Homepagina » Het Complot » Zoon vicepresident Biden nieuw directielid bij grootste private gasbedrijf Oekraïne
Zoon vicepresident Biden nieuw directielid bij grootste private gasbedrijf Oekraïne

Zoon vicepresident Biden nieuw directielid bij grootste private gasbedrijf Oekraïne

Afgelopen maand reisde de Amerikaanse vicepresident Joe Biden af naar Oekraïne. Hij sprak onder meer met interimpresident Oleksandr Toertsjinov en interimpremier Arseni Jatsenjoek.

Volgens het Witte Huis heeft Biden met zijn Oekraïense gesprekspartners gesproken over de internationale inspanningen ter stabilisering van de situatie in het oosten, steun voor de armlastige economie en de energiebevoorrading van het land. Ook de strijd tegen corruptie, de hervorming van de grondwet en de verkiezingen van 25 mei stonden op de agenda.

Het bezoek van Biden wekte de irritatie op van Moskou. In een interview met de Amerikaanse televisiezender NBC beschuldigde Jatsenjoek de Russen ervan de internationale stabiliteit te ondermijnen. “Het is nu duidelijk dat Rusland een bedreiging vormt voor de wereld, voor de Europese Unie en voor Oekraïne,” aldus de interimpremier.

Terwijl alle ogen gericht zijn op het conflict tussen Rusland en Oekraïne is Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse vicepresident, benoemd tot bestuurslid van Burisma Holdings, het grootste private gasbedrijf van Oekraïne. Het bedrijf is sinds 2002 actief op de energiemarkt en produceerde afgelopen jaar 1,8 miljoen kubieke meter gas.

Hunter Biden is werkzaam voor advocatenkantoor Boies, Schiller & Flexner LLP in New York, dat onder meer softwaregigant Microsoft en Al Gore vertegenwoordigde. Over zijn benoeming zei hij: “De economie en het volk van Oekraïne zullen profiteren van mijn advies aan het bedrijf op het gebied van transparantie, bedrijfsvoering en verantwoordelijkheid, internationale uitbreiding en andere prioriteiten.”

In 2007 verklaarde toenmalig senator Joe Biden, die door Barack Obama werd gekozen als running mate, dat hij ‘overtuigd zionist’ is. Hij noemde Israël de grootste kracht die Amerika heeft in het Midden-Oosten.

Tijdens een interview met de zender Shalom TV zei Biden: “Ik ben een zionist. Je hoeft niet Joods te zijn om een zionist te zijn.” Hij onthulde ook dat zijn zoon getrouwd is met een Joodse vrouw en dat hij had meegedaan aan de Pesachviering. Volgens Biden is Oekraïne een strategisch belangrijk gebied voor de zionisten.

In het boek Bekentenissen van een economische huurmoordenaar onthult John Perkins hoe politieke leiders van landen worden overreden tot het aanvaarden van enorme bedragen in de vorm van leningen via instituties als de Wereldbank, IMF en USAID.

Opgezadeld met enorme schulden die de landen niet meer af kunnen betalen, kunnen ze vervolgens worden gedwongen hun economie open te stellen voor Amerikaanse bedrijven die grondstoffen of goedkope arbeidskrachten nodig hebben.

Indien deze plannen niet werken, aldus Perkins, worden de ‘jakhalzen’ ingeschakeld: agenten die met CIA-goedkeuring proberen een revolutie of staatsgreep te bewerkstelligen. Als dat niet lukt, wordt er soms een aanslag gepleegd of een oorlog uitgelokt. Perkins vertelt hoe hij rechtstreeks betrokken was bij de meest dramatische gebeurtenissen in de moderne geschiedenis, waaronder de Saoedi-Arabische witwasdeal, de val van de sjah van Perzië, de dood van de Panamese president Omar Torrijos, de daaropvolgende inval in Panama en gebeurtenissen die leidden tot de invasie van Irak in 2003.

Oekraïne kan worden toegevoegd aan dit rijtje. Na grootschalige protesten in het land, heeft de Oekraïense overheid de gasprijs voor haar inwoners met 40 procent verhoogd. De verhoging is één van de voorwaarden van het IMF voor een lening van 12,3 miljard euro aan het land. In maart verhoogde de voormalige Sovjetrepubliek de gasprijs ook al met 50 procent. In 2016 en 2017 stijgt de gasprijs per 1 mei telkens nog eens met 20 procent.

[Burisma]


Vond je deze informatie goed? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Het was heel verstandig geweest om van de Oekraïne een neutraal tussenland te maken, bijna richting niemandsland aan te sturen. Nu en niet lang zal Rusland zich laten provoceren door de corrupte westerlingen die zich als vleesetende bacteriën en parasieten te goed doen aan een land waar ze zich helemaal niet dienen op te houden, maar ja, bacteriën en parasieten zijn blind en kunnen niet zien hoe ze het verkeerde lichaam zijn binnengedrongen, mede verblind door geld verkeren ze in een overwinningsroes die weldra een heel vette kater zal opleveren. Oekraïne is niet zomaar even een land wat je kan inpikken via een false flag operatie à la Irak, Oekraïne is een land waar de Russen zo’n grote invloed en band mee hebben dat je je als westerling daar ver van hebt te houden, ook al kun je daar rijk worden als de hel door ogenschijnlijk ongestraft over lijken te gaan en denkt men ook nog even de Russen een lange neus te kunnen geven. Vroeg of laat zullen de Russen terugslaan en indien het moordende zombie westen daarop overspannen reageert zal dit een escalatie teweeg brengen die zijn weerga niet kent.

  De Russen hebben zich mijn inziens lange tijd ingehouden en dat niet alleen nu, maar al veel langer, ook toen de Amerikanen ‘zaken’ deden in Vietnam, Irak, Afghanistan, Libië, Egypte enz enz. Maar nu de idioten en psychopaten denken dat ze ‘gewoon’ even de Oekraïne kunnen inpikken met hun doortrapte spelletjes dan geloof ik oprecht dat ze dit keer een heel grote, zo niet een niet meer te herstellen fout hebben begaan.

  De Russen zullen natuurlijk alles afwegen of er op dit moment een reden is in te grijpen en wat dit zal betekenen voor de wereldvrede, maar zodra de afweging vertelt dat de ze wel moeten dan zullen de Russen zich niet meer tegen laten houden en eventueel blindelings terugslaan met grote gevolgen voor ons. Deze bluf kaart die het westen probeert uit te spelen zal één van de grootste inschattingsfouten zijn die ze ooit hebben gemaakt.

  Stel je voor dat een land als Rusland een spel speelt en zinspeelt op een bezetting van Canada en een gewapende bende met huurlingen richting het Angelsaksische Canada zou sturen om daar middels een heel vuil spel burgers vermoordt en de regering afzet om vervolgens een marionetten kabinet te installeren, hoe denkt men dat Amerika als Angelsaksisch buurland daar op reageert?
  Amerika mag aanzien hoe tot overmaat van ramp posten binnen bedrijven worden verdeelt die het Russen mogelijk maakt invloed uit te oefenen binnen verschillende bedrijven die daarmee niet langer vrij zijn in hun handel en wandel. Ik denk dat Amerika zonder nadenken zal proberen Canada te bevrijden en de Russen met geweld zal verdrijven, en precies zo denk ik dat de Russen ook de aanval op de Oekraïne door het corrupte westen ervaren en terug zullen slaan, en geef ze eens ongelijk.

  14 likes
  • IIS,
   Het is geen toeval dat de US juist in Oekraïne een puppet-kabinet heeft opgesteld. Het is geen inschattingsfout, maar juist een weloverwogen strategisch plan om Rusland uit te lokken. Ze kunnen rusland nooit openlijk aanvallen, omdat ze dan geheid veel gezeik zullen krijgen van hun eigen burgers en de hele werelwijde community.
   Dus gaan ze op deze sneaky wijze proberen rusland zover te krijgen om een militaire actie te laten ondernemen in oost-oekraine, waarna ze een vrijkaart krijgen om eindelijk Rusland aan te vallen, en daarmee China. Wat waarswaarschijnlijk uiteindelijk zal leiden tot een WW3. Waarna ze eindelijk bun plaats als ware grootmacht kunnen vaststellen.
   Maar hopelijk zit ik ernaast

   1 likes
   • Volgens de Spirituele Hiërarchie komt er geen WOIII.

    6 likes
    • Klopt Kalki die is namelijk in 2001 al begonnen. Toen kwam het terroristenhokje (iedereen die niet mee wil doen). Libie, Irak, egypte, syrie, ukraine, nigeria, sudan, tunesie, jemen, venezuela…. en nu verschuift de focus naar azie. Word wakker we zitten er midden in. Kunnen wel gaan wachten op spirituele krachten…. zucht. Wij (het westen) zijn de machtsbasis voor deze idioterie. Als je wil dat er iets veranderd zul je dat toch echt zelf moeten doen.

     5 likes
     • Als alle naties nu een gezamenlijk speerpunt zouden hebben en nml. die van het bestrijden, van al onze natuur- en kosmische rampen, dan zouden ze elkaar ook nooit meer de oorlog verklaren.
      Wij zijn daarom – ook volgens Michio Kaku – een type-0 beschaving die middels het gezamenlijk bestrijden van al deze rampen een type-1 beschaving zou kunnen worden.

      3 likes
     • Het is krankzinnig te noemen en zoals de ‘Type-1 Beschaving’ wordt geboycot en gecensureerd.

      3 likes
   • Het zal zeer zeker ook hiermee te maken hebben: “Rusland wil dollar uitsluiten van energiehandel”

    http://tinyurl.com/kv6rhja

    3 likes
 2. allemachtig,soms is het leven een grote grap……ja hoor er is weer een Amerikaan die het wel even komt regelen,als ik het goed opgeteld heb,is de gas prijs met 90% omhoog gegaan,lang leve de democratie….het gaat altyd ten koste van de gewone burger……..daarom zijn we ook zo laks met alternatieven zoeken,makkelijk zo……maar wel ten koste van!!!

  8 likes
  • beste louise,we hebben geen keus….wij zijn maar mieren in de ogen van b.v:president obama/rutte/joe biden/hunter(hij heeft wel zijn naam mee:)biden en zij zijn de miereneters….gr bennie

   5 likes
 3. hunter biden,zegt dus dat het oekräine profijt zal hebben van zijn transparantie,bedrijfsvoering etc….als hij net zo( eerlijk) is als zijn vader joe bidden……en president obama dan kun je je conclusie wel trekken…..joran van der sloot is nog geloofwaardiger,transparanter…etc…:)hunter biden zal ook wel in de toekomst meedoen aan de presidentverkiezingen…..alles heeft hij mee…een duivelse vader,corrupt,liegt en bedriegt….en is ook vrijmetselaar….dus we gaan nog zeer veel horen van hunter,die gaat jagen op de presidentverkiezingen bij gestaan door joe biden(daddy cool)en president obama(george bush de tweede…)check op you tube:we are change-joee biden interview(kijk hoe deze joe bidden super geirriteerd raakt!!!)MUST SEE!!!!!!!!!!

  8 likes
 4. ohhhhh,maar nu snap ik poetin wel, met zn krim,die wil die Amerikanen niet in zn achtertuin…. en het gaat om gas,geld dus!! en Europa?? staat erbij en keek er naar…… ach en als oekraine democratie`s ?? is……dan komen zij in aanmerking voor subside,geweldig hoor…….daar kan geen complot theorie tegen op….is gewoon de werkelijkheid……en ik maar denken dat er nog iets goeds is aan de mens,pfffffff blijven hopen dus……

  7 likes
 5. Nu is de aanwezigheid van onze VVD speknek Hans van Baalen en, zelfbenoemde, EU-dictator Guy van Hofstadt ook direct opgelost hé 😉

  En ik mezelf maar afvragen wat die gasten daar in Godsnaam deden tijdens de Oekraïnse ‘Revolutie’ 🙂

  (en dan ook nog roepen dat ‘die Russen’ zo agressief zijn *zucht*)

  5 likes
 6. Zionisten.. gadverdamme, komt ze overal tegen. Maar laten we vooral geen conclusies trekken..

  4 likes
 7. Wat een zekere John Perkins allemaal in zijn boek beweerd moet eerst maar eens tot in zijn roots bewezen worden welk oorspronkelijk belang daarmee door Amerikaanse invloed werden geschaad en welke groepen er meer , beter van werden . Niet zelden word het / de situatie er namelijk beter van doordat er meer transparantie in de bedrijfs leiding komt en het invloed gebied en relaties m.b.t. bedrijvigheid door de overheid hierna eenvoudiger en betrouwbaarder gecontroleerd , en dat komt de bevolking ten goede , en alles wat eerlijk is moet gesteund en niet zoals perkings graag voorspiegelen wil , bestreden worden .

  Zijn beeld gaat niet verder dan de wijsvinger gaat en aan deze personen daar heeft de wereld verbeteraar dus niet veel aan . Maar goed, er zijn gelukkig ook nog mensen die de goedkope journalistiek kunnen scheiden van de ver gezichten van echte onderzoekers journalistiek, omdat ze de situatie in een groter verband al vragende en door zelfreflectie begrepen hebben .
  Verder hoeft in dit verband daarom het belang van de zoon van Bidden in een gas producent dus niet een verkeert signaal te zijn i.v.m. de suggestie dat deze adviserende baan in feite gaat over het inpalmen van Oekraïne, hoe simpel word er door zgn. vrije pers gedacht over rechtvaardige gebeurtenissen, alsof dit hoe dan ook verkeerd zou zijn .oogkleppen op , ze hebben allemaal gebreken wanneer het zou moeten gaan over het dienen van hogere waarheden of halve waarheden, want alleen de waarheid maakt een zaak pas echt van doorslaggevend belang, niet alleen voor een regering dan wel lokaal bestuur maar voor alle vrijheidslievende mensen .

  0 likes
 8. Zie, m’n zoon, een beetje bloed op andermans land is niet zo erg.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gates

543.828 mensen roepen op tot onderzoek naar Bill Gates wegens ‘misdaden tegen de menselijkheid’

Een Witte Huis-petitie die de Amerikaanse overheid ...

mh17

Nederlandse politieagent plunderde MH17-rampplek. Dit deed hij met de buit

Na de ramp met vlucht MH17 in ...