Mens en Dier

Medisch adviseur fileert Ab Osterhaus: ‘Zielige opa zonder moreel kompas’

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Viroloog en dierenarts Ab Osterhaus zei vorige week in Op1 dat hij niet-gevaccineerden het liefst zou willen ‘isoleren’ zoals hij dat met zieke dieren doet, ‘aan de neus te willen herkennen’ en ‘met een systeem te kunnen vervolgen’.

“Je zou kunnen zeggen: zet ze allemaal op een eiland en dan laat ze het maar zien. Dat kan natuurlijk niet, dat zou een ideale oplossing zijn, maar dat is niet acceptabel,” zei Osterhaus.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik ben dierenarts en als wij bij dieren een mond-en-klauwzeeruitbraak hebben, dan zijn we heel rigoureus en dan is het opgelost,” vervolgde de viroloog. “Dat kan niet bij mensen, dus dat kunnen we niet doen.”

“Je kunt aan de neus van de mensen niet zien of ze gevaccineerd zijn. Er is geen systeem om dat te vervolgen,” aldus Osterhaus.

Ik lig hier letterlijk wakker van

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman haalt op social media hard uit naar de dierenarts. “Ik wilde er eigenlijk niets over posten, maar ik lig hier letterlijk wakker van. Niet omdat deze zielige opa zonder moreel kompas dit zegt, maar omdat niemand hem er op dat moment op aanspreekt,” schrijft ze op LinkedIn.

“In de farma noemen we iemand als Ab O. een ‘opinieleider’, een expert met formele en informele invloed. Iemand wiens opinie in staat is een grote groep mensen te leiden en verleiden,” stelt dr. Mittemeijer-Ooteman, zelf werkzaam bij het toezichtsorgaan van een grote farmaceut.

Werk niet met deze man samen

“In dit geval zou mijn gratis advies zijn: werk niet met deze man samen,” waarschuwt de medisch adviseur.

Ze laakt de agressieve toon van de vaccinatiecampagne van de overheid. “Deze campagne is zo slecht, zo onethisch. Zoiets heb ik bij mijn werkgevers nog nooit gezien.”

4.8 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Meneer staat genoteerd ! Daar is niets voor nodig…

Stephan
Stephan
2 jaren geleden

Die Ab zou dat in mijn gezicht moeten zeggen. Ben benieuwd of die dan ook zo stoer doet.

Bgr
Bgr
2 jaren geleden

Viroloog en dierenarts in 1e zin moet zijn:
nepviroloog en veearts

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Deze man is ni,Het is ook onbegrijpelijk dat zo wel hij aet zielig hij is uitgenast ,zijn eeuwige gezijk aangaande vaccineren [waar hij zijn zakken mee vult ]en het ontkennen van de bijwerkingen laat staan de overlijdens .Zelfs kinderen ontkomen niet aan de dwang van ab oberwaus het is ook onbegrijpelijk dat hij en al die andere veearts virologen plus de rotterdamse beddenspecialist zich veroorloven het beleid dwangmatig te adviceren .Neem die beddenspecialist ,die nu weer sugereerdom plaatselijke lockdouwns uit te roepen bij steiging van het aantl besmettingen .Maakt zo een gek de dienst uit de gehele plaatselijke economie ten gronde te richten .Omdat de leugens omtrent de ziekenhuis bezetting oploopt .Na rondvraag bleek daar geen sprake van te zijn ..Maar de leugens moeten volgehouden worden zij kunnen niet meer terug omdat zij onder de greep van schwab zitten en omdat zij gezichtsverlies zeker niet kunnen hebben .Hun prestige staat boven alles vandaar dat zij blijven liegen en bedriegen ten koste van ons

Back to top button
131
0
We lezen graag je reactie!x