Spiritueel

Houden moedervlekken verband met wonden uit vorige levens?

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr. Ian Stevenson heeft tijdens zijn loopbaan ruwweg 2000 reïncarnatiegevallen bestudeerd. De kinderen gaven vaak zo veel details, dat Stevenson en zijn collega’s in staat waren om te bepalen waar ze in hun vorige leven precies hadden geleefd. Dat meldt de krant Epoch Times.

Stevenson bestudeerde autopsierapporten en sprak met familieleden van de overledenen. Hij ontdekte dat veel kinderen moedervlekken hadden op de plek waar ze in een vorig leven waren verwond.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Samen met dr. Jim Tucker van de Universiteit van Virginia deed Stevenson onderzoek naar een jongetje, Patrick, uit het Middenwesten van de VS. Patrick had drie moedervlekken op de plek waar zijn overleden broer Kevin wonden had. Kevin was voor de geboorte van Patrick gestorven aan kanker.

Tijdens zijn behandeling was Kevin aan één oog blind. Patrick was bijna blind aan zijn linkeroog. Kevin had een tumor boven zijn rechteroor. Patrick werd geboren met een knobbeltje boven zijn rechteroor. Kevin had een centrale veneuze katheter in zijn nek. Patrick had een moedervlek in zijn nek. Kevin en Patrick liepen allebei mank. Patrick noemde een overleden familielid, bijgenaamd Billy de Piraat, waarvan zijn moeder het bestaan niet eens wist. Billy zou gedurende de periode tussen levens met Patrick hebben gesproken.

Dr. Stevenson verwees naar een jongeman die plotseling sterke herinneringen had aan een traumatische ervaring jaren eerder. Tijdens deze ervaring waren zijn armen vastgebonden achter zijn rug. Op zijn armen begonnen touwsporen te verschijnen. Als iemand met zijn gedachten fysieke sporen kan achterlaten op zijn lichaam, moet het ook mogelijk zijn dat herinneringen aan een vorig leven op het huidige lichaam materialiseren, aldus dr. Stevenson.

Veel moedervlekken lijken gerelateerd te zijn aan traumatische ervaringen tijdens vorige levens. “Als het bewustzijn na de dood verder gaat is het logisch dat de herinneringen een nieuwe foetus kunnen beïnvloeden,” zei dr. Tucker. “Het zijn niet zozeer de wonden op het vorige lichaam die de moedervlek of geboorteafwijking veroorzaken, maar meer de herinneringen aan de wonden.”

[Epoch Times]

3 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maarti
Maarti
9 jaren geleden

Wat een onzin zeg! Dus zwarte en gele mensen hebben (bijna) nooit wonden gehad?

Dhr. Stevenson zou zichzelf eens goed moeten laten onderzoeken!

Eric
Eric
9 jaren geleden

Ik ben de laatste tijd vaker tegen reïncarnatie-verhalen aangelopen. Niemand weet wat er na iemands dood gebeurt. De ziel van de mens is iets vreemds. Uit meerdere verhalen komt toch vaak naar voren dat een nieuw persoon wetenschap heeft van zijn/haar vorige leven. Omdat de meesten van ons totaal geen herinneringen hebben uit een vorig leven, wil dat nog niet zeggen dat het niet mogelijk is. Ikzelf ben in mijn jeugd vaak met de opa van mijn vader vergeleken. ‘Precies Opa Smit’ constateerden naaste familieleden vaak. Ik heb de man nooit gekend. Ik vermoed dat de onderzoekers niet ver van de waarheid af zitten, maar ik zal het nooit weten…

Zoidberg
Zoidberg
9 jaren geleden

“Ach weet je Papa”zei kleine kees op bedachtzame toon:”toen ik zo oud was als jij, geloofde ik ook niet in reincarnatie”.

Jack
Jack
9 jaren geleden

Als dit waar is dan was ik volgens mij slachtoffer van een drive-by shooting vanuit een touringcar o.i.d.. Ik zit echt helemaal onder de moedervlekken. Ze moeten mij dan zelfs in m’n tenen geraakt hebben.
Ik vind het toch wat vergezocht.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x