Binnenland

Dit totaal onrechtvaardige beleid zorgt ervoor dat uw spaargeld verdwijnt

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

ABN Amro heeft aangekondigd dat de rente voor spaarders naar 0 procent gaat. Dat betekent dat spaargeld minder waard wordt omdat er ook sprake is van inflatie.

De FvD vindt dit schandalig. “Het is onacceptabel,” stelt voorman Thierry Baudet. “Je moet mensen als samenleving juist belonen voor sparen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Het is heel belangrijk om te zien dat dit allemaal het gevolg is van het dramatische beleid van voormalig ECB-baas Mario Draghi, die de failliete euromunt in stand wil houden,” zei Baudet.

In leven gehouden

Door die kunstmatig lage rente – er is nu zelfs een negatieve rente – bij de ECB, wordt als het ware Zuid-Europa in leven gehouden.

Daar zijn heel veel schulden, die minder waard worden. Tegelijkertijd wordt ons spaargeld ook minder waard.

Zo denken ze de economieën naar elkaar toe te laten groeien, maar dat gebeurt natuurlijk helemaal niet, aldus Baudet.

Schandalige rentebeleid

De Europese Unie en de ECB willen ons in één keurslijf persen.

“Dat gaat mis,” stelt Baudet vast. “Dat zien we nu al bij dit schandalige rentebeleid.”

In de problemen

FvD zag jaren geleden al dat het mis zou gaan. “We zien nu de gevolgen,” zegt het Kamerlid.

We zitten echt in de problemen, aldus Baudet, toevoegende dat we keihard ‘nee’ moeten zeggen tegen de EU.

Bekijk de video hieronder:

[Forum voor Democratie]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
4 jaren geleden

Alles is naar de kl*te. Waarvoor? Waarom? Voor de NWO/globalisering?
Ben benieuwd of die overvloedige etentjes(feestjes) bij de overheid/gemeente/politieke partijen enz. ook einde verhaal zijn?
Heb deze meegemaakt(een paar maar) en toen dacht ik echt(zit zelf onder het minimum): hoe kunnen jullie zo royaal zijn, terwijl er ruim 1 miljoen mensen aan stille armoede lijden? Reden van die feestjes zijn in mijn ogen niet echt redenen om er een feest van te maken. Ik bedoel dat het niks bijzonders was om te feesten.
Ja mensen, dit is Nederland nu. De een heeft alles en de ander niks. En maar blijven konten kruipen. Stelletje jos brinki’s.

Willem
Willem
4 jaren geleden

Ja ik kreeg mail van de AbnAmro bank (waar ik beland ben omdat mijn eigen bank verdween met die nep crisis) over de rente en er werden bedragen genoemd van 100;000 tot 250.000 en hoger. Je zou toch denken dat ze mijn saldo kennen, ik ben al blij als ik de maand door kom en een paar honders euro over kan houden voor moeilijkere tijden. Ook Baudet had het er over maar ja, die hebben een inkomen van 15000e per maand ik mag blij zijn als ik dat in een jaar heb en met mij velen. Dus ook zij kennen de echte waarde niet en denkje nu echt dat ik me druk maak om wel 1 euro rente of geen rente?

IIS
IIS
4 jaren geleden

Zelfs de zogenaamde derdewereldlanden kennen dit verzinsel van negatieve rente niet. Banken zijn met dergelijke -negatieve- leugens verworden tot een zuivere misdaad syndicaat en niet langer geloofwaardig als volwaardige en betrouwbaar.

De zionistische ECB is met het verzinsel van stallingsrente negatief maken daarbij doorgedrongen tot een terrein van zuivere roof en crimineel handelen.

Dat de wetgever en politiek hier niet ingrijpt zegt genoeg over de macht van deze Europese Criminele Bank.

De EU en de euro zijn derhalve afgeschreven en niet langer te zien als volwaardig. Amerika, China, Rusland en zelfs veel zogenaamde derdewereldlanden doen het wat dat betreft vele maken beter dan de EU. De EU is één groot fiasco geworden en de EU rente is daarvan het meest duidelijke bewijs.

De overlevingskansen van de EU is onder nul in negatief terrein gedaald en tikt in procenten per keer steeds dieper weg in een moeras van waanzin en krankzinnigheid. Het graaft met leugens, list en bedrog z’n eigen graf!!….

Christine Lagarde van Babylon zal daarbij van de Rothschild familie de genadeslag mogen uitdelen aan Europa.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Nou jongens niet zo hard; Rutte heeft vandaag een traan gelaten om de vermeende toeslagfraude … en dat terwijl zo’n traan toch ook een bepaalde stikstof uitstootsgehalte heeft. Eerlijk is eerlijk, hij leek wel op een mens.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x