CoronaMens en Dier

Huisarts schrijft indringende brief aan Attje Kuiken: ‘Je kraamt onzinnige dingen uit over mensen die je niet kent’

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Beste Attje, waar is de tijd gebleven dat je als Tweede Kamerlid je eerst ging verdiepen in de mensen, voordat je onzinnige dingen ging uitkramen over mensen die je niet kent, waardoor je mensen juist tegen elkaar aan het opzetten bent in plaats van te verenigen? Die vraag stelt huisarts Felix van der Wissel in een indringende open brief aan Tweede Kamerlid Attje Kuiken.

Het Kamerlid vroeg dinsdag tijdens het coronadebat aan minister Kuipers of hij de BIG-registratie kan afpakken van zorgverleners die ‘desinformatie verspreiden’ en ‘ongeoorloofde medicijnen voorschrijven’.

Wakker schudden

Nu omikron een veel mildere variant is vergelijkbaar met een lichte griep zou jij als volksvertegenwoordiger moeten meehelpen om je collega’s wakker te schudden, door te zeggen dat de storm is gaan liggen en dat jullie naar buiten mogen komen in plaats van te blijven geloven in de angst die het OMT maar blijft prediken, waardoor vele Nederlanders echt in de knel zitten, schrijft Van der Wissel. “Dat jullie, net als in Engeland, de regels mogen opheffen!”

Maar in plaats daarvan beschuldig jij mij en andere artsen, die jullie daarop wijzen, van desinformatie en vraag je de minister om onze BIG-registratie te laten intrekken, aldus de huisarts.

Ongenuanceerde dingen

Hij benadrukt dat de vaccins niet werken zoals we hoopten en dachten. “Het is niet gelukt om daarmee immuniteit te bewerkstelligen, hoe vaak je de vaccins ook neemt of boostert. Natuurlijke afweer geeft de beste immuniteit!”

De huisarts zegt te hopen dat Kuiken als volksvertegenwoordiger niet meer van die ongenuanceerde dingen zegt.

4.9 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
125 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
1 jaar geleden

Maak er gebakken kippenvleugeltjes van en geef het aan iemand die vol in de vax/beleid geloofd.
Sorry, maar je kunt gewoonweg niet meer iets zinnigs zeggen over dit mens.

Janosch
Janosch
1 jaar geleden

IJdele hoop, bij zo’n uilskuiken.

Frans
Frans
1 jaar geleden

dat mens is gek gevaarlijk gek trouwens , dit zijn geen mensen , ik weet niet wat voor vaccins die gekregen hebben maar, dat noemt zich volksvertegenwoordigers hoe bestaat het toch

Kuiken naar kentucky
Kuiken naar kentucky
1 jaar geleden

Een dreiging van kuiken naar artsen eis 9 maanden cel en ontslag

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

125
0
We lezen graag je reactie!x