Chemtrails

VIDEO: Zijn die witte strepen achter vliegtuigen contrails of chemtrails?

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door de jaren heen is er veel controverse geweest over chemtrails. Het debat wordt grotendeels gevoerd via opiniestukken in lokale kranten en internetblogs. Sommigen zeggen dat het vliegtuigstrepen zijn, maar anderen zijn van mening dat er meer aan de hand is.

“Ze bevatten voornamelijk nanodeeltjes van aluminiumoxide,” zei de Amerikaan Brian Sawyer. Hij doet al jaren onderzoek naar chemtrails en is één van de velen die gelooft dat de witte strepen in de lucht schadelijke chemicaliën bevatten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Bij het woord chemtrails denken mensen aan complottheoretici, gekken en aluhoedjes,” zei Sawyer. Dat is volgens hem niet eerlijk, omdat hij alleen maar bezorgd is. Hij zegt dat de volksgezondheid op het spel staat.

Meteorologen zijn van mening dat er geen reden is tot zorgen. Het gaat om uitlaatgassen van vliegtuigen, aldus meteoroloog John Livingston. “Die bestaan met name uit koolstofdioxide en water. Het water vormt vervolgens ijskristallen en dat is wat je ziet: contrails.”

Mensen die het niet met Livingston eens zijn zeggen dat mensen zelf op zoek moeten gaan naar antwoorden. “Ik probeer niemand te overtuigen,” zei Sawyer. “Doe gewoon onderzoek.”

[KHQ]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

170 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Dunne strepen die geleidelijk verdwijnen zijn gecondenseerd water en onzichtbare gassen. Dit zijn Contrails.
Bredere strepen die niet verdwijnen maar uit elkaar waaien als een deken (herken het ‘duin’-vormig patroon bij harde wind in de hogere atmospheer) is fijn stof, vergelijkbaar met de woestijn stof die soms over komt waaien. Dit zijn Chemtrails.

In de huidige tijd word heel anders gechemtrailed als 10 jaar geleden. Toen der tijd werd de hele tijd gechemtrailed. Dag in dag uit. Nu doen ze het bij vlagen. Maar als ze het doen komen de vliegtuigen ineens kris kras van alle kanten, en sommigen vliegen ongebruikelijk hoog, en vliegen zelfs in bochten van 180 graden.

Zie ook de films: “What in the World are they Spraying?” en de film “Why in the World are they Spraying?”.

Kuijpersch
Kuijpersch
9 jaren geleden

Ik houd samen met een collega regelmatig de lucht in de gaten. Ik heb in de tussentijd ook een paar ‘mooie’ foto’s gesnapt van chemtrails. Weet iemand een goede site waar deze verzameld worden?

trackback
VIDEO: Zijn die witte strepen achter vliegtuigen contrails of chemtrails?
9 jaren geleden

[…] post was originally published on this […]

redice
redice
9 jaren geleden

en weer een bericht zoals alle anderen hieromtrent..geen duidelijkheid, speculaties zonder harde bewijzen…
het zou me niet verbazen moest het waar zijn maar kan er dan eens eindelijk iemand degelijk bewijs leveren en de overheid hiermee confronteren? liefst met een camera en een micro onder hun neus.

Back to top button
170
0
We lezen graag je reactie!x