 • JohnJohn schreef:

  Bij donker gekleurde mensen vallen moedervlekken minder op, net als tattoos

  1 likes
 • Ptr schreef:

  ik heb n moedervlek zo groot als de helft van mn voorhoofd.
  bij mn geboorte was dat n zwartbontje.

  zeker van de bom…
  weggehakt in 1957
  maar het litteken is er nog

  1 likes
 • biko schreef:

  Ach, ik tel al meer dan 25 op een arm.

  0 likes
 • Harrienek schreef:

  Nee,
  Den houden er geen verband mee.
  Alleen als je dat graag wilt.

  0 likes
 • Pietje schreef:

  Harrienek ik snap het niet wat zeg je ?

  0 likes
 • P schreef:

  Ik heb een moedevlek in de buurt bij m’n stuitje, op de wang en moedervlekpigmentjes (heel kleine puntjes) op m’n armen hier en daar. Ik wordt wel altijd ze uwachtig als ik iemand achter me me heb met name buiten fietsend of lopend. Ik zou niet weten of die angst dat iemand achter mijn kont aan zit te maken heeft met iets van een eerder leven. Ik ou niet weten waar het vandaan zou moeten komen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Aliens 'werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden'. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

  Aliens ‘werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden’. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

  Een kandidaat-parlementslid voor de Britse Brexit Party ...

  Zit er DNA van geaborteerde baby's in vaccins, en zo ja is dat gevaarlijk? Wetenschapper schetst schokkend beeld

  Zit er DNA van geaborteerde baby’s in vaccins, en zo ja is dat gevaarlijk? Wetenschapper schetst schokkend beeld

  Vaccins bevatten weefsel van geaborteerde foetussen, zo ...

  >