Bewustzijn

Ontsluit jouw PowerFocus in een handomdraai

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Waar je op focust krijg je meer van?

Stel je voelt je goed, maar toch op de één of andere manier heb je de neiging om vanzelf meer te focussen op de dingen die niet goed gaan. Het kan je een rotgevoel geven in je maag, je humeur ligt op min tien en je voelt je waardeloos en niet in staat om het te veranderen.

Wanneer je enkele negatieve ervaringen hebt meegemaakt in je leven (en wie heeft dat nou niet?) kan dat een aardige deuk opleveren in je zelfvertrouwen en zelfrespect. En als je dan een keer een ‘succesje’ hebt, denk je vaak iets als ‘het zal tijd worden’. Zo’n kort moment kan leuk zijn, maar het herstelt niet je gedeukte zelfvertrouwen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De deuken die negatieve ervaringen je geven, lijken niet zo gemakkelijk te genezen na een enkel succes(je).

Toch is dit niet aangeboren. Niemand wordt geboren met de overtuiging ‘ik ben niet goed genoeg’. Negatieve ervaringen hakken er dus blijkbaar harder in dan je zou willen en vaak lijkt het daarna zo te blijven. Alsof je besmet geraakt bent met ‘niet succesvol zijn’.

Waar is jouw onbewuste focus op gericht?

Dus leren we onszelf steeds harder te bekritiseren. Deze zelfkritiek dreunt je zelfrespect vervolgens mijlenver de grond in. Je leert wel om dingen beter te doen elke volgende keer, maar tegelijkertijd heb je diep van binnen een ‘ik ben niet goed genoeg’-gevoel.

Dat diepe, bijna slapende gevoel, is het probleem!

Dit gevoel verraadt namelijk wat je onbewuste focus is. En deze focus draait 24 uur per dag door, 365 dagen per jaar.

En omdat je er zo aan gewend bent, voel je het niet eens meer als negatief. Sterker nog: je kunt je best goed voelen, zoals ik in het begin van deze blog al zei. Maar waar je op focust krijg je meer van. Zeker als deze focus constant aanwezig is vanuit je onbewuste programmering.

Het gevolg is dat je je doelen niet bereikt, je ongewenste situaties aantrekt en je steeds meer rottigheid op je pad tegen lijkt te komen. Uiteindelijk zit je met je handen in het haar en heb je geen idee wat je moet doen om het op te lossen.

Sommigen hebben financiële problemen, anderen hebben problemen met mensen. Weer anderen hebben issues op het werk of ruzie met familie. Of de problemen stapelen zich op in de relatiesfeer. Waar loop jij tegenaan dat je graag anders zou willen?

Programmering 180 graden omkeren

Stel je eens voor hoe je leven zou zijn als je deze ongewenste programmering in één klap 180 graden omkeert?

Op dat moment is er geen twijfel meer mogelijk. Je focus is vanaf dat moment gewijzigd in iets positiefs. Je ziet kansen en pakt ze. Je zegt ja tegen uitdagingen en je gaat als een speer achter je dromen aan. Het kan voelen als een complete herstart, omdat je die onbewuste beperkende programmering in één klap uit je systeem wist en vervangt door een onbewuste helpende programmering.

En stel je eens voor dat geen enkele situatie je zelfvertrouwen meer omver kan werpen. Wat zou je dan nu op dit moment doen?

Krijg wat je wilt door juiste focus

Heb je weleens gemerkt dat mensen met de juiste succes-focus altijd lijken te krijgen wat ze willen?

Hun vibratie is positief en komt van binnenuit. Vaak zonder het te weten focussen zij, 24/7, jaar in jaar uit, op succes. Dus logisch dat ze de goede dingen in het leven aantrekken!

De sessie PowerFocus helpt jou om dit óók te bereiken. Je oude ‘ik ben niet goed genoeg’-overtuiging wordt deskundig uit je systeem verwijderd, waardoor die innerlijke frisse herstart plaatsvindt. En dat is voor jou een briljant nieuw begin, waarbij de wegen naar grenzeloos succes ineens voor je open liggen.

Verander in slechts één week

Wanneer je de hypnosesessie enkele keren herhaalt, verdwijnen die oude beperkende gedachten vanzelf. Gedachten over waar je niet goed in zou zijn, wat je niet zou verdienen, wat je niet zou kunnen worden gewist. Maar wist je dat er een nóg snellere manier is om dit te realiseren? Door naar de multiliminal PowerFocus te luisteren!

Dit is een korte sessie die slechts 25 minuten duurt. Perfect voor als je het druk hebt. Luister een week lang elke dag in ieder geval één keer naar deze multiliminal en je zult versneld de enorme kracht van positieve focus in jezelf ontwaken.

Wat gebeurt er met je, als je naar deze sessie luistert?

  • je laat je niet meer afleiden van je doelen
  • je bijt je vast in dingen om ze af te maken
  • je wordt veel creatiever in het efficiënt bereiken van je doelen
  • je krijgt een super helder en laserscherp concentratievermogen
  • je negatieve en irrelevante gedachten verdwijnen
  • je geeft het allerbeste van jezelf
  • je krijgt een succes-aura, waarmee je positieve dingen in je leven toestaat en negatieve dingen blokkeert
  • je trekt succes aan en kunt genieten van een leven met meer voldoening

Uiteindelijk schiet je pijlsnel op je doelen af, waardoor je veel meer voldoening uit je leven haalt.

Kies de hypnosesessie of de multiliminal en betaal nu tijdelijk slechts € 27,00. Dit is een zeer kleine investering in jezelf, waar je de rest van je leven enorm profijt van hebt.

Download deze sessie hier.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
5 jaren geleden

Alle empathie wordt eruit geramd en je zult alleen nog voor jezelf gaan en je eigen doelen. Vergeet de wereld om je heen, denk aan jezelf. De steen des tijds is overal aanwezig.

frans
frans
5 jaren geleden

Laat je niet buiten je IK om programmeren.

Back to top button