Buitenaards

Onderzoeker toont foto’s van buitenaardse mummies aan de wereld. Is dit bewijs van buitenaards leven?

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Buitenaardse wezens zijn al minstens 1700 jaar hier op aarde. Dat zei de Mexicaanse journalist en ufoloog Jaime Maussan tijdens een presentatie afgelopen dinsdag, waar onder andere het Duitse persagentschap Ruptly bij aanwezig was.

Hij stelde dat in Lima in Peru vijf buitenaardse mummies zijn opgegraven, waarvan er drie ‘meer verwantschap met reptielen dan met mensen vertonen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens Maussan is het bewijs van buitenaards leven op aarde na de vondst van deze vreemde mummies geleverd.

Nazcalijnen

Hij zei dat de mummies tenminste 1700 jaar oud zijn en uit dezelfde periode stammen als de beroemde Nazcalijnen.

“Niemand heeft bewijzen dat er fraude in het spel is,” zei Maussan tijdens zijn presentatie.

“Wij zijn van plan om binnenkort voorlopige resultaten van het onderzoek te publiceren,” voegde de journalist toe.

Twijfel

Als er daarna nog twijfel heerst, is het aan de Peruanen en de rest van de wereld om de lichamen te bewaren en de waarheid boven tafel te krijgen, aldus Maussan.

De mummies worden op dit moment uitgebreid bestudeerd. Zo worden er onder andere DNA-tests gedaan en röntgenfoto’s gemaakt.

Bekijk het fragment hieronder:

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Helen
Helen
6 jaren geleden

Bill Clinton verteld, dat mogelijk het enigste wat de mensen op aarde kan verenigen is een aanval door buitenaardsen https://m.youtube.com/watch?v=QvcDNrKOlOM

Bertje
Bertje
6 jaren geleden

Een opzienbarende ontdekking, een schamel half gevuld zaaltje en nauwelijks media die er aandacht aan besteed. Geen interesse en/of zijn we zo gedrogeerd dat het ook niet zou mogen zijn dat het waar is..? Ik begrijp het i.i.g. niet.

Richard
Richard
6 jaren geleden

Alleen al de opmerking plaatsen dat er geen fraude aanwezig zou zijn geeft al te denken. De nadruk op het bewijs van echtheid is iets te groot om het nog te geloven. Waarom dat aanhalen als je zo overtuigd bent van je gelijk. fake news!

Cas
Cas
6 jaren geleden

Gelukkig heeft Jaime Maussan de zuid Amerikaanse nationaliteit en omdat peru een zuid Amerikaans land is en liever alles buiten de VS om doet vanwege de strenge inmenging en drukzetting dit voor zich te houden , wat naar mijn mening op dit moment zich misschien wel degelijk afspeelt in het kader van Internationale economische betrekkingen van dat land.

Ze niet zwichten voor die dreiging. En door internationale wetenschappers uit te nodigen onderzoek te doen en ook Amerikanen om samples mee te nemen en te bestuderen maken ze meer kans om geloofwaardig te zijn in hun bevindingen.

Het mag duidelijk zijn dat de vorm van dit gemumificeerde skelet geen aardse eigenschappen heeft maar wel een humanoide vorm heeft.

Het lijkt me daarom aannemelijk dat dit of een voorloper van de mens betreft of wel degelijk een niet afkomstig van de aarde is.

De onderzoeken zullen het moefen uitwijzen en ik ben bang dat Amerika en landen die de lijn van de VS moeten volgen zullen zeggen dat het afkomstig is van de aarde, of zeggen dat het een hoax is.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x