Chemtrails

VIDEO: Zijn die witte strepen achter vliegtuigen contrails of chemtrails?

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Door de jaren heen is er veel controverse geweest over chemtrails. Het debat wordt grotendeels gevoerd via opiniestukken in lokale kranten en internetblogs. Sommigen zeggen dat het vliegtuigstrepen zijn, maar anderen zijn van mening dat er meer aan de hand is.

“Ze bevatten voornamelijk nanodeeltjes van aluminiumoxide,” zei de Amerikaan Brian Sawyer. Hij doet al jaren onderzoek naar chemtrails en is één van de velen die gelooft dat de witte strepen in de lucht schadelijke chemicaliën bevatten.

“Bij het woord chemtrails denken mensen aan complottheoretici, gekken en aluhoedjes,” zei Sawyer. Dat is volgens hem niet eerlijk, omdat hij alleen maar bezorgd is. Hij zegt dat de volksgezondheid op het spel staat.

Meteorologen zijn van mening dat er geen reden is tot zorgen. Het gaat om uitlaatgassen van vliegtuigen, aldus meteoroloog John Livingston. “Die bestaan met name uit koolstofdioxide en water. Het water vormt vervolgens ijskristallen en dat is wat je ziet: contrails.”

Mensen die het niet met Livingston eens zijn zeggen dat mensen zelf op zoek moeten gaan naar antwoorden. “Ik probeer niemand te overtuigen,” zei Sawyer. “Doe gewoon onderzoek.”

[KHQ]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
170 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Dunne strepen die geleidelijk verdwijnen zijn gecondenseerd water en onzichtbare gassen. Dit zijn Contrails.
Bredere strepen die niet verdwijnen maar uit elkaar waaien als een deken (herken het ‘duin’-vormig patroon bij harde wind in de hogere atmospheer) is fijn stof, vergelijkbaar met de woestijn stof die soms over komt waaien. Dit zijn Chemtrails.

In de huidige tijd word heel anders gechemtrailed als 10 jaar geleden. Toen der tijd werd de hele tijd gechemtrailed. Dag in dag uit. Nu doen ze het bij vlagen. Maar als ze het doen komen de vliegtuigen ineens kris kras van alle kanten, en sommigen vliegen ongebruikelijk hoog, en vliegen zelfs in bochten van 180 graden.

Zie ook de films: “What in the World are they Spraying?” en de film “Why in the World are they Spraying?”.

Kuijpersch
Kuijpersch
7 jaren geleden

Ik houd samen met een collega regelmatig de lucht in de gaten. Ik heb in de tussentijd ook een paar ‘mooie’ foto’s gesnapt van chemtrails. Weet iemand een goede site waar deze verzameld worden?

trackback
VIDEO: Zijn die witte strepen achter vliegtuigen contrails of chemtrails?
7 jaren geleden

[…] post was originally published on this […]

redice
redice
7 jaren geleden

en weer een bericht zoals alle anderen hieromtrent..geen duidelijkheid, speculaties zonder harde bewijzen…
het zou me niet verbazen moest het waar zijn maar kan er dan eens eindelijk iemand degelijk bewijs leveren en de overheid hiermee confronteren? liefst met een camera en een micro onder hun neus.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

170
0
We lezen graag je reactie!x