Buitenaards

Onderzoekers: “Adolf Hitler en nazi’s hadden contact met aliens”

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De politieke partij van Adolf Hitler kwam voort uit een schimmige groep die het Thule-Gesellschaft werd genoemd. Dit geheime genootschap gaf de nazi’s onder andere de swastika.

Complottheoretici claimen dat de groep ook zocht naar mythische aliens en de energiebron die zij in handen hadden. Dat schrijft de Britse Daily Star. Het Thule-Gesellschaft financierde de nazipartij en veel van haar leden werden prominente nazi’s, waaronder plaatsvervanger van de Führer Rudolf Hess. De naam is ontleend aan het uit de oudheid bekende Ultima Thule, het uiterste noorden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Onderzoekers: "Adolf Hitler en nazi's hadden contact met aliens"
Een Vril-ya genaamd Zee (links)

Onderzoekers beweren dat hooggeplaatste leden van het Thule-Gesellschaft geloofden dat in ondergrondse gangen op aarde een buitenaards ras woonde. Deze ondergrondse samenleving – Vril-ya genaamd – zou futuristische technologieën hebben ontwikkeld, waaronder een energiebron die Vril werd genoemd.

Schrijvers stellen dat de nazi’s naarstig op zoek waren naar de Vril-ya. Volgens sommigen hebben ze de beschaving ook daadwerkelijk gevonden. Onder meer de theosofen die gelinkt waren aan Mahatma Ghandi geloofden in de kracht van Vril.

Blavatsky

De Duitse raketwetenschapper Willey Ley, die vlak voor het begin van de Tweede Wereldoorlog naar Amerika vluchtte, onthulde dat in Berlijn een geheim genootschap actief was dat op zoek was naar een mythische energiebron genaamd Vril.

Onderzoekers: "Adolf Hitler en nazi's hadden contact met aliens"
Wernher von Brau en Willy Ley (NASA/VRS)

De Britse historicus Nicholas Goodrick-Clarke, die professor aan de Universiteit van Exeter was, schreef ook over een groep in Berlijn die in de jaren dertig onderzoek deed naar Vril.

Dietrich Eckart, de mentor van Hitler, zou ook lid zijn geweest van het Thule-Gesellschaft. Historicus Hannah Newman claimt dat Eckart erg geïnteresseerd was in de ideeën van Helena Blavatsky, één van de oprichters van de theosofie.

Newman zegt dat Eckhart Hitler kennis liet maken met een boek van Blavatsky, waarin ze claimt dat Vril is gebaseerd op een bestaande magische kracht. Sommigen suggereren dat Hitler aan zwarte magie deed of communiceerde met de Vril-ya.

Ondergrondse bases

Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog werkte nazi-Duitsland aan een aantal mysterieuze futuristische vliegtuigen, waarvan sommige verdacht veel leken op UFO’s. Onderzoekers stellen dat deze vliegende schotels van de nazi’s werden aangedreven door Vril of andere buitenaardse technologieën.

Voormalig SS-officier Wilhelm Landig, de oprichter van de esoterische Weense cirkel, claimde dat nazi-wetenschappers het onderzoek naar nazi-UFO’s hebben voortgezet in geheime ondergrondse bases onder het poolijs.

Een andere groep uit Wenen, het Tempelhofgesellschaft, stelt dat oude Soemerische manuscripten laten zien dat het Arische ras oorspronkelijk bestond uit aliens die afkomstig waren van een wereld bij Aldebaran, de helderste ster van het sterrenbeeld Stier.

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

In die tijd waren het nog slechte ‘Aliens’ die inmiddels verjaagd zijn door goede ‘Aliens’.

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Ze waren op zoek naar de Wereld voorbij de Noordpool.

frans
frans
7 jaren geleden

heel erg op tijd hebben de bewoners van binnenaarde de toegangen kunnen beveiligen!
Nu moesten hitler en zijn duisteren het doen met donkere onderaardse gangen en tunnels . die er trouwens over en door heel de hele aardbol liggen.
Het zijn gangen van wel 11 meter doorsnede. de snelheid van de vervoermiddelen ligt op 1100 km per uur. Is in handen van het leger. Militair transport gaat niet door de lucht met vliegtuigen maar door deze tunnels. Ook hoge regeringsleiders vervoeren zichzelf door deze tunnels.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x