Mens en Dier

Immunoloog Marjolein van Egmond: ‘We gaan het virus niet uitbannen, ook niet met een hele hoge prikgraad’

Help door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gaat geen situatie komen waarin we het coronavirus volledig uitbannen, ook niet met een hele hoge vaccinatiegraad, zei immunoloog Marjolein van Egmond van het Amsterdam UMC. “We hadden gehoopt dat vaccineren een superwondermiddel zou zijn, dat is helaas niet het geval,” aldus Van Egmond.

R. Genis wijdde een tweet aan haar uitspraken en schreef erbij: “De expert wordt wakker.” Het bericht over Van Egmond trok de aandacht van neuroloog Jan Bonte. Die zegt: “Dit geloof je toch niet! Dat is het mens dat zei dat het zo eenvoudig was om een vaccin tegen het SARS-CoV-2-virus te maken. En niets dan Staatspropaganda heeft verkondigd over alle zegeningen van de vaccins!”

Wat zijn dit voor academische kakkerlakken?

“En om die vaccinatiegraad zo hoog te krijgen, mochten kinderen wel geofferd worden op de brandstapel van dor hout? Omdat het modelletje van Jacco Wallinga zei dat het goed was? Zonder te weten wat het risico is op de middellange en lange termijn?” vraagt neuroloog Bonte.

Hij heeft nog een paar vragen: “En dit slag mensen mag dan gewoon hoogleraar blijven? Die het Nederlandse volk bedonderd hebben met wat ze ‘gehoopt hadden’? Wat zijn dit voor academische kakkerlakken?”

De kinderartsen hadden beter moeten weten

Laten we in dit opzicht vooral niet vergeten dat viroloog Marion Koopmans heeft gezegd dat we het vaccineren van kinderen serieus moeten overwegen, benadrukt Bonte.

Laten we ook deze uitspraak van het RIVM niet vergeten: “Als de vaccinatiegraad onder jongeren niet stijgt, kan dat bepalend zijn voor de rest van de epidemie.” Daarnaast adviseerden Nederlandse kinderartsen tieners van 12 tot 17 jaar tegen corona te vaccineren. Ze noemden die stap ‘noodzakelijk’.

“De kinderartsen hadden beter moeten weten in plaats van hun mening te baseren op een abstract en fictief R-getal,” stelt Bonte.

4.8 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Je kunt dat “virus” niet uitbannen, aangezien dat specifieke virus niet eens bestaat. Of… gisteren heb ik een stukje gelezen, waarin de naam corona virus wordt genoemd. Als ik het goed heb, stond er een datum bij van het jaar 1989. Daarachter staat vervolgens: griepvirus. En laat dat nu precies datgene zijn, wat de meesten van ons al vanaf dag 1 bevroedden. Sorry dat ik niet meer precies weet, waar ik het gelezen heb, maar dat komt omdat ik dagelijks heel veel informatie binnen krijg. Te veel om in dat hoofd van mij allemaal een duidelijk plekje te geven.
Wat ik wel heb gemerkt, is dat sinds vorig jaar mijn vertrouwen in de meeste wetenschappers en artsen tot een absoluut 0 punt is gedaald. Met deze uitspraak van deze “doos” wordt dat alleen maar weer bevestigd.
Zou zij misschien inmiddels ook de hete adem van een aankomend tribunaal in haar nek voelen? Dat zou zomaar kunnen.
Ik las gisteren op Telegram, dat er twee heel hoge piefen ontslag hebben genomen bij de World Health Organization. Dat is echt wel heel opvallend. Zoiets als de ratten verlaten het zinkende schip. Er wordt gesuggereerd dat ze inside information hebben gehad.
In ieder geval bevestigt DIT verhaal ook weer, dat wij standvastig moeten blijven.
Het kan nog even duren, maar er zal een moment komen, dat de meeste mensen zullen zeggen: JULLIE hadden het bij het rechte eind!
Zo…. en nu ga ik mij klaarmaken om met 4 andere vrouwen te vertrekken naar Amsterdam voor de grote dag. Ik zie er heel erg naar uit.
Tot ziens en de groetjes!

Erique
Erique
1 jaar geleden

Immunologe probeert nu haar eigen hachje te redden door deze uitspraak?

Harry
Harry
1 jaar geleden

Dat wist de normaal denkende burger ook al lang. Het enige wat nog moet gebeuren is niet duidelijk zijn, vaag blijven over de hetze gevaccineerd vs. Ongevaccineerd wegens een niet werkend vaccin die alleen maar vreemde klachten geeft.

Locke
Locke
1 jaar geleden

We, wie is we, de gifmengers zonder verstand van wat hier speelt? Zeker een slip van de tong “we gaan het virus niet uitbannen”. Begint men nattigheid te voelen, het uitmoorden gaat zeker niet snel genoeg. Moet er nu een Booster overheen en daarna een dubbele Booster en als dat allemaal niet synchroon loopt met de duivelse agenda dan komt plan B, alles op de trein richting Auschwitz. De kliek denkt dat alles en iedereen verstandelijk ondergeschikt is aan hun superioriteit, hoe dom kun je zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

115
0
We lezen graag je reactie!x